Barça vs. Real - El Clásico
A csapatjáték lényege, hogy mindig van kit hibáztatni....
Kikaptunk...kész, ennyi...nem a "bűnösöket" kell keresni, mert az egész barcelonai család kapott ki...Lehetne sorolni a játékosokat, hogy ki miben hibázott, de felesleges...
A taktikát lehetne szélesíteni, mert amit mi csinálunk az kiismerhető.
Kikaptunk...kész, ennyi...nem a "bűnösöket" kell keresni, mert az egész barcelonai család kapott ki...Lehetne sorolni a játékosokat, hogy ki miben hibázott, de felesleges...
A taktikát lehetne szélesíteni, mert amit mi csinálunk az kiismerhető.
népművészeti cserépedény Mourinho, legalább akkor elmehetne egy sajtótájékoztatóra, amikor végre nyernek egy meccset ellenünk...odaküldi a félkezűt. Nevetséges...
most már a bajnokság a cél, a bl felejtős. nincs edzői tekintély, ami komoly futómennyiségre bírná a "gálacsapatot" - milan 0 2 real 1 3. spanyol kis- és középcsapatok ellen elég, komoly ellenféllel szemben nem. a jelenlegi keret lassan szétfeszül, jövőre biztos lesznek változások. a bl-ben a gálacsapat helyett felküldeném a csikócsapatot, a bajnokságot viszont kötelező házifeladatként meg kell nyerni.
a real nem volt rossz, de egy szintén futkározó manu ellen simán kieshet.
a real nem volt rossz, de egy szintén futkározó manu ellen simán kieshet.
Láthatóan fogalma sincs róla. Összeroppant a nyomás alatt, nem mer kispadra ültetni embereket, töketlen belenyúlni a meccsbe, abban sem vagyok biztos, h ő rakja össze a csapatot. (lehet, inkább az "öregek")Initom írta:nyalesz írta:
maradni fogok nyugodj meg....csak bosszant hogy Tello és Villa lövik a gólokat és padoznak
bármennyire is úgy hangzott,nem rád értettem
Most,azt hogy ki játsszon....elhiszitek nekem hogy Roura 1000000X jobban tudja mint mi ?!
Játszik magától, saját elképzelése szerint a csapat.
Mi az hogy Roura nem tudja motiválni őket? Egy Klasszikusra motiválni a játékosokat? Gondolkozz ember!
Igen, edző kell, mert igy edző nélkül, csak ez jut nekünk. Villanova csak másod volt, jól tette a dolgát, de beteg, Roura, csak másod másod, aztán tisztázni kell a gazdasági dolgokat is, eddig tartott a spórolás, nem vettünk már régóta játékosokat, ha vettünk, akkor tök gáz szinten, magyaros közgazdasági, pancser elveken, ráfizetéssel.
Kapusvásár, Valdezbúcsú, csatár és hátvéderősítés. Eladandók? Valdez (már most több gólt kapott, mint tavaly 38 mérkőzés után) Sanchez (pancser, Chaplin hős), Villa, Pedro, Dani Alves (amióta a pofája miatt majdnem annyi pénzt kap, mint Messi, csak a tetkóiról nézi e mecseket), Gerard Pique (Shakira a gerincvelejét szivja, és nincs ereje, csak pofázni, nem hiába az apja a leghiresebb ügyvéd Katalóniában), Thiago (a hanyag agyatlan, eleganciájával) Adriano ( fél mérkőzés, 3 mecs pihenő)... Jó lenne, ha nem magyar elvek alapján, pancserül, dilettánsan kezelnék a Barca vagyont!
Kapusvásár, Valdezbúcsú, csatár és hátvéderősítés. Eladandók? Valdez (már most több gólt kapott, mint tavaly 38 mérkőzés után) Sanchez (pancser, Chaplin hős), Villa, Pedro, Dani Alves (amióta a pofája miatt majdnem annyi pénzt kap, mint Messi, csak a tetkóiról nézi e mecseket), Gerard Pique (Shakira a gerincvelejét szivja, és nincs ereje, csak pofázni, nem hiába az apja a leghiresebb ügyvéd Katalóniában), Thiago (a hanyag agyatlan, eleganciájával) Adriano ( fél mérkőzés, 3 mecs pihenő)... Jó lenne, ha nem magyar elvek alapján, pancserül, dilettánsan kezelnék a Barca vagyont!
-
- Jugador del Barça
Én úgy látom két játékos perceit limitálni kellene. Bármekkora kedvencem Xavi ő már lassúnak tűnik egy ilyen meccsre. A másik játékos pedig bármekkora vezér és küzdő Puyol.
Pár hónapja nem tartottam jó ötletnek Neymar leigazolását, de most már azt érzem kell egy olyan szélső aki miatt Iniesta vissza mehet a kp-ra és Fabrega meg Busi mellett játszhat. Amíg nincs ilyen "név" vagy tehetség a szélre Pedro és Messi mellé, addig Xavi nem lesz limitálva.
A másik igazolásunk mezőnybe pedig egy bekk Pique mellé(ha engem kérdeznének, Hummels ideálisnak tűnik), hogy Puyol-t is tudjuk kicsit hát hogy is mondjam "pihentetni".
Nem véletlen nem írtam egyiküknél sem a kispadot hiszen magam is nagyra becsülöm őket, de nekem ez az érzésem volt ma látva a játékukat.
Az edző személye is sok kérdést vet fel. Nem tudni mennyi a beleszólása, de az előbbi gondolat menetre utalva én hibás döntésnek érzem, hogy Xavi helyett Fabregas-t vette le és talán Tello jöhetett volna az első cserénél.
A Madrid pedig kiválóan játszott és a Ronaldo-DiMaria szélső kettős nagyon megverte a Barca-t futásban. Volt egy-két keménykedés és színlelés(Pepe), de semmi esetre sem voltak durvák. Ilyen szempontból én egálra venném a két csapat "teljesítményét".
Kíváncsian várom a United elleni visszavágójukat az talán megmutatja mennyire erőmérő a Barca legyőzése.
Pár hónapja nem tartottam jó ötletnek Neymar leigazolását, de most már azt érzem kell egy olyan szélső aki miatt Iniesta vissza mehet a kp-ra és Fabrega meg Busi mellett játszhat. Amíg nincs ilyen "név" vagy tehetség a szélre Pedro és Messi mellé, addig Xavi nem lesz limitálva.
A másik igazolásunk mezőnybe pedig egy bekk Pique mellé(ha engem kérdeznének, Hummels ideálisnak tűnik), hogy Puyol-t is tudjuk kicsit hát hogy is mondjam "pihentetni".
Nem véletlen nem írtam egyiküknél sem a kispadot hiszen magam is nagyra becsülöm őket, de nekem ez az érzésem volt ma látva a játékukat.
Az edző személye is sok kérdést vet fel. Nem tudni mennyi a beleszólása, de az előbbi gondolat menetre utalva én hibás döntésnek érzem, hogy Xavi helyett Fabregas-t vette le és talán Tello jöhetett volna az első cserénél.
A Madrid pedig kiválóan játszott és a Ronaldo-DiMaria szélső kettős nagyon megverte a Barca-t futásban. Volt egy-két keménykedés és színlelés(Pepe), de semmi esetre sem voltak durvák. Ilyen szempontból én egálra venném a két csapat "teljesítményét".
Kíváncsian várom a United elleni visszavágójukat az talán megmutatja mennyire erőmérő a Barca legyőzése.
- Charlie
- Öreg Harcos
Tévhites real drukkereknek itt a bizonyíték, hogy egy ilyen csapatnak nincs szüksége edzőre és Pep Barcájával még én is Bl-t nyertem volna dumák mennyire állták meg a helyüket. Szárnyaló csapat hetek alatt teljesen leépült edző nélkül.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Én Pedrot sose kedveltem nagyon.Attól hogy régen volt egy jó màsfél éve akkor is közömbös volt szàmomra!de kedvenc sose!azóta meg egy nagy 0!! 1-2meccset kivéve.én tudom hogy csak kupàból estünk ki.de akkor is elég volt màr belőle (is) !!! Bojant meg hadjuk sztem....amekkora tehetségnek indult akkora 0 lett a gyerek!Adjunk Istennek köszönetet hogy nincs màr közöttünk!Initom írta: átmásolom,azt amit a másik topicba írtam
"gondolom akkor is ezt mondtad,mikor 2-3 klasszikuson is kulcsfontosságú gót lőtt... a Mu elleni Bl döntőről nem is beszélve.
Nagyon hamar felejtetek,és nagyon hamar lesz kedvencből közellenség.
Térjetek már észhez. A kupából estünk ki,nem a bajnokságból"
Bezzeg mikor Bojan kb megnyerte nekünk a bajnokságot,akkor istenkirály volt.

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Sajnáltam Messit, akitől mindenki azt várja, hogy csodát műveljen, de nem egy Batman, ő csak egy Messi, egy jó csatár, nem irányitó, nem középpályás, és a világ egyik legjobb csatára. Itt hibádzik az Argentin vállogatott, amikor azt várják egy 26 éves csatártól, hogy irányitson, és gólt lőjjön, a kettő együtt néha megy, de vagy az egyik, vagy a másik. Itt a gond a Barcánál is, amikor Xabi (láthatatlan embert játszik) Iniesta cselezőgépet, eredmény nélkül, és az ellenfelek csak Messire készülnek, megölni Messit, látható, hogy igy a Barca már 0!!! Nincs még egy ember aki gólt rúgna, vagy átlenditené a Barcát.
Ezt már tavaly is látni lehetett, amikor a Margit első lett, hogy amig az ő csatáraik Rinya mellett 24 gólt rúgtak, addig a mi 5 csatárunk 12 gólt lőtt, Messi mellett, és még igy is büszkék lehetünk, hogy Messi vasból van, ha ő nem lenne, vagy sérült lenne, akkor ennyi szép pillanatot nem értünk volna el. De ezek az évek percek, amiket nyújtottak nekünk, csoda, élmény és álom VOLT!
Ezt már tavaly is látni lehetett, amikor a Margit első lett, hogy amig az ő csatáraik Rinya mellett 24 gólt rúgtak, addig a mi 5 csatárunk 12 gólt lőtt, Messi mellett, és még igy is büszkék lehetünk, hogy Messi vasból van, ha ő nem lenne, vagy sérült lenne, akkor ennyi szép pillanatot nem értünk volna el. De ezek az évek percek, amiket nyújtottak nekünk, csoda, élmény és álom VOLT!
Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy egy szép korszak végét jelenti ez a sok kisiklás!
Egy hónap 3 vereség 3 döntetlen, és olyan csapatok ellen, akik nagyobb problémákkal küzdenek, mint mi, és ahol simán győzni kellett volna.
Sajnos, igaza volt a digi tv. szakrinyamargitos kommentátorának, hogy egy sikercsapat 3 évig birja, és a Barca már 5 éve top-pon van. A végén már levettem a hangerőt, sajnos irritál ilyenkor a sok divatmargitos kommentátor, ami a sport tv-n és a dilin van. Ez volt a 60-as 70-es, 80-as években is, minden hülye, fradis, és rinyamargitos volt, attól függetlenül, hogy 10 emberből 8 azt sem tudta, hogy ezek a csapatok hol játszanak, nem lehetett mit tenni ellene, ez volt a divat.
Most, ahogy fényezte a margitot, meg pepét,cuncikát, legszivesebben szájba b-tam volna Egri Pancser Viktort, de hát minősit egy tv-t, hogy kik a kommentátorai, meg az is, hogy mióta Sport 1 HD van, csak egy Barca mecset közvetitettek, 4 Rinya Margit mecset, és érdekesebb egy zsebhokibajnokság, mint a Barca mecsei.
Ezek a problémák összetettek, amik vezettek idáig, kezdve a Krikics effektussal, játékosok, akiknek volt egy két jó évük, aztán kiégtek (Pedro, Villa) vagy mert Gárdonyi hősöket játszanak, nagy sikerrel: A láthatatlan embert( Pedro, Xabi), vagy a kiöregedett védők (Puyol, Alves) a vén kolumbiai liba által lestrapált fiatal, de gyengélkedő a gerincvelőjétől megszabaditoott Gerard Piqué, vagy a házi hisztiszinházba jól illeszkedők: Alves, Busquets, Jordi Alba, és a Chaplini eséseiről hires, Fabregas?
Egy hónap 3 vereség 3 döntetlen, és olyan csapatok ellen, akik nagyobb problémákkal küzdenek, mint mi, és ahol simán győzni kellett volna.
Sajnos, igaza volt a digi tv. szakrinyamargitos kommentátorának, hogy egy sikercsapat 3 évig birja, és a Barca már 5 éve top-pon van. A végén már levettem a hangerőt, sajnos irritál ilyenkor a sok divatmargitos kommentátor, ami a sport tv-n és a dilin van. Ez volt a 60-as 70-es, 80-as években is, minden hülye, fradis, és rinyamargitos volt, attól függetlenül, hogy 10 emberből 8 azt sem tudta, hogy ezek a csapatok hol játszanak, nem lehetett mit tenni ellene, ez volt a divat.
Most, ahogy fényezte a margitot, meg pepét,cuncikát, legszivesebben szájba b-tam volna Egri Pancser Viktort, de hát minősit egy tv-t, hogy kik a kommentátorai, meg az is, hogy mióta Sport 1 HD van, csak egy Barca mecset közvetitettek, 4 Rinya Margit mecset, és érdekesebb egy zsebhokibajnokság, mint a Barca mecsei.
Ezek a problémák összetettek, amik vezettek idáig, kezdve a Krikics effektussal, játékosok, akiknek volt egy két jó évük, aztán kiégtek (Pedro, Villa) vagy mert Gárdonyi hősöket játszanak, nagy sikerrel: A láthatatlan embert( Pedro, Xabi), vagy a kiöregedett védők (Puyol, Alves) a vén kolumbiai liba által lestrapált fiatal, de gyengélkedő a gerincvelőjétől megszabaditoott Gerard Piqué, vagy a házi hisztiszinházba jól illeszkedők: Alves, Busquets, Jordi Alba, és a Chaplini eséseiről hires, Fabregas?
a játékosokat tényleg nem kellene hibáztatni.
nem rajtuk múlt, szerintem Roura nem motiválja őket eléggé.
Lehet, hogy akarja, de nem tudja.
Egy ekkora klubot, mint a Barca, nem tud vezetni egy másodedző.
Tito nagyon hiányzik már.
nem rajtuk múlt, szerintem Roura nem motiválja őket eléggé.
Lehet, hogy akarja, de nem tudja.
Egy ekkora klubot, mint a Barca, nem tud vezetni egy másodedző.
Tito nagyon hiányzik már.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
átmásolom,azt amit a másik topicba írtamAlexis9Sánchez írta:Azért mert sokszor azt se tudtam én pl hogy ő pàlyàn van-e. Azt egyébként énse értem hog ő mit keres kezdőbe villa és tello helyett.pedro egyébként sose volt nekem nagy kedvencem nem tudom hogy miért.de lassan màr ugy leszek vele is mint bojan-al.ha innen elmenne végre akkor kisebb "bulit rendeznék" ! (Bàr ugyse fog én is tudom)Initom írta: nem értem...ma is miért őt kell elővenni?
kitette a szívét arra a rohadt pályára megint. Utolsó lehelletéig támadta le az ellenfél védőit!
A csapatra sem lehet egy rossz szót sem szólni. Egyszerűen kabaré,hogy micsoda balszerencsénk van. Iniesta lepattanó lövéséből rúgták a 2. at...ami akkora egy balhere gól volt,amilyet csak a real tud rúgni.
Én azt mondom,hogy arra a csapatra,és játékosaira ,mely a 90. percben 0-3 így hajt,megy tovább,arra egy szót sem lehet szólni.
El kell lassan felejteni azt hogy mindig nyerünk. Várható volt ,hogy egyszer megszakad a happy story. Gondoljatok bele,mit éltek át ők az 5-0 nál meg a 2-6 nál. Ez ahhoz képest semmi nem volt.
valamit úgy gondolom,hogy a sors visszaadja ezt nekünk... és kitömjük a Milant hazai pályán! A realt meg úgy kiejti a Mu mint a huzat !
"gondolom akkor is ezt mondtad,mikor 2-3 klasszikuson is kulcsfontosságú gót lőtt... a Mu elleni Bl döntőről nem is beszélve.
Nagyon hamar felejtetek,és nagyon hamar lesz kedvencből közellenség.
Térjetek már észhez. A kupából estünk ki,nem a bajnokságból

Bezzeg mikor Bojan kb megnyerte nekünk a bajnokságot,akkor istenkirály volt.
Abi & Tito
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Azért mert sokszor azt se tudtam én pl hogy ő pàlyàn van-e. Azt egyébként énse értem hog ő mit keres kezdőbe villa és tello helyett.pedro egyébként sose volt nekem nagy kedvencem nem tudom hogy miért.de lassan màr ugy leszek vele is mint bojan-al.ha innen elmenne végre akkor kisebb "bulit rendeznék" ! (Bàr ugyse fog én is tudom)Initom írta: nem értem...ma is miért őt kell elővenni?
kitette a szívét arra a rohadt pályára megint. Utolsó lehelletéig támadta le az ellenfél védőit!
A csapatra sem lehet egy rossz szót sem szólni. Egyszerűen kabaré,hogy micsoda balszerencsénk van. Iniesta lepattanó lövéséből rúgták a 2. at...ami akkora egy balhere gól volt,amilyet csak a real tud rúgni.
Én azt mondom,hogy arra a csapatra,és játékosaira ,mely a 90. percben 0-3 így hajt,megy tovább,arra egy szót sem lehet szólni.
El kell lassan felejteni azt hogy mindig nyerünk. Várható volt ,hogy egyszer megszakad a happy story. Gondoljatok bele,mit éltek át ők az 5-0 nál meg a 2-6 nál. Ez ahhoz képest semmi nem volt.
valamit úgy gondolom,hogy a sors visszaadja ezt nekünk... és kitömjük a Milant hazai pályán! A realt meg úgy kiejti a Mu mint a huzat !
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
remélem, csak az elgépelések miatt 

IvánC írta:Ezt azért erőteljes barokkos túlzásnak érzem.A tidása és a bátorsaága NBII.
Pedroban és Alexisben is megvan az akarat, csak egyszerűen nem vállalkozó szelleműek, nincs önbizalmuk. Telloban ez megvan, nekem nagy kedvencem lett!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
nyalesz írta:
maradni fogok nyugodj meg....csak bosszant hogy Tello és Villa lövik a gólokat és padoznak
bármennyire is úgy hangzott,nem rád értettem

Most,azt hogy ki játsszon....elhiszitek nekem hogy Roura 1000000X jobban tudja mint mi ?!
Abi & Tito
Pedro nagyon akar, de csak a sebessége és a kondija Barca szintű már kb. 1 éve sajnos. A tidása és a bátorsaága NBII. Nem tudom mi lett vele. Tény, hogy már az ellenfelek sem tartanak tőle, igazuk is van. David Villát nem játszatni a mai Barcában egyszerűen őrültség.
- nyalesz
- Jugador del Barça
Initom írta:akkor miért nem ezt írod?nyalesz írta:
nem is azzal van a baj hogy játszik, hanem h Villa és Tello nem...
talán most majd egy kicsit megfogyatkozik itt is a népség,s maradnak az IGAZI drukkerek.
maradni fogok nyugodj meg....

"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
akkor miért nem ezt írod?nyalesz írta:

talán most majd egy kicsit megfogyatkozik itt is a népség,s maradnak az IGAZI drukkerek.
Abi & Tito
- nyalesz
- Jugador del Barça
Initom írta:nem értem...ma is miért őt kell elővenni?nyalesz írta:ha szombaton pedro kezd megse nézem a meccset...
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
nem értem...ma is miért őt kell elővenni?nyalesz írta:ha szombaton pedro kezd megse nézem a meccset...
Abi & Tito