2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Edző nincs, de már elköltöttek 90 milliót, ha igazak a hírek.
Ő szerintem ott hibázott, hogy egy olyan csapatba ment ahol nincsen szükség egy olyanra mint ő. Az Inter filozófiája nem nagyon egyeztethető össze Qauresma játékával. Jó hülye döntés volt ez tőle.....Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.
Bár nem a topic témája, de ehhez kapcsolódóan pont ezen matekoztam nemrég Neymar esetében, CR példáján. Vettünk egy csilli-villi, labdát orron táncoltató tehetséget, aki sztem akkor viheti igazán nagyra Európában, ha mielőbb letisztul a játéka és az önszórakoztatás helyett célszerűsíti a technikai tudását. Inkább legyen kevesebb tánc és ez többre vezethet. Persze választhat látványos megoldásokat, csinálja, ami zsigerből jön, de ne legyen öncélú és akkor sokra viheti.LG írta:Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.A régi driblikirály Ronaldo eltűnt, ez a mai két dolgot tud, de azt nagyon: futni meg lőni. Szerintem rettentő egysíkú játékos lett, ami taktikailag és csapatszinten előnyös, mert a felesleges cselek helyett minden mozdulata maga a célszerűség. Csak fura látni, hogy pont az ellenkezője annak, ami korábban volt.
Hasonlóan látom. Régebben nyilatkozta azt is, hogy ő olyan csapatban akar játszani, amellyel esélye lehet az Aranylabdára. Erre viszont Messivel egy bajnokságban sok esélye nincs, máshol kicsit több lenne.Balinho írta:A Madridnál a legnagyobb kifogásolni való dolog a spanyol bajnokság és Messi. Szegény akár fejre is állhat, csak a legelvakultabbak gondolják, hogy ő a jobb és nem az argentin.Mikaos írta:Cristiano-t egyébként elég nehezen tudom elképzelni most más klubban. PSG, MU, Chelsea, ManCity - többnyire mindegyiknél van kifogásolni való dolog. A Madridnál meg a legnagyobb kifogásolni való dolgot éppen kirúgták.
Ha mondjuk visszamenne a MU-ba akkor az angol bajnokság messze legjobb játékosa lenne, jó eséllyel még párszoros bajnok, gólkirály stb.. Itt Messivel és a Barcával szemben eddig többnyire alulmaradt (és akkor még jön a nem is támogatták megfelelően duma...). Én megérteném, ha lépne Párizs, Monaco nem sza@r hely, Manchesterben otthon van, szóval azért vannak érvek emellett is.
Egyébként én örülök Ancellottinak. Kulturált, tapasztalt, intelligens, jó edző. Ilyen kell a Madrid élére. Méltósággal nyer, méltósággal veszít. Én örülnék neki, ha ő menne oda!
Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.A régi driblikirály Ronaldo eltűnt, ez a mai két dolgot tud, de azt nagyon: futni meg lőni. Szerintem rettentő egysíkú játékos lett, ami taktikailag és csapatszinten előnyös, mert a felesleges cselek helyett minden mozdulata maga a célszerűség. Csak fura látni, hogy pont az ellenkezője annak, ami korábban volt.
Én az érdemi Clasicokat várom vissza, de az meg az egyes vadbarom stílusú madridi, vagy egyes ezt kivédendő színészkedésbe kezdő barcelonai játékosok sara volt eddig. Tök izgalmas volt az utóbbi 4 közös meccsen azt vizslatni, hogy ki kaszált el kit, ki miért hempergett.Gyusquets írta: Egyébként így talán ismét normálisabb lesz a kapcsolat a két klub között a sajtóban...
A Madridnál a legnagyobb kifogásolni való dolog a spanyol bajnokság és Messi. Szegény akár fejre is állhat, csak a legelvakultabbak gondolják, hogy ő a jobb és nem az argentin.Mikaos írta:Cristiano-t egyébként elég nehezen tudom elképzelni most más klubban. PSG, MU, Chelsea, ManCity - többnyire mindegyiknél van kifogásolni való dolog. A Madridnál meg a legnagyobb kifogásolni való dolgot éppen kirúgták.
Ha ő nem akar hosszabbítani akkor perez fejre is állhat, nem fog új szerződést aláírni Cr. Ez esetben két dolgot tehet. 1, ráragaszt egy árcédulát és reménykedik, hogy érkezik egy jó ajánlat érte 2, két év múlva puszi-puszi és nézi ahogy kisétál a Bernabeu-ból a 100 millájával Ooops, bocsánat. Elfelejtettem, hogy 400 milliót már hozott a klubnak és fizuja sem voltRenka írta:A Real Madrid meg ezt nyilván karba tett kézzel nézi...S.Agüero írta:A portugál A Bola szerint sem fog új szerződést aláírni Cristiano Ronaldo. A lap szerint a játékos úgy tervezi, hogy kitölti szerződését, majd ingyen távozik. Az A Bola szerint egy újgazdag európai klub tulajdonosa 60 millió eurós aláírási pénzt ígért a játékosnak, ha két év múlva odaigazol.
Ha a szerződésének eleget tesz, és kitölti a Marid nem tehet semmit...A Real Madrid meg ezt nyilván karba tett kézzel nézi...
A Real Madrid meg ezt nyilván karba tett kézzel nézi...S.Agüero írta:A portugál A Bola szerint sem fog új szerződést aláírni Cristiano Ronaldo. A lap szerint a játékos úgy tervezi, hogy kitölti szerződését, majd ingyen távozik. Az A Bola szerint egy újgazdag európai klub tulajdonosa 60 millió eurós aláírási pénzt ígért a játékosnak, ha két év múlva odaigazol.
vagy kinevezik karankatmessideco írta:Heynckess kiesett, egy évet pihen, Ancelottit meg nem engedi a PSG. Mancini kiköt a Realban oszt kész, mekkora lenne
Ezt sztem már megszokhattad volna.MQuC írta:Madridban folyamatosan az a téma, hogy kiket igazolnak újfent. Na de mikor mennek már el játékosok tőlük??Mert azt meg fű alatt szokták intézni. Azért valahonnan pénzt is kéne teremteni a spanyol bankon kivül... Kákát például gondolom azért IS játszatták szezon végén, hogy lássa a nép, nincs olyan rossz állapotban.
Biztos úgy vannak vele, hogy legalább valami hasznuk is legyen már az átigazolási piacon. Mert eddig csak annyit értek el, hogy megtudták ki nem lesz Real edző, melyik játékosokat viszik el az orruk elől és kik nem is akarnak odaszerződni.Alexis9Sánchez írta:A La Gazzetta dello Sport szerint az AS Roma visszautasított egy 20 millió eurós ajánlatot, ami a Real Madridtól érkezett Marquinhosért. A brazil játékost a Barcelona is szeretné leigazolni.
na mivan az ő árát is felakarják vinni?