Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2012.10.20. 19:03:34

elbandi írta:Hihetetlen amit ez a Dzeko gyerek művel.
Soha sem szerettem,de amit ebben az évben művel csereként az fantasztikus. 8)
Most nézegettem az eredményeket és megakadt rajta a szemem, h megint cseréből beszállva azonnal gólt lőtt, majd a győztes találat is az ő nevéhez fűződik. Az előző meccsen is beállt, majd azonnal gól. Nem gyenge a csávó. Am vajon miért nem kezdő?

Mondjuk vannak ennél fontosabb dolgok is, nyert a MU 8) :P
Rooney fejelt egy öngólt, meg beütött kettőt az ellenfélnek is. Így ő lett a MU történelmének 2. játékosa, aki elkövette ezt a bravúrt, h ide-oda is gólt lőtt. Az első Beckham volt.

A meccs am 4:2 lett, így továbbra is a 2. helyen a United.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.10.20. 19:08:48-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
elbandi
Capitá del Barça

2012.10.20. 18:31:00

Hihetetlen amit ez a Dzeko gyerek művel.
Soha sem szerettem,de amit ebben az évben művel csereként az fantasztikus. 8)
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
PCsabi
aka Game90

2012.10.20. 17:52:46

PL maraton, 1. rész:

Tottenham - Chelsea 2-4: Cahill hatalmas góljával a Kékek szerezték meg a vezetést, csak a félidő végén kezdtek éledezni a hazaiak. 2. félidő meg elég korrekt volt. A szünet után a Spurs irányította a meccset, gyorsan fordítottak is. Majd jött Mata és a 2 góljával ismét megszerezte a vezetést a Chelsea, a végén meg adott egy gólpasszt Sturridge-nak, kisebb formában van a spanyol. Torres meg érdekes, rengeteget volt játékban, viszont a kapu előtt továbbra is fogalmatlan. Gallas meg adott 2 gólpasszt...Cahill-nek és Mata-nak.

Az meg félelmetes, hogy még közel sem játszanak csúcsformában, de viszonylag simán vezetik a bajnokságot.

Bale nem játszott, hiányzott is a csapatból:
Gareth Bale misses out for Spurs - his partner has just gone into labour.

Jön a 2. rész, West Brom - ManCity, Gera csak a padon.

City: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Milner, Barry, Yaya, Nasri - Tevez, Balotelli.
Subs.: Pantilimon, K. Touré, Zabaleta, Kolarov, Sinclair, Dzeko, Agüero.

Milner kiállítása miatt a 23. perc óta emberhátrányban játszik a ManCity.

Sőt, vezet a West Brom!

Dzeko mekkora csere volt, 2 gól, fordított a City.

Érdekes táblázat:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.17. 17:44:29

Bob_Marley írta:Call me Maybe (mert szeressük :D) a'la Crystal Palace cheerleaders
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6N2vwe9Swk
Lehet Cristofelneknek is ezt kellene megpróbálni feldolgozni, annyira csak nem tudná elcseszni :mrgreen:
Viccet félre téve, mindenki ezt énekli, de amíg bikinis csajok vannak, s éneklik tőlem Skrillex szám is lehet vagy Gangam style :lol:

szerk: csak mondani kellett, s van Gangam Stylera is, Crystal Palace cheerleader videó :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... K6sKMU985g
Gyanús, h Terry a Crystal Palace-ban fog levezetni. :P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.17. 16:37:22

Game90 írta:Wilshere:
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/10/16/z ... l-wilshere

A cél, hogy a hónap végén már kezdőként játszhasson a Ligakupában.
Érdekes lesz, kíváncsi vagyok, megtalálja-e a helyét a Senalban. Bár gondolom, eleinte annak is örülni fog, ha végig tud játszani egy meccset. Hajrá, Wil!
Aztán remélem, nem ez lesz megint:
Kép

Két érdekes írás, angoltudás nem árt hozzájuk:
Tottenham
Everton
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.16. 23:53:32

Kit érdekel a könyv mikor ott van egy konzol meg két kontroller!
Szünetben mehet a FIFA!!! FuckYeah,
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2012.10.16. 23:50:01

Wilshere:
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/10/16/z ... l-wilshere

A cél, hogy a hónap végén már kezdőként játszhasson a Ligakupában.
Bob_Marley írta:Call me Maybe (mert szeressük :D) a'la Crystal Palace cheerleaders

szerk: csak mondani kellett, s van Gangam Stylera is, Crystal Palace cheerleader videó :mrgreen:
Mondjuk amikor már angol csajokat linkelsz, akkor már nagy lehet a baj
:mrgreen: Van 1-2 kellemes darab, de ameddig beérek a suliba, találok min. 10 jobbat.

Viszont őt beszervezhetnéd nekem, szívesen néznék vele Senal meccseket. Ja, a háttérben lévő Pelé könyvet észrevettétek?

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.16. 21:24:00

Call me Maybe (mert szeressük :D) a'la Crystal Palace cheerleaders
Lehet Cristofelneknek is ezt kellene megpróbálni feldolgozni, annyira csak nem tudná elcseszni :mrgreen:
Viccet félre téve, mindenki ezt énekli, de amíg bikinis csajok vannak, s éneklik tőlem Skrillex szám is lehet vagy Gangam style :lol:

Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.08. 20:28:10

Game90 írta:Na, végre Lloris védett a bajnokságban is, ezzel megszakadt Friedel nagy sorozata.

Suarez...
1. Ideje volt már. Jó is volt, clean sheet, 3 védés.
"I am happy because we won. It was an important match because it was my first start in the Premier League." Ja, hogy ezért volt fontos meccs. :D
Jó lesz Hugó.

2. Ez ilyen hétvége volt. :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.10.08. 20:07:55

Kép

Szerintem sok lenne a két szélsővédőnek a futás, de másképp oké :) Walcott helyett Giroud és oké :D

Amúgy a 13-as Fifa akkora buli, megvettem Decot,Nestát és Lucho Gonzalezt, eladtam Rosickyt, Walcott is beadta a felmondást, igazoltam egy cserecsatárt és megy a buli :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.10.08. 19:03:15

Na, végre Lloris védett a bajnokságban is, ezzel megszakadt Friedel nagy sorozata.

West Ham - Arsenal 1-3: szenvedős meccsre számítottam, az is lett, de csak sikerült fordítani 0-1-ről, fontos volt ez a W! Giroud 1 gól, 1 gólpassz (azt az assist-ot Cazorla is megirigyelhette volna), Walcott csereként 1 gól, 1 gólpassz. Mertesacker és Arteta tanár volt.

Cazorla:
http://www.pixter.hu/video?id=37913

Előd, mit szólnál egy ilyen kezdőhöz? (Ja, a deviantart-os oldalt köszi!)
http://twitter.yfrog.com/z/essnakhgj

Arteta v Busquets: Apps 7-7 - Passes 658-478 - Avg p/g 94-68 - Pass % 94-89 - Tackles 21-14 - Interceptions 17-6 - Key passes 9-2.

Suarez...

Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.07. 16:41:47

Chelsea-ben ez az Oscar-Mata-Hazard trió iszonyat brutál.
Három nagyon fiatal, technikás tehetséges gyerek, olyan játékot csinálnak néha, hogy csak nézek. Kéne mögéjük egy normális kp. és nagyon durvák lennének. Mert szvsz a védelem se rossz. Ivanovic-Terry alap, Luiz is fejlődik szerintem egyre jobban és Cole-ban is van még.
Kp. viszont. Mikel szerintem soha nem lesz egy nagy eresztés, Lampard már igencsak az öno felé kacsintgat, Romeu még csikó, Ramires meg nálam nem egy nagy valami.

Most nézem, Mata eddig 10 meccsen 4 gól 9 assziszt. :shock:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.06. 09:12:10

Tényleg egyre gyengébb ez a bajnokság :S M.U. sem tud folyamatosan magas szinten teljesíteni, Arsenalt hagyjuk, Chelsea focija über tré, de eddig sajnos legalább hatásos...City örülhet,h a Blben nem 0 pontos még...ilyen beszhari focit, amit ez a Mancini nyomat velük a legrangosabb kupasorozatban....miért? erre elég az a töménytelen font amit beleöltek a klubba? két top 5ös csapatot ki tudnának állítani a keretből, ehelyett bekkelnek, meg otthon alázza őket a Dortmund. (aminek nagyon örültem, kár, nem járt 3 ponttal a sárga-feketéknek :( )

Pool több karaktert nem is érdemel, üde színfolt nekem a N.U.,de Blre esélytelenek lesznek, a Spurs sikere meg arra volt jó,h 1-2 hónapon belül kikapjanak majd 2-3szor egy 15. szintű csapattól, és majd akkor rúgják ki Boast...(pedig bírtam a csókát,de Portugálián kívül édes kevésnek tűnik )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2012.10.01. 16:29:21

Ma 14hónap után visszatér Wilshere!Először még csak az u21-eseknél!Én nagyon kíváncsi vagyok hogy-hogy fog neki menni ezután,mert azért sérülése előtt elég jól nyomta a srác!szerintem
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.09.30. 17:20:30

Game90 írta:
Mikaos írta:
Game90 írta:taktikailag Di Matteo felülmúlta Wenger-t, saját magunkat vertük meg, egy közepes Chelsea-től sikerült kikapnunk.
Nem éreztem, hogy taktikailag felülmúltak volna minket.
A tavalyi BL-elődöntő jutott eszembe inkább. A Chelsea-nek a jelenlegi meccsen volt 3 komoly helyzete, amiből 2 szabadrúgás volt, mindkettő gól lett, az elsőnél ráadásul Torres még szabálytalankodott is.
Ezzel szemben az Arsenal-nak volt legalább 5 komoly helyzete, de csak 1 gólt tudtak elérni.
Mezőnyben szerintem nem tudtuk a saját játékunkat játszani, max. 10 percig. Végig azt éreztem, hogy az történik a meccsen, amit a Chelsea akart.

Ne csak az Arsenal-ról beszéljek ebben a topikban:
1. SAF komolyan gondolta tegnap ezt a Carrick, Scholes, Giggs hármast?
2. Lloris-szal mi a helyzet? Játszott talán 1 EL-meccsen, aztán annyi. A bajnokságban meg a 90 éves Friedel mögött csak csere.
Lloris ha jól tudom, nincs túl jóban Villas-Boas-sal.
Ferguson, meg remélem, hogy a Kolozsvár ellen is Carrick-Scholes-Giggs hármassal jön, plusz minél több öreg, és nem túl gyors játékossal, mert egy olyan kontrát játszó csapatnak mint a Kolozsvár, ez jól jönne :D
Egyébként tényleg mikor a 2. félidőben lejött Giggs, sokkal jobb lett a United.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.30. 17:19:16

Game90 írta:Ne csak az Arsenal-ról beszéljek ebben a topikban:
2. Lloris-szal mi a helyzet? Játszott talán 1 EL-meccsen, aztán annyi. A bajnokságban meg a 90 éves Friedel mögött csak csere.
1. Én sem értettem a dolgot, de számunkra jó húzás volt, 2-0-ra mentünk a félidőben, aztán jött Wayne, és felrázta egy kicsit a Unitedet...
2. Ez is egy érdekes dolog, Villas-Boas azt nyilatkozta Lloris leigazolásakor, hogy nála még mindig Friedel az első számú kapus, akármilyen aggastyán is. Aztán Lloris azt mondta, hogy küzdeni fog az állandó kezdőtagságért, Friedel meg azt válaszolta, hogy biztos benne, a rivalizálás a kapusposzton jót fog tenni a csapatnak.
Kép

Amúgy szvsz Friedel nem húzza már sokáig, már 41... Úgyhogy hamarosan eljöhet Lloris ideje is.

A meccsről: győzelem, ez a lényeg. :D
Grat a Unitednek is, 3-2-nél nem hittem volna, hogy kihúzzuk a végéig újabb kapott gól nélkül, de hát AVB jött a két offenzív cserével. (Huddlestone, Dawson :D)
Vertonghen meglepően jól játszott balhátvédként is, bár néha talán kicsit túl sokat kalandozott előre. Bale úgy tűnik, hogy rátalál a tavalyi önmagára, Dempsey tudja, mikor kell érkezni, Dembélé is jó volt, úgyhogy panaszra (majdnem) semmi ok. Egyedül Caulkert éreztem gyengének, látszott, hogy fejben még nem az igazi, bár végül is csak 20, tehát van ideje bőven fejlődni. Aztán visszatér majd Assou-Ekotto, Vertonghen vissza középre, és no problem. 8)
És igen, 26%-os labdabirtoklással is lehet meccset nyerni. :D

Scholes egyébként igen durvát játszott a 148 pontos passzával (91%).
:shock:

De hogy ne csak a United-Tottenhamről írjak:

Már megy az Aston Villa - West Brom.
Aston Villa: Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Bennett, El Ahmadi, Delph, Albrighton, Holman, Agbonlahor, Benteke.
West Brom: Foster, Jones, McAuley, Olsson, Popov, Mulumbu, Yacob, Gera, Morrison, Brunt, Long.
Bő negyedóra elteltével 0-0.
PCsabi
aka Game90

2012.09.30. 15:39:19

Mikaos írta:
Game90 írta:taktikailag Di Matteo felülmúlta Wenger-t, saját magunkat vertük meg, egy közepes Chelsea-től sikerült kikapnunk.
A tavalyi BL-elődöntő jutott eszembe inkább. A Chelsea-nek a jelenlegi meccsen volt 3 komoly helyzete, amiből 2 szabadrúgás volt, mindkettő gól lett, az elsőnél ráadásul Torres még szabálytalankodott is.
Ezzel szemben az Arsenal-nak volt legalább 5 komoly helyzete, de csak 1 gólt tudtak elérni.
Mezőnyben szerintem nem tudtuk a saját játékunkat játszani, max. 10 percig. Végig azt éreztem, hogy az történik a meccsen, amit a Chelsea akart.

Ne csak az Arsenal-ról beszéljek ebben a topikban:
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.29. 20:58:44

Tocy írta:
Dr.Dre írta:Man U - Spurs 0-1 :D
jól indul! :)
0-2, jól folytatódik :D
2-3,jól fejeződött :D
Kép

Titi - The Legend!
miihii
KHAL

2012.09.29. 20:24:29

Hatalmas meccs lett ez a MU-T'ham, igazi rangadó.

Az első félidőben borzasztóan indiszponált volt a MU, megérdemelten vezetett a Spurs 0:2re. Aztán a 2. félidőre kijöttek és elkezdtek potyogni a gólok. 9 perc alatt 3 találattal volt pengeváltás és ezután is élénk iram volt jellemző. Ahogy telt az idő, egyre inkább kontrára rendezkedett be a vendégcsapat és a MU végig az ellenfél térfelén töltötte az időt. Voltak tizi gyanús esetek, kapufák, próbálkoztunk mindenből mindennel, de sajna az egyenlítés már nem sikerült. Pedig a végén még a kapus is fent volt az ellenfél 16-osán :D

MU-Spurs 2:3 :?

Az X bőven igazságosabb lett volna talán, de a foci nem mindig olyan játék...

És valszeg Persie megsérült, mert kapott egyet az első félidőben, fent maradt, de a vége felé látszott, h már nagyon húzza a lábát.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.29. 19:42:28

Azta.Micsoda meccs :)
3percen belül 3gól :D
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.29. 19:11:25

Dr.Dre írta:Man U - Spurs 0-1 :D
0-2, jól folytatódik :D
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.29. 18:34:44

Man U - Spurs 0-1 :D
Kép

Titi - The Legend!
Mikaos
Director del Fútbol

2012.09.29. 18:09:03

Tovább boncolgatva a taktika kérdését: a Chelsea játékosok hátul passzolgattak viszonylag sokáig (ezzel magyarázható a közel kiegyenlített labdabirtoklási arány), majd valamelyik védő egyszer csak előrevágta a labdát, "hátha lesz belőle valami" címen.
Az Arsenal passzolása sokkal kreatívabb, sokkal ésszerűbb volt, és nagyon jól használták ki a széleket is, rendre összezavarták a Chelsea védelmét. Csak a gól hiányzott.

Mint nálunk is, tavaly. Akkor voltak, akik ódákat zengtek a Chelsea védelméről és taktikájáról...nem, nagyon nem voltak jók akkor sem. Akkor játszottuk őket át, amikor kedvünk tartotta. Mi hagytuk ki a helyzeteinket. Ők pedig belőtték azt a 3-at.

Rohadt egy csapat a Chelsea, összefoglalva a mondandómat :D Piszok szerencsés brigád.

szerk.: azt azért hozzátenném, hogy természetesen az Arsenal nem képviselt ma olyan erőt, mint a Barca tavaly, csak hasonló volt a helyzet. Az Arsenal ma jobb volt legalább 1, de inkább 2 góllal. A Barca úgy 6-7 góllal.
Csak, hogy láttassam a különbséget is, ne csak a hasonlóságokat.
PCsabi
aka Game90

2012.09.29. 16:52:02

Ebben a szezonban sem leszünk veretlenül bajnokok.

Na, komolyan, nekem nem tetszett a mai játékunk, taktikailag Di Matteo felülmúlta Wenger-t, saját magunkat vertük meg, egy közepes Chelsea-től sikerült kikapnunk.

+ Jenkinson.
+ Gibbs.
- ide sorolhatnám a neveket, Koscielny, Podolski, Ox, Ramsey...
- pontrúgások levédekezése.

Gervinho is a gólja ellenére hatalmas nulla, már a mozgása irritál, Giroud-t meg nem akarom ekézni, de ha annál a helyzetnél RvP van ott... Arshavin a padon sem volt, pedig kaphatott volna 20-25 percet, Walcott-nál nem lett volna rosszabb.

Diaby 3 hét out.
Rinku
Director del Fútbol

2012.09.29. 15:45:31

Bob_Marley írta:off:
Semmi köze nincs a bőrszínhez hogy valaki náci vagy nem, de ha te ezen röhögni tudsz csak gratulálni tudok.....Hihetetlen miket le tudnak írni emberek :twisted: Abba már bele se megyek, hogy nem "feka" , hanem színes bőrű...
Bob, én kedvellek, de ne viccelj már, ez még jobban szórakoztatott, mint a kifogásolt mondatom! :D Az év poénja lenne. :) A fekete pedig nem szín. :) Ha színes bőrűekről van szó, a fehér rasszú emberek sokkal inkább minősülnek annak, mint a feketék. Amikor fagyoskodok, elkékülök, ha melegem van, kivörösödöm, ellentétben én soha nem láttam néger embert elkékülni vagy elpirulni, szóval elég agyament egy jellemző, amit kitaláltuk rájuk. :wink: No, off vége.

Az Arsenal-Chelseatől valamennyivel többet vártam, de ez van. Mindkét csapat elég gyenge volt, szerintem a BL-ben egyik sem lesz hosszú életű. Az Arsenaltól mondjuk ez nem meglepő, de a Chelsea valahogy megroppant, hogy Drogba elment. Legalábbis az én szemszögömből Drogba volt az echte Chelsea tag, sose szerettem, de valahogy hiányolom a támadók közül. Nélküle semmire nem fog menni a Chelsea, szvsz idén nagyon nagyot zakóznak majd.
Football, bloody hell. /SAF/
Válasz küldése