Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de a partjelzőit lecserélték (legalábbis Vad-ot igen). Úgy néz ki benne továbbra is bíznak, ami logikus is, hiszen az elhíresült bakikról nem ő, hanem a partjelző tehetett.nagyiibarca írta:Kassai Viktor vezeti a szerdai Dortmund-Real meccset.
Remélem jól lehozza mert most kapott egy esélyt am megint nyivácskól majd neki Roncika
Annyira jó hogy nincs időm megfogalmazni iylen hsz-ketbarca99 írta:Ha valamitől kiver a víz, az az ok nélküli nagymagyarkodás. Tökéletesen egyetértek Garancsival és Pászkány Árpáddal (Kolozsvár) is. Én vagyok a munkáltató, az dolgozzon nálam, aki a legjobb teljesítményt nyújtja. Csak azért ne legyen már senki előnyben, mert magyar. Majd ha lesz jobb magyar játékos, várjuk szeretettel. Évtizedek óta dagonyázunk a középszerben, és ha valami sikerült látunk, annak is csak a negatív oldalait vesszük észre.
Én is marhára örülnék, ha magyar csapatok magyar játékosokkal lenne sikeres, de csak rá kell nézni a válogatottra. Mikor láttatok ennyire jól szervezett játékot, mint amit a Videoton mutatott eddig az EL-ban?
Nem mellesleg vannak ott tehetséges fiatalok (Gyurcsó, Szekeres, Szolnoki, Kovács), akik profitálhatnak ebből, szóval ezért is hülyeség ez, hogy nem a magyar foci sikere ez.
Illetve ez máshonnan, de teljesen egyetértek vele: "Azt sem látom fajsúlyos érvnek, hogy a külföldi játékosok miatt ez nem a magyar futball sikere. Már hogy ne lenne az. A koefficienspontokat az összes magyar klub zsebre teszi érte; az egész bajnokság fejlődik, ha van egy komolyan vehető csapat benne; és nem mellesleg a Videotonban játszó magyarok is megtapasztalják a profi mentalitást, fejlődnek általa, és egyre jobbak lesznek. "
daffy írta:de ez nem magyar siker,mert nem magyarok hozták össze,ha végképp pontosítani kell,akkor a fehérvári. minden,csak nem magyar. magyar a telephely és itt vége is. ha hasonlítani kéne valamihez:Tocy írta: Fb-on is leírtam már, hogy ne hasonlítsuk már össze az angol focit a magyarral. Ott ők folyamatosan BL-ben vannak, 3-4 csapattal, EL-ben is, nekünk meg hát...finoman szólva nem. Szerintem az a természetes, hogy ennek a magyar fociszerető emberek örülnek ( ne keverjük a magyarfoci-szeretővel ).
mintha a kijevieket győzködnéd,hogy örüljenek a sahtar sikerének
Valahogy így gondolom én is a meccset nem is néztem eredményt megláttam örültem neki 2perc múlva már eszemben sem volt. Egy db játékost nem tudnék megemlíteni a Videotpnból név szerint.miihii írta: A kiemelt rész pedig a közös keresztmetszetünk![]()
Nekem tökre semleges a Vidi (meg a többi csapatunk), örülök, ha nyernek, de másnapra meg el is lehet felejteni, mielőtt nagyobb jelentőséget tulajdonítanánk neki. És igen, sajna ennyivel kell beérni, mert a lóra várhatunk még néhány évet. Egyelőre a pacinak csak egy bizonyos része van meg itt...
Igazából ami az egészből rád vonatkozott, az az angol-magyar párhuzamos néhány mondat, a többi az az általános jelenségnek szólt.daffy írta:egyezzünk meg abban,hogy semmi bajom a vidivel,gratulálok a fehérvárnak,remélem egyszer egy magyarabb sikernek is örülhetnünk,de amíg ló nincs..
olvasva a te véleményed vagy tocy-ét kitűnik számomra,hogy nem tudom megfelelően írott formába önteni az érzéseim,így nem is tudjátok azt kellően értelmezni. ezt ha eddig nem,eztán biztosan nem tudom majd megtenni,így egyezzünk meg abban,hogy semmi bajom a vidivel,gratulálok a fehérvárnak,remélem egyszer egy magyarabb sikernek is örülhetnünk,de amíg ló nincs..miihii írta:...
Ezen véleményekkel egyet értek, amint említettem is csak másik topic-ban.Kalap1988 írta:Szerintem bizonyos témákban voltak már vitáink, de ezt az utolsó szóig aláírom. Szégyen, ami a magyar fociban úgy ánblokk megy, persze lehet örülni egy-egy sikernek, de a helyén kell kezelni, és úgy van, ahogy írod: Ez legkevésbé sem a magyar embereké...Rinku írta:A "magyar" foci sikere, ekkora hazugságot... Zsoldospénzen vett pillanatnyi öröm, semmi más, egy év múlva ez is úgy eltűnik majd, mint a többi hasonló eset. Két magyar ha játszik a kezdőben, undorító az egész... Egyáltalán nem tudom felfogni sikernek. A Paks sikerét, azt fel tudtam vagy 2 évvel ezelőttről, tiszta magyar kerettel bejutni az Európa Ligába, na az már volt valami, valami amire büszkék lehettünk, amire meleg szívvel gondolhattunk. De ez egyáltalán nem az. Ez mindenkinek a sikere, csak nem a magyaroké. Azaz azon két-három magyaré, akik ott voltak, azoké igen, a többi az idegeneké. Nem véletlenül szurkolok a Barcának és a Bilbaónak. Ha Barcelónában nem is száz százalékig, de bíznak a sajátjaikban, Bilbaóban meg ez hagyomány, remélem továbbra is tartják majd az első osztályú tagságot, megérdemlik, ők a minta, akikről másolni kellene a labdarúgást a mai sznob futballvilágban... Egy ilyen Videotonnak soha nem tudnék szurkolni, mert nincs mire. Ennyi nacionalizmust talán megengedhetek magamnak egy ilyen országban, ami egyáltalán nem a magyar embereké, hogy legalább a foci magyar legyen. Föh, hogy merek erre gondolni egyáltalán, kergetek én itt hiú ábrándokat még...
félreértés ne essék,örülök én a fehérvári sikernek,de egyrészt ne állítsa be senki úgy,mintha ez az ország sikere lenne(nem célozva senkire). az kizárólag a válogatott. ennek nem örülni kell,hanem lehet. szélesebb lenne a vigyorom,ha magyarok alkotnák a csapat gerincét. örülök és gratulálok a fehérvárnak,de nem érzem magaménak a győzelmet. ez egy város,egy klubcsapat. amelyből sok van az országban,így ez annak a városnak az igazi,amely azt elérte. nincs ellendrukk a részemről(bár a pénzem elvitték),csak nem érzem,hogy esetleg lenéznének mások,mert nem tapsolok. ez itt(és fb) néha már-már úgy tűnik,bár lehet,hogy csak a szidalmazás ellen lépnek fel páran. összeveszni nem fogunk ezen,mert nincs min. te ennek drukkolsz,én meg annyira nem. újat mondani sem tudok,összefoglalva, se a szülővárosom,se az országom nem ért el semmit,így csak annyira tudok örülni,amennyire látszik.Tocy írta:Értem én, hogy mit mondasz, csak nem értek egyet veleDe szerintem ebben a témában hiába győzködjük egymást. Mivel szökőévente kerül magyar csapat az EL-be, BL-be, vagy még ritkábban, nekem mindegy kik játszanak ott, nekem ez magyar siker, és szurkolok nekik valamennyire. Te meg nem, mert szerinted mivel kevés a magyar játékos, ez nem magyar siker. Szerintem ettől még ez egy magyar csapat, ami éppen egy szép eredményt ért el, ha nem is tetszik a keretépítésük, ellenük semmiképp sem fogok szurkolni...azt is be kell látni, hogy magyar játékosokkal soha nem jut senki sehova, a Paks egy orbitális véletlen volt, semmi több. Nekik persze én is jobban örültem, de ez semmit nem von le a Videoton érdemeiből...
und? a kijevieket ez nem vigasztalja. az sem az ország sikere,hanem a csapaté és annak braziljaié.A példa meg megint azért rossz, mert a Sahtar is állandóan BL-résztvevő...
de ez nem magyar siker,mert nem magyarok hozták össze,ha végképp pontosítani kell,akkor a fehérvári. minden,csak nem magyar. magyar a telephely és itt vége is. ha hasonlítani kéne valamihez:Tocy írta: Fb-on is leírtam már, hogy ne hasonlítsuk már össze az angol focit a magyarral. Ott ők folyamatosan BL-ben vannak, 3-4 csapattal, EL-ben is, nekünk meg hát...finoman szólva nem. Szerintem az a természetes, hogy ennek a magyar fociszerető emberek örülnek ( ne keverjük a magyarfoci-szeretővel ).
Fb-on is leírtam már, hogy ne hasonlítsuk már össze az angol focit a magyarral. Ott ők folyamatosan BL-ben vannak, 3-4 csapattal, EL-ben is, nekünk meg hát...finoman szólva nem. Szerintem az a természetes, hogy ennek a magyar fociszerető emberek örülnek ( ne keverjük a magyarfoci-szeretővel ).daffy írta:kíváncsi vagyok,hogy hány arsenal drukker ugrált a tv előtt a chelsea bl sikerét látva.pedig angolok. ez is tipikus magyar mentalitás,hogy ha valamiben nem vagyunk az utolsó után,annak örülni KELL. miért kéne? nem a magyar foci győzedelmeskedett,hanem a fehérvári.ab1daL írta:Mondjuk szerintem, aki ezzel kezdi, hogy "jajj, de hát mennyi magyar van ott..?" azzal tök felesleges foglalkozni. Magyar csapat, magyar siker, nem gondoltam volna 3 gólos Vidi sikerre a Sporting ellen, le a kalappal előttük. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Vidi fan, de magyar csapatról beszélünk emberek, és ahelyett, hogy örülnénk, hogy valamilyen eredményt elér egy magyar csapat nemzetközi porondon, inkább dobáljuk őket. Tipikus magyar mentalitás, tisztelet a kivételnek.
ez a különbség. az arsenal fanokat és nem az angolokat. a vidi fanokat gondolom itt sem zavarja,de a magyarokat?!ozsimiki írta:Jó, azért daffy Te meg már átesel a ló túloldalára, és már olyanban is lehúzod hazánkat, amiben nem kellene. Még ha többnyire érthető is a hozzáállásod.
Kit érdekel most,h alig van Magyar a csapatban? Arsenal fanokat érdekelte anno,h angol nélkül áltak ki folyamatosan, és kerültek így be az elitbe? Ez jobb bajnokságokban teljesen megszokott dolog, és senki sem köpköd rájuk. Persze jobb lenne ha a tehetségesnek vélt magyar fiatalokkal lenne tele az NB1, csak akinek van esze nem itthon akarja lehúzni azokat az éveket sem. Az igaz,h így sosem leszünk Európai szinten mégcsak közepes erősségű bajnokság sem.
kíváncsi vagyok,hogy hány arsenal drukker ugrált a tv előtt a chelsea bl sikerét látva.pedig angolok. ez is tipikus magyar mentalitás,hogy ha valamiben nem vagyunk az utolsó után,annak örülni KELL. miért kéne? nem a magyar foci győzedelmeskedett,hanem a fehérvári.ab1daL írta:Mondjuk szerintem, aki ezzel kezdi, hogy "jajj, de hát mennyi magyar van ott..?" azzal tök felesleges foglalkozni. Magyar csapat, magyar siker, nem gondoltam volna 3 gólos Vidi sikerre a Sporting ellen, le a kalappal előttük. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Vidi fan, de magyar csapatról beszélünk emberek, és ahelyett, hogy örülnénk, hogy valamilyen eredményt elér egy magyar csapat nemzetközi porondon, inkább dobáljuk őket. Tipikus magyar mentalitás, tisztelet a kivételnek.
Szerintem bizonyos témákban voltak már vitáink, de ezt az utolsó szóig aláírom. Szégyen, ami a magyar fociban úgy ánblokk megy, persze lehet örülni egy-egy sikernek, de a helyén kell kezelni, és úgy van, ahogy írod: Ez legkevésbé sem a magyar embereké...Rinku írta:A "magyar" foci sikere, ekkora hazugságot... Zsoldospénzen vett pillanatnyi öröm, semmi más, egy év múlva ez is úgy eltűnik majd, mint a többi hasonló eset. Két magyar ha játszik a kezdőben, undorító az egész... Egyáltalán nem tudom felfogni sikernek. A Paks sikerét, azt fel tudtam vagy 2 évvel ezelőttről, tiszta magyar kerettel bejutni az Európa Ligába, na az már volt valami, valami amire büszkék lehettünk, amire meleg szívvel gondolhattunk. De ez egyáltalán nem az. Ez mindenkinek a sikere, csak nem a magyaroké. Azaz azon két-három magyaré, akik ott voltak, azoké igen, a többi az idegeneké. Nem véletlenül szurkolok a Barcának és a Bilbaónak. Ha Barcelónában nem is száz százalékig, de bíznak a sajátjaikban, Bilbaóban meg ez hagyomány, remélem továbbra is tartják majd az első osztályú tagságot, megérdemlik, ők a minta, akikről másolni kellene a labdarúgást a mai sznob futballvilágban... Egy ilyen Videotonnak soha nem tudnék szurkolni, mert nincs mire. Ennyi nacionalizmust talán megengedhetek magamnak egy ilyen országban, ami egyáltalán nem a magyar embereké, hogy legalább a foci magyar legyen. Föh, hogy merek erre gondolni egyáltalán, kergetek én itt hiú ábrándokat még...