Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.01. 08:58:15

socio66 írta:hihetetlen a madridista hozzáállás. :)
alig telt el három év azóta, hogy euro százmilliókból kicserélték szinte a keretük lényegi részét, most megint ők lesznek a 'nyár királyai', legalábbis a szurkolók reményei szerint..:)
utálok általánosítani velük kapcsolatban, de ebben a tekintetben ilyen rossz felfogású szurkolótábor aligha van.
A legszebb benne az ok-okozati összefüggés...tehát, h Perez meg is csinálta és meg is fogja csinálni, egymást hergelik a szurkolótáborral.

Az aktuális megváltók, a "világlegjobbjai": Pogba, Veratti, Levandowski :!: , Falcao, Carvalaj, Götze. Ezen játékosok nagy részének 1 vagy fél jó szezonja volt, teszem hozzá: ügyes, tehetséges focisták, világelit válhat belőlük. Szerintem mondjuk először edző kéne.

Tisztelet a kivételnek, de ez esetben teljesen helytálló az általánosítás, mert hozzá lettek szoktatva a szurkolók, h Perez sz..ja a pénzt és remekül azonosul a madridista hozzáállással: nagyképű, mindenek felett áll, bárkit megvehet, bármit megtehet, mert nyert 5 BL-t a hőskorban, mert "mi vagyunk a Real Madrid!". Csak tudnám, h mi a mondanivalója ennek a mondatnak (bár lehet, az előzőleg megválaszoltam), azon kívül, h az új igazolások ezt hallgatják az egész repülőúton Madrid felé.
Alcantara írta:http://www.hatharom.com/2013/04/30/mour ... zasat?eb=2

Alaposan feladta a leckét az utolsó mondata!

Létezik az a hely a földön? :roll:
Egy hosszabb cikkben azt mondta a végén, h Angliában szeretik. Van némi "énkép" zavar a palinál. :D
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.05.01. 08:51:30

Szegény Lewandowskin tényleg bosszút állt, kb 10 percenként könyökölte le a lengyelt.
Igazi példamutató viselkedés a Real kapitányától... :roll:
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.01. 08:11:29

http://www.hatharom.com/2013/04/30/mour ... zasat?eb=2

Alaposan feladta a leckét az utolsó mondata!

Létezik az a hely a földön? :roll:
socio66

2013.05.01. 07:51:35

hihetetlen a madridista hozzáállás. :)
alig telt el három év azóta, hogy euro százmilliókból kicserélték szinte a keretük lényegi részét, most megint ők lesznek a 'nyár királyai', legalábbis a szurkolók reményei szerint..:)
utálok általánosítani velük kapcsolatban, de ebben a tekintetben ilyen rossz felfogású szurkolótábor aligha van.
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.30. 23:07:39

A vége meleg volt :shock:
Érdekes lesz a döntő szerintem :)
Nagyon szurkolni fogok a BVB-nek. Nekem már az is jól esne, ha holnap tisztességgel búcsúznánk a BL-től, és megvernénk a Bayernt.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
miihii
KHAL

2013.04.30. 23:06:24

Replay írta:Ha tényleg vége lesz a Mourinho időszaknak, akkor nemhogy BL-t nem tudott nyerni, de még döntőbe se tudtak bejutni.

Pedig most minden esélyük megvolt.

Őszintén bízom benne, hogy ezzel lezárult Mourinho spanyolországi időszaka.

Mellesleg így a legborzasztóbb kiesni, azért bármi legyen holnap, remélem, nem 3-0-val esünk ki.
Na igen, hasonlót már megízlelhettünk épp Jo5é Intere ellen (Bojan gólja) meg tavaly a cselszkij ellen is (Leo büntetője), egy kicsit erős lenne még egy ilyen szitu, h mondjuk 3:0-nál a 92. percben AS luftot rúg fél méterről...

Piszok rossz érzés ez, elhúzzák a mézesmadzagot, aztán...

Én Ramos góljánál elmosolyodtam, h na, a végén még tényleg megvalósítják a múltkori jinx-emet :P Az a megpattanó lövés, amit léc alól tolt ki a kapus, hát az ütő megállt bennem már...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Replay
Director del Fútbol

2013.04.30. 22:50:01

Ha tényleg vége lesz a Mourinho időszaknak, akkor nemhogy BL-t nem tudott nyerni, de még döntőbe se tudtak bejutni.

Pedig most minden esélyük megvolt.

Őszintén bízom benne, hogy ezzel lezárult Mourinho spanyolországi időszaka.

Mellesleg így a legborzasztóbb kiesni, azért bármi legyen holnap, remélem, nem 3-0-val esünk ki.
Deus
Boixos Nois

2013.04.29. 15:00:40

Ramos bekeményít :lol:

http://www.hatharom.com/2013/04/29/boss ... ramos?eb=1

"Nem létezik nagyobb motiváció a Bajnokok Ligája döntőjénél. Nyolc éve vagyok a Real Madrid játékosa, de még sosem játszottam finálét. Semmi sem szebb ennél"

Uh, ez kemény. Ramos egyik legjobb védő, spanyol válogatott, de még soha nem volt a BL fináléban. Uh...
KépKép
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.29. 14:00:09

salas9 írta: Ha már real madrid. Donato Di Campli, az olasz Marco Verratti ügynöke ma utazik tárgyalni a spanyol fővárosba. A hírek szerint a PSG elfogadná a madrid által ajánlott 25 milliót. ( :arrow: Ancelotti szerintem egyre közelebb van a fehérekhez...)
Egy Bl győztes siker edző, aki szerintem ezerszer szimpatikusabb, és "emberiben" is viselkedőbb mint a portugál (aki állandóan csak bíráskodással foglalkozik).Szerintem jól jár vele a madrid. :roll: Veratti pedig a jövő egyik legigéretesebb játékosa lehet. :wink:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
socio66

2013.04.29. 13:22:14

Mezner2 írta:aki ismeri kicsit a két ország történelmét az tudja,hogy ez egy alapjaiban hibás döntés
ha szerinted egy profi bíró, aki vezetett már minden szinten, minden sorozatban szinte minden csapatnak mérkőzést, azért fogja hátráltatni az egyik csapatot, mert annak nemzetével voltak a hazájának súrlódásai a történelemben, akkor nincs miről beszélnünk.
egy ideje minden egyes csoportbeosztás, minden egyenes kieséses sorsolás, és általában a bíróküldések is meg vannak magyarázva, hogy az éppen miért az uefa érdeke, tök mindegy mi van, csak konspirálni lehessen, az már fel sem merül, hogy esetleg a pályán dőlnek el a dolgok, és nincs minden lépés manipulálva.
nem konkrétan csak a te írásodra reagáltam, fölösleges bizonygatod hogy mit írtál, vagy mit nem írtál korábban, engem maga a jelenség idegesít, és most pont te írtál be egy uefának gratuláló, cinikus stílusú, a 'nyilvánvaló csalást' újfent bizonyító hülyeséget.
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.29. 12:19:09

sörvirsli írta:CR amúgy játszik?
Tegnap még nem tudott edzeni, ám a hírek alapján ma reggel már igen így biztosan kezdő lesz holnap. Dortmundi oldalon Gündogannak és Götzének volt kisebb sérülése de bevethetőek lesznek, ellenben Piszczek lemaradhat a visszavágóról. Ma vizsgálják ki tüzetesebben.

Ha már real madrid. Donato Di Campli, az olasz Marco Verratti ügynöke ma utazik tárgyalni a spanyol fővárosba. A hírek szerint a PSG elfogadná a madrid által ajánlott 25 milliót. ( :arrow: Ancelotti szerintem egyre közelebb van a fehérekhez...)
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.29. 12:11:21

Én nem hiszem,hogy egy ilyen szintű bíró elnézné a dolgokat a madrid javára,pláne nem 1-4ről. Ha nyert volna a real vagy x lett volna akkor másként gondolnám (lásd Cakir ocsmány magatartása a MU ellen).
Innen már tényleg csak a némtek tudják elszúrni.
CR amúgy játszik?
(Gondolom igen,bár kérdés,hogy milyen állapotban van.)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.29. 11:40:44

socio66 írta:
Mezner2 írta:
a sorsolás után az volt a konklúzió, hogy az uefa klasszikó-döntőt akar, ehhez képest egy darab ítélet nem volt a két meccsen ami ezt segítette volna, illetve ha volt is, az kiegyenlítődött egy hasonló rosszal, vagy rosszabbal ugye.
ilyenkor nem gondolkoznak el a nagy konspirációkat gyártó emberek, hogy talán mégis a pályán dőlnek el a dolgok?
nem, most megint el kell kezdeni ezt a gyerekes hülyeséget.
miért jó ez?
ühüm,ühüm,ebben az egészben amit leírtál csak annyi a szépséghiba,hogy én sehol nem mondtam,hogy ezt azért tette az UEFA merthogy....
Ha látsz itt ilyet akkor szólj,mindössze leírtam,hogy hihetetlen inkompetenciára vall egy ilyen döntés,mintha egy magyar válogatott sorsdöntő vb selejtezőre egy szlovák-román bírói kart küldenének,aki ismeri kicsit a két ország történelmét az tudja,hogy ez egy alapjaiban hibás döntés,attól még vezetheti remekül a meccset az angol (bár Webbről beszélünk,szal a sorsdöntő hiba borítékolható előre,akármelyik oldalra) ,ez ezen a tényen akkor sem változtat..Egyébként azért aki ismeri azt,hogy miről szoktam én itt írogatni az tisztában van vele,hogy nem burkolom a véleményem a Madriddal kapcsolatban,így ha azt gondolnám,hogy ebben szándékosság van,akkor nem utalgatnék,hanem leírnám kerek perec,mivel ilyet itt nem láthattál,így nem értem a válaszodat sem...
socio66

2013.04.29. 10:04:23

[quote="Mezner2"][/quote]
a sorsolás után az volt a konklúzió, hogy az uefa klasszikó-döntőt akar, ehhez képest egy darab ítélet nem volt a két meccsen ami ezt segítette volna, illetve ha volt is, az kiegyenlítődött egy hasonló rosszal, vagy rosszabbal ugye.
ilyenkor nem gondolkoznak el a nagy konspirációkat gyártó emberek, hogy talán mégis a pályán dőlnek el a dolgok?
nem, most megint el kell kezdeni ezt a gyerekes hülyeséget.
miért jó ez?
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.29. 09:33:49

Howard Webb vezeti a Real Madrid-Borussia Dortmund BL elődöntőt!!!

Képesek angol bírót küldeni egy német csapat meccsére,ahol az a tét,hogy bejutnak-e a fritzek az angolföldön rendezett BL döntőbe, gratulálok az UEFA-nak,egy kicsit átvehetnék a történelem leckéket....
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2013.04.28. 20:07:37

Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!
Gratulálok neki ehhez a szép egyéni díjhoz!

http://www.futballista.hu/2013/04/28/pe ... -videoval/

Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
Mondjuk a cikk írója eléggé nagy képzavarban van (vagy az eredetié).
Ha valaki jó színész, akkor azon nem venni észre, hogy színészkedik, ezért nem értem, hogy szavazhatnak olyanokra, akik rossz színészek.
A helyes cím a "legnyilvánvalóbb színészkedés" lenne.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.28. 19:56:43

Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!

A Marcának még ilyenre is van ideje? :lol:
Sok értelme van a hasonló szavazásoknak.
shutterisland írta:azért tiltottak ki, mert a kérdések topicban folyó témához (az egyik staff tag átjött e vagy sem) én is hozzászóltam, pedig (másik topicokban) volt róla szól, hogy ez tabu, nem szabad róla beszélni.
én pedig azokat nem olvastam, csak az adott témát, így erről nem tudtam.
instant 2 hét.
Kíváncsi vagyok, hogy ha madridista lennél, kaptál-e volna ezért két hetet... :? Na de vége az OFFnak.
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.04.28. 19:37:17

Nagyon úgy néz ki, hogy idén is komoly feladat előtt áll a Real Madrid: egy komoly visszavágót kell vívniuk Madridban a Dortmund ellen, ha nem akarják, hogy ismét a Bajnokok Ligája negyeddöntőjétől egy német csapat búcsúztassa őket.
Miután kikaptak Németországban 4-1-re, igencsak kényes helyzetbe került a Real Madrid: José Mourinho és Cristiano Ronaldo is elhagyhatja a klubot.
Egyelőre még azt nem tudni, hogy melyik csapatnak lesz újra edzője José Mourinho, de már szinte biztosra veszik az Ő távozását. Vannak még portugálok rajta kívül a "Királyi Gárdában", az egyik legismertebb alighanem Cristiano Ronaldo.
José Mourinho: "Ez óriási hiba lenne, hiszen Ronaldo az edzők álma, egy csodálatos sportember".
De ha már Ronaldo ott akarja hagyni a "Galaktikusokat", akkor menjen vissza a Manchester Unitedhez – ezt gondolja a legjobbnak a "Speciel One".
Majd befejezte nyilatkozatát: "Amennyiben újra Sir Alex Ferguson edző keze alá kerülne, úgy még kiválóbb labdarúgóvá nőné ki magát. De ismétlem: elsősorban azt javaslom neki, alaposan fontolja meg, hogy itthagyja-e a Real Madridot. Tényleg nem biztos, hogy jó húzás lenne."

Lewandowski: "Dortmundban az egyik szögletnél Pepe odajött, majd azt kérdezte: 'Szereztél már négy gólt, nem gondolod, hogy elég volt?'"
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.28. 19:28:16

Barcaman1993 írta:

Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
Azért ez elég nevetséges felmérés. Pepét még értem, de Sergio mit keres ott? Emlékszünk az Inter elleni meccsre, ezen nincs mit szépíteni. De ha az idei színészt kéne megnevezni, akkor az sokkal inkább Jordi Alba...
Hát ne szépítsünk, mert Busi, Aves, Alba, sőt még Pedro is ide vehető.
Náluk meg Dm-Pepe aki Oscar alakításokat képes megvalósítani... náluk inkább a durva, már-már favágó style a menő... legalábbis a klassziusokon...Pepe elég sokoldalú, pl ebből is kiveszi a részét.:mrgreen:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:24:38

Mezner2 írta:Mess2009 ne haragudj,de a te munkásságod inkább épül a hihetetlen pesszimizmusra,mintsem a tárgyilagosságra,ha 5-0-ra nyerünk akkor leírod 30mondatban,hogy ez csak azért van mert az ellenfél kula volt,meg am is mennyire semmit nem érnek az ilyen meccsek,stb.stb. a csapat irányába tőled pozitív hangvételű hozzászólást szökő évente olvasok csak,sztem ez pont a lónak a túloldala ! Én is átesek a paci túlfelére gyakran a csapat méltatásával ezt elismerem,de az,hogy amit te csinálsz az minden csak nem tárgyilagos az 100%
az hogy te mennyire ítélsz pesszimistának a te dolgod ezzel nincs semmi gond. az azonban hogy nem írok pozitív dolgokat(ha van miről!) egyszerűen nem igaz.
ami a mostani konkrétumokat illeti én arra alapoztam,(mármint hogy a Madrid tartalékos erősebb mint a Barca tartalékos) hogy a Madrid tartalékos csapata legyőzte a tabella 3.-helyén állót, míg mi otthagytunk két pontot a 14,.helyen állónál a végén már nem is annyira tartalékosan. hihetetlen pesszimizmus!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:21:41

OFF: sokáig húztad az új oldalon is kitiltás nélkül...
azért tiltottak ki, mert a kérdések topicban folyó témához (az egyik staff tag átjött e vagy sem) én is hozzászóltam, pedig (másik topicokban) volt róla szól, hogy ez tabu, nem szabad róla beszélni.
én pedig azokat nem olvastam, csak az adott témát, így erről nem tudtam.
instant 2 hét.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:04:18

Azért ez elég nevetséges felmérés. Pepét még értem, de Sergio mit keres ott? Emlékszünk az Inter elleni meccsre, ezen nincs mit szépíteni. De ha az idei színészt kéne megnevezni, akkor az sokkal inkább Jordi Alba...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 17:41:58

A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.28. 14:42:59

Mourinho's derby delight: 8 wins from 8
http://www.marca.com/2013/04/27/en/foot ... 99249.html
shutterisland írta:szerintem ha nem jutnak be a bl döntőbe, vagy mondjuk nem nyerik meg, megint bevásárlás lesz, 3 új név legalább.
ja, és vélhetően új edző, ancelotti van a képben nagyon is.
Szerintem ha bejutnak, akkor is. :D
Verratti, Vidal/Pogba, Reus/Bale, Carvajal, plusz egy csatár (Agüero), ez az általános kívánság, ha jól vettem ki.
Ancelottit amúgy jó edzőnek tartom, szerintem össze tudná kapni a Madridot, úgy, hogy ne csak egy Barça-verő taktika legyen a tarsolyban. Meg talán a nagy ellenségeskedés is csökkenne valamennyire.

OFF: sokáig húztad az új oldalon is kitiltás nélkül... :mrgreen:
Realcsa
Barça C

2013.04.28. 14:16:18

bali 15 írta:Ilyeneket olvasok a túloldalon: Carvajal-két kp(Vidal, Pogba, Verratti-féle vonalra gondolok)-csatár(szerintem Agüero fog érkezni)
[/quote]

Igen,róluk van inkább szó,kp-ra még Kondogbia neve volt bedobva.
Edzőfüggő a dolog mint ahogy írta itt valaki,mert T.Silva is képben van ha Ancelotti érkezne. Sztem Bale fog jönni és Carvajal,valamint Ancelotti esetén Verratti,bár Reus lenne a madridisták legfőbb kívánsága,kedden Perez lebeszélhetné a dolgot :)
Válasz küldése