Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ne szépítsünk, mert Busi, Aves, Alba, sőt még Pedro is ide vehető.Barcaman1993 írta:Azért ez elég nevetséges felmérés. Pepét még értem, de Sergio mit keres ott? Emlékszünk az Inter elleni meccsre, ezen nincs mit szépíteni. De ha az idei színészt kéne megnevezni, akkor az sokkal inkább Jordi Alba...Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!
Gratulálok neki ehhez a szép egyéni díjhoz!
http://www.futballista.hu/2013/04/28/pe ... -videoval/
Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
az hogy te mennyire ítélsz pesszimistának a te dolgod ezzel nincs semmi gond. az azonban hogy nem írok pozitív dolgokat(ha van miről!) egyszerűen nem igaz.Mezner2 írta:Mess2009 ne haragudj,de a te munkásságod inkább épül a hihetetlen pesszimizmusra,mintsem a tárgyilagosságra,ha 5-0-ra nyerünk akkor leírod 30mondatban,hogy ez csak azért van mert az ellenfél kula volt,meg am is mennyire semmit nem érnek az ilyen meccsek,stb.stb. a csapat irányába tőled pozitív hangvételű hozzászólást szökő évente olvasok csak,sztem ez pont a lónak a túloldala ! Én is átesek a paci túlfelére gyakran a csapat méltatásával ezt elismerem,de az,hogy amit te csinálsz az minden csak nem tárgyilagos az 100%
azért tiltottak ki, mert a kérdések topicban folyó témához (az egyik staff tag átjött e vagy sem) én is hozzászóltam, pedig (másik topicokban) volt róla szól, hogy ez tabu, nem szabad róla beszélni.OFF: sokáig húztad az új oldalon is kitiltás nélkül...
Azért ez elég nevetséges felmérés. Pepét még értem, de Sergio mit keres ott? Emlékszünk az Inter elleni meccsre, ezen nincs mit szépíteni. De ha az idei színészt kéne megnevezni, akkor az sokkal inkább Jordi Alba...Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!
Gratulálok neki ehhez a szép egyéni díjhoz!
http://www.futballista.hu/2013/04/28/pe ... -videoval/
Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
Szerintem ha bejutnak, akkor is.shutterisland írta:szerintem ha nem jutnak be a bl döntőbe, vagy mondjuk nem nyerik meg, megint bevásárlás lesz, 3 új név legalább.
ja, és vélhetően új edző, ancelotti van a képben nagyon is.
[/quote]bali 15 írta:Ilyeneket olvasok a túloldalon: Carvajal-két kp(Vidal, Pogba, Verratti-féle vonalra gondolok)-csatár(szerintem Agüero fog érkezni)
jó, de a kupadöntőben egyrészt nem is kell feltétlen nyerjenek, másrészt pedig egyszer minden sorozat megszakad.Asszem '98 óta nem nyert a Real ellen az Atma, de meccs elején mondta a kommentátor, ha jól emlékszem. Vélhetően ez nem véletlen.
ha nem is pontosan így, de hasonlóképpen gondolom a két csapat összehasonlítást.nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!!
Szerintem edzőfüggő. Első az, ha elmegy el unico, akkor ki lesz az edző. Ancelottiról is olvasni (ráadásul lenyilatkozta tegnap az olasz, hogy nem 100%, hogy Párizsban marad...) ő szeretné Thiago Silvat és Verrattit magával vinni. Rajta kívül Heynckes-t olvasni.bali 15 írta:Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron?
Ilyeneket olvasok a túloldalon: Carvajal-két kp(Vidal, Pogba, Verratti-féle vonalra gondolok)-csatár(szerintem Agüero fog érkezni)[/quote]Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron?
mondom, hogy a tárgyilagosságot magunkra kell erőltetni!!! neked sem ártana megpróbálni.Mezner2 írta:Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Egyébként meg ez is hülye duma,mitől lenne erősebb?? Láttad,hogy milyen szinten űzte ez az Atletico megint a focit?? A Bilbaonak legalább volt a játékról valami elképzelése,lendületes és helyenként látványos támadásépítéssel,ezek a szerencsétlen matracosok meg azt sem tudták,hogy milyen rendezvényen vannak!
Én Bale-t is 100%-ig biztosra veszem (bár hála annak a magasságosnak közöm nincs ahhoz,hogy RM drukker legyek)ab1daL írta:Nem lesz itt semmi ilyen.. José lelép a nyáron, akármi lesz. Az utódja a kérdés. Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron? Azt tudom, hogy Carvajal-t szinte tuti visszavásárolják a Leverkusentől.
Nem szerencsés párhuzamot vonni a két meccs között. A Barca - Milan meccs sok mindentől függött, valamint Niang kapufájánál szerencsénk is volt.zolix10 írta:Amúgy a BL-ből most tényleg ki fognak esni, nem létezik, hogy otthon úgy győzzék le a Dortmundot, hogy ne kapjanak gólt! A Real nem a Barca, szerintem nekik nem fog sikerülni az, mint nekünk a Milan ellen!
Biztos matracfesztiválon!Mezner2 írta:Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Egyébként meg ez is hülye duma,mitől lenne erősebb?? Láttad,hogy milyen szinten űzte ez az Atletico megint a focit?? A Bilbaonak legalább volt a játékról valami elképzelése,lendületes és helyenként látványos támadásépítéssel,ezek a szerencsétlen matracosok meg azt sem tudták,hogy milyen rendezvényen vannak!
Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Én még azért bizakodok! A Milan ellen is hasonló volt! Jó, tudom, a Bayern most jobb és erősebb is! De most, a döntő kapujában, már nem adhatjuk fel!Vakmacska írta:Így van, idén német házidöntő lesz.
Anno 15 éve kb spanyol házidöntő volt.
Most így jött ki a lépés.
A németek akartak, a Barca meg egy "valami majd csak lesz" mentalitással.
A Real hogy ment ki, azt nem tudom. Néztem a meccseket, nálam az jött le, hogy a Barca nem hiszi el, hogy ez történik. A Real meg sokkal inkább tanácstalannak tűnt.
A visszavágók kimenetele is szerintem csak a németeken fog múlni.
De édes...kis naiv.shutterisland írta:...viszont azzal, hogy most is kikaptak, most már tényleg érik egy, a legrosszabb esetben összemakkolt vagy összecsalt döntetlen vagy vereség, ami kijöhet a kupadöntőre.
Nem fogunk megégni ugyanis akkor már nem leszünk a BL-ben és Ini meg Messi is végig a pályán lesz és agyba-főbe fogjuk verni őket mint a Nou Campban!Barcaman1993 írta:Az a baj, hogy ez így van. Aztán két hét múlva megyünk mi, és olyan simán meg fogunk égni ellenük, hogy rossz lesz majd nézni. Figyeld csak meg.Mezner2 írta:
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan??Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett
A legközelebbi madridi derbin mindenki tegye meg, hogy a Real lő szabadrúgás gólt.
Sokáig kéne visszamenni az időben, hogy olyan meccset találjunk, ahol nem volt.
tudtommal ott úgy van, hogy az a csk, aki a legrégebb óta van a csapatnál az adott 11 játékosból, aki a pályán van.Komolyan mondom Jo5e ennél mélyebbre már aligha tudja süllyeszteni ezt a csapatot...
Az a baj, hogy ez így van. Aztán két hét múlva megyünk mi, és olyan simán meg fogunk égni ellenük, hogy rossz lesz majd nézni. Figyeld csak meg.Mezner2 írta:
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan??Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett