Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, de ott van Khedira...minden rossz okozója, a soros bűnbak, akit 3 edző is tévesen játszat. Na, majd Casemiro....nem, majd Kondogbia....ááá, ő sem jó, inkább Vidal, de így sem megy...akkor viszont egyértelműen Benzema a hibás, ha ő egész meccsen tartaná a labdát, nem lenne az ellenfélnél, akkor nem kapna a Real gólt. Vagy a 100 milliós futóbolond...milyen 100? Az 91, ha mondom, Ibra és CR mögött a harmadik legdrágább igazolás. Bezzeg Falcao...shutterisland írta:érdekesség, hogy a real 15 meccsen 18 gólt kapott a szezonban, pedig a világ 5 legjobb középhátvédjéből 3* van ott, a világ legjobb balhátvédje*, és a világ egyik, ha nem a legjobb formában lévő kapusa véd náluk.
* : nem az én véleményem.
itt meg 0-3ra ment a madrid, de most mondjátok...S.Agüero írta:Lefocizott?Sanama írta:Nem a Vallecano focizott le minket is? Csak mondom.
0-4 lett.
Azért, mert 51-49% volt a labdabirtoklás a javukra?
Viccen kívül, és függetlenül CR-től és Mesitől ,meg mindenkitől. Az aranycipő egy olyan díj, amit tényleg az kap meg, aki a legjobban teljesít. (gólokban) Itt nem lehet kérdés, hogy ki nyer.torotam írta:A kis hazudós!Mezner2 írta:Cristiano Ronaldo: " Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát"
Sportgeza meg Real iranti szeretet?eimenis1212 írta:na pont most írtam az indexről, erre rámcáfolnak
http://sportgeza.hu/futball/2013/11/01/" target="_blank ... apo_vedoi/
egyébként indexről jut eszembe, hogy mostanában az index részéről azt látom, hogy a reál felé húznak. Az idei cikkeikből sokszor érzem ki, hogy valszeg egy madridot szerető bagázs írja a cikkeket ( ezt nem rosszból, csak ténymegállapításként írom, volt időszak amikor a barca volt az isten meg a nagy kedvencük)mess2009 írta:nem a Real az egyetlen hektikus formát mutató csapat az idei Spanyol mezőnyben..., de nem lehet nem észrevenni , hogy a Sevilla különösen a "rájuk szabott" -kvázi- elhibázott taktikával lépett p
ályára! a nyiltsisakos támadó foci a Madrid ellen ugyanis - Sevilla szinten - (láthatóan) öngyilkossággal ér(T)fel.
Joo Gábor irta az Indexen, hogy "összeállt a Madrid és félelmetes".... azért én még várnék 2-3 meccset..... nem elvitatva, hogy az összevetés a mi eredményünkkel(a Sevilla ellen) több mint elgondolkodtató.
ami az új csodagyereküket illeti, úgylátom összeillenek a zseléssel a játékon kívüli alakítások terén - mindkettő undorító.