Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.11.02. 21:29:57

2. felesben kapcsolódtam be, azóta nem sok közük van a meccshez :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.11.02. 20:46:47

Ezek kiscsapatok ellen is szinte csak kontrázni tudnak. De azt jól :D
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.02. 20:24:26

2006ban is megkapta Cannavaro. Igaz,hogy bitang erős talján válogatottal Vb-t, nyert de akkor is védőként ért oda.
Én idén simán el tudom képzelni,hogy nem egy csatár lesz a nyerő. (persze remélem Messi behúzza az 5.et vagy Ini az elsőt 8) )
(Ibrának - aki piszok jó támadó és egy utolsó suttyó is egyben - lehet szerintetek sansza?)
Cr meg idén tényleg semmit sem nyert szóval még kevesebb az esélye mint tavaly.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.02. 19:52:08

Az a baj, hogy manapság már csak támadók kaphatják meg...
Miért, az Aranycipőt nem támadók kapják? Ugyanannyi esélye van Ronaldo-nak Aranylabdát nyernie, mint Aranycipőt, sőt... :)
kamcore
Jugador del Barça

2013.11.02. 13:55:07

Mert mit mondjon? Én vagyok csak a második vagyok? Elmaradok Messi nagyságától, adjátok neki oda az Aranylabdát...

Valószínű, főleg úgy, hogy a legnagyobb rivális. Pszichológiai hadviselés, ahol lehet odapiszkál, bármilyen vitatható dolog van a Barcával kapcsolatban. Fölösleges ilyeneken fennakadni, szerintem.
Kép
REMY
Madridista

2013.11.02. 13:52:24

torotam írta:
Mezner2 írta:Cristiano Ronaldo: " Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát"
A kis hazudós! :mrgreen:
Viccen kívül, és függetlenül CR-től és Mesitől ,meg mindenkitől. Az aranycipő egy olyan díj, amit tényleg az kap meg, aki a legjobban teljesít. (gólokban) Itt nem lehet kérdés, hogy ki nyer.

Aranylabdánál meg (megint függetlenül) sok minden tényező. Az a baj, hogy manapság már csak támadók kaphatják meg.. miért? Ott van például a Bayernben Bastian, aki brutálisan teljesít és bizony rengeteg pluszt adott a csapatnak, hogy elérjék a sikereket. Őt fogják valamivel is díjazni? Nem... tehát...
torotam
Jugador d'estrella

2013.11.02. 13:26:12

Mezner2 írta:Cristiano Ronaldo: " Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát"
A kis hazudós! :mrgreen:
Visca el BARCA!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.01. 20:55:35

Hihetetlen mennyire buta ez a CR, nem hiszem el,hogy nem veszi észre azt,hogy mennyire maga alá tesz már évek óta a sok ilyen dolgával!
Lefogadom ha a viselkedése megmaradt volna a MU-s korszakának szintjén akkor Messit pl az aranylasztinál tutira jobban megszorongatta volna,nem ilyen 20 százalékokkal kullogott volna haza. #-o
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Mezner2
Entrenador del Barça

2013.11.01. 20:23:03

Cristiano Ronaldo: " Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát, mert azt legalább teljesítményre díjazzák, nem szimpátia alapján! "

Neki nem szóltak, hogy Messi abból is 3-at 4-et nyer általábam, mire végre neki is sikerül egyet hazavinni :lol: :lol: :lol: ??? Nem értem mire jó ez neki... Ha a futballnak (most a hasamra ütök) van 100 aspektusa, abból 100ban elmarad Leotól, mégis egyfolytában sír, rinyál, sértődik, boldogtalan, el akar menni, onnan akar visszavonulni, durcizik, stb...

Pedig a teljesítménye is bőven a középpontba helyezné őt (ha nem lenne Messi, bár így is azért előtérben van), mert eszméletlen mutatói vannak, de mindent lerombol magáról rendre ezekkel a dolgokkal...
h3x0r
Madridista

2013.11.01. 20:13:35

eimenis1212 írta:na pont most írtam az indexről, erre rámcáfolnak :)

http://sportgeza.hu/futball/2013/11/01/" target="_blank ... apo_vedoi/
Sportgeza meg Real iranti szeretet? :lol: A cikkjeikben olyan Real gyalazasok vannak, amiket meg itt, nalatok is ritkan latni. :mrgreen:
A cikkhez hozzaszolva, most komolyan kepesek voltak errol irni?? Tehat szerintuk ha valaki a gyoztes csapatban szerepel, akkor barmilyen rosszul is jatszon, azonnal 6-os feletti pontszamot erdemel?? (itt Khedirara gondolok)
Az utolso mondat meg mindent visz: "És hogy a kép még teljesebb legyen: a két gólt és két gólpasszt adó Bale 7,5-et, a három gólt szerző CR nyolcat, ezzel szemben a duplázó Benzema 8,5-at kapott."
Latszik hogy ezek is csak megneztek az eredmenyt, a meccsbol meg 1 percet se lattak.. (marmint a sportgezasok)

Sokszor 1-1 hosszabb interjut a madridom, a penamadridista es az NSO is lefordit. Az utobbi szinvonala nagyon durvan elmarad az elobbi kettotol. Pedig a ket madridos oldal szerkesztoi ingyen dolgoznak, mig az NSO-t "profik" szerkesztik penzert...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2013.11.01. 14:38:12

na pont most írtam az indexről, erre rámcáfolnak :)

http://sportgeza.hu/futball/2013/11/01/ ... apo_vedoi/" target="_blank
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.01. 13:14:46

most mennek a kiesőjelölt rayohoz, ahol tavaly is simán nyertek, míg aztán pedig a socieadad otthon, és azt követően az almería jön idegenben nekik, szóval pont egy olyan széria, ahol erőt gyűjthetnek a győzelmekből.
a juve ellen is játszanak persze, de ott már az égvilágon semmi teher nincs a csapatukon.

egyébként csak hozni kell a meccseinket, és semmi más.
így, 6 pont előnnyel egy clasicóval előttünk már tényleg függetlenné sikerült tenni a bajnokságot az ő eredményeiktől.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2013.11.01. 09:53:33

mess2009 írta:nem a Real az egyetlen hektikus formát mutató csapat az idei Spanyol mezőnyben..., de nem lehet nem észrevenni , hogy a Sevilla különösen a "rájuk szabott" -kvázi- elhibázott taktikával lépett p
ályára! a nyiltsisakos támadó foci a Madrid ellen ugyanis - Sevilla szinten - (láthatóan) öngyilkossággal ér(T)fel.
Joo Gábor irta az Indexen, hogy "összeállt a Madrid és félelmetes".... azért én még várnék 2-3 meccset..... nem elvitatva, hogy az összevetés a mi eredményünkkel(a Sevilla ellen) több mint elgondolkodtató.
ami az új csodagyereküket illeti, úgylátom összeillenek a zseléssel a játékon kívüli alakítások terén - mindkettő undorító.
egyébként indexről jut eszembe, hogy mostanában az index részéről azt látom, hogy a reál felé húznak. Az idei cikkeikből sokszor érzem ki, hogy valszeg egy madridot szerető bagázs írja a cikkeket ( ezt nem rosszból, csak ténymegállapításként írom, volt időszak amikor a barca volt az isten meg a nagy kedvencük)
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.01. 08:49:37

nem a Real az egyetlen hektikus formát mutató csapat az idei Spanyol mezőnyben..., de nem lehet nem észrevenni , hogy a Sevilla különösen a "rájuk szabott" -kvázi- elhibázott taktikával lépett p
ályára! a nyiltsisakos támadó foci a Madrid ellen ugyanis - Sevilla szinten - (láthatóan) öngyilkossággal ér(T)fel.
Joo Gábor irta az Indexen, hogy "összeállt a Madrid és félelmetes".... azért én még várnék 2-3 meccset..... nem elvitatva, hogy az összevetés a mi eredményünkkel(a Sevilla ellen) több mint elgondolkodtató.
ami az új csodagyereküket illeti, úgylátom összeillenek a zseléssel a játékon kívüli alakítások terén - mindkettő undorító.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.01. 00:53:32

zola8787 írta:Megkérdezhetném, hogy a mardidosok hol fórumoznak? Néztem a "legnagyobb real szurkolói" oldalt, hát 1 hete nem írt oda senki, penán se nagyon megy az írás. Ennyivel aktívabb lenne az Eurobarca?
madridom.hu
zola8787
Director del Fútbol

2013.11.01. 00:45:41

Megkérdezhetném, hogy a mardidosok hol fórumoznak? Néztem a "legnagyobb real szurkolói" oldalt, hát 1 hete nem írt oda senki, penán se nagyon megy az írás. Ennyivel aktívabb lenne az Eurobarca?
torotam
Jugador d'estrella

2013.11.01. 00:12:43

sörvirsli írta: Egy embert bírok és tisztelek,onnan akit ugye mostanában nem divat játszatni;Ikert,a Barcába de gyorsan! [-o<
Mourinho éra alatt Casillas nem egyszer nevezte a Barcat csaló tolvaj csapatnak, rettentően unszimpatikus módon nyilatkozott sportemberhez méltatlan módon több ízben is, azóta számomra csak egy a sok közül, semmi több, megérdemli a sorsát.
Puyoltól még soha sem olvastam olyan degradáló nyilatkozatot, mint Casillastól...
Visca el BARCA!
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.31. 17:27:41

Deus írta:Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész... :mrgreen: Bale -nak nagyobb tehetsége van.
Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond

http://www.youtube.com/watch?v=ut8RdbXN30A" target="_blank
Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)
Oké, de ez nem számít színészkedésnek, mert nem a Barcelonában focizik, ez egyértelműen nem színészkedés...gondolom említve sincs odaát, h mit művelt. Ezek tényleg azt hiszik, h ők a világ labdarúgása...ilyenkor nézzenek a tabellára.

Annyira jól leírta valamelyik nap veb, talán mihii vagy capon a Real szurkolók jelenlegi állapotát, nagyon tetszett, egyre csak lejjebb ássák magukat, kompenzálják a sikertelenséget, és tényleg így van, pedig én nem szoktam szidni sem a szurkolókat, sem a csapatot, pedig hosszú évek óta rühellem a habfehér királyi elegáns urakat.

Közben nézem, Ronci engedett szabadrúgást a walesinek, mi folyik itt?!

Továbbá azt sem értem, h miből gondolják, h köze lehet az Aranylabdához?! Szerintem semmi, annak tekintetében meg főleg nem, h milyen a szavazási rendszer. Üzenem, h ne áltassák magukat, és nem csak azért, mert többen is fociztak nála jobban idén.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.10.31. 16:12:30

sörvirsli írta:Més que un club ide vagy oda,de hadd ne kelljen már tapsikolnom azért mert a madrid behúzott egy meccset!
Meg mi az a beteg duma,hogy ellenünk nem volt szerencséjük mert nem kaptak meg egy befújható tizit?Igen akkor mi volt az hogy Arbeola utolsó emberként lerántotta Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Ramos egymás után 2szer lekönyökölte Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Pepe felrúgta Fabregast a 16oson belül: 11es.
Nos akkor kinek is nem volt szerencséje a klasszikuson? :roll:
Csak amíg a Barca meccsel foglalkozott addig a real a bíróval.
Senki nem mondta, hogy tapsikoljál, csak azt nem értem, hogy egy 7-3mas meccsen miért kell sírni a bíró meg a szerencse miatt (egyébként értem, csak ebbe inkább ne menjünk bele). Szerintem nem nagy újdonság, hogy a kisebb csapatok nem rúgják be a helyzetet, cserébe a nagy csapatok, ahol klasszisok vannak meg igen, ezért simán nyernek, ennyi. A spanyol bíráskodás meg mindig is gyenge volt, a Mascheranos dolgot azért mondtam, mert tévedtek már a kárukra is, de ha neked jobb attól, hogy minden alkalommal leírod a szöveget a mákos Madridról, meg hetvenedjére is elmondod, hogy Bale semmiképp sem érte meg a pénzt, akkor tessék, emiatt nehogy benned maradjon a feszültség.
Deus
Boixos Nois

2013.10.31. 14:44:26

Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész... :mrgreen: Bale -nak nagyobb tehetsége van.
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.31. 14:34:20

visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond

Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.31. 14:22:09

fake diving by 91 milliós diamond

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 13:21:09

shutterisland írta:örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.
mindig akad 1-1 játékos, aki szimpatikus a realból (pl. iker vagy higu volt), az nem cink, de remélem nem ráztad tegnap az öklöd. :lol:
Nem, azért azt nem. :lol: De ha már rúgtak hetet, akkor jó, hogy nem Céerré az összes, hanem Bale is bevállalt kettőt. :lol:

Ha meg mondjuk Iniesta igazolna oda, akkor nyilván én sem tudnék szurkolni neki, de az teljesen más, azzal elárulná a Barçát, még jó, hogy nem drukkolnék neki, Bale (és Modric) esetében szó sincs ilyesmiről.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.31. 12:35:27

Jó, csak már kicsit idegesítő volt, hogy annyian mondogatták, hogy mekkora flop, nem érte meg az x milliót, el kell adni nyáron stb...
örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.
mindig akad 1-1 játékos, aki szimpatikus a realból (pl. iker vagy higu volt), az nem cink, de remélem nem ráztad tegnap az öklöd. :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.31. 12:33:06

Én egy szóval nem mondtam,hogy nem érdemelte meg a madrid a tegnapit,sőt a Sevilla amilyen szerencsétlen és béna volt,örülhet,hogy megúszta 7 kapott góllal. De akkor is bántja a szemem,hogy mi otthon épphogy csak kiszenvedtük ellenük a győzelmet,a blakíták meg lazán agyonverték őket. :mrgreen:

A Zinedine féle realt még bírtam is,utána csak simán közömbösek voltak de ez a Nyunyinnyós madrid egy életre megutáltatta velem a fehéreket.
Egy embert bírok és tisztelek,onnan akit ugye mostanában nem divat játszatni;Ikert,a Barcába de gyorsan! [-o<

Amúgy a madrid idáig 14 gólt kapott,mi meg csak 7et. 8)

Válasz küldése