Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kötözködöm csak szimplán unom, hogy minden hozzászólásodban azt kell olvasnom h a reál igy reál ugy. és mit nyertek azóta h kitették rault meg gutit? egy bajnokságot meg egy kupát? vagy kivel lettek erősebbek? benzemával meg kedirával? nyáron iscotol is el volt mindenki ájulva, aztán nem is játszik. van nekik egy ronaldo aki aki a meccsek 90%-át megnyeri és ennyi. abszolut nem érzem rajtuk h hú de mennyire erősek lennének. amire meg összeérnének, uis elküldenek mindenkitcsababarca írta:senki nem "fosik", de egyszer legalább repostolhatnál normális hangnemben is.visca el barca írta:sahinnal is ue. volt. de mindegy, én nem vitatkozom veled, fossál tőlük, szíved joga
Igenis észre kell venni a hibákat,és javítani a lehetőségeken. Ott nem voltak rest Rault,Gutit vagy Casillast kitenni a csapatból,ha észrevették,hogy hanyatlik a formájuk. És nem erre az évre értem,de mindig is utáltam ezt a jótékonysági intézményt,amivé a klub vált.
Persze kötözködni mindig egyszerűbb,mint belegondolni a dolgokba.
visca el barca írta:sahinnal is ue. volt. de mindegy, én nem vitatkozom veled, fossál tőlük, szíved joga
Pláne ha elvinnék Pogbát is. Gündogan-Pogba-Modric... Azért erre a sorra nem igazán lehet a gyenge jelzőt használni. (Az már más kérdés, hogy a franciát el tudják-e vinni, és ha igen, akkor mennyibe fájna nekik.)csababarca írta:Mi lesz akkor? hát nem tudom, a Khedira féle felállású kp is bitang erős, Gündogan meg kategóriákkal jobb.
Iscoval is durva lenne a real, látható volt,amikor szezon elején a 4-2-3-1 ment, akkor Isco kezdő volt, nem is gyenge statokkal.![]()
Ebbe a 4-3-3ba Isco nem jó, de Gündogan tökéletesen illene.
Nálunk meg Xavi esetében is megy majd a fejeket a homokba, majd Sergi Roberto pórolja.![]()
Cesc sem alkalmas rá, ott nem tud úgy teljesíteni. Szóval valaki kell majd,és én úgy gondolom,hogy Gündogan megfelelő lenne.
visca el barca írta:mi lesz akkor?csababarca írta:egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik...nyáron leírtad ugyanezt iscoval
viccesek ezek a realosok, 10 meccs sem telt el, már gündögan-vigal-pogba kp kell jövőre. szánalom. ezeknek soha nem jó senki, ráadásul nincs a világon egy olyan eddig egyszezonos játékos akire ezeknek nem állna fel
mi lesz akkor?csababarca írta:egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik...
Nyugi, jövőre Pogba lesz, utána Vidal, majd Verratti... Madrid fehérebb felén ez így megy.bence-barca írta: Amúgy ezzel nincs az a sugallat, h Illaraval nem elégdettek? Mert úgy vt, ő lesz a következő Xabi, erre most Gündoganra írják, h a Xabi utód.
Szerintem 1-2 éven belül, negatívabbként azt mondom már jövőre pótolni kell. Bár Cesc őt hivatott helyettesíteni, de nem bánnám, ha nagyobb lenne a verseny a posztért. Hogy Gündogan lenne-e a legjobb azt nem tudom, nem nagyon láttam játszani.csababarca írta: Nem tudom mikor fog észbe kapni a vezetőség,hogy Xavit is lassan (2-3 éven belül max pótolni kell),
Kíváncsi vagyok,ha ez létre jön, mi lesz Iscoval, aki ez a 4-3-3 miatt poszt nélkül maradt.
Javaslom előbb nézz utána a mondat valódi jelentésének, aztán visszajöhetsz provokálni.h3x0r írta: mes que un club
Ezen mondjuk eléggé csodálkozom, szerintem nagyobb szükségük lenne egy jó védekező középpályásra. Igaz, a Gündogan-Illarramendi-Modric középpálya nem hangzik rosszul, de szerintem jobban járnának mondjuk Pogbával vagy Vidallal. Támadásban ott van Modric, Alonso, Illarra (most még ugyan nem annyira, de idővel egyre nagyobb részt fog vállalni a támadások szervezésében is szerintem), no meg Isco.csababarca írta:Gündogan nagyon a real felé tart,állítólag.
Nagyon sajnálnám,piszok nagy erősítés lenne, egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik...![]()
Nem tudom mikor fog észbe kapni a vezetőség,hogy Xavit is lassan (2-3 éven belül max pótolni kell), erre pl Gündogan lenne (szvsz) a legalkalmasabb.
Kíváncsi vagyok,ha ez létre jön, mi lesz Iscoval, aki ez a 4-3-3 miatt poszt nélkül maradt.
Értelmesebb srácnak gondoltalak, minthogy ironizálni próbálsz ezzel a mondattal ezen az oldalon.h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
Na, ez intelligens irónia.S.Agüero írta:Hát, igen, mi sosem lehetünk A Királyi Gárda.![]()
Ruszkik, pardon, Madridisták hazah3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
Valószínűleg komolyan gondolta.h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
nem akarnátok már innen kitiltani?h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
Köszönjük az építőjellegű hsz-t!h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
nem vicceltem. tegnap csak a balszélsőjük jelentett igazi veszélyt a kapura, Tevezt és Lorrente-t azért emeltem ki mert különösen gyenge produkciót tettek le tegnap, ha viszont mindenáron Benzemával akarsz példálózni nos sokkal jobb játékosnak tartom Teveznél, Lorrente ugyan néha fejel egy-egy gólt de már a Ligában sem tartottam sokra, sőt a válogatottban sem ezt tegnap is igazolva láttam.az pedig, hogy a két csapat játékos állománya között nagy (jó egye fene ne döbbenjunk meg rajta) a különbség hát ...nekem több mint evidens.visca el barca írta:viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy csak a BL számít. Mondjuk miért is ne, hisz csak ott tudod kihozni a franciát győztesnekEn nem ertelek teged. Teljesen masrol beszelsz. visca el barca azt mondta, hogy "viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...". Erre reagaltam, hogy ha egyertelmuen jobb jatekos Tevez, akkor hogy lehet az, hogy mig Benzema az utobbi ket evben 14 BL meccsen rugott 7 golt, addig Tevez ugyan ez alatt a ket szezon alatt 9 meccsen egyet se rugott. (es mielott felhoznad, hogy Tevez egyik meccsen csak 20, a masikon meg csak 60 percet jatszott, Benzema se volt mindig vegig a palyan es o is volt csere is).
Benzemának meg a bajnokságban van/ volt több időszaka, ami úgy tűnik, mintha 4 év lenne...REMY írta:
4 éve nem lőtt gólt a BL-ben de jobb....![]()
En nem ertelek teged. Teljesen masrol beszelsz. visca el barca azt mondta, hogy "viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...". Erre reagaltam, hogy ha egyertelmuen jobb jatekos Tevez, akkor hogy lehet az, hogy mig Benzema az utobbi ket evben 14 BL meccsen rugott 7 golt, addig Tevez ugyan ez alatt a ket szezon alatt 9 meccsen egyet se rugott. (es mielott felhoznad, hogy Tevez egyik meccsen csak 20, a masikon meg csak 60 percet jatszott, Benzema se volt mindig vegig a palyan es o is volt csere is).Sanama írta:Most ezt a 800 percet úgy írtad, mintha 3 évet jelentene kb. mikor 10meccset se jelent.h3x0r írta:Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)
800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
Egyebkent meg kepessegek alapjan Tevez es Benzema is a vilag legjobbjai lehetnenek a posztjukon, viszont fejben olyan szinten gyengek... Tevez is egyfeszt sir(t), hogy hianyzik neki a csaladja meg hogy abba akarja hagyni a focit. Egyik nap rossz kedveben majd kijelenti, hogy nem akar tobbet focizni. Ilyen emberre egyszeruen nem lehet alapozni egy szezont. Mondjuk Benzema se sokkal kulonb. Neki meg sokan megadtuk/megadjuk az utolso eselyt, mert latjuk hogy mit tud. Persze nalunk is sokan mar most lecserelnek.Sanama írta: Ráadásul ha nézted volna a meccset, leesett volna, hogy Tevez mennyivel jobban játszott, mint az "új brazil Ronaldo, akiben ösztönösen benne van a zsenialitás, és aranylabda várományos lesz...."
Nehogy mar barmilyen vitaban, eszmecsereben szamitson az, hogy kirol milyen meme-k keszulnek. Ha tegyuk fel Ronaldo 5 meccsen keresztul mindegyiken lone 2-2 golt, a kovetkezo meccsen meg ures kapura kihagyna, akkor rola is jonnenek a Torres-es memek.Sanama írta:Másrészt meg arról a Benzemarol beszélsz, akiről meme-k készülnek, ha 1 meccsen gólt lő az utóbbi időben, szóval tényleg nem értelek.