Mezner2 írta:
Azért ez nem így működik,azt remélem tudod

ennyi erővel minden továbbjutós párharcban,a továbbjutó csapat 2-0-val húzta be a párharcot (mmint 2 győzelemmel),mivel dőreség beírni a normális eredményt,ha úgyis kiestünk/nem nyertük meg a kupát??
A tények,azok tények,a kupát elveszítettük,de ettől még nem kell potyagyőzelmeket adni neki,statisztikailag sem
Lejebb említették Fergusson mérlegét,arányaiban az jobb mint Mou-é,már amennyiben jól számoltam!
Ha mindenképpen ki akarod hozni azt hogy Mourinho-nak egyel kevesebb győzelme legyen, akkor csináld, csak ez senkit nem fog érdekelni, mert elveszítettük a kupát, így a kutyát nem érdekli az, hogy a rendes játékidőben X volt.
De felhozok egy példát, hátha úgy nyomatékosabb lesz:
Előre szólok, hogy nem pontos számok, csak hasraütésszerűen, és az arányokat se tudom, úgyhogy töritanárok kíméljenek

Tehát:
A II. világháború során volt 1500 csata. Ebből a nácik és a szövetségesek 750-750et nyertek, mégis a szövetségesek nyerték a 2. világháborút. Kérdem én: kit érdekel az, hogy egy vesztes csapat hány csatát nyert? Nem a csatákat kell megnyerni, hanem a háborút. És a háborút a Real nyerte.
Azért remélem azt Te is érzed, hogy egy ilyen párbeszédben igen rendesen a Barcás maradna alul:
Realos: A kupadöntőben is kikaptatok tőlünk...
Barcás: Jóóó, hosszabbításban, de rendes játékidőben még X volt...
Realos: Figyel csak...melyik múzeumban van az a kupa kiállítva?
Barcás: Hátőőőőő...
Realos: Kössz, nincs több kérdésem...
Szumma szummárum: a kutyát nem érdekli, hogy egy kupadöntő rendes játékidejében döntetlen volt az állás.