Serie A / Coppa Italia
-
- Az Év fórumozója 2013
13 bajnokiGame90 írta:Inter csak x-re volt jó a Cagliari ellen. Pedig most jól jött volna a 3 pont (mondjuk mikor jön rosszul a 3 pont?), a Juve és a Napoli is csak döntetlent játszott. Na mindegy, továbbra is tartják a 2. helyet, az a lényeg.
El Shaarawy meg ismét pontot mentett a Milan-nak, az ő 2 góljával egyenlítettek a Napoli ellen. Ezzel már 10 gólos a bajnokságban Il Faraone, szerintem nem fog sokáig a Milan-ban maradni.
10 gól
1 gólpassz
Jó, mondjuk ebből a Milanból kiemelkedni nem nagy szó, de azért szép, amit a srác művel. És még csak 20.
Télen viszi a City vagy a Chelsea.

Most nézem amúgy a góllövőlistát, az átlagéletkor El Shaarawyt nem számítva a negyvenhez közelít: Di Natale, Klose, Diego Milito, Gilardino, Toni, Totti...

-
- aka Game90
Inter csak x-re volt jó a Cagliari ellen. Pedig most jól jött volna a 3 pont (mondjuk mikor jön rosszul a 3 pont?), a Juve és a Napoli is csak döntetlent játszott. Na mindegy, továbbra is tartják a 2. helyet, az a lényeg.
El Shaarawy meg ismét pontot mentett a Milan-nak, az ő 2 góljával egyenlítettek a Napoli ellen. Ezzel már 10 gólos a bajnokságban Il Faraone, szerintem nem fog sokáig a Milan-ban maradni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Roma-Palermo meccs Destronak rövid,ámde eseménydús volt
73'Destro M. BEJÖN CSEREKÉNT
77'Destro M. SÁRGA LAP
79'Destro M. GÓÓL
80'Destro M. PIROS LAP

73'Destro M. BEJÖN CSEREKÉNT
77'Destro M. SÁRGA LAP
79'Destro M. GÓÓL
80'Destro M. PIROS LAP
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Plusz gyök2-0,4142Game90 írta:Na, végre megszakadt a Juve nagy sorozataKülön öröm, hogy pont az Inter-nek sikerült megverni őket
![]()
Jó kis csata volt, bár a 11es szerintem nem volt az, de úgy éreztem végig uralta a meccset az Inter, s szerencsére a 11es után sikerült még bevagdosni nekik

Juan Jesus-Ranocchia páros volt tegnap a legjobb.

-
- aka Game90
Na, végre megszakadt a Juve nagy sorozata
Külön öröm, hogy pont az Inter-nek sikerült megverni őket
El Shaarawy meg az utolsó 4 bajnoki meccsén betalált és így már 8 gólnál tart a Serie A-ban, jó kis csatár lehet a srácból.

El Shaarawy meg az utolsó 4 bajnoki meccsén betalált és így már 8 gólnál tart a Serie A-ban, jó kis csatár lehet a srácból.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nah, végre kipukkadt a lufiL.Messi 10 írta:Szerintem csak egy újabb löket lenne nekik. Néha látszik egy-két ember játékán a "görcsös győzelmi kényszer". Ha kikapnánk, talán sikerülne azoknak a játékosoknak is felszabadultan játszani. Szép dolog az a 48 meccs, de lassan már csak egy fölösleges teher.LG írta:A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.

én sem hiszem h nagyon visszavetné őket, toronymagasan a a legjobb csapat a serie a-ban. az inter nem fogja bírni az iramot, a többi csapat meg vicc.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Szerintem csak egy újabb löket lenne nekik. Néha látszik egy-két ember játékán a "görcsös győzelmi kényszer". Ha kikapnánk, talán sikerülne azoknak a játékosoknak is felszabadultan játszani. Szép dolog az a 48 meccs, de lassan már csak egy fölösleges teher.LG írta:A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.

Az Inter viszont úgy néz ki, végre összekapta magát az előző szezonokhoz képest, aminek természetesen nagyon örülök. A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.
Az AC-nál pedig már az átigazolási szezonban látszott, hogy problémák lesznek, ezzel a kerettel nagyon sok mindenben nem reménykedhetnek.
Az AC-nál pedig már az átigazolási szezonban látszott, hogy problémák lesznek, ezzel a kerettel nagyon sok mindenben nem reménykedhetnek.
-
- Barça C
Sziasztok ! Hát igen sajnos ez a nem a mi szezonunk
Gyűlekeznek a sötét felhők Milánó szebbik fele fölött. Irigyellek titeket hogy ilyen jó csapatotok van,tele saját nevelésű klasszisokkal...

-
- Llegenda del Barça
nem fog bevonulni a böribe az az egyorrú.
olaszország egyik leggazdagabb emberéről van szó, akinek hellyel-közzel mindenki a zsebében van. hosszú évek óta próbálják már megfogni, hiába.
pedig lehet h nem ártana neki a reggeli meglepetésszex odabent, csak most nem ő hajtaná a tizenéves lányokat, hanem ő lenne a női főszereplő az ungabungában.
olaszország egyik leggazdagabb emberéről van szó, akinek hellyel-közzel mindenki a zsebében van. hosszú évek óta próbálják már megfogni, hiába.
pedig lehet h nem ártana neki a reggeli meglepetésszex odabent, csak most nem ő hajtaná a tizenéves lányokat, hanem ő lenne a női főszereplő az ungabungában.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Habár a filmet nem láttam, sejtem mire gondolsz. Igazából tök mindegy, hogy bent van, vagy kint, semmi sem fogja megakadályozni abban, ha valamilyen célt véghez akar vinni. Csak valahogy a gondolat, az tetszik, bár gyermekded álmok, hogy tényleg szívjon...kurdt írta:Szerintem az is kb. olyan szinten lenne börtön, mint a Nagymenőkben...

Football, bloody hell. /SAF/
Szerintem az is kb. olyan szinten lenne börtön, mint a Nagymenőkben...Rinku írta:Bár azt mondjuk szívesen megnézném, ha végre bezárnák...

Your village called. Their idiot is missing.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lehet én sem leszek most népszerű, de én nem bánom,hogy egyre lejjebb süllyednek! Azon 4 klub közé tartoznak, akiket gyerek korom óta hihetetlenül utálok. Valamint nem igen szomorkodtak azon sem, amikor pl a Juventussal történt, ami történt, pedig ők, és Milánó kék fele is részese volt annak az ügynek, csak (REMÉLHETŐLEG MÉG) megúszták.
szóval folytassák csak így tovább!
szóval folytassák csak így tovább!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nem fogják lecsukni. Hacsak nem licitál többet Moratti, vagy valamelyik másig digo nagykutya a bírók feje fölé másodfokon. Szerintem nem lesz belőle semmi, Berlusconi keze túl hosszúra ér, hogy bevigyék. Bár azt mondjuk szívesen megnézném, ha végre bezárnák...
Football, bloody hell. /SAF/
Na igen, de ez normális esetben nem kéne, hogy földhöz vágjon egy csapatot.Livia Drusilla írta:Nem csupán generációváltásról szól ez a történet. Thiago Silva eladása semmiképpen nem nevezhető annak.
Az azért nagyon nincs rendben, hogy Maldinitől Seedorfig inkább 35-40 évesen játszatták ezeket az embereket, mint hogy valakit megpróbáljanak beépíteni. Melléjük pedig rendre fél/vészmegoldásokat hoztak, egyszerűen Patot leszámítva talán egy igazolásukra sem lehet mondani az utóbbi 5 évből, hogy ezzel az emberrel a csapat meghatározó játékosaként számoltak mondjuk 5 év távlatában.(Matrit, Gourcufföt, Astorit, Gilardinot stb. kikukázták, és inkább Beckham féléves kölcsönjátékaival képzelték el a csapatot)
Szóval szerintem ez azért a pénzügyi nehézségek mellett is egy igen szisztematikus leépítés következménye is, meg lehet nézni a Laziot/Udinesét/Napolit, hogy a normális igazoláspolitika nem pénzkérdés.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... inak-67926
Buli van Milanóban
kibújt a szög a zsákból.
Vicc ez az olasz bajnokság
2-3 év múlva vesztenek egy újabb BL helyet figyeljétek meg...
Buli van Milanóban

kibújt a szög a zsákból.
Vicc ez az olasz bajnokság

Abi & Tito
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Nem csupán generációváltásról szól ez a történet. Thiago Silva eladása semmiképpen nem nevezhető annak.
Berlusconi pénztárcája lehet nagyon üres...
Berlusconi pénztárcája lehet nagyon üres...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
És kik fognak jönni helyettük, akik jobbak?Subinho írta: januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől.
Már ezek a Mesbah, Traore igazolások is nevetségesek voltak, de gyakorlatilag idén nyáron is lasszóval kellett vadászni az embereket a csapatba. És még ilyen körülmények között kidobnák Robinhot meg Boatenget is...
Irgalmatlanul elrontották ezt a generációváltást....
pont ma olvastam én is,és hivatkoztam rá a BL es topicbanSubinho írta:ezt olvastátok?
januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől. Ezekért a játékosokért nagyjából 45 millió euro bevételt lehetne besöpörni. A lap szerzői úgy vélik, egy 35 milliós kiadás elfogadható lenne a szurkolók számára és szakmailag is indokolható. A változások célja egyértelmű: a csapatnak biztosan bent kell maradnia a Serie A-ban
forrás: http://www.acmilan.hu/2012/10/23/pletyk ... mercatora/
hihetetlen, mi folyik Milánóban!néhány éve a világ élmezőnyébe tartoztak! most meg... komolyan elképesztő!

fantasztikusan gyenge kerete lesz a Milannak,de érthető ,hogy a valamire való játékosok menekülnek onnan.
Ha így folytatódik,középcsapattá süllyed vissza a Milan,mert őszintén ki igazolna oda? Senki.
Ha valami megmentheti őket az a hírnevük,valamint Berlusconi.... vagyis inkább az ő pénze.

Abi & Tito
- Subinho
- Director del Fútbol
ezt olvastátok?
januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől. Ezekért a játékosokért nagyjából 45 millió euro bevételt lehetne besöpörni. A lap szerzői úgy vélik, egy 35 milliós kiadás elfogadható lenne a szurkolók számára és szakmailag is indokolható. A változások célja egyértelmű: a csapatnak biztosan bent kell maradnia a Serie A-ban
hihetetlen, mi folyik Milánóban!
néhány éve a világ élmezőnyébe tartoztak! most meg... komolyan elképesztő!
hihetetlen, mi folyik Milánóban!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Láttam, és ezért sajnálom valamennyire, hogy Bojan még így se tud kezdő lenni. Szerintem neki ennyi volt. Idén még elszenved ahol van aztán elmegy valami spanyo közép / kis csapathoz, ott legalább alapember lehet.Game90 írta:Láttad a Milan kezdőjét? Én már meg sem lepődök rajtuk, hihetetlenül gyengék, csak a jobb gólkülönbségük miatt nem állnak kieső helyen..
Azt hiszem a Juve 47-nél jár, ami a veretlen meccseket illeti.
A keretük meg nagyon izom, szinte minden posztra van minőségi cseréjük.
Egy Falcao-val durvák lennének.
Pirlo meg a Milan-ban éveken keresztül egy bólya szintjén focizott, mióta meg Torinóba igazolt kb. top 10 kp a világon. Hihetetlen az ember.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- aka Game90
Láttad a Milan kezdőjét? Én már meg sem lepődök rajtuk, hihetetlenül gyengék, csak a jobb gólkülönbségük miatt nem állnak kieső helyen.lui1698 írta:Milan folytatja idei remeklését.
Ezúttal Rómában égnek 3-mal, kevesebb, mint 1 óra játék után.
Juve meg 2-0-ra ütötte a Napoli-t. Elképesztő amit produkálnak.
És igazából nem is nagyon látom, hogy ki állítaná meg őket.
Juve most már hány meccse veretlen a bajnokságban? 50? Még egy klasszis csatár kéne nekik és azt mondom, hogy tökéletesek.
Inter is nyert, tapadnak az élmezőnyre, jelen pillanatban 4 csapat elhúzott a mezőnytől, jó lenne a bajnokság végén is min. Top4-ben, de inkább a dobogó alsó fokán lenni.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Milan folytatja idei remeklését.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.