Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.09. 17:17:40

csababarca írta:
visca el barca írta:sahinnal is ue. volt. de mindegy, én nem vitatkozom veled, fossál tőlük, szíved joga 8)
senki nem "fosik", de egyszer legalább repostolhatnál normális hangnemben is.
Igenis észre kell venni a hibákat,és javítani a lehetőségeken. Ott nem voltak rest Rault,Gutit vagy Casillast kitenni a csapatból,ha észrevették,hogy hanyatlik a formájuk. És nem erre az évre értem,de mindig is utáltam ezt a jótékonysági intézményt,amivé a klub vált.

Persze kötözködni mindig egyszerűbb,mint belegondolni a dolgokba.
nem kötözködöm csak szimplán unom, hogy minden hozzászólásodban azt kell olvasnom h a reál igy reál ugy. és mit nyertek azóta h kitették rault meg gutit? egy bajnokságot meg egy kupát? vagy kivel lettek erősebbek? benzemával meg kedirával? nyáron iscotol is el volt mindenki ájulva, aztán nem is játszik. van nekik egy ronaldo aki aki a meccsek 90%-át megnyeri és ennyi. abszolut nem érzem rajtuk h hú de mennyire erősek lennének. amire meg összeérnének, uis elküldenek mindenkit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.11.09. 17:25:29-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.09. 17:04:28

nagyon úgy néz ki, hogy kelleni fog a 100 pont a bajnoki címhez, ha meg akarjuk kaparintani. :lol:
messinek meg vagy 50 gól a pichichihez. :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.09. 12:51:21

visca el barca írta:sahinnal is ue. volt. de mindegy, én nem vitatkozom veled, fossál tőlük, szíved joga 8)

senki nem "fosik", de egyszer legalább repostolhatnál normális hangnemben is.
Igenis észre kell venni a hibákat,és javítani a lehetőségeken. Ott nem voltak rest Rault,Gutit vagy Casillast kitenni a csapatból,ha észrevették,hogy hanyatlik a formájuk. És nem erre az évre értem,de mindig is utáltam ezt a jótékonysági intézményt,amivé a klub vált.

Persze kötözködni mindig egyszerűbb,mint belegondolni a dolgokba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.09. 12:38:26

sahinnal is ue. volt. de mindegy, én nem vitatkozom veled, fossál tőlük, szíved joga 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.09. 12:20:43

Az nálam nagyon a vicc kategória, hogy Gündogant elvileg 30 körül el tudná már vinni a Madrid, miközben Khediráért egy 40 milliós ajánlattal készül a United. :lol: Szóval még anyagilag is jól jönnének ki a dologból. :lol:
csababarca írta:Mi lesz akkor? hát nem tudom, a Khedira féle felállású kp is bitang erős, Gündogan meg kategóriákkal jobb.
Iscoval is durva lenne a real, látható volt,amikor szezon elején a 4-2-3-1 ment, akkor Isco kezdő volt, nem is gyenge statokkal. :wink:
Ebbe a 4-3-3ba Isco nem jó, de Gündogan tökéletesen illene.
Nálunk meg Xavi esetében is megy majd a fejeket a homokba, majd Sergi Roberto pórolja. :roll:
Cesc sem alkalmas rá, ott nem tud úgy teljesíteni. Szóval valaki kell majd,és én úgy gondolom,hogy Gündogan megfelelő lenne.
Pláne ha elvinnék Pogbát is. Gündogan-Pogba-Modric... Azért erre a sorra nem igazán lehet a gyenge jelzőt használni. (Az már más kérdés, hogy a franciát el tudják-e vinni, és ha igen, akkor mennyibe fájna nekik.)

Gündogan meg engem is meggyőzött, hoznám akármikor. :D 30-ért lazán. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.09. 12:14:06

visca el barca írta:
csababarca írta:egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik... :shock:
mi lesz akkor? :lol: nyáron leírtad ugyanezt iscoval :lol: viccesek ezek a realosok, 10 meccs sem telt el, már gündögan-vigal-pogba kp kell jövőre. szánalom. ezeknek soha nem jó senki, ráadásul nincs a világon egy olyan eddig egyszezonos játékos akire ezeknek nem állna fel :lol:

Mi lesz akkor? hát nem tudom, a Khedira féle felállású kp is bitang erős, Gündogan meg kategóriákkal jobb.
Iscoval is durva lenne a real, látható volt,amikor szezon elején a 4-2-3-1 ment, akkor Isco kezdő volt, nem is gyenge statokkal. :wink:
Ebbe a 4-3-3ba Isco nem jó, de Gündogan tökéletesen illene.
Nálunk meg Xavi esetében is megy majd a fejeket a homokba, majd Sergi Roberto pórolja. :roll:
Cesc sem alkalmas rá, ott nem tud úgy teljesíteni. Szóval valaki kell majd,és én úgy gondolom,hogy Gündogan megfelelő lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.09. 12:07:38

csababarca írta:egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik... :shock:
mi lesz akkor? :lol: nyáron leírtad ugyanezt iscoval :lol:

viccesek ezek a realosok, 10 meccs sem telt el, már gündögan-vigal-pogba kp kell jövőre. szánalom. ezeknek soha nem jó senki, ráadásul nincs a világon egy olyan egyszezonos játékos akire ezeknek nem állna fel :lol: arról már nem is beszélek, hogy ha az éppen aktuális uj megváltónak nem megy, akkor olyan köpködésben törnek ki, h elképesztő. saját játékosukat nem tisztelik... ott volt özil, hú arra mekkora orgazmus volt, vele majd jön a 10., meg egy isten, aztán el lehet olvasni most hogy vélekednek róla. di maria-t is megvették egy jó szezon után, aztán 3 meecs után már buta, használhatatlan játékos volt. de nézhetjuk higuaint is, 200 meccsen tolt 100 golt bl-ben kicsit akadozott neki a dolog, aztán szerencsétlent szó szerint elüldözték, meg olyan jelzőkkel illették, hogy én szégyelltem magam! isco, illara, xy, yx, tök mindegy ki, ott mindenkinek ez lesz a sorsa. vettek az elmult 5 évbe 200 játékost, de nekik soha nem jó senki. és akkor még rólunk mondják h a szurkolói társadalom legalja. de majd mindjárt jön vmelyik és ezt is kimagyarázza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.11.09. 12:17:03-kor.
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.09. 12:05:54

bence-barca írta: Amúgy ezzel nincs az a sugallat, h Illaraval nem elégdettek? Mert úgy vt, ő lesz a következő Xabi, erre most Gündoganra írják, h a Xabi utód. :-k
Nyugi, jövőre Pogba lesz, utána Vidal, majd Verratti... Madrid fehérebb felén ez így megy. :) Lényeg, hogy fájjon minimum 30 millió-ba, és lehetőleg legyen egy-vagy kétszezonos "világklasszis".
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.09. 11:59:21

csababarca írta: Nem tudom mikor fog észbe kapni a vezetőség,hogy Xavit is lassan (2-3 éven belül max pótolni kell),
Kíváncsi vagyok,ha ez létre jön, mi lesz Iscoval, aki ez a 4-3-3 miatt poszt nélkül maradt.
Szerintem 1-2 éven belül, negatívabbként azt mondom már jövőre pótolni kell. Bár Cesc őt hivatott helyettesíteni, de nem bánnám, ha nagyobb lenne a verseny a posztért. Hogy Gündogan lenne-e a legjobb azt nem tudom, nem nagyon láttam játszani.
Amúgy jöjjön hozzánk Isco, ha már ott nem fér be. A mi 4-3-3 felálásunkban majd megtalálja a helyét. :D

Amúgy ezzel nincs az a sugallat, h Illaraval nem elégdettek? Mert úgy vt, ő lesz a következő Xabi, erre most Gündoganra írják, h a Xabi utód. :-k
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.09. 11:51:38

h3x0r írta: mes que un club
Javaslom előbb nézz utána a mondat valódi jelentésének, aztán visszajöhetsz provokálni.

Egyébként meg True Story. \:D/
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.09. 11:22:59

csababarca írta:Gündogan nagyon a real felé tart,állítólag.
Nagyon sajnálnám,piszok nagy erősítés lenne, egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik... :shock:

Nem tudom mikor fog észbe kapni a vezetőség,hogy Xavit is lassan (2-3 éven belül max pótolni kell), erre pl Gündogan lenne (szvsz) a legalkalmasabb.
Kíváncsi vagyok,ha ez létre jön, mi lesz Iscoval, aki ez a 4-3-3 miatt poszt nélkül maradt.
Ezen mondjuk eléggé csodálkozom, szerintem nagyobb szükségük lenne egy jó védekező középpályásra. Igaz, a Gündogan-Illarramendi-Modric középpálya nem hangzik rosszul, de szerintem jobban járnának mondjuk Pogbával vagy Vidallal. Támadásban ott van Modric, Alonso, Illarra (most még ugyan nem annyira, de idővel egyre nagyobb részt fog vállalni a támadások szervezésében is szerintem), no meg Isco.

(Egyébként igen, remélem, mi is ráhajtunk a török-németre...)

Isco helyzete tényleg elég érdekes lett így, nem tudom, mi lesz vele, mindenesetre szerintem nem lenne rossz ötlet esetleg hamis kilencesként játszatni a fiatal spanyolt, aki így rengeteg helyzetet tudna kialakítani a befelé húzódó Ronaldónak és Bale-nek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.09. 11:06:40

Gündogan nagyon a real felé tart,állítólag.
Nagyon sajnálnám,piszok nagy erősítés lenne, egy Gündogan,Modric, Illara kp azért ha összeérik... :shock:

Nem tudom mikor fog észbe kapni a vezetőség,hogy Xavit is lassan (2-3 éven belül max pótolni kell), erre pl Gündogan lenne (szvsz) a legalkalmasabb.
recrea
Llegenda del Barça

2013.11.09. 10:08:54

h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."

mes que un club
Értelmesebb srácnak gondoltalak, minthogy ironizálni próbálsz ezzel a mondattal ezen az oldalon.

Tudom, h - még a saját szurkolóknak is - nehéz megérteni, de - többek között - erről beszéltem, amikor írtam a két csapat játékosainak megítélése közti különbséget, házon belül. Ennyire elfogultak vagyunk a sajátunkkal szemben, ennyire támogatjuk, nem kérdés, h kik a világ legjobb focistái. Ezekbe a gyerekekbe beleverik, h ő a legjobb focista a világon, és ezt hangoztatják is.

Szerintem zseniális pszichológia.

Ha utánpótlás edző lennék, odaállítanám a gyerekeket a tükör elé és kb a következő mondatot ismételném velük: "én vagy a világ legjobb játékosa, és ezért nagyon sokat dolgozom!"

Számomra nem kérdés, h milyen jól esik ez pl Tellonak, holott tudja, h más a racionalitás, de kérdezd meg a pupos, x-lábú kisfiú édesanyját, h ki a legszebb gyerek a világon. Meglepő lesz a válasz.
S.Agüero írta:Hát, igen, mi sosem lehetünk A Királyi Gárda. :cry: :lol:
Na, ez intelligens irónia. =D> :twisted:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.11.09. 08:18:05

h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."

mes que un club
Ruszkik, pardon, Madridisták haza :mrgreen: Egyébként szerintem is jobbak Cénél :oops: :oops: :mrgreen:
Ezt a mesz ké un klub-ozást meg hagyjátok már abba, ha fogalmatok nincs, hogy kinek, és miről szól.... Mert már nekem kezd kellemetlen lenni, köszcsi
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.07. 13:12:09

mes que un club
Valószínűleg komolyan gondolta. :)

Hát, igen, mi sosem lehetünk A Királyi Gárda. :cry: :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.07. 13:10:17

mes que un club
nem akarnátok már innen kitiltani?
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.07. 13:07:17

biztos nem trollkodott, vagy [auto_cenzúra] az újságírót, hanem komolyan azt gondolja, hogy tello, sergi roberto vagy jonathan dos santos jobb, mint ronaldo. :-&
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.07. 13:06:53

mes que un club
Köszönjük az építőjellegű hsz-t!

Aki ezt komolyan veszi,vagy fennakad rajta,az meg is érdemli.
h3x0r
Madridista

2013.11.07. 12:59:10

Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."

mes que un club
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.06. 18:12:14

Az szerintem nem vitás, hogy a játékosállománya jobb a Realnak. Ez viszont nem mindig döntő faktor. A támadószekcióban látható volt a különbség. Ha llorente-nek nem tudnak befelé ívelgetni labdákat gyakorlatilag csak egy lézengő játékos a pályán. Tevezt én is valamennyivel jobb csatárnak tartom mint Benezema-t, de csak egy hangyányival. Ha az argentín ott van fejben egy gyilkos. Ellenben, ha valami nyűgje van (tegyük hozzá elég sűrűn) nem lehet rá számítani. Ez nagyon jól kijött a Unitedben és a Cityben is,főleg a vége felé.
Hátul is valamennyivel erősebbnek érzem a Realt, Chiellini nélkül főleg. Az ő hiánya nagyon érződik, nélküle iszonyatosan instabilak. Csodálkoztam is, hogy hogyan nem szállítja a Real sorra a helyzeteket.
Mindezek ellenére tegnap a Juve többet tett a győzelemért, a Real kb. 20 percig uralta a meccset. Megvoltak a helyzeteik az olaszoknak, ahhoz hogy berámoljanak néhány gólt, de nem tudtak élni vele, a Madrid pedig nagyon jól gazdálkodott a sajátjaival. Ez döntött. Sajnáltam a Juvet, de ezzel jár, ha sorra elpuskázzák a lehetőségeiket.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.06. 17:27:12

inkább a támadószekciója és a védelme áll jobb nevekből a realnak, de a középpálya a juventusnál brutális.
ott van pirlo tanár úr, pogba, marchisio, vidal, nem tudod, melyiket hagynád ki, ha csak három lehetne a pályán.
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.06. 16:38:07

visca el barca írta:
mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...
nem vicceltem. tegnap csak a balszélsőjük jelentett igazi veszélyt a kapura, Tevezt és Lorrente-t azért emeltem ki mert különösen gyenge produkciót tettek le tegnap, ha viszont mindenáron Benzemával akarsz példálózni nos sokkal jobb játékosnak tartom Teveznél, Lorrente ugyan néha fejel egy-egy gólt de már a Ligában sem tartottam sokra, sőt a válogatottban sem ezt tegnap is igazolva láttam.az pedig, hogy a két csapat játékos állománya között nagy (jó egye fene ne döbbenjunk meg rajta) a különbség hát ...nekem több mint evidens.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.11.06. 16:02:17

En nem ertelek teged. Teljesen masrol beszelsz. visca el barca azt mondta, hogy "viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...". Erre reagaltam, hogy ha egyertelmuen jobb jatekos Tevez, akkor hogy lehet az, hogy mig Benzema az utobbi ket evben 14 BL meccsen rugott 7 golt, addig Tevez ugyan ez alatt a ket szezon alatt 9 meccsen egyet se rugott. (es mielott felhoznad, hogy Tevez egyik meccsen csak 20, a masikon meg csak 60 percet jatszott, Benzema se volt mindig vegig a palyan es o is volt csere is).
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy csak a BL számít. Mondjuk miért is ne, hisz csak ott tudod kihozni a franciát győztesnek :D Hihetetlen. 2 játlkost megítélsz 14meccs alatt, a másikat meg 9 alatt?
Ráadásul én csak a tegnapi meccsről írtam, hogy ott igenis kijött, hogy Tevez jobb volt, erre te jössz, hogy ki mennyi gólt lőt 9 illetve 14 meccsen, zseniális. :lol: :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.06. 15:46:10

REMY írta:
4 éve nem lőtt gólt a BL-ben de jobb.... :roll:
Benzemának meg a bajnokságban van/ volt több időszaka, ami úgy tűnik, mintha 4 év lenne... :lol:

Most BL-t leszámítva azért szerintem is jobb playa, noha nem is nagyon. De függetlenül most attól, h kinek szurkolok szívesebben látnám az argentint ott, mind a franciát.
Nem rossz játékos Benz, de sztem Tevez vmivel előtte van.

BEnz jobb a BLben, de azért az a 10-15 meccs amik itt most emlegetve vannak nem sokat számítanak mondjuk a bajnokságban ezidő alatt lejátszott meccsekkel összehasonlítva. Ő még a Realosoknál is elég megosztó és tegyük hozzá joggal.
h3x0r
Madridista

2013.11.06. 15:45:28

Sanama írta:
h3x0r írta:Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)

800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
Most ezt a 800 percet úgy írtad, mintha 3 évet jelentene kb. mikor 10meccset se jelent.
En nem ertelek teged. Teljesen masrol beszelsz. visca el barca azt mondta, hogy "viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...". Erre reagaltam, hogy ha egyertelmuen jobb jatekos Tevez, akkor hogy lehet az, hogy mig Benzema az utobbi ket evben 14 BL meccsen rugott 7 golt, addig Tevez ugyan ez alatt a ket szezon alatt 9 meccsen egyet se rugott. (es mielott felhoznad, hogy Tevez egyik meccsen csak 20, a masikon meg csak 60 percet jatszott, Benzema se volt mindig vegig a palyan es o is volt csere is).
Sanama írta: Ráadásul ha nézted volna a meccset, leesett volna, hogy Tevez mennyivel jobban játszott, mint az "új brazil Ronaldo, akiben ösztönösen benne van a zsenialitás, és aranylabda várományos lesz...."
Egyebkent meg kepessegek alapjan Tevez es Benzema is a vilag legjobbjai lehetnenek a posztjukon, viszont fejben olyan szinten gyengek... Tevez is egyfeszt sir(t), hogy hianyzik neki a csaladja meg hogy abba akarja hagyni a focit. Egyik nap rossz kedveben majd kijelenti, hogy nem akar tobbet focizni. Ilyen emberre egyszeruen nem lehet alapozni egy szezont. Mondjuk Benzema se sokkal kulonb. Neki meg sokan megadtuk/megadjuk az utolso eselyt, mert latjuk hogy mit tud. Persze nalunk is sokan mar most lecserelnek.
Sanama írta:Másrészt meg arról a Benzemarol beszélsz, akiről meme-k készülnek, ha 1 meccsen gólt lő az utóbbi időben, szóval tényleg nem értelek. :)
Nehogy mar barmilyen vitaban, eszmecsereben szamitson az, hogy kirol milyen meme-k keszulnek. Ha tegyuk fel Ronaldo 5 meccsen keresztul mindegyiken lone 2-2 golt, a kovetkezo meccsen meg ures kapura kihagyna, akkor rola is jonnenek a Torres-es memek.

szerk.: egyebkent Benzemaval a BL-ben es a nagyobb csapatok ellen sose volt gond. Bajnoksagban mar annal inkabb..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013.11.06. 15:47:27-kor.
Kép
Válasz küldése