2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én néztem német focit és nyugodtan állíthatom, h Ribery iszonyat szezont futott... igaz az utóbbi másfél hónapban Cé nagyon odaver, deaz aranylabda 12 hónapra jár, nem másfél hónapra. összeségében Ribery jobb szezont futott nála tavaly, idén eddig Cé jobb talán , de ez sztem még kevés. jó helyen lesza franciánál!zola8787 írta:Nem értem miért van ennyire felkapva ez az aranylabdás butaság. Messi nem volt kiemelkedő mostanában, így ő kiesett a versenyből (ne legyünk elvakultak, idén volt jobb nála).
Ronaldo 100szor jobban teljesített egész ÉVBEN és mivel nem nézek se német se francia bajnokságot (Ribéry és Ibra miatt írom), így nálam Cr a győztes. Sose értettem, hogy miért a kupagyőzelmeket kell nézni ilyen esetben és ne is magyarázzátok el, mert attól, hogy sz.pik a csapat, a játékos még játszhat világklasszis szinten.
van egy csomo szakember aki nem szavazott. ő nekik pont elég h ronaldo kilőtte portugáliát, máris neki adják voksot. ez így szted korrekt? lehet pont az a 10-20-akarmennyi szavazat fog dönteni.MQuC írta:És , ha kitolták, mi van?
Nekem elég egyértelműnek tűnik, de ki-ki döntse el:MQuC írta:Ne gyártsunk már összeesküvés elméleteket. És , ha kitolták, mi van? Szerinted úgy működik, hogy elpostázták a szavazatot, majd újra nyitják a ládát, visszapostázzák mindenkinek és be lehet újra küldeni??![]()
Valószínű, hogy regisztrált programon/ applikáción keresztül adja le mindenki a szavazatát. Én szerintem ugyan úgy, mint egy netes szavazáson, az eredmény alakulását is tudják követni. De mondd, hogy azt nem, hogy titkos legyen, megmásítani a szavazatodat, ne mhiszem, hogy lehetne. Aki pedig eddig Messire szavazott volna, most, hogy lesérült és Ronaldo lőtt gólt, miért is szavazna Ronaldora? Ez kicsit nevetségesnek hangzik, még így leírva is.
nov 15-ig lehetett leadni a voksokat (a potselejtező első játéknapjáig), majd meghosszabbították nov 29-ig. minő véletlen.Ronal.10 írta:Hogy érted hogy kitolták?
Érdekes, azon senki nincs felháborodva, h meg lett hosszabbítva a szavazás, EGYÉRTELMŰEN Ronci miatt. Az oké, h madriditsa körben nem (gondolj már bele, ha ez fordítva lenne, oldalakon keresztül lehetne olvasni a mocskotvisca el barca írta:mondjuk az tényleg vicc, h lényegében ronaldo miatt kitolták az egészet![]()
az is vicces, hogy mindegyik madrid szurkolo elcsöppenne ha a szomorú srác kapná, holott épp tőlük tudjuk h az egész szavazás komolytalan és szimpátia alapján osztják ki. tehát ha messi kapja akkor mindig csalás, meg szimpátia, ha ronaldo akkor megérdemelte.
de a legviccesebb a lesz ha ezek után is ribéry kapja majd
visca el barca írta:mondjuk az tényleg vicc, h lényegében ronaldo miatt kitolták az egészet![]()
az is vicces, hogy mindegyik madrid szurkolo elcsöppenne ha a szomorú srác kapná, holott épp tőlük tudjuk h az egész szavazás komolytalan és szimpátia alapján osztják ki. tehát ha messi kapja akkor mindig csalás, meg szimpátia, ha ronaldo akkor megérdemelte.
de a legviccesebb a lesz ha ezek után is ribéry kapja majd
Van igazság abban amit mondasz, mert tényleg előtérbe került az egyéni teljesítmény. Viszont ettől függetlenül én ezt nem tartom jó dolognak. A foci mindig is csapatsport volt és mindig az is marad. Aki ennyire egyénieskedni akar, az forduljon másik sport felé. A legjobb góllövőnek ott van az aranycipő, aki pedig minden sorozatot figyelembe akar venni ott a rekordok könyve, ahová Messi bekerült az egy évben lőtt gólok számával. Nem attól lesz valaki a legjobb, hogy zsákszámra fossa a gólokat. Ronaldinho, Kaká vagy Zidane(stb.) sem azért kapták az elismerést, mert egy évben 10000 gól szereztek, hanem azért, ahogy játszottak és amit elértek. De pl. amikor R10 megkapta, akkor is volt nála jóval több gólt szerző játékos, nem is egy (pl. Henry). Igaz, hogy Ronaldo és Messi rekordokat döntögetnek, de csapatcímek nélkül ez ebben a sportágban nem sokat ér.geridoss írta: Néztem az az előtti szavazást is, és tudom, hogy az általad említett 2010es évtől más a helyzet... Akkor úgy fogalmaznék, hogy azóta totálisan előtérbe kerültek az egyéni teljesítmények, a csapat eltörpül mellette. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy idén megérdemelné CR.
Néztem az az előtti szavazást is, és tudom, hogy az általad említett 2010es évtől más a helyzet... Akkor úgy fogalmaznék, hogy azóta totálisan előtérbe kerültek az egyéni teljesítmények, a csapat eltörpül mellette. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy idén megérdemelné CR.recrea írta: Na most, ha valaha figyelted - vagyis 2010 előtt - az Aranylabda szavazást, akkor nem írnál ilyen tárgyi tévedést.
2010 óta pedig egy "marketing-díj", attól függetlenül, h 2009 óta Messi a legjobb focista, de nem mindig az év legjobbja, legalábbis aszerint, amit az Aranylabda 2010 elott jelentett. Nekem hiányzik a régi rendszer.
Azóta átvette a szerepet az év játékosa díj.
connor írta:Nehogy az legyen már, hogy egy "tetves" pótselejtezőn nyújtott teljesítmény miatt menjen mennybe Ronaldo! Kezdjük már ott, hogy a pótselejtezőn azok a csapatok szerepelnek, akik nem tudták megnyerni a csoportjukat...szóval erről ennyit.
Az egész aranylabda mizériát ki lehet dobni a szemétbe, ha nem Ribery kapja
Azért ne ez veszélyeztesse már egy olyan díj komolyságát, amit többek között a san marinoi meg szamoai amatőr csapatok kapitányai szavaznak meg.... Úgy van itt beállítva most már évek óta ez az aranylabda, mintha maga az Atyaúristen osztaná, és ez döntené el véglegesen a Messi-CR párharcot, na meg ég és föld összedől, amikor igazságtalan módon nem a mi személyes kedvencünk nyeri meg. És mindez természetesen csak azért történhet, mert manipulálták a szavazatokat / Blatter CR-en poénkodott egy interjúban (kedvenc csapatnak megfelelőt tessék aláhúzni).ferninho írta: harmadszor meg alapjában véve is komédia, hogy több, mint másfél hónappal azelőtt le kell adni a szavazatokat, mielőtt lenne ez az egész... tudtommal a 2013as évet nézik, amibe még bőven beletartozik november második fele meg december is.
Na most, ha valaha figyelted - vagyis 2010 előtt - az Aranylabda szavazást, akkor nem írnál ilyen tárgyi tévedést.geridoss írta:Fogjátok már fel, hogy az Aranylabda mindig is az egyéni teljesítmény mércéje volt, kit érdekel, kit érdekelt valaha is, hogy mit nyert a csapata? Nem a csapat kapja, hanem EGYÉNILEG a játékos.. És idén megérdemli CR, főleg úgy, hogy egy maga kilőtte Portugáliát a VB-re (kit érdekel, hogy nem nyerték meg a csoportot?) + ugye Messinek november elején véget ért a szezon. És ősszel önmagához képest kicsit halvány is volt, míg Ronaldo még önmagához képest is nagyon jól teljesített EGYÉNILEG.