24 of Man Utd's 46 league points this season (52%) have come in games in which they've trailed.
gergo9 írta:A Bl meg sztem kihibázikkevesebbet játék lesz ha a Bernabeuban sikerül megúszni az elejét akkor kirajzolódik előttem egy olyan párharc ahol szokás szerint madrid részről minden agy elszáll köszönhetően a jelenleg kialakult helyzetnek és rutinból SAF megoldja. Szép lenne március közepére a Madrid kiszállna mindenből arsenalosan.

Simán benne van a pakliban, pláne, ha a kupában a Barça lesz az ellenfél.

A BL-párharc érdekes lesz, sajnos arra is van esély, hogy van Persie és Rooney is kifog egy kisebb hullámvölgyet, ez esetben pedig igencsak nehéz dolga lesz a Unitednek. Viszont ha jól megy mindkettejüknek, akkor simán porba tiporhatják a Madridot.
Jó kis csata lesz, MU örökké.
ozsimiki írta:Sajnos a védelem továbbra is katasztrófa, Real elleni meccsig vmit kell kezdeni ezzel, mert a spec16 beállítja őket kontrára, és akkor csúnya vége is lehet.
Szerintem is ez a legnagyobb probléma.
Manchester United have conceded 92 shots on target in the Premier League this season, only four fewer than QPR.
Ez a 28 kapott gól is nagyon sok, csak 7 csapat kapott többet idén. Igaz, rúgtak mellé 48-at, de ezen akkor is javítani kell.
Villa-Spurs...
Istenem, de jó volt végre egy ilyen meccset látni. Nem mondom, hogy tökéletesen játszottunk, de az utóbbi hónapok egyértelműen legjobb mérkőzésén van túl a csapat.
Bale!
Gareth Bale has equalled his best-ever goals total in a Premier League season (set in 2011-12) in only 16 appearances.
Sandro megint eszméletlen jó volt.
74 - Tottenham's Sandro has made more interceptions than any other player in the Premier League this season.
De Adebayoron kívül mindenki jó játékot mutatott be, Bale és Sandro mellett még Lennont és Naughtont emelném ki.
Breaking news:
Friedel hosszabbított 2014-ig.

Innen fog nyugdíjba vonulni.