Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.11.06. 15:04:18

Fejben sem Tevez, sem Benzema nem erős, de én a franciát öszességében jobbnak látom. Nem annyira rossz csatár, mint amilyennek néha feltünteti saját magát, pusztán annyi, hogy gól nélkül ő sem tud maradandót alkotni-vagy csak ritkán.
A tegnapihoz: A Real Madrid problémája továbbra is az, hogy terület kell nekik az eredményességhez. Felállt védelem ellen teljesen impotensek, ellenben ha van terület, veszély is van. Továbbra is állítom, hogy egy szint felett faék egyszerűségű taktikával is teljesen megfoghatók, viszont a hiba nem fér bele.
Rivaldo-A Legnagyobb.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.06. 14:39:47

szerintem hasonló szinten van a kettő.
a tehetsége mind a kettőnek vitathatatlan, viszont tevezben inkább megvan az a ragadozó ösztön, ami egy csatárhoz kell, vagyis korábban biztosan megvolt benne, manapság kevesebbet látom.
viszont fejben benzema még úgy is erősebb, hogy effektíve ő is gyenge, tevez körül volt már sok zűr, honvágy, hiszti, stb.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.11.06. 14:30:28

h3x0r írta:Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)

800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
Most ezt a 800 percet úgy írtad, mintha 3 évet jelentene kb. mikor 10meccset se jelent.
Ráadásul ha nézted volna a meccset, leesett volna, hogy Tevez mennyivel jobban játszott, mint az "új brazil Ronaldo, akiben ösztönösen benne van a zsenialitás, és aranylabda várományos lesz...."
Másrészt meg arról a Benzemarol beszélsz, akiről meme-k készülnek, ha 1 meccsen gólt lő az utóbbi időben, szóval tényleg nem értelek. :)
h3x0r
Madridista

2013.11.06. 14:14:10

Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)

800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
Kép
REMY
Madridista

2013.11.06. 13:21:10

visca el barca írta:
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...
4 éve nem lőtt gólt a BL-ben de jobb.... :roll:

én bírom Tevezt, mert tetszik a stílusa, csak ő fejben egy nagy nulla. Hangulatfüggő, és ki tudja mikor akar visszavonulni... ezért nem lett soha nagy játék, mert fejben nagyon kevés.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.06. 12:33:11

mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára!
Kétlem, hogy általánosságban így lenne, de a tegnapi meccs kapcsán meg pláne indokolatlannak érzem ezt a kijelentést. Cáceres ordító hibájáig partiban nem volt a Real. Onnantól valamelyest feljavultak ( inkább csak lélektanilag), de egyedül Bale góljánál mondanám azt, hogy kijött a képességbeli különbség. Az valóban remek megoldás volt, és Asamoah valóban azt sem tudta, hol van. A meccs többi szakaszában viszont én semmi olyat nem láttam, ami klasszis különbséget mutatott volna a Real játékosok javára.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.06. 11:21:12

mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.11.06. 10:31:41

Valahogy az az érzésem, hogy Ancelotti nem hiszi el egyelőre azt, hogy akár félelmetes is lehetne ez a Madrid. Ez a játékoskeret mindenképp predesztinálná őket erre a jelzőre szerintem, és alkalomadtán ez a játékukban is megmutatkozik. Az viszont, hogy fontos meccseken olyan kezdőket küld ki, amilyeneket, az valahol azt mutatja, hogy nem bízik a csapatában. Ez a tegnapi kezdő középpálya és az ellenünk felküldött is egyértelműen túl óvatos volt, mintha az lenne a célja, hogy csak gólt ne kapjunk, aztán majd Ronaldoék úgyis csinálnak valamit elől. Khedira is ezért játszhat annyit, nem tudom elképzelni, hogy ne látná Ancelotti is, hogy egy hulladék, de ebbe a túlbiztosított kis elképzelésébe pont egy ilyen ember illik. Csakhogy Ronaldoék éppen ekkor nem nagyon tudnak semmit csinálni, cserébe gólokat is kapnak. Aztán amikor már muszáj megpróbálni dominálni, mert hátrányban vannak, akkor érdekes módon be szokott jönni, fölénybe tudnak kerülni és tudják érvényesíteni az akaratukat. Az rendbe van, hogy Ronaldo és Bale is rendkívül gyors és dinamikus, ami kontránál előny, de azért egy olyan játékosállománnyal, ahol van egy Isco, Modric, Alonso, meg egy viszonylag labdabiztos védelem, nem hiszem, hogy nagy kockázat lenne dominanciára törekedni, presszionálni a két klasszis szélsővel és birtokolni a labdát minél többet. Ami mint említettem, meg is szokta hozni az eredményét. Tekintve, hogy úgy tűnik, Ronaldo olyan korszakát éli, amikor minden ziccerét és félziccerét különösebb gond nélkül vágja be, továbbá sajnos/nem sajnos Bale is gólerősnek látszik, így a Madridnak mindenképp a minél több gólhelyzet kialakítására kéne törekedni, nem a gólkapás elkerülésére, szóval Ancelottinak ideje lenne kicsit tökösebb verzióra váltani.
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.06. 08:59:36

a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
Unicef
Jugador del Barça

2013.11.06. 08:37:33

bence-barca írta:Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó :mrgreen: ) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.

Immárom több éve stabil kezdőnek számít Khedira barátunk. Nem egy hónapja, nem csak Mourinhonál. Évek óta, Carlo keze alatt is.
Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori :mrgreen: ) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen. :lol:

Bár teszem hozzá nálunk is vt egy Oleguer, de azért ő nem evett meg ennyi sót. Azt nem mondom, h keveset evett meg, mert vele a jobboldalon nyertünk 2006ban BLt, de akkor is.
A tegnapi meccs előtt pont erről beszéltünk a haverokkal. Senki nem tudott magyarázatot adni, Khedira mit tud annyira, hogy szinte kihagyhatatlan legyen.
A meccs közbeni teljesítményét figyelve rájöttünk, ő lehet Perez eltitkolt gyermeke! :lol:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.06. 02:11:49

kettő "észrevételem" van.

1.

ronaldo vs messi.

sajnos, nem sajnos, de ez lehet az az év, ahol ronaldo majd messi fölé nő egyéni mutatókban, főleg a gólok számára gondolok.
na nem azért, mert jobb játékos lett, mert én még mindig messit tartom a világ legjobbjának, viszont most minden a portugál szája íze szerint alakul.

- forma : ronaldo nagyszerű formában kezdte az idényt, ha jól játszik, akkor azért szerez gólt, gólokat, ha nem megy neki, és olyan napja van, hogy semmi nem akar bemenni, akkor is valahogy betalál, legrosszabb esetben bever egy tizit.
messinek pedig valahogy idén (habár így sem rossz a kezdet) nincs meg az a plusz szerencsefaktor, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki annyi gólt rugdosson, mint ő (és persze céronaldo) szokott.

- taktika : ahogy az elmúlt években messilona volt, és pont a csapat érdekében próbál martino kitalálni valamit arra, hogy ne egy embertől függjön a csapat, úgy ezzel párhuzamosan egyre jobban ronaldotól függ a real madrid játéka, eredményessége. (lásd bővebben 2. pont majd)

- sérülések : messi sokat bajlódik az utóbbi időkben kisebb-nagyobb sérülésekkel, főleg a combja, ezzel szemben ronaldo az élő szövet a fémvázon, szerintem le sem lehetne lőni.
nem hogy nem sérül meg, de még olyan helyzetben sincs, mint messi az "egészséges" meccsei egy részén, hogy közel sem 100%-os állapotban játszik.

summa : bár hosszú a szezon, és bízom abban, hogy messi is elkapja a fonalat, de nem lepődnék meg, ha idén mind a bl, mind a spanyol bajnokság góllövőlistáján messi előtt végezne.

2.

ronaldo függőség a realnál.

nem új dolog ez persze, a világ egyik legjobb játékosától alap, hogy függ a csapata, de ez már simán átcsap arra a szintre, ami barcelonában a "messi függőség" volt.
vagyis nekem úgy tűnik, mintha egyre jobban "egy emberes" lenne a real.
(nyilván ezért is jött bale egyébként.)

ebben a szezonban 44 gólt rúgott a real madrid, abból 26 gólban játszott szerepet.
a tavalyi szezonban ez a mutató a bl-re és bajnokságra levetítve 129/57 volt.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.05. 22:57:20

A szokásos mázlis madrid meccs, Bél gólja amúgy szép volt, CR megint mákostésztát evett.
Ami tetszett,hogy a fő aranylabda esélyes Varane hozat össze a 2 gólt a Juvénak. :mrgreen:
Ikert meg nem kell ám játszatni! #-o
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.05. 22:45:12

Hát igen, ha Perec nem lenne agyhalott, és a nyáron 90 millióból nem egy Ronaldo light-ot vesz a másik szélre is, hanem mondjuk egy értelmes csatárt, most lényegesen jobban tartanék tőlük. De sajnos ami késik... Nem lepődnék meg, ha télen egy újabb 40-50 milliós igazolást ütnének nyélbe Madridban.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.11.05. 22:40:43

Ez a Real nem jó,és nem is látom a konstrukciót,nem látom hogy majd a szezon második felére jó lesz...Ancelotti mióta elment Mialnoból nem tud ténylegesen kiegyensúlyozott hosszú távon jól telejesítő csapatot összehozni,korlátlan pénzekből sem...Persze ettől még behúzhatja idén a Real a BLt,láttunk nagyobb csodát is,de jót mosolygok amikor minket leírnak egyesek,a Realt meg oda várják...Nálunk is vannak gondok,de egy félig ép Messivel is többet hozunk rendre mint a Real egy bepörgött CR-el...No mind1...Amúgy ha télen teszem azt beigazolnak egy rendes csatárt,pl Suarez,akkor sokat erősödhetnek az itt az igazi baj nálunk,nagyon hiányzik egy center...Remélem ezt vagy nem veszik észre,vagy nem lesz rá lóvéjuk,azért Perec papáékat is kezdik csúnya szemmel nézni a válságban lévő spanyol bankok...

Amúgy Ronaldo nagyon elkapta a fonalat,és így hogy Messi meg félig sérült még,sajnos lehet ő fogja kapni az aranylasztit idén...Eddig mindíg Messi mellett voltak a számok,de most hogy CR-nek már 8 gólja van a blben,meg bajnokságban is rugdossa,nehéz lesz...Bár az élet mindíg leszivatja Crkét,kibnézem hogy összekapja magát Leo,azt egy bajnoki meg egy Bl meccsen belül behozza őt,azt megint fanyaloghat.. :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.05. 22:27:16

Érzésem szerint itt is bőven megvan a szélsőséges hozzáállás ha úgy alakul pár eredmény, s akkor hirtelen mindenki hibás lesz. Mondom én nem olvasom, ergo pontos viszonyítási alapom nincs, más fórumon ahol össznépi focitopik van, vannak RM szurkolók, nem érzem hogy bármiféleképp különbözők lennénk (szrukoló az szurkoló). S lejjebb azért írtam, mert nagyobb "sikertelenség" több indulatot szül. S ezért hoztam fel példának, hogy nálunk is ha nem ment, akkor jött a fehér zsebkendő, jött tízezer játékos, jött másik tízezer edző. Ezen nem fogunk összeveszni majd elolvasok pár megjegyzést ott, s akkor pontosabb képet kaphatok én is. :D
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.11.05. 22:17:23

Bob_Marley írta:
recrea írta:
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira. #-o

Én elismerem, h a világ legsikeresebb csapata, nagy megtiszteltetés itt játszani, én sem mondanék nemet a hívásuknak, de egyes csapathoz köthető elemek abból a 6 BL-ből élnek, amit a hőskorban nyertek.

Nekem pl nagyon szimpatikus, h ezen az oldalon sosem láttam olyan mértékű pocskondiázást, amit a sötét oldalon olvastam/olvasok, amikor szörnyen játszottunk, akkor is értelmes kritikákat olvasok itt és senki nem szidja teli torokból a játékosokat vagy a csapatot. Egész más a hozzáállás ezen a téren.
Lehet mondani, hogy hiteltelen a hozzászólásom, mert nem tudom a túloldalt hogy vélekednek, de úgy gondolom, nagyon fennkölt, hogy itt minden jó, a túloldalt minden rossz. Osasuna elleni meccs után mi volt, vagy említhetném, hogy adjuk el Xavit Katarba, Pedro érthetetlen miért játszik (miközben érdekes módon ő is játszik a válogatottban is), Alexis falábú, a csatár gólokért van, hozzuk Falcaot, Masi-Depay legendás s sorolhatnám.....
Egyrészt, akkor tényleg nem tudod, hogyan vélekednek egy-egy gyengébb meccs után a túloldalt, bár idén nem olvasom, nincs hozzá kedvem, tavaly viszont sokat olvastam őket unalmamban.

Másrészt, senki nem mondta, h itt minden rendben, csak annyit, h más a szurkolói hozzáállás. amiket példákat felhozol, azok szinte dicséretek pár Real "szimpatizáns" kritikájához képest. Én a legtöbb gyengébb meccs esetén is megtalálom a pozitívumot, de pl a hétvégi produkció nagyon fájdalmas volt, talán a leggyengébb játék, amit az elmúlt években láttam, szóval én elismerem, ha pocsék a csapat, mégsem szidom őket szélsőségesen, és mástól sem látom.
Initom
Entrenador del Barça

2013.11.05. 22:07:36

Egyszerűen már .....nem tudok más szót,ez már szánalmas. #-o
Leszivatja saját magát a Juve. Caseres .... :D. Meccsek óta ez megy...íztelen,rossz játék de azért valahogy az ellenfél elintézi,hogy nyerjenek... =D>

Egy örömöm van azért :D Ez a reál , messze nem jó ...sőt...
Casillas előtt pedig emelem kalapom ! :wink:
szerk: ahogy elküldtem ,2-2 :) Llorente :)
Abi & Tito
geridoss
Director del Fútbol

2013.11.05. 22:04:44

És ott a második ... Megérdemli a Juve, de nem érdemli meg a Real! Ancelloti megint egy fogalmatlan csapatot küldött ki a pályára, és mégis képesek vezetni 2-1-re. Na ez a hihetetlen.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.05. 21:58:01

Mi lenne, ha idén nem az ellenfelek rúgatnának a Reallal gólt? Komolyan, elképesztő hogy milyen komédiát rendeznek a Real ellenfelei ebben a szezonban...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.05. 21:55:55

Azért az egészen elképesztő, milyen mák kíséri végig idén ezt a Madridot. Carlo papa is csak nézett, mint hal a szatyorban, komolyan... És persze a százados megint hatalmas gólt lő... Aranylabdát neki!

Szerk: Közben Béla benyomta, mint azt a bizonyost... :mrgreen: #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.11.05. 22:03:43-kor.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.05. 21:42:07

recrea írta:
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira. #-o

Én elismerem, h a világ legsikeresebb csapata, nagy megtiszteltetés itt játszani, én sem mondanék nemet a hívásuknak, de egyes csapathoz köthető elemek abból a 6 BL-ből élnek, amit a hőskorban nyertek.

Nekem pl nagyon szimpatikus, h ezen az oldalon sosem láttam olyan mértékű pocskondiázást, amit a sötét oldalon olvastam/olvasok, amikor szörnyen játszottunk, akkor is értelmes kritikákat olvasok itt és senki nem szidja teli torokból a játékosokat vagy a csapatot. Egész más a hozzáállás ezen a téren.
Lehet mondani, hogy hiteltelen a hozzászólásom, mert nem tudom a túloldalt hogy vélekednek, de úgy gondolom, nagyon fennkölt, hogy itt minden jó, a túloldalt minden rossz. Osasuna elleni meccs után mi volt, vagy említhetném, hogy adjuk el Xavit Katarba, Pedro érthetetlen miért játszik (miközben érdekes módon ő is játszik a válogatottban is), Alexis falábú, a csatár gólokért van, hozzuk Falcaot, Masi-Depay legendás s sorolhatnám.

Úgy gondolom mókuskerék az egész, mert teljesen igazad van, hogy meggondolatlan a csapatépítés, ami Madridban folyik, jönnek-mennek az emberek, de emlékezzünk nálunk is volt időszak, mikor 5-10 játékos megfordult nyaranta, Christanvaltól kezdve, Overmarson keresztül, Riquelmékig. Arra akarok kilyukadni, hogy egyszerűen türelmetlen a közeg (s ez itt is ugyanannyira igaz) és nem hagynak időt ha esetlegesen csapatépítésről lenne szó, ezért mókuskerék, mert eredmény nincs, változtatnak, s így megy tovább.....Nem jó irány, Mourinho elküldése szerintem pl nagy hiba volt, megint ott vannak x évet elpazaroltak, s kezdhetik elölről. De ez csak jó, megint betudunk remélhetőleg húzni pár bajnokságot zsinórban. :D Aztán megint fejek fognak hullani, s megint nyerünk pár bajnokságot míg megint elindulnak egy x éves tervben. :D
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.05. 20:45:52

Ki ez a kapus? Vmi fiatal saját nevelés? :D Sohasem láttam még... :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
recrea
Llegenda del Barça

2013.11.05. 20:32:20

bence-barca írta:Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó :mrgreen: ) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.

Immárom több éve stabil kezdőnek számít Khedira barátunk. Nem egy hónapja, nem csak Mourinhonál. Évek óta, Carlo keze alatt is.
Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori :mrgreen: ) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen. :lol: ....

visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.05. 20:14:21

Gareth Tello írta:Ancelotti megkeverte a kártyákat, kirakta Ramost a szélre. :lol:

Casillas - Sergio Ramos, Varane, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira, Modric - Bale, Benzema, C. Ronaldo.

Khedira... :lol: Komolyan, ez az ember örökös meccsrekorder lesz a Madridban, ha így folytatja. :lol: Valamit nagyon tudhat, ha akármelyik edzőnél alapkezdő. :lol:
idiota ez az ember, amiota ott van egyszer nem küldött fel egy normalis kezdot. bár nincs tétje a meccsnek, remélem kinyalnak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.05. 20:05:31

Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó :mrgreen: ) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.

Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori :mrgreen: ) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen. :lol:

Bár teszem hozzá nálunk is vt egy Oleguer, de azért ő nem evett meg ennyi sót. Azt nem mondom, h keveset evett meg, mert vele a jobboldalon nyertünk 2006ban BLt, de akkor is.
Válasz küldése