Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Feketét akarok már baromi régóta!!! Nagyon régen volt egy egész jó fekete mezünk talán 2000-ben amikor BL-t nyertünk. Azóta várok kb egy értelmes fekete mezt!!!ferninho írta:3. számú mez lesz, BLben lesz használva pár meccsen idegenben és kész, annyit lesz használva, mint most a narancs....Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak!![]()
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... tol-,69091
ha egy ilyen semmilyen 3. számú mezt csinálnának, ami alig tér el a 2. számútól nem vennének belőle egyet sem, így ezek a mezek azért elég jól fognak fogyni, a piros meznél is rengeteget adott el belőle a Real és azóta azzal próbálnak variálni és mindenféle színt használni.
3. számú mez lesz, BLben lesz használva pár meccsen idegenben és kész, annyit lesz használva, mint most a narancs....Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak!![]()
Igen, tegnap már a többiekkel edzett, úgyhogy megint mehet majd a BBC a kezdőbe, gondolom.Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak!![]()
Amúgy Benzema már felépül(t) hétvégére?
Nagyon remélem, hogy nem lesz megint Madridi derbi mert már rosszul vagyok Costa fejétől... Játszottunk ellenük ebben a szezonba már 6 meccset... A baj az, hogy az utolsón már rájöttek, hogy ha ilyen debil favágó focit tolnak azzal megfognak minket. A Barca tőlem jöhet, de mégis, hogy az istenbe néz ki, hogy letoljuk letolunk 2 BL meccset aztán kupadöntő. Kell a francnak spanyol derbi a BL 8 között...csababarca írta:Pedig szerintem a 3 spanyolból csinálnak egy párharcot, hogy az mi lesz azt nem tudom,de ez egyfajta megérzés.
Jó, hát ennyi szörp után már én vagyok ZizuOrange írta:Te vagy az Sergio? hablar Inglés?
Nem is tudtam Te is játszani fogsz
Te vagy az Sergio? hablar Inglés?Nincs hangulatom spanyol csapat ellen játszani...
Nincs hangulatom spanyol csapat ellen játszani... PSG, Dortmund, MU trióból bárki jó lenne. Ilyen Chelsea, Bayern majd utána.Leon írta:De legalább olcsóbban megúsznám!![]()
Ti reálosok amúgy kit kapnátok a legszívesebben és kit a legkevésbé?MU-Bayern mint nálunk?
Valamint mit szólnátok ha mondjuk egy Barca-Real negyeddöntő lenne?
Na azon már kiélheti magátChino írta:a PSG meg mondjuk egy Olympiakost, ahol Ibra kiélheti magát
Persze, hogy van, de ezek oda vissza igazak. Messinek az a nagy előnye, hogy míg Messi nálatok termelte a gólokat, addig CR a MU-ban, de engem az ilyen fajta rekordok annyira nem hatnak meg, de elismerem őket...Chino írta:Sok mindenben egymást múlják folyamatosan felül, bár van néhány olyan Messi által felállított rekord, amit Cr nem fog megdönteni.
Csak nehogy úgy járj mint csababarcaLeon írta:Hogy véget vessek a vitának: ha a Real a Bayernt kapja és CR ver nekik egy triplát akkor hivatalosan is madridistának kereszteltetem magam és háromszor fogom megtagadni az
Fc Barcelona-t!
Ez csak azon csapatok listája akik ellen akkor Messi játszott. Azt, hogy kinek rúgott gólt azt már nem tudombence-barca írta:Ezt múltkor Remy is linkelte, csak az a gond vele, Chelseanek nem lőhetett gólt. Trollfootballon mindig mennek a postok, h nem vette még be Cech kapuját.
Ezt múltkor Remy is linkelte, csak az a gond vele, Chelseanek nem lőhetett gólt. Trollfootballon mindig mennek a postok, h nem vette még be Cech kapuját.MikeTyson írta:Kedvedért utána néztem kiknek rúgta Messi a 14-et bár biztos Te is tudod...![]()
Milan, Plzen, BATE, Leverkusen (az a bizonyos 5 gól) majd megint Milan és Chelsea
Egy kicsit sem volt az a célem, hogy beleszeress Ronaldoba. Semmi féle kampányt nem akartam csinálni. Én csak arra reagáltam, hogy szerinted az majdcsak a nullával egyenlő amit CR csinál, csak azért mert nem Bayern Münchennek, meg a fene tudja hány top csapatnak rúgta a gólokat. Ezt úgy akarod beállitani mintha Messi olyen csapatoknak rúgta volna a 14-et. Most akkor mint Messi, mint Ronaldo góllövési rekordja a ligában smafuk, mert góljaik nagy részét csak ilyen rossz Levantéknak rúgdosták?! Mert mostani állitásod szerint az...Leon írta:Szerintem marhára fölöslegesen törtöd magad egy Barcelona oldalon realosként Ronaldoért ( a favágó Pepéről meg Ramosról ne is beszéljünk),ez kb olyan mint széllel szemben ...álni.![]()
Én biztos át nem mennek hozzátok ott bizonygatni,hogy Messi ekkora meg akkora király.
Ronaldo jó játékos,ennyi és nem több. Nem fogok itt örömömben tapsikolni mert kuka csapatok ellen megdönti Messi BL rekordját és elismerni sem fogom soha a portugált.
A véleményemnek pedig szalonképes módon hangot is adok(nem úgy mint ahogy odaát sokan teszik)és ha nem tetszik neked akkor ott a hazai pálya.Örömködjetek meg érveljetek a Madrid mellett odaát.
Nálam CR maximum Leo csukáját pucolhatná ki a Barca szertárában. Ennyi.
Egy szóval sem írtam, hogy BL top 3 csapata... Ha érvelni akarsz meg rendesen tedd, mert másképp ez csak trollkodás és nem eszmecsere... Felhoztál 3-3 csapatot --->Leon írta:Nem ismerem a Péló Barnát de azt biztos,hogy a City tavaly sokkal erősebb volt amikor a Madrid ellen játszott,nem?![]()
A Galata,Schalke meg a Köbenhaven az idén volt a legerősebb,egyértelmű,hogy a BL 3 top csapatát szórta meg CR!
Az Ajax úgy kizúgott az EL-ből, hogy rossz volt nézni, felhoztál egy Milant ami 10. egy olasz bajnokságban meg felhoztad a Cityt amin igazából nincs is mit magyarázni. Ettől független Messi simán rúghatott volna annak az Ajaxnak, meg annak a Milánnak annyit, mint CR idén a Schalkenak meg a Köbenhavnak, meg volt egy meccse a Galata ellen ( a másikat sérülés miatt kihagyta).Leon írta:Igaz,mindegy,hogy kik ellen (Pl: Ajax,Milan,Mancity, vagy Galata, Schalke,Köbenhaven) rúgod a gólokat,lényeg a gólok száma!
A tavalyi City úgy érkezett Madridba, hogy PL győztesek voltak és nyerni akartak... Ettől független nem volt erősebb a tavalyi City, de egy olyan csoportból esett ki amiből az első 2 csapat az elődöntőben is szerepelt, és ezt nagyon sokan elfelejtik valamiértLeon írta:de azt biztos,hogy a City tavaly sokkal erősebb volt amikor a Madrid ellen játszott,nem?
Ez így igaz, de ezzel a mondatoddal meg is válaszoltad a fő problémát... Bale azért viszonylag sérülékeny, és azért még van 2 kemény hónap a szezonból. Arra a 3 posztra van egy Isco és egy Morata (visca el barca írta:azért meghatarozonak nehéz nevezni. max meghatarozo cserének. annyibol rossz a helyzet h a 3 elől lévő játékost nem nagyon lehet pihentetni.
Van amit sokan nem figyelnek, és ez egy kollégádnak fel is tűnt --->Barcaman1993 írta:Kicsit kijavítanálak. Ne vonjunk egyenlőséget a keménység és a durvaság között. Puyol és Maldini is pl. kemény arcukat mutatták mindig, de sportszerűtlenséget szinte alig vagy egyáltalán nem lehet találni a pályafutásukban. Ellenben itt a te Pepéddel, aki többször belerúgott egy fekvő játékosba, rálépett egy fekvő játékos kezére és sorolhatnám. De nyugodtan idevehetném Ramost is, aki amikor nem megy a csapatnak, akkor egyből nekiáll rugdosódni, könyökölgetni és lefejelni az ellent. Na én ezt mindennek tartom csak keménynek nem. Egyszerűen sportszerűtlenek, ezen kár bármit is magyarázni.
A csapat sokkal érettebb Ancelotti irányítása alatt, és ez tisztán látszik. Nem ugatunk be nektek a sajtón keresztül. Mindenki kussol és teszi a dolgát, és ez jó. A Te kedvencednek is voltak olyan húzásai ami nem a pályára valók, de attól még a történelem egyik meghatározó focistája marad, mert az is... Mindenkinek vannak fejben gyengébb időszakai.Piquenbauer írta:Pepe három sárga lapjában szerintem az is kulcsszerepet játszik, hogy már nem José az edzője, hanem Ancelotti, aki nem kér tőle durva belépőket...
Biztos vagyok benne, hogy a győzelemért fogunk hajtani. Hamarabb félek az utána következő idegenbeli Sevilla elleni meccstől, mert oda egy hajtós meccs után megyünk, és ott könnyen benne van egy pontvesztés.recrea írta:Ha valamit szeretnénk a bajnokságban, nyernünk kell Madridban, valamiért olyan érzésem van, h nekik az x is kényelmes eredmény lenne. Egyébként valóban az.
Nálam a PSG nincs ott... Inkább Chelsea szerintem. Szívesen megnéznék most egy Guardiola vs José csatátrecrea írta:nálam a Bayern, PSG, Real hármas a favorit.
Nos igen... A tavalyi Ajax ami ennél sokkal erősebb volt is kitömte CR, de a mostani Milan még igazából szóra sem érdemes. Benyomsz egy olyan Milant akik 10 vagy 11. a nagy olasz bajnokságbanLeon írta:Igaz,mindegy,hogy kik ellen (Pl: Ajax,Milan,Mancity, vagy Galata, Schalke,Köbenhaven) rúgod a gólokat,lényeg a gólok száma!Remélem a következő körben a Real megkapja az Olympiakoszt és nekik is rúg egy négyest Roanldo.Hajrá! Én neki szurkolok!