Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ezt a 800 percet úgy írtad, mintha 3 évet jelentene kb. mikor 10meccset se jelent.h3x0r írta:Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)
800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
4 éve nem lőtt gólt a BL-ben de jobb....visca el barca írta:
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...
Kétlem, hogy általánosságban így lenne, de a tegnapi meccs kapcsán meg pláne indokolatlannak érzem ezt a kijelentést. Cáceres ordító hibájáig partiban nem volt a Real. Onnantól valamelyest feljavultak ( inkább csak lélektanilag), de egyedül Bale góljánál mondanám azt, hogy kijött a képességbeli különbség. Az valóban remek megoldás volt, és Asamoah valóban azt sem tudta, hol van. A meccs többi szakaszában viszont én semmi olyat nem láttam, ami klasszis különbséget mutatott volna a Real játékosok javára.mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára!
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
A tegnapi meccs előtt pont erről beszéltünk a haverokkal. Senki nem tudott magyarázatot adni, Khedira mit tud annyira, hogy szinte kihagyhatatlan legyen.bence-barca írta:Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.
Immárom több éve stabil kezdőnek számít Khedira barátunk. Nem egy hónapja, nem csak Mourinhonál. Évek óta, Carlo keze alatt is.
Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen.
![]()
Bár teszem hozzá nálunk is vt egy Oleguer, de azért ő nem evett meg ennyi sót. Azt nem mondom, h keveset evett meg, mert vele a jobboldalon nyertünk 2006ban BLt, de akkor is.
Egyrészt, akkor tényleg nem tudod, hogyan vélekednek egy-egy gyengébb meccs után a túloldalt, bár idén nem olvasom, nincs hozzá kedvem, tavaly viszont sokat olvastam őket unalmamban.Bob_Marley írta:Lehet mondani, hogy hiteltelen a hozzászólásom, mert nem tudom a túloldalt hogy vélekednek, de úgy gondolom, nagyon fennkölt, hogy itt minden jó, a túloldalt minden rossz. Osasuna elleni meccs után mi volt, vagy említhetném, hogy adjuk el Xavit Katarba, Pedro érthetetlen miért játszik (miközben érdekes módon ő is játszik a válogatottban is), Alexis falábú, a csatár gólokért van, hozzuk Falcaot, Masi-Depay legendás s sorolhatnám.....recrea írta:
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira.![]()
Én elismerem, h a világ legsikeresebb csapata, nagy megtiszteltetés itt játszani, én sem mondanék nemet a hívásuknak, de egyes csapathoz köthető elemek abból a 6 BL-ből élnek, amit a hőskorban nyertek.
Nekem pl nagyon szimpatikus, h ezen az oldalon sosem láttam olyan mértékű pocskondiázást, amit a sötét oldalon olvastam/olvasok, amikor szörnyen játszottunk, akkor is értelmes kritikákat olvasok itt és senki nem szidja teli torokból a játékosokat vagy a csapatot. Egész más a hozzáállás ezen a téren.
Lehet mondani, hogy hiteltelen a hozzászólásom, mert nem tudom a túloldalt hogy vélekednek, de úgy gondolom, nagyon fennkölt, hogy itt minden jó, a túloldalt minden rossz. Osasuna elleni meccs után mi volt, vagy említhetném, hogy adjuk el Xavit Katarba, Pedro érthetetlen miért játszik (miközben érdekes módon ő is játszik a válogatottban is), Alexis falábú, a csatár gólokért van, hozzuk Falcaot, Masi-Depay legendás s sorolhatnám.recrea írta:
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira.![]()
Én elismerem, h a világ legsikeresebb csapata, nagy megtiszteltetés itt játszani, én sem mondanék nemet a hívásuknak, de egyes csapathoz köthető elemek abból a 6 BL-ből élnek, amit a hőskorban nyertek.
Nekem pl nagyon szimpatikus, h ezen az oldalon sosem láttam olyan mértékű pocskondiázást, amit a sötét oldalon olvastam/olvasok, amikor szörnyen játszottunk, akkor is értelmes kritikákat olvasok itt és senki nem szidja teli torokból a játékosokat vagy a csapatot. Egész más a hozzáállás ezen a téren.
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira.bence-barca írta:Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.
Immárom több éve stabil kezdőnek számít Khedira barátunk. Nem egy hónapja, nem csak Mourinhonál. Évek óta, Carlo keze alatt is.
Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen.
....
idiota ez az ember, amiota ott van egyszer nem küldött fel egy normalis kezdot. bár nincs tétje a meccsnek, remélem kinyalnak.Gareth Tello írta:Ancelotti megkeverte a kártyákat, kirakta Ramost a szélre.![]()
Casillas - Sergio Ramos, Varane, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira, Modric - Bale, Benzema, C. Ronaldo.
Khedira...Komolyan, ez az ember örökös meccsrekorder lesz a Madridban, ha így folytatja.
Valamit nagyon tudhat, ha akármelyik edzőnél alapkezdő.