Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.28. 19:28:16

Barcaman1993 írta:
Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!
Gratulálok neki ehhez a szép egyéni díjhoz!

http://www.futballista.hu/2013/04/28/pe ... -videoval/

Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
Azért ez elég nevetséges felmérés. Pepét még értem, de Sergio mit keres ott? Emlékszünk az Inter elleni meccsre, ezen nincs mit szépíteni. De ha az idei színészt kéne megnevezni, akkor az sokkal inkább Jordi Alba...
Hát ne szépítsünk, mert Busi, Aves, Alba, sőt még Pedro is ide vehető.
Náluk meg Dm-Pepe aki Oscar alakításokat képes megvalósítani... náluk inkább a durva, már-már favágó style a menő... legalábbis a klassziusokon...Pepe elég sokoldalú, pl ebből is kiveszi a részét.:mrgreen:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:24:38

Mezner2 írta:Mess2009 ne haragudj,de a te munkásságod inkább épül a hihetetlen pesszimizmusra,mintsem a tárgyilagosságra,ha 5-0-ra nyerünk akkor leírod 30mondatban,hogy ez csak azért van mert az ellenfél kula volt,meg am is mennyire semmit nem érnek az ilyen meccsek,stb.stb. a csapat irányába tőled pozitív hangvételű hozzászólást szökő évente olvasok csak,sztem ez pont a lónak a túloldala ! Én is átesek a paci túlfelére gyakran a csapat méltatásával ezt elismerem,de az,hogy amit te csinálsz az minden csak nem tárgyilagos az 100%
az hogy te mennyire ítélsz pesszimistának a te dolgod ezzel nincs semmi gond. az azonban hogy nem írok pozitív dolgokat(ha van miről!) egyszerűen nem igaz.
ami a mostani konkrétumokat illeti én arra alapoztam,(mármint hogy a Madrid tartalékos erősebb mint a Barca tartalékos) hogy a Madrid tartalékos csapata legyőzte a tabella 3.-helyén állót, míg mi otthagytunk két pontot a 14,.helyen állónál a végén már nem is annyira tartalékosan. hihetetlen pesszimizmus!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:21:41

OFF: sokáig húztad az új oldalon is kitiltás nélkül...
azért tiltottak ki, mert a kérdések topicban folyó témához (az egyik staff tag átjött e vagy sem) én is hozzászóltam, pedig (másik topicokban) volt róla szól, hogy ez tabu, nem szabad róla beszélni.
én pedig azokat nem olvastam, csak az adott témát, így erről nem tudtam.
instant 2 hét.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:04:18

Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!

Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
Azért ez elég nevetséges felmérés. Pepét még értem, de Sergio mit keres ott? Emlékszünk az Inter elleni meccsre, ezen nincs mit szépíteni. De ha az idei színészt kéne megnevezni, akkor az sokkal inkább Jordi Alba...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 17:41:58

A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.28. 14:42:59

Mourinho's derby delight: 8 wins from 8
http://www.marca.com/2013/04/27/en/foot ... 99249.html
shutterisland írta:szerintem ha nem jutnak be a bl döntőbe, vagy mondjuk nem nyerik meg, megint bevásárlás lesz, 3 új név legalább.
ja, és vélhetően új edző, ancelotti van a képben nagyon is.
Szerintem ha bejutnak, akkor is. :D
Verratti, Vidal/Pogba, Reus/Bale, Carvajal, plusz egy csatár (Agüero), ez az általános kívánság, ha jól vettem ki.
Ancelottit amúgy jó edzőnek tartom, szerintem össze tudná kapni a Madridot, úgy, hogy ne csak egy Barça-verő taktika legyen a tarsolyban. Meg talán a nagy ellenségeskedés is csökkenne valamennyire.

OFF: sokáig húztad az új oldalon is kitiltás nélkül... :mrgreen:
Realcsa
Barça C

2013.04.28. 14:16:18

bali 15 írta:Ilyeneket olvasok a túloldalon: Carvajal-két kp(Vidal, Pogba, Verratti-féle vonalra gondolok)-csatár(szerintem Agüero fog érkezni)
[/quote]

Igen,róluk van inkább szó,kp-ra még Kondogbia neve volt bedobva.
Edzőfüggő a dolog mint ahogy írta itt valaki,mert T.Silva is képben van ha Ancelotti érkezne. Sztem Bale fog jönni és Carvajal,valamint Ancelotti esetén Verratti,bár Reus lenne a madridisták legfőbb kívánsága,kedden Perez lebeszélhetné a dolgot :)
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.28. 12:51:29

szerintem ha nem jutnak be a bl döntőbe, vagy mondjuk nem nyerik meg, megint bevásárlás lesz, 3 új név legalább.
ja, és vélhetően új edző, ancelotti van a képben nagyon is.
Asszem '98 óta nem nyert a Real ellen az Atma, de meccs elején mondta a kommentátor, ha jól emlékszem. Vélhetően ez nem véletlen.
jó, de a kupadöntőben egyrészt nem is kell feltétlen nyerjenek, másrészt pedig egyszer minden sorozat megszakad.
persze lehet majd 2020-ban. :D
nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!!
ha nem is pontosan így, de hasonlóképpen gondolom a két csapat összehasonlítást.

mármint arra gondolok, hogy bár az egymás elleni meccseken az utóbbi időkben nekik áll a zászló, viszont amíg trófeákban nem nőnek a barcelona fölé, addig véleményem szerint nem jobb csapat, mint mi.
egymás elleni meccseken vélhetően ezek után is jobbak lesznek, mert ellenünk vannak eléggé felépítve, viszont mint korábban írtam, a barcelona testén keresztül közvetlenül csak a spanyol szuperkupa érhető el, semmi más, a többi trófeához más csapatok ellen is folyamatosan kell bizonyítani.

ennyi erővel az osasuna is majdnem olyan jó lenne, mint mi, mert majdnem minden szezonban meglepnek minket, vagy rabolnak pontot.
vagy éppen a sociedad otthonában azt hiszem tavaly 2-2, idén 3-2-es vereség. :D
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.28. 11:28:47

bali 15 írta:Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron?
Szerintem edzőfüggő. Első az, ha elmegy el unico, akkor ki lesz az edző. Ancelottiról is olvasni (ráadásul lenyilatkozta tegnap az olasz, hogy nem 100%, hogy Párizsban marad...) ő szeretné Thiago Silvat és Verrattit magával vinni. Rajta kívül Heynckes-t olvasni.

Carvajal biztos, és szerintem a Bale/Agüero közül egyik biztosan érkezni fog illetve egy VKP-t is akarnak a fehérek. Ha jól tudom most lesz majd valamikor elnökválasztás és Florentio maradni akar, így valamivel fel akar majd dobni biztosan.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 10:56:02

Mess2009 ne haragudj,de a te munkásságod inkább épül a hihetetlen pesszimizmusra,mintsem a tárgyilagosságra,ha 5-0-ra nyerünk akkor leírod 30mondatban,hogy ez csak azért van mert az ellenfél kula volt,meg am is mennyire semmit nem érnek az ilyen meccsek,stb.stb. a csapat irányába tőled pozitív hangvételű hozzászólást szökő évente olvasok csak,sztem ez pont a lónak a túloldala ! Én is átesek a paci túlfelére gyakran a csapat méltatásával ezt elismerem,de az,hogy amit te csinálsz az minden csak nem tárgyilagos az 100%
bali 15
Director del Fútbol

2013.04.28. 10:52:00

Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron?
Ilyeneket olvasok a túloldalon: Carvajal-két kp(Vidal, Pogba, Verratti-féle vonalra gondolok)-csatár(szerintem Agüero fog érkezni)[/quote]
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.28. 10:50:57

Mezner2 írta:
mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !
Egyébként meg ez is hülye duma,mitől lenne erősebb?? Láttad,hogy milyen szinten űzte ez az Atletico megint a focit?? A Bilbaonak legalább volt a játékról valami elképzelése,lendületes és helyenként látványos támadásépítéssel,ezek a szerencsétlen matracosok meg azt sem tudták,hogy milyen rendezvényen vannak!
mondom, hogy a tárgyilagosságot magunkra kell erőltetni!!! neked sem ártana megpróbálni.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 10:49:12

ab1daL írta:Nem lesz itt semmi ilyen.. José lelép a nyáron, akármi lesz. Az utódja a kérdés. Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron? Azt tudom, hogy Carvajal-t szinte tuti visszavásárolják a Leverkusentől.
Én Bale-t is 100%-ig biztosra veszem (bár hála annak a magasságosnak közöm nincs ahhoz,hogy RM drukker legyek)
ab1daL
Director del Fútbol

2013.04.28. 10:44:15

Nem lesz itt semmi ilyen.. José lelép a nyáron, akármi lesz. Az utódja a kérdés. Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron? Azt tudom, hogy Carvajal-t szinte tuti visszavásárolják a Leverkusentől.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bali 15
Director del Fútbol

2013.04.28. 10:39:00

Forrás Madridom.hu:

A Daily Mirror szerint a Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak kiemelt fontosságú a szerződtetése az Arsenalnál a nyári átigazolások során. A 31 éves hálóőr kiesett José Mourinho kegyeiből, így ha marad a portugál mester, San Iker könnyedén a távozás mellett dönthet.

Azért ez durva lenne :shock:
pistinho
Barça B

2013.04.28. 10:32:41

zolix10 írta:Amúgy a BL-ből most tényleg ki fognak esni, nem létezik, hogy otthon úgy győzzék le a Dortmundot, hogy ne kapjanak gólt! A Real nem a Barca, szerintem nekik nem fog sikerülni az, mint nekünk a Milan ellen!
Nem szerencsés párhuzamot vonni a két meccs között. A Barca - Milan meccs sok mindentől függött, valamint Niang kapufájánál szerencsénk is volt.

Szerintem meg igenis képes a Real 3:0-ra nyerni. És utálhatom őket bármennyire, akkor se szeretnék német házi döntőt, úgyhogy mivel a Barca már nem juthat tovább, jusson csak be a Real a döntőbe. Kíváncsi vagyok hogy az a Bayern mit csinálna velük.
bali 15
Director del Fútbol

2013.04.28. 09:45:23

Nem tudom, hogy mi lesz így a Madriddal, ha Mourinho elmegy a nyáron.
Az érkezésekor ő volt az isten, akivel hosszú távra lehet tervezni, de már ő sem jó nekik.
Olyan jellegű csapatépítésre mint például a Barca vagy a Dortmund, egyszerűen képtelenek. Az egész klub filozófiájával gond van.
"Nálunk csak a világ leghíresebbjei és legfelkapottabjai játszhatnak" mentalitás, hogy teljesen beteggé teszi az egészet. Lehet, hogy 10 éve még működött, mert volt egy épp alázatos sztárbagázs, de ma már ilyen nincsen. Az utánpótlásukra meg pont ezért nem építenek. Minek, ha úgyis állandóan sztárokat vásárolgatnak?
Szóval csapdában vannak. Vagy tartják az összevásárolgatást és csúnyán játszva sikeresek, mert ugye kell az a 10., vagy pár évig eltűnnek ismét, amíg felnő egy már összeszokott fiatalabb korosztályuk, akik képesek a szép focira. De ez meg eléggé lutri, nem jön varázsszóra. Ez a filozófia meg egyenlő Perez bukásával, mert ő nem ezt ígérte. Ami azt illeti, öröm látnom ennek a megalomán majomnak a vergődését.
zolix10
Barça B

2013.04.28. 09:06:06

Mezner2 írta:
mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !
Egyébként meg ez is hülye duma,mitől lenne erősebb?? Láttad,hogy milyen szinten űzte ez az Atletico megint a focit?? A Bilbaonak legalább volt a játékról valami elképzelése,lendületes és helyenként látványos támadásépítéssel,ezek a szerencsétlen matracosok meg azt sem tudták,hogy milyen rendezvényen vannak!
Biztos matracfesztiválon! :lol:

Na jó, most komolyan! Én úgy tudom, jobban állunk mint a Madrid B! Majd mikor már a Barca B is első osztályú lesz (ha lesz valaha is ilyen) majd meglátjuk, mit mondanak a Madridisták! :D

Amúgy a BL-ből most tényleg ki fognak esni, nem létezik, hogy otthon úgy győzzék le a Dortmundot, hogy ne kapjanak gólt! A Real nem a Barca, szerintem nekik nem fog sikerülni az, mint nekünk a Milan ellen!
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 08:50:54

mess2009
Director del Fútbol

2013.04.28. 08:29:50

viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
zolix10
Barça B

2013.04.28. 08:20:23

Vakmacska írta:Így van, idén német házidöntő lesz.
Anno 15 éve kb spanyol házidöntő volt.

Most így jött ki a lépés.
A németek akartak, a Barca meg egy "valami majd csak lesz" mentalitással.
A Real hogy ment ki, azt nem tudom. Néztem a meccseket, nálam az jött le, hogy a Barca nem hiszi el, hogy ez történik. A Real meg sokkal inkább tanácstalannak tűnt.
A visszavágók kimenetele is szerintem csak a németeken fog múlni.
Én még azért bizakodok! A Milan ellen is hasonló volt! Jó, tudom, a Bayern most jobb és erősebb is! De most, a döntő kapujában, már nem adhatjuk fel!
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.28. 06:38:08

shutterisland írta:...viszont azzal, hogy most is kikaptak, most már tényleg érik egy, a legrosszabb esetben összemakkolt vagy összecsalt döntetlen vagy vereség, ami kijöhet a kupadöntőre.
De édes...kis naiv. :D
Asszem '98 óta nem nyert a Real ellen az Atma, de meccs elején mondta a kommentátor, ha jól emlékszem. Vélhetően ez nem véletlen.
Szerintem keményen kitömik őket a kupában, menni fog a Real, mint a mérgezett egér az egyetlen kupáért a szezonban, h legyen egy kis örömük.

Rólunk még annyit, h zsinórban az ötödik év, amikor kupát nyerünk a szezonban, azt kívánom a következő 100 évre, h minden évben csak egy kupát nyerjen a csapat. Részemről aláírva.
Persze a legszebb az lenne, ha megélném, h beelőzzük a szerényeket a bajnoki címekben.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.28. 04:32:07

Barcaman1993 írta:
Mezner2 írta:
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan?? :D Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett :D
Az a baj, hogy ez így van. Aztán két hét múlva megyünk mi, és olyan simán meg fogunk égni ellenük, hogy rossz lesz majd nézni. Figyeld csak meg. :wink: A legközelebbi madridi derbin mindenki tegye meg, hogy a Real lő szabadrúgás gólt. :wink: Sokáig kéne visszamenni az időben, hogy olyan meccset találjunk, ahol nem volt.
Nem fogunk megégni ugyanis akkor már nem leszünk a BL-ben és Ini meg Messi is végig a pályán lesz és agyba-főbe fogjuk verni őket mint a Nou Campban!
Ez az ATM egy nudli csapat!Megmutatták az EL-ben is meg most a nagyon tartalékos madrid ellen is!
Jövőre meg kakaó is elmegy és még ennyi sem lesz a csapatból!
Abszolút egy túlértékelt bandáról van szó,egyszeri félcsodák ők,se több se kevesebb.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.28. 03:21:22

Komolyan mondom Jo5e ennél mélyebbre már aligha tudja süllyeszteni ezt a csapatot...
tudtommal ott úgy van, hogy az a csk, aki a legrégebb óta van a csapatnál az adott 11 játékosból, aki a pályán van.
ez jelen esetben akkor valószínűleg pepe lehetett.

egyébként az atletico csak hozta a real elleni gyenge játékát, egyszerűen mumus számukra a nagy rivális.
viszont azzal, hogy most is kikaptak, most már tényleg érik egy, a legrosszabb esetben összemakkolt vagy összecsalt döntetlen vagy vereség, ami kijöhet a kupadöntőre.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.28. 00:12:03

Mezner2 írta:
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan?? :D Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett :D
Az a baj, hogy ez így van. Aztán két hét múlva megyünk mi, és olyan simán meg fogunk égni ellenük, hogy rossz lesz majd nézni. Figyeld csak meg. :wink: A legközelebbi madridi derbin mindenki tegye meg, hogy a Real lő szabadrúgás gólt. :wink: Sokáig kéne visszamenni az időben, hogy olyan meccset találjunk, ahol nem volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése