Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem Ribéry jó volt és kiemelkedett a csapatából, de a Bayern csapatként volt ütős.Bob_Marley írta:Gratulálok Ronaldonak, nem mondom, hogy nem érdemelte meg, mert ez nyilván nem igaz. Viszont Riberyt borzasztóan sajnálom, s tényleg egy vicc kategória ez a díj....Nekem ne jöjjön senki, hogy xy jobb játékos mint a másik stb, ez relatív, de Ribery volt idén az a játékos, aki a legjobb volt, s a legtöbbet tette a csapata sikereiért. S itt az a fontos, hogy ki nyújtott idén olyat, amivel kiemelkedett a csapatából, amivel sikeres is volt. Ronaldo lehet jobb egyéni játékos, meg zsákszámra lövi a gólokat, ahogyan Messi is, de egyértelműen a franciának kellett volna ezt megkapni, szvsz.
őő, én majdnem biztos vagyok benne, hogy 2011ben nem hogy sokkal többet, de egyáltalán nem lőtt több gólt cé, de mindjárt megnézem..raul72 írta:Én csak kiegészítenélek hogy 2011- Aranycipő + kupa Ronaldoónal , sokkal több gólt lőtt, mint Messi . Nem volt elég , 2012-ben Ez Messinek elég volt ...
Az év játékosa díj a FIFA-Aranylabda miatt már az UEFÁhoz tartozik.palesz77 írta:Most aki azon sír, hogy Ribery mennyi mindent nyert.. A Fifa év játékosa díjat tudtommal megkapta. Azt osztják címekre már nem? Az aranylabdát meg csak szimplán az éves teljesítményre már. És összességében Cr volt ebben a naptári évben a legjobb egyéni játékos, kiemelkedőbb volt mint Ribery és Messi - még ha az Argentínnál lehet csak a sérülések miatt, de akkor is. Szerintem megérdemelte a díjat, gratula neki.![]()
Jövőre meg hajrá Messi! Vagy Neymar!![]()
raul72 írta:
Ezzel a 12-eset vitatom. 11-ben a kupák számítottak , a gólok nemm , erre 12-ben ugyan úgy meg kapta Messi a góljaira , pedig ott Volt Iniesta,Sneijder , Cr. A 11-es egyértelmű volt .
StickyFingaznak akartam ezzel válaszolni .Azt írta hogy 2012-ben Messi lőtte a gólokat és a Realosok azt mondták hogy ezt nem a gólokra adják , mi ezt 2011-re alapozva mondtuk ....
Szerk.: Szóval a hsz-em nem Conornak szólt , csak az ő irományát kiegészítva válaszoltam Stickynek
Ezzel a 12-eset vitatom. 11-ben a kupák számítottak , a gólok nemm , erre 12-ben ugyan úgy meg kapta Messi a góljaira , pedig ott Volt Iniesta,Sneijder , Cr. A 11-es egyértelmű volt .csababarca írta:Nah csak kisírta magának, nála az sem baj,hogy nem angolul mond köszönetet.
Messinél ezen hónapokig háborogtak a madridisták![]()
Vitya meg elment tanulni,láthatja hogy tetőződik be egy fél éves,mintaszerű kampány,amit a real madrid és Cé csinált! profi munka volt, komolyabban kéne ezzel foglalkozniuk.
szerk.: Raúl,merész vagy, a 2011es aranylabdát azért még egy elvetemültnek sem sikerült elvitatnia,bravó![]()
Tedd már a kupáját Messi az évi kupája mellé, meg az a sokkal több rúgott gól, az mondjuk kb 5-6. kb az a legelvitathatatlanabb lasztija Messinek.
Ez nem kiegészítés. Kötekedés. De felesleges. Egy aranycipő sem ér annyit, mint egy BL győzelem. 2011-ben pedig ezt is Messi nyerte.raul72 írta: Én csak kiegészítenélek hogy 2011- Aranycipő + kupa Ronaldoónal , sokkal több gólt lőtt, mint Messi . Nem volt elég , 2012-ben Ez Messinek elég volt ...
nekem úgy rémlik, hogy a tavalyin tuti nem volt ott MOurinhoval együtt. A fejemben van egy olyan kép, hogy a három jelöltet amikor mutatják a kihírdetésnél. Ronaldo neve felett egy fotó volt bevágva. DE ha tévedek akkor elnézést!! Nekem így rémlik és nagyon nem szimpatikus a dolog!PPP írta:mindegyik aranylabda átadón ott volt, a tavalyin is, max az uefa év játékosa díj átadásáról hiányozhatott, szerintem azzal kevered.bojankrkic27 írta:Én idén Ronaldonak adnám az aranylabdát, de nekem valami nagyon-nagyon böki a csőröm!
Szerintem undorító és rohadt pofátlan, hogy Ronaldo nem jelent meg a tavalyin és ha jól emlékszem a tavalyelőtti díjátadón sem mivel egyértelmű volt, hogy nem nyerhet.. most érdekes módon ott van!
Példát vehetne Messiről, aki annak ellenére, hogy tutira nem nyer idén ott van a díjátadón! Nálam ez nagyon gyomorforgató Ronci részéről! :///