csababarca írta:Manchester United drukkereket kérdezem,hogy milyenre saccolják esélyeiket a madrid ellen?
Nem láttad idén MU meccset, sőt, semmilyen PL-meccset,mert nem csípem azt a focit, ezért kérdezem a rálátóktól,hogy mit várnak a párharctól?
"rálátóként" a tipikus 50-50. elvileg jobb formában van a mu, nem nagyon botlottak mostanában, bár az is igaz, hogy azért gálát nem szoktak bemutatni, utolsó 6 meccsükön 2 komoly ellenfél volt, spurs és pool, előbbivel x, utóbbit meg nagy nehezen verték egy góllal. a kisebb csapatokat ellen sem gáláznak annyira, csak hozzák a kötelezőt, persze a játék képe alapján azért megérdemelten.
rooney-persie páros nagyon jól megérti egymást, egyre jobban, viszont én személy szerint rooneyt nem sűrűn látom nagy ellenfelek ellen klasszis szerepben, szóval nagy kérdés, hogy persie mit tud megmutatni majd abból, amit angliában folyamatosan hoz, és többiek, így rooney is mennyire tud majd aládolgozni. védelmük szerintem azért magukhoz képest elég ingatag, a vidic-rio tengely nem olyan már, mint volt (különösen rio miatt...), ellenben a széleken evra és rafael jó teljesítményeket hoz, ami fontos lehet, ha pl. ronaldonak éppen jobb napja van.
a realt ismerjük mostanában, teljesen hangulatcsapat, ha kijön nekik a lépés, akkor azért még mindig top3(-4) team.
nem vágom, hogy most pepével meg ramossal mi van, játszhatnak-é, mert akármekkora mészárosok, láthatóan stabilabb és egy klasszissal jobb a védelmük, ha ők is fent vannak, főleg, ha előszedik a kamrából azt a kevés eszüket is.
képességek alapján sztem jobb csapat a real, de most a mu jobban együtt van, ez kétségtelen. kaphatunk majd egy viszonylag beszédes képet most arról, hogy mi igaz ebből a "josé akkor pszichológus h be.artok" dumából, jelenleg mentálisan előrébb van a mu, szóval nagy szükség lesz arra, hogy ebből az előnyből lefaragjanak vmit madridban és félre tudják tenni (vagy mou félre tudja velük tetetni...) a közelmúlt öltözői hangulatát. különösen fontos lenne, hogy mourinho kivonja magát végre érzelmileg és objektíven végezze a dolgot, mert szerintem mostanság nem ő van a madridért, hanem fordítva. ez persze nála egyetemes valamilyen szinten, minden csapatánál jelen volt és lesz, de már nagyon szélsőséges a helyzet.
első meccset madridban tolják, sokat fog most segíteni a közönség abban, hogy együtt legyen a pályán a madrid fejben-szívben és elfelejtsék kicsit a közelmúltat, viszont ha nem tesznek szert legalább egy (ha gólt lő a mu, akkor inkább kettő) gólos előnyre, akkor a visszavágón már kétlem, hogy mentális feltámadásra képesek lesznek.
szóval összességében szerintem itt inkább a madridon fognak múlni a dolgok. ha összeszedik magukat és kihozzák a maxot, akkor ők mennek tovább, viszont ha egy kicsit is sántít majd vmi, akkor viszlát, ugyanis pont az a csapat az ellenfél, aki ezt ki fogja tudni használni.