Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Értelmesebb srácnak gondoltalak, minthogy ironizálni próbálsz ezzel a mondattal ezen az oldalon.h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
Na, ez intelligens irónia.S.Agüero írta:Hát, igen, mi sosem lehetünk A Királyi Gárda.![]()
Ruszkik, pardon, Madridisták hazah3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
Valószínűleg komolyan gondolta.h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
nem akarnátok már innen kitiltani?h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
Köszönjük az építőjellegű hsz-t!h3x0r írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
mes que un club
nem vicceltem. tegnap csak a balszélsőjük jelentett igazi veszélyt a kapura, Tevezt és Lorrente-t azért emeltem ki mert különösen gyenge produkciót tettek le tegnap, ha viszont mindenáron Benzemával akarsz példálózni nos sokkal jobb játékosnak tartom Teveznél, Lorrente ugyan néha fejel egy-egy gólt de már a Ligában sem tartottam sokra, sőt a válogatottban sem ezt tegnap is igazolva láttam.az pedig, hogy a két csapat játékos állománya között nagy (jó egye fene ne döbbenjunk meg rajta) a különbség hát ...nekem több mint evidens.visca el barca írta:viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy csak a BL számít. Mondjuk miért is ne, hisz csak ott tudod kihozni a franciát győztesnekEn nem ertelek teged. Teljesen masrol beszelsz. visca el barca azt mondta, hogy "viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...". Erre reagaltam, hogy ha egyertelmuen jobb jatekos Tevez, akkor hogy lehet az, hogy mig Benzema az utobbi ket evben 14 BL meccsen rugott 7 golt, addig Tevez ugyan ez alatt a ket szezon alatt 9 meccsen egyet se rugott. (es mielott felhoznad, hogy Tevez egyik meccsen csak 20, a masikon meg csak 60 percet jatszott, Benzema se volt mindig vegig a palyan es o is volt csere is).
Benzemának meg a bajnokságban van/ volt több időszaka, ami úgy tűnik, mintha 4 év lenne...REMY írta:
4 éve nem lőtt gólt a BL-ben de jobb....![]()
En nem ertelek teged. Teljesen masrol beszelsz. visca el barca azt mondta, hogy "viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...". Erre reagaltam, hogy ha egyertelmuen jobb jatekos Tevez, akkor hogy lehet az, hogy mig Benzema az utobbi ket evben 14 BL meccsen rugott 7 golt, addig Tevez ugyan ez alatt a ket szezon alatt 9 meccsen egyet se rugott. (es mielott felhoznad, hogy Tevez egyik meccsen csak 20, a masikon meg csak 60 percet jatszott, Benzema se volt mindig vegig a palyan es o is volt csere is).Sanama írta:Most ezt a 800 percet úgy írtad, mintha 3 évet jelentene kb. mikor 10meccset se jelent.h3x0r írta:Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)
800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
Egyebkent meg kepessegek alapjan Tevez es Benzema is a vilag legjobbjai lehetnenek a posztjukon, viszont fejben olyan szinten gyengek... Tevez is egyfeszt sir(t), hogy hianyzik neki a csaladja meg hogy abba akarja hagyni a focit. Egyik nap rossz kedveben majd kijelenti, hogy nem akar tobbet focizni. Ilyen emberre egyszeruen nem lehet alapozni egy szezont. Mondjuk Benzema se sokkal kulonb. Neki meg sokan megadtuk/megadjuk az utolso eselyt, mert latjuk hogy mit tud. Persze nalunk is sokan mar most lecserelnek.Sanama írta: Ráadásul ha nézted volna a meccset, leesett volna, hogy Tevez mennyivel jobban játszott, mint az "új brazil Ronaldo, akiben ösztönösen benne van a zsenialitás, és aranylabda várományos lesz...."
Nehogy mar barmilyen vitaban, eszmecsereben szamitson az, hogy kirol milyen meme-k keszulnek. Ha tegyuk fel Ronaldo 5 meccsen keresztul mindegyiken lone 2-2 golt, a kovetkezo meccsen meg ures kapura kihagyna, akkor rola is jonnenek a Torres-es memek.Sanama írta:Másrészt meg arról a Benzemarol beszélsz, akiről meme-k készülnek, ha 1 meccsen gólt lő az utóbbi időben, szóval tényleg nem értelek.
Most ezt a 800 percet úgy írtad, mintha 3 évet jelentene kb. mikor 10meccset se jelent.h3x0r írta:Tevez:
2008/09:2 meccs (67+45=112 perc)
2011/12:1 meccs (9 perc)
2012/13:5 meccs (90+20+66+60+90=326 perc)
2013/14:4 meccs (90+90+90+82=352)
800 perce nem rugott golt, de igen. Benzema egy senki mellette.
(csak megjegyzem, Benzema az utobbi ket evben 13 vagy 14 meccsen rugott 7 golt)
4 éve nem lőtt gólt a BL-ben de jobb....visca el barca írta:
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...
Kétlem, hogy általánosságban így lenne, de a tegnapi meccs kapcsán meg pláne indokolatlannak érzem ezt a kijelentést. Cáceres ordító hibájáig partiban nem volt a Real. Onnantól valamelyest feljavultak ( inkább csak lélektanilag), de egyedül Bale góljánál mondanám azt, hogy kijött a képességbeli különbség. Az valóban remek megoldás volt, és Asamoah valóban azt sem tudta, hol van. A meccs többi szakaszában viszont én semmi olyat nem láttam, ami klasszis különbséget mutatott volna a Real játékosok javára.mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára!
viccelsz? döbbenetes különbség? tevez pl egyértelmuen jobb játékos mint a fb pózer benzema...mess2009 írta:a tegnapi meccsükről: először is döbbenetes volt a különbség a játékos állomány minőségében a Real javára! (Tevez?! Lorrente?! ...ugyan.) másodszor akár hogy is fáj, Bale bizony egy klasszis játékos, és ami még szomorúbb, gólerős! feltettem a múltkor egy cikk nyomán: félelmetes ez a madrid? nos tegnap a Juve bizonyította: nem - még nem !
A tegnapi meccs előtt pont erről beszéltünk a haverokkal. Senki nem tudott magyarázatot adni, Khedira mit tud annyira, hogy szinte kihagyhatatlan legyen.bence-barca írta:Most teljesen komolyan írom, minden madridistához (nehéz szó, GT, nehéz szó) aki ide látogat ill. a Barcasoktól is.
Immárom több éve stabil kezdőnek számít Khedira barátunk. Nem egy hónapja, nem csak Mourinhonál. Évek óta, Carlo keze alatt is.
Csak letesz vmit az asztalra, h kezdő lehessen. Értem én, h támadni meg védekezni se tud (jómagam ha Real meccset nézek sose tűnik fel Sami munkássága, így nem tudom megítélni, de azért ha 99% szidja lehet benne vmi), de... tényleg nincs semmi apró taktikai részlet, amiben olyan jó lenne? Nem hiszem el egyszerűen, h egy ilyen szerencsétlen játékos véletlen legyen kezdő a Realban. Szerinem a játék egy olyan elemében, amit csak a nagy taktikusok látnak (pl Zombori) biztos kiemelkedően teljesít. Egyszerűen nem tudom ezt elhinni. Hiszem, h kell vminek lennie. Muszáj, h legyen.
![]()
Bár teszem hozzá nálunk is vt egy Oleguer, de azért ő nem evett meg ennyi sót. Azt nem mondom, h keveset evett meg, mert vele a jobboldalon nyertünk 2006ban BLt, de akkor is.