2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az komoly bátyja.Felétek is elég megnézni Deloufot vagy kit az evertonba.
Egy védőt érdemes a PL-be vagy a bundesligába kölcsön adni szerintem. A középpályásokat ,támadókat viszont szerintem érdemesebb a portugál vagy a spanyol bajnokságba tartani, de ez csak egy saját vélemény...Barcaman1993 írta:De, ahogy mondod a spanyol bajnokság jobban feküdne neki, legfőképpen azért mert játszana. Ha a Celtanak kölcsön tudtuk volna adni Rafinhával együtt, akkor most sokkal jobb helyzetben lenne.
Azért ezt nem kiabálnám el. Deulofeu egyrészt nagyon rossz csapatba ment (ezzel nem a játékerősségre, hanem annak stílusára gondolok), másrészt a manager érthetetlen múdon játszatta. Mire viszont végre betette, onnantól egyre jobb formában tolta Gerard. Az egyetlen probléma, hogy nagyjából másfél hónapra kidőlt a srác, ezzel a szezon jó részéről lemaradt, mostanában fog visszatérni.MikeTyson írta:Felétek is elég megnézni Deloufot vagy kit az evertonba. Mindenki el volt tőle hüledezve, aztán sehol nincs a srác a PL-ben, és ezek a dolgok nem véletlenek, mert alapjában biztos, hogy tehetséges lenne ő is csak lehet, hogy itt a spanyol ligában...
Alapjaiban magával a sráccal semmi baj nem lenne, mert simán lenne arra képes amire a brazil. A probléma az az, hogy jelenleg nem fér be ebbe a rendszerbe, ami most működik és ez a lényeg. Egyedül hamis kilences poszton tudjuk nyomatni. A kérdés az az, hogy lesz ott belőle valami, vagy sem, vagy az, hogy nyáron lesz e olyan igazolás ami által megvalósítható lesz a felállás amiben ő ismét alap kezdő lehetne, de az nagy butaság lenne szerintem. Az idő majd mindenre választ fog adni...Barcaman1993 írta:Ezen jót kuncogok.Emlékszem a szezon elején mindenki arról beszélt, hogy Isco mennyivel nagyobb igazolás Neymarnál, sőt Özilnél is mennyivel jobb... Erre most meg nem is játszik.
Piquének jót tett az angol kirándulás, de amúgy a 4-3-3-as gyakorlás nem érinti olyan szinten a védőket mint a kp-t vagy a támadókat. Ilyen szempontból Alba is más tészta főleg azért mert spanyol bajnokságba maradt, de ettől független szerintem ő is alapjaiban tehetség volt. Azok közül akiket felsoroltál egyedül Fabregast emelném ki aki még jogos felvetés. Reina felhozása meg fölösleges ilyen téren meg vicces isBarcaman1993 írta:Azért ez nem teljesen igaz. Elég vékonyka ez a sor Thiagóval és Gioval. Anno nem véletlenül hoztuk ide Piquét a Unitedtől, Alba nagyon jó volt a Valenciában, Fabregast nem is merem mondani. Aztán ott van Arteta, Reina, De la Pena... Nagyon jó kis játékosok kerültek ki a csapatból, akik épp nem nálunk kötöttek ki. Ez csak egy közhely, amit sokan szeretnek puffogtatni, anélkül, hogy teljesen végig gondolnák a dolgokat.
Ez a vezetőségünk csodálatos üzleti politikájának köszönhető. Szinte majdnem minden évre jut egy olyan átigazolás, amivel óriásit bukunk. Mondhatnám Ibrát, aki összesen, 24-ért ment el, Keita ingyen, Villa 5 méterért... Thiago ugyanez, annyi szerencsénk volt vele, hogy a Bayern pár millióval többet adott érte, mint a kivásárlási ára. Igazad van, jóval többet ért volna a srác és sajnáltuk is a gyereket, de az vitathatatlan tény, hogy csak 4. számú volt a rangsorban. Sokkal többet idén se játszana...MikeTyson írta:Akkor ùgy mondom, hogy nagy butaság volt akkora árcédulát retenni egy akkora tehetségre, mert szerintem 40 millát is simán adott volna érte bárki.
Ezen jót kuncogok.MikeTyson írta:Isco meg tudomásom szerint ùgy lett megvéve, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás vagy 4-4-2 lesz. Ebbe lett megvéve, mint Özil csere. Aztán a nyári felkészülésen odaverte tudásba Özilt. Erre becsinált a török-német és lépett. Jöttek a meccsek a bajnokságba, és ott se volt rossz, aztán kipukkant a lufi.
Azért ez nem teljesen igaz. Elég vékonyka ez a sor Thiagóval és Gioval. Anno nem véletlenül hoztuk ide Piquét a Unitedtől, Alba nagyon jó volt a Valenciában, Fabregast nem is merem mondani. Aztán ott van Arteta, Reina, De la Pena... Nagyon jó kis játékosok kerültek ki a csapatból, akik épp nem nálunk kötöttek ki. Ez csak egy közhely, amit sokan szeretnek puffogtatni, anélkül, hogy teljesen végig gondolnák a dolgokat.Gareth Tello írta:Jaja, a 4-3-3-as formációt tanulják a srácok az elejétől fogva, ezért tudnak a legtöbb esetben viszonylag könnyen beilleszkedni a nagycsapatba. Viszont ennek a hátránya valóban az, amit írsz, hogy más bajnokságban, más csapatban nem annyira megy nekik. (Pár kivétel természetesen van, például a kis Giovani, aki hasít idén a Villarrealban, annak ellenére, hogy korábban ő is nagy flop volt, miután elhagyta Barcelonát. Illetve szerintem Thiagót is ide lehet - majd - sorolni.)MikeTyson írta:Olvastam egyszer egy cikket, hogy már az utánpótlásba a tiki-takát tanulják, és ezért van az, hogy a barca saját nevelései nehezebben állják meg a hellyüket mint a madridé más csapatokba.
pontosan... az elmúlt 12 meccsén (plusz előtte az a barátságos meccs a PSG ellen, de egyszerűbben fogalmazva ebben a 2014es évben) a Real 3 gólt kapott, meg lehet nézni milyen volt a Bilbao 1 meg a Villarreal 2 gólja...MikeTyson írta:Közben az öreg próbálgatta a felállásokat, mert sorra nyaltuk a gólokat. Aztán jött az öregnél egy sugallat és betette DM-et oda ahol próbálgatta Iscot és szembetűnően stabilabb lett a védelem
Szerintem senki nem akarta elengedni, de kifizették érte a kivásárlási záradékot(azt a ~20 milliót), aztán mivel játszani akar, és menni a VB-re, úgy döntött, hogy megy Guardiolával. Ugye Tito nem adott neki annyi játékpercet, mint amennyit gondolt,pedig most szerintem Tatával simán játszana annyit, mint a bajernbe. Én (meg szerintem meg jó sokan) sajnáljuk, hogy elment, mert nagy kedvenc volt meg óriási tehetségMikeTyson írta:Thiago villogni fog a Guardiola féle bayernben, mert az neki már nem ùj. Ettől független nagyon jó a srác. Nagy hiba volt elengedni a barcának...
Jaja, a 4-3-3-as formációt tanulják a srácok az elejétől fogva, ezért tudnak a legtöbb esetben viszonylag könnyen beilleszkedni a nagycsapatba. Viszont ennek a hátránya valóban az, amit írsz, hogy más bajnokságban, más csapatban nem annyira megy nekik. (Pár kivétel természetesen van, például a kis Giovani, aki hasít idén a Villarrealban, annak ellenére, hogy korábban ő is nagy flop volt, miután elhagyta Barcelonát. Illetve szerintem Thiagót is ide lehet - majd - sorolni.)MikeTyson írta:Olvastam egyszer egy cikket, hogy már az utánpótlásba a tiki-takát tanulják, és ezért van az, hogy a barca saját nevelései nehezebben állják meg a hellyüket mint a madridé más csapatokba.
Erről már leírtam korábban a véleményemet. Mourinho távozásával a pályán alapvetően normalizálódott a két csapat viszonya (már amennyire normális lehet a viszony két ősi rivális között), most rajtunk - Piquééken - a sor, hogy ez a pályán kívül is megtörténjen. Szerencsére az egyik fő szájkaratés (Rosell barátunk) már elhagyta a klubot.MikeTyson írta:Mostanság amùgy én se vágom, hogy miért kell állandóan beszólni. Elment Mou és mindenki nyomta, hogy megszűnik a vitázás. Erre állandó jelleggel oda van szùrva... Ez viszont vicces...
Ez pedig nincs így! Annak idején amikor Xavi is toppon volt, akkor voltak ilyenek, mert Xavi-Iniesta-Messi azt csináltak a pályán amit akartak az ellenféllel. Odaát, ha megkérdezel egy normális szurkolót az mind elismeri ezt a 3 embert. Xavit már mi sem értjük, hogy mire fel van erőltetve, de Messit csak az nem ismeri el aki elvakult és hülye... Jelzem a FIFA év csapatába, nálam CR és Messi volt a két csatár...visca el barca írta:amugy meg tökmind1 h ki az edző, uis letudja mindenki annyival, hogy messivel, meg iniesatával én is tudnék bajnokcsapatot csinálni. soha nem lesz egyik sem elismerve..
Az első felére nekem hirtelen annyi jut eszembe, hogy az eredmény ugyanaz, csak az egyik oldalon van megnyugtató kifogás, de garancia nincs.Federer22 írta:Ősszel egy teljesen új madrid épülgetett, nem mérvadó.
a katalánok idén képesek bármilyen fontosságú meccsbe belesz.rni.
Fejben nagyon kevesek mostanság. Az impotens bábedzőjük pedig alapcseréken kívül képtelen feltüzelni őket. És csak ez fog dönteni, mert focizni nem felejtettek el
Igen és igen, köszönöm. Felüdülés volt végre egy ilyen hsz-t olvasni. Én csak ennyit vártam.Rivaldo11 írta:Nem állítom, hogy nem láttam néha olyat, hogy nincs meg a tűz, a belesz.rást azért erősnek érzem.Federer22 írta:Ősszel egy teljesen új madrid épülgetett, nem mérvadó.
Fejben nagyon kevesek mostanság. Az impotens bábedzőjük pedig alapcseréken kívül képtelen feltüzelni őket. És csak ez fog dönteni, mert focizni nem felejtettek el.
Martino bábedző lenne? Nem hiszem, viszont jelenleg tanácstalannak látom néha.
Azzal egyetértek, hogy a győzniakarás, és a harci kedv döntő tényező lesz. Mi jelenleg alacsonyabb hőfokon égünk, ez tény, viszont bármikor változhat a helyzet.
ebben igazad van ám.ericco írta:Nem akarok belefolyni a vitaba, de kifogasokban, mutogatasokban es a masik eredmenyeinek lekicsinyiteseben az atlag barcaszurkolo semmiben sem kulonbb az atlag madridistanal. Ennel nagyobb baj, hogy a Barca jatekosai is belemennek ebbe a kicsinyes dologba, amig a fovarosiak igyekeznek elhatarolodni a Barcaval kapcsolatos kerdesektol. Foleg miota a portugal lelepett.
Nem állítom, hogy nem láttam néha olyat, hogy nincs meg a tűz, a belesz.rást azért erősnek érzem.Federer22 írta:Ősszel egy teljesen új madrid épülgetett, nem mérvadó.
Fejben nagyon kevesek mostanság. Az impotens bábedzőjük pedig alapcseréken kívül képtelen feltüzelni őket. És csak ez fog dönteni, mert focizni nem felejtettek el.
Újra leírom, hogy válaszoltam a kérdésedre, nem ártana elolvasni. De ha jól számolom, megvan már bőven az 5 személyeskedés, innentől szerintem átadom a terepet a moderátoroknak.Federer22 írta:Kérlek ezekre a kérdésekre válaszolj:
Mi értelme az ilyen hozzászólásoknak?
Ez mire jó?
Ezzel mi a cél?
Ez bárminemű kielégülést okozott számodra?
Komolyan úgy gondolod, hogy a madridi játékosok nem tudnak futballozni?
Aranyos, amikor a troll van legjobban felháborodva a trollkodásonFederer22 írta: De most őszintén. Mi értelme az ilyen hozzászólásoknak? Ez mire jó?![]()
Ezzel mi a cél?
Ez bárminemű kielégülést okozott számodra?