Bestbarca írta:Azok a hírek járják,hogy Heynckes mégiscsak elválalja a madridot,és ő lesz az edző...Hát nem örülök...Ancelottiban én nem érzem hogy tudna egy olyan csaptatot csinálni aminek esélye lenne ellenünk...Mióta elment a Milanból jó-jó,de vhogy vmi hiányzik a csapataiból...Heynckes viszont amit a Bayernnel művelt,hát nem bíztató...Bár nem hinném hogy erősebbek lesznek mint Mouval...
Suarezről szólnak a pletykák náluk még...Meg ugye Bale...Hát ha jön az új edző,és elől felállank úgy hogy Xabi-Modric-Bale-Navas-Ronaldo-Suarez...
Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...No persze ha az edző tud csapatot csinálni...De Heynckes,és Ancelotti is tud,mégha utóbbi sztem talán gyengébb választás lenne akkor is...Szal nem adhatjuk lejjebb a szintet,mert 90pont alatt tuti nem nyerünk bajnokságot...Ami azért nem annyira egyszerű...
Egy biztos:Heynckes jobban megijesztene minket,mint tenné azt Carlo.Ennek ellenére tény,hogy ezt a Müncheni csapatot szinte csak tökéletesíteni kellett,nem felépíteni.Bár Van Gal ahhoz kevés volt hogy Bl-t nyerjen,ő is majd nem megcsinálta,de az az 1 lépcsőfok még hiányzott.Erre jött Heynckes,hozott 3 új srácot,és megnyerte a Bl-t.Tény,nagyon jól igazolt,meg azért tökéletesített ezt-azt a taktikán,de elötte a dolog nagy részét Van Gaal már megcsinálta.Akinek meg olyan tévhitei lennének hogy Heynckess most is hogy megfogott minket,meg hogy majd ha esetleg a Madridhoz szerződik akkor is megfog,annak elárulom,hogy ugyanazt játszotta amit Mou kitalált anno,csak ő jobb és erre alkalmasabb játékosokkal.Ezt a taktikát már én is kívülről fújom...
A 2 szélső hátvéd hátul marad,megfogva ezzel a 2 szélsőnket.A két szélső támadó rendre visszazár és csak a kontráknál fut fel,így megfojtva a szélső védőinket is,lényegében megölve ezzel a széljátékunkat.Középen Messit már akkor letámadják mikor még labdát sem kapott,így teljesen kiveszik őt a játékból és kb. vége...Ezért parázok én nagyon attól,hogy ha Tito annyiban látja a megoldást hogy veszünk minden csapatrészbe 1-1 embert és akkor minden jólesz...Itt nem CSAK!!! a játékosokkal volt baj,hanem a szerkezettel is,amin sajnos Tito nem fog(nem tud,nem mer) változtatni...
Szóval az egész iromány lényege,hogy ezt a taktikát nem Heynckes találta fel,nyomta ezt már Mou,Allegri és még sokan mások,csak akinek olyan játékosai voltak annak bejött,akinek nem annak meg nem...