Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.31. 20:07:15

kistotti írta:
csababarca írta:Suárez...hát, sajnálnám ha odamenne,mert az egyik legjobb csatárnak tartom, de,hogy az egyik legtechnikásabb az biztos,plusz személyes kedvencem is.
Maradjunk annyiban, hogy a személyes kedvenced. De a többi állítás olyan messze van az igazságtól mint Makó... Legjobb csatár a Liverpoolban. Esetleg...
Oké főnök,most megyek és elbújok a sarokba :oops:

:roll:

Benzemahoz,és Higuainhoz képest mindenesetre előrelépés lenne szvsz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kistotti
Barça B

2013.05.31. 20:01:13

csababarca írta:Suárez...hát, sajnálnám ha odamenne,mert az egyik legjobb csatárnak tartom, de,hogy az egyik legtechnikásabb az biztos,plusz személyes kedvencem is.
Maradjunk annyiban, hogy a személyes kedvenced. De a többi állítás olyan messze van az igazságtól mint Makó... Legjobb csatár a Liverpoolban. Esetleg...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.31. 19:58:22

Suárez...hát, sajnálnám ha odamenne,mert az egyik legjobb csatárnak tartom, de,hogy az egyik legtechnikásabb az biztos,plusz személyes kedvencem is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.31. 19:47:49

Mezner2 írta:Hát,remélem ez a Suarez dolog nem igaz... Nagyon pengés kis játékos,ráadásul emberileg is tökéletesen illeszkedik a Real Madridba főleg a Pepe-Cr-Mourinho vonalába,mondhatjuk,hogy "haza ért" ha leigazol az "úriemberekhez" ! Egyre több "szimpatikus" játékos igazol hozzájuk,eddig sem volt nehéz dolgom ha utálni akartam őket,szerencsére úgy néz ki,hogy Perez bá évről évre megkönnyíti a dolgomat :lol:
Jó játékos, de nem hinném, hogy sokkal előrébb lennének vele. Sok gólt lő, de ha Pipitát a sok kihagyott helyzete miatt nem szerették, akkor előfordulhat, hogy őt se fogják annyira. Emberileg meg tényleg... Jobbat nem is választhattak volna.

Nekünk kell visszatalálnunk a helyes útra és akkor vihetnek oda bárkit, akkor sem lesz esélyük.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.31. 19:44:00

Hát,remélem ez a Suarez dolog nem igaz... Nagyon pengés kis játékos,ráadásul emberileg is tökéletesen illeszkedik a Real Madridba főleg a Pepe-Cr-Mourinho vonalába,mondhatjuk,hogy "haza ért" ha leigazol az "úriemberekhez" ! Egyre több "szimpatikus" játékos igazol hozzájuk,eddig sem volt nehéz dolgom ha utálni akartam őket,szerencsére úgy néz ki,hogy Perez bá évről évre megkönnyíti a dolgomat :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.31. 16:03:56

Nem tudom, de én jobban tartok Carlo-tól, mint Heynckes-től. Taktikailag az olasz előrébb jár, abból a Realból pedig a német sem tud hipp-hopp csapatot kreálni. Az idei Bayernnek pont ez volt a fegyvere. Sok jó játékos volt ott, de nem kiemelkedőek. Legalábbis nem nagyon tudnék egy-egy embert kiemelni. Ők csapatként voltak bivalyerősek. Ha most odamegy egy Bale vagy Suarez + Cr abból nem lesz egy olyan csapat, mint a Münchenből. Heynckes pedig taktikailag Ancelotti mögött van. A PSG-ből is egy ütős kis csapatot alkotott, amit még nem fejezett be. Ha ott folytatná elitbe vinné őket, ebben biztos vagyok.
Én nem igazán félek az igazolásaiktól, a legtöbb célpontjuk már kiesett. Bale is jövőre a PL arca lesz vagy mi, úgyhogy nem látom hogy annyira el akarna menni. Neki amúgy is Anglia való, az ő képességeivel ott tud igazán érvényesülni.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.31. 11:28:46

LG írta: Tavaly azért nem volt annyira erős mentálisan a Bayern sem, többek között ezért is veszítették el a BL döntőt. Pont az edző az, aki tudja mentálisan erősíteni a játékosokat.
Nyilván olyan csapatot, ami annyira egyben van, mint az idei Bayern egy nyár alatt lehetetlen építeni, de egy jó Madridot, amely partiban lehet velünk össze lehet talán hozni.
Tavaly pont annyira volt mentálisan erős a Bayern, hogy SemiSpecial5 csodaRealja ellen megnyerték a 11-espárbajt. Persze Robben kihagyott 11-esei meg helyzetei azért nem ebbe a kategóriába tartoztak, de már akkor is látszott, h ott egy eléggé összeszedett játékoskeret van, ugyanez a Realról már akkor sem volt elmondható. (Mert azért sztem Mourinho igen jó munkát végzett akkor, hogy ilyen Khedirákkal meg DiMariákkal idáig eljutott, szóval edzői részről ott sem volt probléma a mentális felkészítéssel) Szóval szerintem egy Özil és egy Müller között fényévnyi különbség van ilyen szempontból. "Az egy nyár alatt nem tud csapatot építeni" résszel meg annyi a probléma, hogy Madridéknál viszont pontosan ezt várják el, jövőre kéne egy kupa, 2 év múlva meg BL-cím.
A Madrid meg jelenleg is partiban van velünk, szóval ha továbbra is így lenne, attól még nem dobom el az agyam.
mess2009
Director del Fútbol

2013.05.31. 08:24:48

quote="sjavaly azért nem volt annyira erős mentálisan a Bayern sem, többek között ezért is veszítették el a BL döntőt. {quote}=remélem jövőre sem lesz az...![/b]
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.31. 00:59:25

sjd írta:
Deus írta:Viszont! Heynckes jól összerakná Real -t, s normális edző is egyben. Nem olyan mint az a hulladék trágya jo5é.
Az a helyzet, h ahhoz mentálisan legalább egy olyan erős keret kell, mint a Bayern. Na most itt van Özil, aki kb. 6 ziccert rontott a legfontosabb meccseken, egy ideggyenge védelem (mínusz Varane), Khedira és tsai. (ők mondjuk ebből a szempontból jók lennének, csak hát focizni is kéne tudni)
Szóval itt legalább 13-14 játékost le kell cserélni, h tudjon kezdeni valamit.
Tavaly azért nem volt annyira erős mentálisan a Bayern sem, többek között ezért is veszítették el a BL döntőt. Pont az edző az, aki tudja mentálisan erősíteni a játékosokat.
Nyilván olyan csapatot, ami annyira egyben van, mint az idei Bayern egy nyár alatt lehetetlen építeni, de egy jó Madridot, amely partiban lehet velünk össze lehet talán hozni.
A felmerülő nevekre:
Bale bár klasszis, neki szvsz a PL való. Suarez viszont véleményem szerint nagy fogás lenne, még a viselkedési problémái ellenére is. Én anno eléggé leírtam őt, de el kell ismernem, remek játékos lett belőle. És így már CR mellett lenne még egy gólerős támadója a Realnak, ami ugye nagyon kéne nekik.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.30. 22:52:32

Deus írta:Viszont! Heynckes jól összerakná Real -t, s normális edző is egyben. Nem olyan mint az a hulladék trágya jo5é.
Az a helyzet, h ahhoz mentálisan legalább egy olyan erős keret kell, mint a Bayern. Na most itt van Özil, aki kb. 6 ziccert rontott a legfontosabb meccseken, egy ideggyenge védelem (mínusz Varane), Khedira és tsai. (ők mondjuk ebből a szempontból jók lennének, csak hát focizni is kéne tudni)
Szóval itt legalább 13-14 játékost le kell cserélni, h tudjon kezdeni valamit.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.30. 22:39:02

visca el barca írta:
pepével mekkora spanok lesznek :D bár lehet első edzésen eltörik egymás lábát :lol:
Vagy Pepe töri el Suarez lábát, ő meg cserébe leharapja a fülét amolyan Tyson-osan. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Gergely
Jugador del Barça

2013.05.30. 22:16:33

StickyFingaz írta:
Gergely írta:Egyben biztos vagyok ha Suarezt leigazolják Madridba megfognak enni minket reggelire és majd pózolhatunk velük az új Colgate reklámban...
Meg fognak minket enni???Max. Suárez fog egy darabot kiharapni valamelyik védőnkből...Egy igazi féreg a pali.Illik abba a bagázsba.

Nem esett le ? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.30. 22:15:02

StickyFingaz írta:
Gergely írta:Egyben biztos vagyok ha Suarezt leigazolják Madridba megfognak enni minket reggelire és majd pózolhatunk velük az új Colgate reklámban...
Meg fognak minket enni???Max. Suárez fog egy darabot kiharapni valamelyik védőnkből...Egy igazi féreg a pali.Illik abba a bagázsba.
pepével mekkora spanok lesznek :D bár lehet első edzésen eltörik egymás lábát :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.05.30. 22:07:58

Vicc ez a Madrid :D BL győztes edzőket viszik egyből, ha kell az edző. Lásd:

Inter a Mouval megnyerik a BL -t :arrow: viszi a Madrid.
Most Bayern a Heynckessel megnyerték a BL -t :arrow: viszi a Madrid.

Viszont! Heynckes jól összerakná Real -t, s normális edző is egyben. Nem olyan mint az a hulladék trágya jo5é.
KépKép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.05.30. 22:03:28

Gergely
Jugador del Barça

2013.05.30. 21:56:57

Egyben biztos vagyok ha Suarezt leigazolják Madridba megfognak enni minket reggelire és majd pózolhatunk velük az új Colgate reklámban...
DonAndres
Barça C

2013.05.30. 20:20:47

Bestbarca írta:Azok a hírek járják,hogy Heynckes mégiscsak elválalja a madridot,és ő lesz az edző...Hát nem örülök...Ancelottiban én nem érzem hogy tudna egy olyan csaptatot csinálni aminek esélye lenne ellenünk...Mióta elment a Milanból jó-jó,de vhogy vmi hiányzik a csapataiból...Heynckes viszont amit a Bayernnel művelt,hát nem bíztató...Bár nem hinném hogy erősebbek lesznek mint Mouval...

Suarezről szólnak a pletykák náluk még...Meg ugye Bale...Hát ha jön az új edző,és elől felállank úgy hogy Xabi-Modric-Bale-Navas-Ronaldo-Suarez...

Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...No persze ha az edző tud csapatot csinálni...De Heynckes,és Ancelotti is tud,mégha utóbbi sztem talán gyengébb választás lenne akkor is...Szal nem adhatjuk lejjebb a szintet,mert 90pont alatt tuti nem nyerünk bajnokságot...Ami azért nem annyira egyszerű...

Egy biztos:Heynckes jobban megijesztene minket,mint tenné azt Carlo.Ennek ellenére tény,hogy ezt a Müncheni csapatot szinte csak tökéletesíteni kellett,nem felépíteni.Bár Van Gal ahhoz kevés volt hogy Bl-t nyerjen,ő is majd nem megcsinálta,de az az 1 lépcsőfok még hiányzott.Erre jött Heynckes,hozott 3 új srácot,és megnyerte a Bl-t.Tény,nagyon jól igazolt,meg azért tökéletesített ezt-azt a taktikán,de elötte a dolog nagy részét Van Gaal már megcsinálta.Akinek meg olyan tévhitei lennének hogy Heynckess most is hogy megfogott minket,meg hogy majd ha esetleg a Madridhoz szerződik akkor is megfog,annak elárulom,hogy ugyanazt játszotta amit Mou kitalált anno,csak ő jobb és erre alkalmasabb játékosokkal.Ezt a taktikát már én is kívülről fújom...
A 2 szélső hátvéd hátul marad,megfogva ezzel a 2 szélsőnket.A két szélső támadó rendre visszazár és csak a kontráknál fut fel,így megfojtva a szélső védőinket is,lényegében megölve ezzel a széljátékunkat.Középen Messit már akkor letámadják mikor még labdát sem kapott,így teljesen kiveszik őt a játékból és kb. vége...Ezért parázok én nagyon attól,hogy ha Tito annyiban látja a megoldást hogy veszünk minden csapatrészbe 1-1 embert és akkor minden jólesz...Itt nem CSAK!!! a játékosokkal volt baj,hanem a szerkezettel is,amin sajnos Tito nem fog(nem tud,nem mer) változtatni...
Szóval az egész iromány lényege,hogy ezt a taktikát nem Heynckes találta fel,nyomta ezt már Mou,Allegri és még sokan mások,csak akinek olyan játékosai voltak annak bejött,akinek nem annak meg nem...
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.30. 20:16:40

S.Agüero írta:
Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...
Mint mikor egy nyár alatt költöttek el 200 milliót és vettek 2 aranylabdást?
Kár, hogy a végén 5-0 lett belőle. :roll:
Azért kellett ahhoz minden idők egyik legjobb Barcája is.
Majd meglátjuk milyen lesz jövőre a Madrid, rettegni nem kell tőlük, de azért alábecsülni sem. Nekünk magunkra kell koncentrálni.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.30. 20:06:52

Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...
Mint mikor egy nyár alatt költöttek el 200 milliót és vettek 2 aranylabdást?
Kár, hogy a végén 5-0 lett belőle. :roll:
startland
Jugador del Barça

2013.05.30. 20:01:24

Bestbarca írta:
Suarezről szólnak a pletykák náluk még...Meg ugye Bale...Hát ha jön az új edző,és elől felállank úgy hogy Xabi-Modric-Bale-Navas-Ronaldo-Suarez...
Akkor Suarez egy szezonban mondjuk (a premier league - hez képest) jóval kevesebbet lesz eltiltva ugyanakkora ocsmányságokért, remélem legalább összeverekszik pepével hetente... :twisted:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.30. 19:50:23

Azok a hírek járják,hogy Heynckes mégiscsak elválalja a madridot,és ő lesz az edző...Hát nem örülök...Ancelottiban én nem érzem hogy tudna egy olyan csaptatot csinálni aminek esélye lenne ellenünk...Mióta elment a Milanból jó-jó,de vhogy vmi hiányzik a csapataiból...Heynckes viszont amit a Bayernnel művelt,hát nem bíztató...Bár nem hinném hogy erősebbek lesznek mint Mouval...

Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...No persze ha az edző tud csapatot csinálni...De Heynckes,és Ancelotti is tud,mégha utóbbi sztem talán gyengébb választás lenne akkor is...Szal nem adhatjuk lejjebb a szintet,mert 90pont alatt tuti nem nyerünk bajnokságot...Ami azért nem annyira egyszerű...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
salas9
Entrenador del Barça

2013.05.30. 19:25:39

Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket, hogy Navas átigazol vagy sem. Szerintem jól menne neki madridban.
Castiel írta:Bergkamponak volt valami hasonló betegsége
Igen, nem ült repülőre. Ezért hívták "A nem repülő Hollandi"-nak :lol:
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.05.30. 19:12:53

Bergkamponak volt valami hasonló betegsége ha jól emlékszem... mármint ő meg krónikus repülésiszonytól szenvedett... még véletlen sem ült repülőre... fura h milyen betegségek vannak a mai világban még. Bár ez mentális.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.30. 19:05:51

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.05.30. 19:02:15

sopisz írta:
Varatrix írta:
visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Most olvastam utána...
Nem tudtam, de azért ez durva. Hogy bírja a VB-t meg az ilyeneket?
Betudnád linkelni hol olvastad? érdekesnek hangzik

Google a barátod:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Jes%C3%BAs_Navas

Navas krónikus honvágyban szenved, amikor nagyon távol van Sevillától. Pánikbetegségben szenved. Kezdetben megtagadta az utazást Amerikába a Sevillával, az előszezon során. De később el döntötte hogy szeretne elutazni, hogy megszabaduljon ettől az állapottól
KépKép
Válasz küldése