Áthoztam ide,szerintem ide jobban illik,még ha a téma Messiből is indul :
shutterisland írta:most ott tartunk, hogy már
lejárató cikket hoz le róla a penamadridista.hu

vagyis a cikk régi, csak most updatelve lett, hogy karanka meg arbeloa is meg lett találva általa.

Hát de már ezt mindenki tudta róla,köpött a pályán is már,hisz egy patkány,sportszerűtlen,hentes,csak a média meg a FIFA nyomja,ja,meg DOPPINGOS,génkezelt,meg autista is egyébként...
Nevetséges,az elmúlt 5meccs során eljött az a pont,hogy már nem bucira verjük őket minden találkozásunknál,és már megy a felsőbbrendűség,mire fel,azt ugyan nemtudom,talán a meggyőző,és ellenállhatatlan játékuknak köszönhetően? Esetleg a fehér balett? Úriemberek klubja?
Ja,nem. Tudom 32 bajnoki cím.
Felőlem a hajukra kenhetik vagy ahová akarják.
Hányok attól,amit a magyar "szurkolók" drukk néven produkálnak.
Semmi bajom nem lenne a csapattal,ha ezek a pattanásos 15éves kisebbségi komplexusos egyének nem ilyen cikkek megírásával élnék ki a perverziójukat.
A csapat előtt meghajolok (Real) mert nagyon,nagyon jó csapat ez a Madrid (aki nem hiszi,nézze meg,hogy mit írtam a spanyol kupa topicba meccs után),de a drukkereik,inkább hagyjuk !
Még annyit hozzátennék,hogy meg lehet nézni ODAÁT,milyen jelzővel illetik a játékosokat,és itt,hogy beszélünk a Real játékosairól (utóbbi időben) zongorázni lehet a különbséget !
Tisztelet,ahham persze...