Game90 írta:Ne csak az Arsenal-ról beszéljek ebben a topikban:
1. SAF komolyan gondolta tegnap ezt a Carrick, Scholes, Giggs hármast?
2. Lloris-szal mi a helyzet? Játszott talán 1 EL-meccsen, aztán annyi. A bajnokságban meg a 90 éves Friedel mögött csak csere.
1. Én sem értettem a dolgot, de számunkra jó húzás volt, 2-0-ra mentünk a félidőben, aztán jött Wayne, és felrázta egy kicsit a Unitedet...
2. Ez is egy érdekes dolog, Villas-Boas azt nyilatkozta Lloris leigazolásakor, hogy nála még mindig Friedel az első számú kapus, akármilyen aggastyán is. Aztán Lloris azt mondta, hogy küzdeni fog az állandó kezdőtagságért, Friedel meg azt válaszolta, hogy biztos benne, a rivalizálás a kapusposzton jót fog tenni a csapatnak.
Amúgy szvsz Friedel nem húzza már sokáig, már 41... Úgyhogy hamarosan eljöhet Lloris ideje is.
A meccsről: győzelem, ez a lényeg.
Grat a Unitednek is, 3-2-nél nem hittem volna, hogy kihúzzuk a végéig újabb kapott gól nélkül, de hát AVB jött a két offenzív cserével. (Huddlestone, Dawson

)
Vertonghen meglepően jól játszott balhátvédként is, bár néha talán kicsit túl sokat kalandozott előre. Bale úgy tűnik, hogy rátalál a tavalyi önmagára, Dempsey tudja, mikor kell érkezni, Dembélé is jó volt, úgyhogy panaszra (majdnem) semmi ok. Egyedül Caulkert éreztem gyengének, látszott, hogy fejben még nem az igazi, bár végül is csak 20, tehát van ideje bőven fejlődni. Aztán visszatér majd Assou-Ekotto, Vertonghen vissza középre, és no problem.
És igen, 26%-os labdabirtoklással is lehet meccset nyerni.
Scholes egyébként igen durvát játszott a 148 pontos passzával (91%).
De hogy ne csak a United-Tottenhamről írjak:
Már megy az
Aston Villa - West Brom.
Aston Villa: Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Bennett, El Ahmadi, Delph, Albrighton, Holman, Agbonlahor, Benteke.
West Brom: Foster, Jones, McAuley, Olsson, Popov, Mulumbu, Yacob, Gera, Morrison, Brunt, Long.
Bő negyedóra elteltével 0-0.