bence-barca írta:Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó

) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.
Immárom több éve stabil kezdőnek számít Khedira barátunk. Nem egy hónapja, nem csak Mourinhonál. Évek óta, Carlo keze alatt is.
Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori

) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen.

....
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira.
Én elismerem, h a világ legsikeresebb csapata, nagy megtiszteltetés itt játszani, én sem mondanék nemet a hívásuknak, de egyes csapathoz köthető elemek abból a 6 BL-ből élnek, amit a hőskorban nyertek.
Nekem pl nagyon szimpatikus, h ezen az oldalon sosem láttam olyan mértékű pocskondiázást, amit a sötét oldalon olvastam/olvasok, amikor szörnyen játszottunk, akkor is értelmes kritikákat olvasok itt és senki nem szidja teli torokból a játékosokat vagy a csapatot. Egész más a hozzáállás ezen a téren.