Én is így gondolom. Nem véletlen nincs technika bevezetve a fociba, nem az az oka, amivel takaróznak. Szerintem egy videóbíró- és chipes rendszert egy tehetsegesebb BME-s csapat pár hét alatt összedob, ezek meg évek óta kísérleteznek vele. Aha. Az égvilágon semmit nem rontana az élményen ezek bevezetése, bár nekem így is megfelel, főleg, ha Övrebő-féléket küldenek a meccseinkre.sjd írta:Azért, mert az egész bagázs gusztustalan módon egymást mosdatja. Ha a bírók hibáznak valamit, az UEFA békén hagyja (kivéve, ha a katariak tejelnek egy kicsit), nem vezetnek be videobírót, nem tiltanak el senkit utólag. Cserébe a játékvezetők sem ismerik be, hogy rossz ez a rendszer, egyáltalán örülnek, hogy ilyen dilettáns embereket, mint Övrebo vagy Stark még a pálya közelébe mernek engedni.Chino írta:Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.
(Meg néha nagyvonalúan elnéznek pár lest, meg kiszórnak pár embert, amikor egy kis segítség kell a nagyobb TV-s bevételekhez.)
Ha ezeket bevezetnék, elveszne a foci befolyásolhatósága, ergo nehezebben manipulálnák azt. És semmi balhé nincs belőle, mert egymást fedezik. Múltkor is, volt annak komolyabb visszhangja, h kisorsolták ugyanazt a BL párosítást, mint előző nap?!
Semmi sem tiszta, fogadjuk el.