Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láthatóan fogalma sincs róla. Összeroppant a nyomás alatt, nem mer kispadra ültetni embereket, töketlen belenyúlni a meccsbe, abban sem vagyok biztos, h ő rakja össze a csapatot. (lehet, inkább az "öregek")Initom írta:nyalesz írta:
maradni fogok nyugodj meg....csak bosszant hogy Tello és Villa lövik a gólokat és padoznak
bármennyire is úgy hangzott,nem rád értettem
Most,azt hogy ki játsszon....elhiszitek nekem hogy Roura 1000000X jobban tudja mint mi ?!
Én Pedrot sose kedveltem nagyon.Attól hogy régen volt egy jó màsfél éve akkor is közömbös volt szàmomra!de kedvenc sose!azóta meg egy nagy 0!! 1-2meccset kivéve.én tudom hogy csak kupàból estünk ki.de akkor is elég volt màr belőle (is) !!! Bojant meg hadjuk sztem....amekkora tehetségnek indult akkora 0 lett a gyerek!Adjunk Istennek köszönetet hogy nincs màr közöttünk!Initom írta: átmásolom,azt amit a másik topicba írtam
"gondolom akkor is ezt mondtad,mikor 2-3 klasszikuson is kulcsfontosságú gót lőtt... a Mu elleni Bl döntőről nem is beszélve.
Nagyon hamar felejtetek,és nagyon hamar lesz kedvencből közellenség.
Térjetek már észhez. A kupából estünk ki,nem a bajnokságból"
Bezzeg mikor Bojan kb megnyerte nekünk a bajnokságot,akkor istenkirály volt.
átmásolom,azt amit a másik topicba írtamAlexis9Sánchez írta:Azért mert sokszor azt se tudtam én pl hogy ő pàlyàn van-e. Azt egyébként énse értem hog ő mit keres kezdőbe villa és tello helyett.pedro egyébként sose volt nekem nagy kedvencem nem tudom hogy miért.de lassan màr ugy leszek vele is mint bojan-al.ha innen elmenne végre akkor kisebb "bulit rendeznék" ! (Bàr ugyse fog én is tudom)Initom írta: nem értem...ma is miért őt kell elővenni?
kitette a szívét arra a rohadt pályára megint. Utolsó lehelletéig támadta le az ellenfél védőit!
A csapatra sem lehet egy rossz szót sem szólni. Egyszerűen kabaré,hogy micsoda balszerencsénk van. Iniesta lepattanó lövéséből rúgták a 2. at...ami akkora egy balhere gól volt,amilyet csak a real tud rúgni.
Én azt mondom,hogy arra a csapatra,és játékosaira ,mely a 90. percben 0-3 így hajt,megy tovább,arra egy szót sem lehet szólni.
El kell lassan felejteni azt hogy mindig nyerünk. Várható volt ,hogy egyszer megszakad a happy story. Gondoljatok bele,mit éltek át ők az 5-0 nál meg a 2-6 nál. Ez ahhoz képest semmi nem volt.
valamit úgy gondolom,hogy a sors visszaadja ezt nekünk... és kitömjük a Milant hazai pályán! A realt meg úgy kiejti a Mu mint a huzat !
Azért mert sokszor azt se tudtam én pl hogy ő pàlyàn van-e. Azt egyébként énse értem hog ő mit keres kezdőbe villa és tello helyett.pedro egyébként sose volt nekem nagy kedvencem nem tudom hogy miért.de lassan màr ugy leszek vele is mint bojan-al.ha innen elmenne végre akkor kisebb "bulit rendeznék" ! (Bàr ugyse fog én is tudom)Initom írta: nem értem...ma is miért őt kell elővenni?
kitette a szívét arra a rohadt pályára megint. Utolsó lehelletéig támadta le az ellenfél védőit!
A csapatra sem lehet egy rossz szót sem szólni. Egyszerűen kabaré,hogy micsoda balszerencsénk van. Iniesta lepattanó lövéséből rúgták a 2. at...ami akkora egy balhere gól volt,amilyet csak a real tud rúgni.
Én azt mondom,hogy arra a csapatra,és játékosaira ,mely a 90. percben 0-3 így hajt,megy tovább,arra egy szót sem lehet szólni.
El kell lassan felejteni azt hogy mindig nyerünk. Várható volt ,hogy egyszer megszakad a happy story. Gondoljatok bele,mit éltek át ők az 5-0 nál meg a 2-6 nál. Ez ahhoz képest semmi nem volt.
valamit úgy gondolom,hogy a sors visszaadja ezt nekünk... és kitömjük a Milant hazai pályán! A realt meg úgy kiejti a Mu mint a huzat !
IvánC írta:Ezt azért erőteljes barokkos túlzásnak érzem.A tidása és a bátorsaága NBII.
nyalesz írta:
maradni fogok nyugodj meg....csak bosszant hogy Tello és Villa lövik a gólokat és padoznak
Initom írta:akkor miért nem ezt írod?nyalesz írta:
nem is azzal van a baj hogy játszik, hanem h Villa és Tello nem...
talán most majd egy kicsit megfogyatkozik itt is a népség,s maradnak az IGAZI drukkerek.
akkor miért nem ezt írod?nyalesz írta:
nem is azzal van a baj hogy játszik, hanem h Villa és Tello nem...
Initom írta:nem értem...ma is miért őt kell elővenni?nyalesz írta:ha szombaton pedro kezd megse nézem a meccset...
nem értem...ma is miért őt kell elővenni?nyalesz írta:ha szombaton pedro kezd megse nézem a meccset...