Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elvileg fellebeztek és várják az ítéletet. ancelotti nevezte, uhogy le van ez már szépen zsírozva. az elche ellen biztosra kell menniuk...Leon írta:Micsoda véletlen...Charlie írta:Csupán érdekesség
Pablo Ruz bíró aki vizsgálja a Neymar ügyet a Real Madrid pártoló tagja.
C.
Nem tudja valaki,hogy Ronaldo ma játszhat-e az otthoni Elche elenni meccsükön?
(elvileg nem de,azt olvastam Ancelotti mégis nevezte a csapatba)
Csak azért mert akkor nem 2-0ás ha nem 4-0ás tippet adok le.
Micsoda véletlen...Charlie írta:Csupán érdekesség
Pablo Ruz bíró aki vizsgálja a Neymar ügyet a Real Madrid pártoló tagja.
C.
Szerintem is nagy lépést fog tenni a bajnoki címért az a csapat aki nyer, de addig még vannak meccsek amiket meg kell nyerni, de utánna is lesznak hùzós meccsek nektek is és nekünk is...shutterisland írta:nagyon jó, akkor már csak meg kellene nyerni valahogy, és szerintem akkor a bajnokságot is be fogjuk húzni.![]()
Ha egy kicsit jobb munkabírásù lenne nem lenne vele semmi baj, de nem olyan alkat. Hamis kilencesen tudom elképzelni kicsit hátrébtolva, amolyan 4-3-1-2-es felállásba, és akkor nem kéne kaparni Suarezért a nyáron, és "csak" annyi dolgunk lenne, hogy vennénk egy vkp-t. Bár van egy olyan érzésem, hogy menni fogunk Suarezért...Federer22 írta:Azért nagyon remélem Iscónak meglesz találva valahogyan a helye, mert a spanyolok egyik következő nagy tehetsége. Még a katalán csapat szurkolói is kokettálnak vele, szimpatikus gyerek.
A kutyájának mondjuk választhatott volna másik nevet.
Ne is mondd, amikor asszem VEB betolta a Szavazásnál a két dortmundi csávót (akit írtál meg az Aubolyong-otshutterisland írta:
mkhitaryan
Ha lesz olyan jó összjátékban, mint Sanchez, és mellette ugyanúgy tudja majd kamatoztatni a kiváló egyéni képességeit, én a chilei helyett is nagyon szívesen látom majd a csapatban. Az Arsenalnak lőtt gólja pazar volt...shutterisland írta:én csak megjegyeztem, ti lihegitek túl.![]()
inkább az volt a hülyeség, hogy sehol nincs a pl-ben...hát hogy lenne, ha sérült már mióta ?
előtte meg jól tolta.![]()
bár mondjuk nem értem, mi a nehéz abban, hogy deulofeu.
azért nem egy blaszczykowski, mkhitaryan vagy papastathopoulos, de mindegy, elfogadom, hogy bonyolult.![]()
mentségemre szóljon, vannak nálam jobb kaliberek isMikeTyson írta:Köszönöm megértésedvisca el barca írta:én sem tudom leítni a nevét, shuttertől szoktam ctrl c ctrl v módszerrel megoldani
ferninho írta:már bocs, hogy beleszólok, de én se bírom még mindig leírni, pedig már jó párszor ki kellett gugliznom a nevét...shutterisland írta:az komoly bátyja.Felétek is elég megnézni Deloufot vagy kit az evertonba.
a nevét nem bírod leírni, de lehúzod.
nálam dől a fa és kész... bár ha írnék róla, akkor lenne bennem annyi, hogy megnézem, hogy kell írni, de tényleg pöppet bonyolult
a múltkori Jesé-s írásomnál is a google segített, mondjuk ennyi legyen is már a minimum, nem tart sokáig megnézni, hogy is kell írni.
Köszönöm megértésedvisca el barca írta:én sem tudom leítni a nevét, shuttertől szoktam ctrl c ctrl v módszerrel megoldani
már bocs, hogy beleszólok, de én se bírom még mindig leírni, pedig már jó párszor ki kellett gugliznom a nevét...shutterisland írta:az komoly bátyja.Felétek is elég megnézni Deloufot vagy kit az evertonba.
Tudom, hogy a kedvenced, de amikor maga az everton nem tudta, hogy írják a mezre a nevét, ùgy ne várd el tőlem, hogy flottul tudjam leírni... De izmos vagy errefelé te fiùshutterisland írta:az komoly bátyja.Felétek is elég megnézni Deloufot vagy kit az evertonba.
szépen fokozatosan a csapata egyik erőssége lett, martineztől egyre több bizalmat adott neki, és élt is vele, csak jött a sérülése, ami keresztülhúzta a szezonját.