Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.08. 21:14:59

REMY írta:
Chino írta:Áááá, ez a szemét UEFA mindig csak minkt tol szegény madriddal meg mindig kicseszik, csak ezért nem nyerték meg a 10. bl serlegüket:
jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned. Alapból hülyeség az egész eset vizsgálata. A csapatok 110%-a megcsinálta volna ugyanezt, ráadásul tiszta eszközökkel, hisz nem rúgtak fel senkit stb.

szánalmas, hogy egyáltalán az UEFA foglalkozott az egésszel.

Aki szerint a saját csapata nem tette volna meg ezt a lépést ilyen esetben, az köpjön fel a levegőbe és álljon alá...
Én magam is megcsináltam volna, ha úgy adja, akár fel is rúgtam volna az ellenfelet, cseppet sem izgat a másik, csak a célom érdekel. Ez itt nem sportszerűségi verseny, pénzről és hatalomról szól a történet. Úgyis mondhatnám, bármit megcsináltam volna a sárga lapért.

Ettől függetlenül szánalmas az évek óta tartó madridista sírás, h tolnak minket, azért nem nyertek az utóbbi időben lópikulát sem, mert gyengék voltak, mi meg erősek. És most is fogadnék rá bárkivel, h mi nyerjük a BL-t.
REMY
Madridista

2013.04.08. 20:49:39

Chino írta:Áááá, ez a szemét UEFA mindig csak minkt tol szegény madriddal meg mindig kicseszik, csak ezért nem nyerték meg a 10. bl serlegüket:
jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned. Alapból hülyeség az egész eset vizsgálata. A csapatok 110%-a megcsinálta volna ugyanezt, ráadásul tiszta eszközökkel, hisz nem rúgtak fel senkit stb.

szánalmas, hogy egyáltalán az UEFA foglalkozott az egésszel.

Aki szerint a saját csapata nem tette volna meg ezt a lépést ilyen esetben, az köpjön fel a levegőbe és álljon alá...
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.08. 20:44:00

Áááá, ez a szemét UEFA mindig csak minkt tol szegény madriddal meg mindig kicseszik, csak ezért nem nyerték meg a 10. bl serlegüket:

"Az UEFA helybenhagyta Ramos és Xabi Alonso 1-1 meccses eltiltását, így a két játékos (amennyiben a Real Madrid továbbjut) biztosan ott lesz az elődöntőben, és mind a kettő tiszta lappal indul majd. Az UEFA továbbá nem törölte el Burak Yilmaz sárga lapját, ami azt jelenti, hogy a Galatasaray legveszélyesebb gólvágója biztosan nem növeli holnap a találatainak a számát."
Forca Barca!!!!
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.07. 14:12:21

Kép
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... unal,52127

Ezek szerint vannak emberek madridban, akik azt gondolják amit nagyon sokan szerintem közülünk is. :lol:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 21:20:56

Eljött Ronci nagy pillanata,végre itt egy forduló,ahol róla beszélnek és nem arról,hogy Leo épp milyen rekordot döntött meg,meg hogy mennyivel jobb játékos ő mint a portugál,szerintem neki ez egy mini BL győzelemmel ér fel,ha nem nyernek idén semmit,ő már akkor is boldog idényt zár :D

Egyébként így végig gondolva CR-nek mint egy maximalista embernek valóban egy igazi isten csapása ez a Leo kölyök :D Szétdolgozta magát egész életében a Portugál(aki egy nagyon jó focista természetesen,sőt történelmi léptékben is jó játékosnak számít),hogy ő legyen a legjobb,erre itt van egy srác aki halál lazán,ösztönből mutatja meg a különbséget minden egyes bajnoki mérkőzésen,mindezt úgy,hogy látszik rajta,hogy még csak meg sem szakad,és egy teljesen más dimenziót nyit a mai fociban ! Egyszerűen tényleg az van,hogy van Leo,és van mindenki más! (nem megsértve ezzel Ini-t,Xavi-t,vagy éppen CR-t)
ferninho
Madridista

2013.04.06. 18:55:49

Barcaman14 írta:Nem ismerem a srác jellemét igazán, de nehogy a korai sikerek elkábítsák, mert láttunk már erre példát bőven.
hát emiatt aztán biztosan nem kell aggódni. :wink:

Higuain meg csúnya gólt rúgott.
http://www.youtube.com/watch?v=jPPen_sfA0g
madridista
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.06. 18:50:02

Gareth Tello írta:Varane 720 perce nem szabálytalankodott.
Szép adat, nagyon megy a gyereknek, annak meg pláne örülök, hogyha Pepéék kárára játszik.
Tényleg elképesztő, amit eddig produkál, pár éven belül (ha így folytatja, mert erre azért nincs garancia) a Real legértékesebb játékos lehet. Nem ismerem a srác jellemét igazán, de nehogy a korai sikerek elkábítsák, mert láttunk már erre példát bőven.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.05. 21:48:23

Halfkey írta:
Alvesnek gratulálok, hogy csak sikerül belekevernie Mourinhot egy olyan meccsel kapcsolatos nyilatkozatába, ahol egy teljesen más csapat ellen játszottatok :).
Idézet D.Alvéstől:,,A fociban a legjobb, ha a játékvezetőket észre sem lehet venni. A foci a játékosoké, a bíróknak háttérben kell maradniuk. Ha nyomás alá vannak helyezve, az sok mindent meghatároz. Mindezt a terhet először Mourinho kezdte rájuk helyezni. Lehetetlen volt nem látni egy két méteres lest. Általában én mondom ki ezeket a dolgokat, úgy tűnhet, ez már a hobbim. De ez nem érdekel, szólásszabadság van, mindenki szabadon nyilváníthat. Néha kicsit merészebben, de meg kell szólalnia valakinek, mert ha nem, hülyének néznek minket."

ON:
Pedig akár hiszed, akár nem, én szerintem minden szó stimmel nála.Lehet hogyha nem a real lenne a kedvenc csapatod, akkor ezt te is belátnád.Mitőlünk mikor láttál még klubbért felelős embert ,hogy a birót állandóan szídta volna, illetve a busz parkolókban vagy stb.helyeken elbeszélgetek volna vele. :wink: Ez volt az első eset, amikor a klubnak is kikelet nyilvánítania a véleményét a látottakkal kapcsolatban.És igen Mou volt az aki (felelős edzőként) a nemzetközi foci porondon elkezdte a birók savazását,ezért sem mernek ellene felépni,mert már nem egy biró maradt miatta munkanélkül (állitólag). :roll: Azért mert edzőként zseni, sajnos ettől még túl sokat képzel magáról. :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.05. 20:17:45

Gareth Tello írta:Varane 720 perce nem szabálytalankodott.
Szép adat, nagyon megy a gyereknek, annak meg pláne örülök, hogyha Pepéék kárára játszik.
Varane az egyetlen ember, akit sajnálok, hogy ott játszik*. Szívesen elnézném a mi csapatunkban is. Nagyon ritka, hogy egy fiatal játékos az első pillanattól kezdve csúcsszinten játszik. Ráadásul nem akármilyen ellenfelekkel szemben mutatta meg a képességeit.

A X.Alonso - Ramos esetnél pedig remélem, hogy valóban a szabályok szerint jár el majd az UEFA. De itt talán könnyebben kidumálható a dolog, mint a múltkori eseteknél, és nem is lepne meg, ha az idei kedveskedések után nem büntetnék meg őket.

Épp ma jutott eszembe (a mi hivatalos panaszunk után), hogy Mourinho szinte minden évben "nem-hivatalosan" panaszt tesz a bírókra a sajtótájékoztatókon, és csodálkozom, hogy ezért sosem kap büntetést (ugye még nem kapott?!). Nem értem az UEFA-t.

*szerk.: természetesen Casillas-on kívül!! (De itt most annak kapcsán írtam, hogy kit néznék szívesen a mi csapatunkban, kinek lenne helye - mert Casillas az idei teljesítménye miatt már nem férne be a kezdőbe)
ferninho
Madridista

2013.04.05. 20:09:06

Csak annyit fűznék hozzá az elmés gondolataidhoz, hogy a mi részünkről még nem láttam hasonló megmozdulásokat
hát 2008 májusában Deco meg Eto'o két olyat odatosztak az ellennek ,hogy még nézni is rossz volt, hogy ne kelljen sorfalat állniuk... és nem azért, hogy játszhassanak majd egy fontos meccsen. erre lenyilatkozta mindkettő, hogy ők nem tudtak a veszélyeztetettségükről, erre Rijkaard a meccs végén lenyilatkozta, hogy jól tudták ők ezt, mert még a meccs előtt, illetve a meccs félidejében is beszéltek róla...
29:20tól Deco-é és 53:30tól Eto'o-é. és mindkettő már 3:0nál.
http://www.youtube.com/watch?v=2pcJcXgCdZU

szóval teljesen felesleges itt belemenni ezekbe a dolgokba, sztem semmi kivetni való nincs abban, amit a Real csinál és abban sincs, ha más csapat csinálná.
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.05. 20:05:36

Varane 720 perce nem szabálytalankodott.
holdenes
Barça C

2013.04.05. 20:00:29

Túl kevés a szmájli, és túl sok a szöveg, legalábbis a hülyeségeidet is helyettesíthetnéd hangulatjelekkel, abból is rájönnénk, hogy retardált vagy.
Csak annyit fűznék hozzá az elmés gondolataidhoz, hogy a mi részünkről még nem láttam hasonló megmozdulásokat ( ha mégis voltak, akkor én kérek elnézést, de őszintén nem emlékszem ), ellenben nálatok már nem az első eset. És minthogy azt is meg lehet érteni valamilyen szinten, ha valaki odaszarik a parkban a fa alá, mert már nem bírja hazáig, úgy itt is érthető, hogy mi okból cselekedtek így csak hát nem túl illendő.
itt egyből letámadnak és retardáltnak bélyegeznek meg? bocsánat.
én nem mondtam h nálatok volt ilyen, mert én sem emlékszem, h lett volna ilyen nálatok.
csak feltételeztem, hogyha nálatok lenne ilyen. akkor ti mit csinálnátok. (értelmezted egyáltalán a hozzászólást?)
mert előfordult már itt az a bizonyos bort iszik és vizet prédikál eset

Tetszik az igazság? Egyébként látom, itt már működtek az ösztöneid, és meg sem próbáltál gondolatokat megfogalmazni, így legalább bölcsebb maradtál, mint egyébként, és mi is jobban jártunk.
tetszik, tetszik.
tetszik amit írsz. én tudom, h pepe színészkedik,
de hogy pont egy barca drukker hányja a szemére az ilyet. fura
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.05. 19:53:41

bence-barca írta:
Stalkyard írta:
holdenes írta: ...
...
Bár nem vt túl meggyőző a stílusa, de egyetértek vele. Ugyanezt megcsinálnánk mi is. Meg is csináltuk. Anno Ininél vt, h még pár éve SAhtar elleni odavágon kapott 'véletlen' egy sárgát, mikor sorfalként előre toporgott. Így egy már eldöntött továbbjutás visszavágóján nem kellett ott lennie és nullázódott az elődöntőre.
Halványan emlékeztem, hogy talán nálunk is volt ilyesmi, de ettől még tartom amit írtam. A mi fiainkra sem vagyok büszke, és tőlük sem éppen illendő, sportemberi magatartás.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.05. 19:49:35

Stalkyard írta:
holdenes írta: ...
...
Bár nem vt túl meggyőző a stílusa, de egyetértek vele. Ugyanezt megcsinálnánk mi is. Meg is csináltuk. Anno Ininél vt, h még pár éve SAhtar elleni odavágon kapott 'véletlen' egy sárgát, mikor sorfalként előre toporgott. Így egy már eldöntött továbbjutás visszavágóján nem kellett ott lennie és nullázódott az elődöntőre.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.05. 19:44:16

holdenes írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mert a barcelona nem rukkolna ehhez hasonló húzással, ha pl messi-xavi-iniesta hármasból 2 lenne olyan helyzetben mint most ramos és xabi. a barcelona a legjobbjai nélkül is kiáll egy bl elődöntőben pl egy bayern ellen. hát persze.

továbbá, az jobb lett volna, ha úgy kapnak sárgát, h felrúgnak vkit? az jobb lett volna? :D
Túl kevés a szmájli, és túl sok a szöveg, legalábbis a hülyeségeidet is helyettesíthetnéd hangulatjelekkel, abból is rájönnénk, hogy retardált vagy. :lol:
Csak annyit fűznék hozzá az elmés gondolataidhoz, hogy a mi részünkről még nem láttam hasonló megmozdulásokat ( ha mégis voltak, akkor én kérek elnézést, de őszintén nem emlékszem ), ellenben nálatok már nem az első eset. És minthogy azt is meg lehet érteni valamilyen szinten, ha valaki odaszarik a parkban a fa alá, mert már nem bírja hazáig, úgy itt is érthető, hogy mi okból cselekedtek így csak hát nem túl illendő.

:lol: :lol:

Tetszik az igazság? :lol: Egyébként látom, itt már működtek az ösztöneid, és meg sem próbáltál gondolatokat megfogalmazni, így legalább bölcsebb maradtál, mint egyébként, és mi is jobban jártunk.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.05. 19:35:29

holdenes írta:áruld el nekem, a felsoroltak miben jobbak mint az amit xabiék csináltak?.

nem rúgtak fel senkit, nem jött az ellenfél szabival (vagyis ramos esetén). tökéletes

de látom a hozzászólás lényegét sikerült megragadni. :D
Abban, hogy arról még el is lehet hinni, hogy nem a szándékos sárga miatt voltak. Más, ha valamit pofátlanul csinálsz, meg más, mikor okosan. Ramos esetében én se értem, hogy mit lovagolnak ezen. Simán benne van, hogy egy totál jogtalan szabadrúgás miatt fogom, és belevágok egy jó nagyot a labdába. Még ha szándékos volt a labdaelrúgás, akkor se értem, hogy miért kell egyből azt feltételezni, hogy direkt csinálta. Ezt nagyon nehezen fogják tudni bizonyítani. A másik eset már sokkal egyértelműbb.
Kép
holdenes
Barça C

2013.04.05. 19:02:50

áruld el nekem, a felsoroltak miben jobbak mint az amit xabiék csináltak?.

nem rúgtak fel senkit, nem jött az ellenfél szabival (vagyis ramos esetén). tökéletes

de látom a hozzászólás lényegét sikerült megragadni. :D
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.05. 18:47:20

holdenes írta:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mert a barcelona nem rukkolna ehhez hasonló húzással, ha pl messi-xavi-iniesta hármasból 2 lenne olyan helyzetben mint most ramos és xabi. a barcelona a legjobbjai nélkül is kiáll egy bl elődöntőben pl egy bayern ellen. hát persze.

továbbá, az jobb lett volna, ha úgy kapnak sárgát, h felrúgnak vkit? az jobb lett volna? :D
Fociztál te valaha? Nem hallottál még arról, hogy visszarántásért sárga jár? Nem kell megsérülni senkinek, max elszakad a mez. Esetleg oda lehet állni egy szabadrúgás elé, amiért szintén lapot kell adni, de ha ezek nem, akkor ott van még az, hogy fogom, és földhöz vágom a labdát.

De hát egy realostól meg se lepődök azon, hogy csak az ellenfél felrúgása jár az eszében, mint lehetséges opció :lol:
Kép
holdenes
Barça C

2013.04.05. 18:35:28

Ismerve az UEFA fair-play politikáját, inkább életműdíjjal kitüntetik Mourinhot, hogy megint micsoda zseniális taktikai húzással rukkolt elő!
Úriemberek klubja, respect.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit vártok, igazi madridista mindkettő.
Ennél már csak azok a pillanatok szebbek, mikor az agyhalott Pepe elfeledkezik róla, hogy ő az igazi férfi, aki csak keményen játszik, és elkezd Jászai Mari díjas színészkedéseket bemutatni.

:lol: :lol:
torotam
Jugador d'estrella

2013.04.04. 22:59:47

sjd írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/04/04/ramosxabialonso/

Lehet, h visszanyal a fagyi mégis...
(Mondjuk az UEFAtól már az sem lepne meg, ha büntetésként pályára léphetnének ők is ellenünk a PSG színeiben... :roll: )
Ismerve az UEFA fair-play politikáját, inkább életműdíjjal kitüntetik Mourinhot, hogy megint micsoda zseniális taktikai húzással rukkolt elő! :)
Úriemberek klubja, respect.
Visca el BARCA!
Halfkey
Jugador del Barça

2013.04.04. 22:50:00

Az utóbbi időben nézem a Real meccseket (komolyan nem is értem, h miért... )...mióta Ramos visszatért az eltiltásából, borítékolható a meccsenkénti egy kapitális baki. A MU meccs előtt is mondtam, h "bízom" Ramosban .... és be is jött a dolog (akkor éppen egy öngól ugye), de mivel sikerült fordítaniuk, Ramosunk töretlen önbizalommal tevékenykedik tovább... hihetetlenül pofátlan a fickó.
Mantrázza is ki a kezdőből velem együtt szinte minden Realos ismerősöm. Hiába jó egy meccs 95%-ában, ha abban az 5 % -ban két ziccert ajándékoz az ellenfélnek.

Alvesnek gratulálok, hogy csak sikerül belekevernie Mourinhot egy olyan meccsel kapcsolatos nyilatkozatába, ahol egy teljesen más csapat ellen játszottatok :).
miihii
KHAL

2013.04.04. 22:12:13

Stalkyard írta: Ennél már csak azok a pillanatok szebbek, mikor az agyhalott Pepe elfeledkezik róla, hogy ő az igazi férfi, aki csak keményen játszik, és elkezd Jászai Mari díjas színészkedéseket bemutatni. :lol:
...majd belerúg Arbeloába is "kínjában", ezek aztán az Arany pillanatok :twisted:

Na de elkanyarodtunk a témától kissé :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.04. 20:56:03

miihii írta: Aztán föléhajolva üvöltött vele, Pepével kánonban, mert a másik jómadár is ott termett 3 mp-en belül és lila fejjel ordított a gyerekkel ő is :roll:
Mit vártok, igazi madridista mindkettő.
Ennél már csak azok a pillanatok szebbek, mikor az agyhalott Pepe elfeledkezik róla, hogy ő az igazi férfi, aki csak keményen játszik, és elkezd Jászai Mari díjas színészkedéseket bemutatni. :lol:

miihii
KHAL

2013.04.04. 20:25:31

Maxi írta:
B. Tamás írta: Egyértelmű szabálytalanság, ami után a legtöbb védő örül, hogy nem vette észre a játékvezető, és elmegy onnan, erre ő még odamegy a támadóhoz, és mutatja, hogy ne színészkedjen. :lol:
Ha Ramos integet, hogy "állj fel" akkor tuti, hogy szabálytalan volt(ezt az esetet nem láttam, csak ez az általános).Én ha bíró lennék nem is a kontaktot nézném csak Sergio barátunk mozdulatát.:D
Ez nagyon igaz :) Minél komolyabb a szabálytalanság, annál nagyobb hévvel üvölt(enek).

Az egyik legszebb ilyen az a bajnokis lekönyöklés volt, amikor hátrapillantott, h hol érkezik a támadó, majd asszem jobbal kajak hátraütött, majd abból a lendületből ballal már hadonászott is, h csak megjátssza a másik. Aztán föléhajolva üvöltött vele, Pepével kánonban, mert a másik jómadár is ott termett 3 mp-en belül és lila fejjel ordított a gyerekkel ő is :roll:

Pedig inkább térdre hullva kellett volna hálát adnia érte, h megúszta lap nélkül.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.04. 19:54:27

http://sportgeza.hu/futball/2013/04/04/ramosxabialonso/

Lehet, h visszanyal a fagyi mégis...
(Mondjuk az UEFAtól már az sem lepne meg, ha büntetésként pályára léphetnének ők is ellenünk a PSG színeiben... :roll: )
Válasz küldése