Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.08. 13:04:03

sztem kamu, de amugy perectől kitelik egy ekkora barombság. neymarról lecsusztak, valamit villantai kell, bármi áron.

a szpörsz jol járna egy ilyen üzlettel, 90 milliobol tudnak venni 5-6 játékost.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.06.08. 13:03:10

Én még mindig nem tudom, hogy mennyire valósak ezek a hírek. Perez megalomániáját ismerve nem elképzelhetetlen, ráadásul mindenképpen kell egy nagyot robbantania ha már Neymarról lecsúszott, azonban nem hülye teljesen a vezetőség. Nincs edző, egy ilyen igazolást nem tudok elképzelni ilyen rövid idő alatt. Ők se sza..ják a pénzt, nem hiszem, hogy ne mennének bele egy hosszabb alkudozásba. 90 millát csak így kiadni, hááát...
Cr fájt majdnem ennyibe, Perezéknek pedig nagyon fontos a marketingértéke egy-egy játékosnak, Bale pedig távolról sem annyi mint cr-nek vagy Neymarnak, de még lehetne sorolni. Nem olyan sokszor láttam a wales-it, de úgy emlékszem, ő inkább a bal oldalon érzi jól magát. Ez persze nem zárja ki, hogy nagy igazolás legyen, de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne ott Di Marianál, hogy 90 millát fizessenek érte. Abszolut irreális. Emellett ezzel nagyon megcsappanhatott az átigazolásra szánt büdzsé + a stadiont is fejlesztenék. Ez nekem nem áll össze, Bale pedig kötött is egy szerződést, hogy vele fogják reklámozni jövőre a Pl-t. Azért azt is tegyük hozzá, hogy GB-nek ez volt az első igazán jó szezonja úgy, hogy eléggé rá épült az egész csapat. Én mondjuk valahol örülnék ennek a transzfernek, mert legalább akkora lutri mint Neymar így pedig az igazán fontos csapatrészeket nem fogják tudni megerősíteni, úgy hogy nem is feltétlen posztra érkezett.

Na mind1, sok sikert...
Forca Barca!!!!
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.06.08. 12:45:17

Edző nincs, de már elköltöttek 90 milliót, ha igazak a hírek.
csak gratulálni tudok hozzá.
mi lesz így cunci egójával? :cry:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.08. 12:09:33

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ik-2251971

Vélemény?

Nézegettem róla videókat, meccseket nem tudok, nagyon hasonló a stílusa, mint Cr-nek, ellenben egyre inkább a jobb oldalról indul befelé, tehát nem ugyanaz a poszt. Felállt védelem ellen ugyanúgy nehezen érvényesül, mint CR, vagy mint mi.

Kivételes rugótechnikája és esze van, nem tudom, ki fogja lőni a szabikat Madridban, ha ott köt ki (vagyis de:)).

A helyében nálam egyetlen csapat jönne szóba, az pedig a MU. Real kockázatos, jobban, mint Neymar, a 90 millió pedig abszolút irreális.

De majd a Bale szakértő kolléga tisztázza a fejemben lévő kesze-kusza gondolatokat a walesiről meg az igazolásáról.
bali 15
Director del Fútbol

2013.06.07. 09:30:15

Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.
Ő szerintem ott hibázott, hogy egy olyan csapatba ment ahol nincsen szükség egy olyanra mint ő. Az Inter filozófiája nem nagyon egyeztethető össze Qauresma játékával. Jó hülye döntés volt ez tőle.....
miihii
KHAL

2013.06.07. 08:52:04

LG írta:
A régi driblikirály Ronaldo eltűnt, ez a mai két dolgot tud, de azt nagyon: futni meg lőni. Szerintem rettentő egysíkú játékos lett, ami taktikailag és csapatszinten előnyös, mert a felesleges cselek helyett minden mozdulata maga a célszerűség. Csak fura látni, hogy pont az ellenkezője annak, ami korábban volt.
Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.
Bár nem a topic témája, de ehhez kapcsolódóan pont ezen matekoztam nemrég Neymar esetében, CR példáján. Vettünk egy csilli-villi, labdát orron táncoltató tehetséget, aki sztem akkor viheti igazán nagyra Európában, ha mielőbb letisztul a játéka és az önszórakoztatás helyett célszerűsíti a technikai tudását. Inkább legyen kevesebb tánc és ez többre vezethet. Persze választhat látványos megoldásokat, csinálja, ami zsigerből jön, de ne legyen öncélú és akkor sokra viheti.
Majd bekopik :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.06.06. 22:39:05

Balinho írta:
Mikaos írta:Cristiano-t egyébként elég nehezen tudom elképzelni most más klubban. PSG, MU, Chelsea, ManCity - többnyire mindegyiknél van kifogásolni való dolog. A Madridnál meg a legnagyobb kifogásolni való dolgot éppen kirúgták.
A Madridnál a legnagyobb kifogásolni való dolog a spanyol bajnokság és Messi. Szegény akár fejre is állhat, csak a legelvakultabbak gondolják, hogy ő a jobb és nem az argentin.

Ha mondjuk visszamenne a MU-ba akkor az angol bajnokság messze legjobb játékosa lenne, jó eséllyel még párszoros bajnok, gólkirály stb.. Itt Messivel és a Barcával szemben eddig többnyire alulmaradt (és akkor még jön a nem is támogatták megfelelően duma...). Én megérteném, ha lépne Párizs, Monaco nem sza@r hely, Manchesterben otthon van, szóval azért vannak érvek emellett is.

Egyébként én örülök Ancellottinak. Kulturált, tapasztalt, intelligens, jó edző. Ilyen kell a Madrid élére. Méltósággal nyer, méltósággal veszít. Én örülnék neki, ha ő menne oda!
Hasonlóan látom. Régebben nyilatkozta azt is, hogy ő olyan csapatban akar játszani, amellyel esélye lehet az Aranylabdára. Erre viszont Messivel egy bajnokságban sok esélye nincs, máshol kicsit több lenne.
A régi driblikirály Ronaldo eltűnt, ez a mai két dolgot tud, de azt nagyon: futni meg lőni. Szerintem rettentő egysíkú játékos lett, ami taktikailag és csapatszinten előnyös, mert a felesleges cselek helyett minden mozdulata maga a célszerűség. Csak fura látni, hogy pont az ellenkezője annak, ami korábban volt.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.06. 21:10:55

madridi hozzáállás a dolgokhoz by perez.
ez mondjuk nem túl nagy garancia a mindentviszünk projektekhez, mert nem mindig akad bele a hálóba egy ronaldo (az igazi, nem ez a mostani), egy zidane, figo, raul, morientes, casillas és a melletük levők egyszerre, ráadásul életük csúcsformájában.
nagyon jó, h nálunk (egyelőre még) azért nagyjából tudatosan építik a brigádot, nem kapkodunk összevissza. bár mi sem panaszkodhattunk anno, amikor 180 cm alatt nem is lehetett vki barca játékos, de szerencsére ezek az idők elmúltak. most a 180 felettiek nem jöhetnek a Klubhoz... :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.06. 20:03:41

http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/up ... e03b_large

Egy kis Messi vs. Ronaldo ubiszezonra.
Nem tudom, mennyire hitelesek az adatok, gondolom, hogy azok.Ami számomra különösen meglepő volt, az a cselek száma/meccs. És végig az a duma, hogy Ronaldo komplexebb játékos, mint Messi... Hát ez alapján ( meg amúgy is) egy nagy lókukit! A régi driblikirály Ronaldo eltűnt, ez a mai két dolgot tud, de azt nagyon: futni meg lőni. Szerintem rettentő egysíkú játékos lett, ami taktikailag és csapatszinten előnyös, mert a felesleges cselek helyett minden mozdulata maga a célszerűség. Csak fura látni, hogy pont az ellenkezője annak, ami korábban volt.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
DaVeman
Barça B

2013.06.06. 17:00:55

Gyusquets írta: Egyébként így talán ismét normálisabb lesz a kapcsolat a két klub között a sajtóban...
Én az érdemi Clasicokat várom vissza, de az meg az egyes vadbarom stílusú madridi, vagy egyes ezt kivédendő színészkedésbe kezdő barcelonai játékosok sara volt eddig. Tök izgalmas volt az utóbbi 4 közös meccsen azt vizslatni, hogy ki kaszált el kit, ki miért hempergett.
Balinho
Entrenador del Barça

2013.06.06. 16:29:43

Mikaos írta:Cristiano-t egyébként elég nehezen tudom elképzelni most más klubban. PSG, MU, Chelsea, ManCity - többnyire mindegyiknél van kifogásolni való dolog. A Madridnál meg a legnagyobb kifogásolni való dolgot éppen kirúgták.
A Madridnál a legnagyobb kifogásolni való dolog a spanyol bajnokság és Messi. Szegény akár fejre is állhat, csak a legelvakultabbak gondolják, hogy ő a jobb és nem az argentin.

Ha mondjuk visszamenne a MU-ba akkor az angol bajnokság messze legjobb játékosa lenne, jó eséllyel még párszoros bajnok, gólkirály stb.. Itt Messivel és a Barcával szemben eddig többnyire alulmaradt (és akkor még jön a nem is támogatták megfelelően duma...). Én megérteném, ha lépne Párizs, Monaco nem sza@r hely, Manchesterben otthon van, szóval azért vannak érvek emellett is.

Egyébként én örülök Ancellottinak. Kulturált, tapasztalt, intelligens, jó edző. Ilyen kell a Madrid élére. Méltósággal nyer, méltósággal veszít. Én örülnék neki, ha ő menne oda!
Gyusquets
Barça C

2013.06.06. 15:55:40

A Marca szerint a PSG elfogadja a Real Madrid négy millió eurós kompenzációját Ancelottiért cserébe, így az olasz szakember lesz a madridiak következő edzője. A segédje pedig Cannavaro vagy Crespo lehet majd.

Én nem nagyon örülök neki, hogy Carlo papa odamegy, jobban örültem volna, ha vmilyen csoda folytán Mancini lett volna a következő edzőjük.

Egyébként így talán ismét normálisabb lesz a kapcsolat a két klub között a sajtóban...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2013.06.04. 21:42:49

Érdekes, hogy az eddigi Real-jelöltek, akiket pedzegetnek/pedzegettek az utóbbi hetekben, mind Cristiano posztján vannak eredetileg.
Neymar, Bale, Suarez - mind bal szélről induló támadók. Persze, más helyen is tudnak játszani, és játszanak is más helyen (főleg Bale), de alapvetően azon a poszton vannak, az a kiindulópontjuk.
Most vagy a szokásos madridi média (és klub) "vegyünk meg minden sztárt" hozzáállását látjuk, vagy mégis van alapja a pletykáknak, miszerint nem halad olyan jól Cristiano marasztalásának ügye.

Cristiano-t egyébként elég nehezen tudom elképzelni most más klubban. PSG, MU, Chelsea, ManCity - többnyire mindegyiknél van kifogásolni való dolog. A Madridnál meg a legnagyobb kifogásolni való dolgot éppen kirúgták.
Chino
Llegenda del Barça

2013.06.04. 21:04:09

Renka írta:
S.Agüero írta:A portugál A Bola szerint sem fog új szerződést aláírni Cristiano Ronaldo. A lap szerint a játékos úgy tervezi, hogy kitölti szerződését, majd ingyen távozik. Az A Bola szerint egy újgazdag európai klub tulajdonosa 60 millió eurós aláírási pénzt ígért a játékosnak, ha két év múlva odaigazol.
A Real Madrid meg ezt nyilván karba tett kézzel nézi...
Ha ő nem akar hosszabbítani akkor perez fejre is állhat, nem fog új szerződést aláírni Cr. Ez esetben két dolgot tehet. 1, ráragaszt egy árcédulát és reménykedik, hogy érkezik egy jó ajánlat érte 2, két év múlva puszi-puszi és nézi ahogy kisétál a Bernabeu-ból a 100 millájával Ooops, bocsánat. Elfelejtettem, hogy 400 milliót már hozott a klubnak és fizuja sem volt
:mrgreen:
Forca Barca!!!!
Castiel
Capitá del Barça

2013.06.04. 21:02:19

Ha a szerződésének eleget tesz, és kitölti a Marid nem tehet semmit...
ezzel 1ütt én is azt gondolom, hogy Cé nem teszi meg azt a pofátlanságot, hogy ingyen ott hagyja a Kasztílokat!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Renka
Barça B

2013.06.04. 20:51:07

S.Agüero írta:A portugál A Bola szerint sem fog új szerződést aláírni Cristiano Ronaldo. A lap szerint a játékos úgy tervezi, hogy kitölti szerződését, majd ingyen távozik. Az A Bola szerint egy újgazdag európai klub tulajdonosa 60 millió eurós aláírási pénzt ígért a játékosnak, ha két év múlva odaigazol.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.06.04. 20:33:47

A portugál A Bola szerint sem fog új szerződést aláírni Cristiano Ronaldo. A lap szerint a játékos úgy tervezi, hogy kitölti szerződését, majd ingyen távozik. Az A Bola szerint egy újgazdag európai klub tulajdonosa 60 millió eurós aláírási pénzt ígért a játékosnak, ha két év múlva odaigazol.
messideco
Presidente del Barça

2013.06.04. 19:56:31

“Nem az én tisztem megmondani, hogy kit részesítenék előnyben az edzői posztra, de Ancelotti egy nagyszerű szakember” -Ramos (forrás:madridom.hu).

Nagy IQ-fighter a csávó :lol: Mint a szomszéd öregasszony: Nem akarok belészólni, de ide az udvarra nyúl nem kell :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
SuperMessi
Capitá del Barça

2013.06.04. 18:20:44

Még mindig az egyik kedvenc videóm a VB győzelem utáni hazaútról:
http://www.youtube.com/watch?v=vLMedpU9bA4

Ebbe a hangulatba, és ezekbe a barátságokba piszkított bele Jo5é ahol csak tudott (szerencsére nem mindenhol). Most hogy végre lelépett, remélem végre újra tisztelheti egymást a két klub, és a fociról fognak szólni az összecsapások és nem másról. Úgy vélem jó esélyünk van megvédeni a bajnoki címünket.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.04. 17:41:52

messideco írta:Heynckess kiesett, egy évet pihen, Ancelottit meg nem engedi a PSG. Mancini kiköt a Realban oszt kész, mekkora lenne :lol:
vagy kinevezik karankat :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.06.04. 17:39:42

Heynckess kiesett, egy évet pihen, Ancelottit meg nem engedi a PSG. Mancini kiköt a Realban oszt kész, mekkora lenne :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.04. 16:05:45

MQuC írta:Madridban folyamatosan az a téma, hogy kiket igazolnak újfent. Na de mikor mennek már el játékosok tőlük?? :lol: Mert azt meg fű alatt szokták intézni. Azért valahonnan pénzt is kéne teremteni a spanyol bankon kivül... Kákát például gondolom azért IS játszatták szezon végén, hogy lássa a nép, nincs olyan rossz állapotban.
Ezt sztem már megszokhattad volna. :D 2-3 évente teljesen új csapatot építenek, ez a normális állapot. :D Igazából csak azt az 1-et nem értem, hogy mi a francnak oda edző? Perez papa az igazolásokat ugyanúgy megoldja, mint eddig. Most is sikeresen megoldják ezt, hiszen Neymarért is jól licitáltak, Balere is hajtanak... Perez papa kijelöli a meccsek előtt a kezdőt, aztán úgyis a játékosok fociznak. Nem is kell ide edző. Eddig se kellett. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.06.04. 15:57:47

Florentinonak sikerült felverni Neymar árát egy "kicsit" , de szerintem most lőtt egy öngólt is : azt mondta állítólag (hitetlenkedve az 57 millión) hogy neki 140 millióba fájt volna Neymar...
"If they say that, we talk about different things, because telling the club owner, the family, the bottom of shared investment rights and wages, the cost to the Real Madrid rose to at least 150 million. "

tekintve hogy az ő ajánlatukat is elfogadta a Santos, így gyakorlatilag elismerte hogy képes lett volna ennyit kiadni érte...
ezzel azért felverte az árát azoknak is akik után ő érdeklődik :)
állítólag Bale-ért a Spurs már CRonaldói összeget kérne :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2013.06.04. 16:06:54-kor.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.06.04. 15:37:34

Madridban folyamatosan az a téma, hogy kiket igazolnak újfent. Na de mikor mennek már el játékosok tőlük?? :lol: Mert azt meg fű alatt szokták intézni. Azért valahonnan pénzt is kéne teremteni a spanyol bankon kivül... Kákát például gondolom azért IS játszatták szezon végén, hogy lássa a nép, nincs olyan rossz állapotban.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.06.04. 15:27:04

Alexis9Sánchez írta:A La Gazzetta dello Sport szerint az AS Roma visszautasított egy 20 millió eurós ajánlatot, ami a Real Madridtól érkezett Marquinhosért. A brazil játékost a Barcelona is szeretné leigazolni.

na mivan az ő árát is felakarják vinni? :roll:
Biztos úgy vannak vele, hogy legalább valami hasznuk is legyen már az átigazolási piacon. Mert eddig csak annyit értek el, hogy megtudták ki nem lesz Real edző, melyik játékosokat viszik el az orruk elől és kik nem is akarnak odaszerződni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése