Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
13 bajnokiGame90 írta:Inter csak x-re volt jó a Cagliari ellen. Pedig most jól jött volna a 3 pont (mondjuk mikor jön rosszul a 3 pont?), a Juve és a Napoli is csak döntetlent játszott. Na mindegy, továbbra is tartják a 2. helyet, az a lényeg.
El Shaarawy meg ismét pontot mentett a Milan-nak, az ő 2 góljával egyenlítettek a Napoli ellen. Ezzel már 10 gólos a bajnokságban Il Faraone, szerintem nem fog sokáig a Milan-ban maradni.
Plusz gyök2-0,4142Game90 írta:Na, végre megszakadt a Juve nagy sorozataKülön öröm, hogy pont az Inter-nek sikerült megverni őket
![]()
nah, végre kipukkadt a lufiL.Messi 10 írta:Szerintem csak egy újabb löket lenne nekik. Néha látszik egy-két ember játékán a "görcsös győzelmi kényszer". Ha kikapnánk, talán sikerülne azoknak a játékosoknak is felszabadultan játszani. Szép dolog az a 48 meccs, de lassan már csak egy fölösleges teher.LG írta:A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.
Szerintem csak egy újabb löket lenne nekik. Néha látszik egy-két ember játékán a "görcsös győzelmi kényszer". Ha kikapnánk, talán sikerülne azoknak a játékosoknak is felszabadultan játszani. Szép dolog az a 48 meccs, de lassan már csak egy fölösleges teher.LG írta:A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.
Habár a filmet nem láttam, sejtem mire gondolsz. Igazából tök mindegy, hogy bent van, vagy kint, semmi sem fogja megakadályozni abban, ha valamilyen célt véghez akar vinni. Csak valahogy a gondolat, az tetszik, bár gyermekded álmok, hogy tényleg szívjon...kurdt írta:Szerintem az is kb. olyan szinten lenne börtön, mint a Nagymenőkben...
Szerintem az is kb. olyan szinten lenne börtön, mint a Nagymenőkben...Rinku írta:Bár azt mondjuk szívesen megnézném, ha végre bezárnák...
Na igen, de ez normális esetben nem kéne, hogy földhöz vágjon egy csapatot.Livia Drusilla írta:Nem csupán generációváltásról szól ez a történet. Thiago Silva eladása semmiképpen nem nevezhető annak.
És kik fognak jönni helyettük, akik jobbak?Subinho írta: januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől.
pont ma olvastam én is,és hivatkoztam rá a BL es topicbanSubinho írta:ezt olvastátok?
januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől. Ezekért a játékosokért nagyjából 45 millió euro bevételt lehetne besöpörni. A lap szerzői úgy vélik, egy 35 milliós kiadás elfogadható lenne a szurkolók számára és szakmailag is indokolható. A változások célja egyértelmű: a csapatnak biztosan bent kell maradnia a Serie A-ban
forrás: http://www.acmilan.hu/2012/10/23/pletyk ... mercatora/
hihetetlen, mi folyik Milánóban!néhány éve a világ élmezőnyébe tartoztak! most meg... komolyan elképesztő!
Láttam, és ezért sajnálom valamennyire, hogy Bojan még így se tud kezdő lenni. Szerintem neki ennyi volt. Idén még elszenved ahol van aztán elmegy valami spanyo közép / kis csapathoz, ott legalább alapember lehet.Game90 írta:Láttad a Milan kezdőjét? Én már meg sem lepődök rajtuk, hihetetlenül gyengék, csak a jobb gólkülönbségük miatt nem állnak kieső helyen..
Láttad a Milan kezdőjét? Én már meg sem lepődök rajtuk, hihetetlenül gyengék, csak a jobb gólkülönbségük miatt nem állnak kieső helyen.lui1698 írta:Milan folytatja idei remeklését.
Ezúttal Rómában égnek 3-mal, kevesebb, mint 1 óra játék után.
Juve meg 2-0-ra ütötte a Napoli-t. Elképesztő amit produkálnak.
És igazából nem is nagyon látom, hogy ki állítaná meg őket.