Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ferninho
Madridista

2014.03.22. 17:32:13

visca el barca írta:értem én h régóta jársz ide de ez akkor is olyan mint ha átjárnék a szomszédhoz és beolvasnék neki, hogy mekkora kupi van, bezzeg nálam meg rend és tisztaság
nem akarok én itt beolvasni, mert szeretem nagyon az eurobarcát, de gondok vannak már elég régóta és nem látom, hogy történne bármi is ennek megakadályozásában és ezt itteni emberek is írták nem is egy.
szerencsére a fórumot lecserélték, ami nagyon jót tett és tényleg jó lett nagyon, de most már azzal is kéne foglalkozni, ami benne megy és tudom, hogy nincs elég ember, aki tudna erre figyelni meg nem lehet itt lenni 0-24ben, de egy kicsit kellene már "gyomlálni"...
de h clasicorol is szo legyen, kivancsi leszek ancelottira h gyozni akar, vagy jo lesz az x is :D
remélhetőleg tanult az előző meccsből és nem ad megint 1 félidő előnyt a Barcának, mert a 2. félidőben, amikor elkezdett focizni a Real láthattuk, hogy akkor nem voltak problémák és a mostani Real még annál is jobban egyben van elől.

de pl pár hete Pellegrininél is azt hittem, hogy tudni fogja mit kell csinálni és láthattuk mi művelt a City... és ezt a Barca meg lazán ki is használta.
Remélem Carlo nem gondol túl semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.03.22. 17:33:32-kor.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.22. 17:09:17

értem én h régóta jársz ide de ez akkor is olyan mint ha átjárnék a szomszédhoz és beolvasnék neki, hogy mekkora kupi van, bezzeg nálam meg rend és tisztaság.

de h clasicorol is szo legyen, kivancsi leszek ancelottira h gyozni akar, vagy jo lesz az is :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2014.03.22. 17:03:15

visca el barca írta: csak azt nem értem ha ennyire rossz a szinvonal akkor minek jársz ide :D

amugy meg megszokhattad már volna hogy mindig lesz egy-két ilyen (odaát is van ilyen csak azok felett vhogy elsiklottál :D )
1.a megszokás, már több mint 5 éve járok ide, illetve vannak szerencsére még jó páran, akik véleményét érdemes elolvasni.
2. várom a konkrét neveket pü.ben, Raisen nem ér.
csak mert lehet elsiklottam felettük, nem vagyok tökéletes :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.03.22. 17:10:43-kor.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.22. 15:37:15

ferninho írta:
Leon írta:Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
Ha nem tetszik el lehet innen menni (by:Fletó )! :mrgreen:
A nagy hozzáértéseddel inkább jelentkezz a Marca -hoz főszerkesztőnek és ott is napi szinten puffoghatsz mert a Barca drukkerek nem állnak objektíven a Nagy Real Madridhoz! :lol:
Off: és csodálkozunk, hogy csökken a színvonal, amit már jó pár itten lévő fórumozó is írt, amikor ilyeneket hagynak itt okoskodni.
szerencsére nálunk az ilyeneket ha madridos is teszik ki egyből, lehet látni elég hamar ezeket a dolgokat.... itt is át lehetne venni a módszert... 1 színvonalat nem ártana megtartani... és nem hagyni az ilyeneket....
csak azt nem értem ha ennyire rossz a szinvonal akkor minek jársz ide :D

amugy meg megszokhattad már volna hogy mindig lesz egy-két ilyen (odaát is van ilyen csak azok felett vhogy elsiklottál :D )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2014.03.22. 15:15:28

Leon írta:Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
A nagy hozzáértéseddel inkább jelentkezz a Marca -hoz főszerkesztőnek és ott is napi szinten puffoghatsz mert a Barca drukkerek nem állnak objektíven a Nagy Real Madridhoz! :lol:
Off: és csodálkozunk, hogy csökken a színvonal, amit már jó pár itten lévő fórumozó is írt, amikor ilyeneket hagynak itt okoskodni.
szerencsére nálunk az ilyeneket ha madridos is teszik ki egyből, lehet látni elég hamar ezeket a dolgokat.... itt is át lehetne venni a módszert... 1 színvonalat nem ártana megtartani... és nem hagyni az ilyeneket.... és ezt nem csak a mostani produkciója miatt írom.
madridista
Halfkey
Jugador del Barça

2014.03.22. 14:53:19

Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet. :-k
Most akkor elárulok neked egy titkot Leon: vannak női szurkolók is a világon.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.22. 14:24:19

Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.22. 13:57:03

Leon írta:Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet. :-k
Ha pl Messi egy ilyen mezben játszana és utána alírná nekem akkor se kéne.Na jó,dehogy nem!Csak a nevét leszámítva kihypóznám a mez többi részét. :mrgreen:
na mert a 9/10es szezonban lévő langyi pink/langyi narancs keverék színű gyönyörűség nálatok, amelynek olyan színe volt, amelynek neve nincs és a fenti leíráson is 5 percig kellett gondolkoznom, hogy mi is jellemezné ezt a színt a legjobban az jobb volt... sztem az sokkal gázabb, mint ez a Real mez, de jól megmondtad, tényleg faxa csávó voltál.
megint.
1
2
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.03.21. 19:42:50

visca el barca írta:nekünk is lesz ilyen, csak nem mez, hanem edzőcucc

http://www.footyheadlines.com/2014/01/f" target="_blank ... ining.html
Na akkor azt sem kérem el Messitől! :mrgreen:
Egyébként meddig nőiesedik még el a férfiak világa?Mi lesz a következő lépés?Szoknyában meg tűsarkú stoplisban fognak meccseket játszani pár év múlva?

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.21. 19:35:49

nekünk is lesz ilyen, csak nem mez, hanem edzőcucc

http://www.footyheadlines.com/2014/01/f ... ining.html" target="_blank
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.03.21. 19:15:20

Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet. :-k
Ha pl Messi egy ilyen mezben játszana és utána alírná nekem akkor se kéne.Na jó,dehogy nem!Csak a nevét leszámítva kihypóznám a mez többi részét. :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 18:58:04

ferninho írta:
Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak! :mrgreen:

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... tol-,69091
3. számú mez lesz, BLben lesz használva pár meccsen idegenben és kész, annyit lesz használva, mint most a narancs....
ha egy ilyen semmilyen 3. számú mezt csinálnának, ami alig tér el a 2. számútól nem vennének belőle egyet sem, így ezek a mezek azért elég jól fognak fogyni, a piros meznél is rengeteget adott el belőle a Real és azóta azzal próbálnak variálni és mindenféle színt használni.
Feketét akarok már baromi régóta!!! Nagyon régen volt egy egész jó fekete mezünk talán 2000-ben amikor BL-t nyertünk. Azóta várok kb egy értelmes fekete mezt!!! ](*,)
ferninho
Madridista

2014.03.21. 18:39:51

3. számú mez lesz, BLben lesz használva pár meccsen idegenben és kész, annyit lesz használva, mint most a narancs....
ha egy ilyen semmilyen 3. számú mezt csinálnának, ami alig tér el a 2. számútól nem vennének belőle egyet sem, így ezek a mezek azért elég jól fognak fogyni, a piros meznél is rengeteget adott el belőle a Real és azóta azzal próbálnak variálni és mindenféle színt használni.
madridista
ZS10
Jugador d'estrella

2014.03.21. 15:38:35

Sziasztok!

Megjelent az El Clásico bővített kiadványa!
A kötetet megtalálod a hírlapárusoknál és a könyvesboltokban, de akár a netről is megrendelheted.

http://bookline.hu/product/home!execute ... 81&type=22" target="_blank

AJÁNLOM MINDENKINEK!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.21. 14:49:29

Amúgy Benzema már felépül(t) hétvégére?
Igen, tegnap már a többiekkel edzett, úgyhogy megint mehet majd a BBC a kezdőbe, gondolom.

Ez a mez meg...
Kép
:mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.21. 14:37:31

Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak! :mrgreen:

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... tol-,69091" target="_blank

Amúgy Benzema már felépül(t) hétvégére?

L4wandowski

Grácies Messi!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 00:39:18

csababarca írta:Pedig szerintem a 3 spanyolból csinálnak egy párharcot, hogy az mi lesz azt nem tudom,de ez egyfajta megérzés.
Nagyon remélem, hogy nem lesz megint Madridi derbi mert már rosszul vagyok Costa fejétől... Játszottunk ellenük ebben a szezonba már 6 meccset... A baj az, hogy az utolsón már rájöttek, hogy ha ilyen debil favágó focit tolnak azzal megfognak minket. A Barca tőlem jöhet, de mégis, hogy az istenbe néz ki, hogy letoljuk letolunk 2 BL meccset aztán kupadöntő. Kell a francnak spanyol derbi a BL 8 között... [-X
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.21. 00:34:36

Pedig szerintem a 3 spanyolból csinálnak egy párharcot, hogy az mi lesz azt nem tudom,de ez egyfajta megérzés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.21. 00:27:41

Orange írta:Te vagy az Sergio? hablar Inglés?

Nem is tudtam Te is játszani fogsz
Jó, hát ennyi szörp után már én vagyok Zizu :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Orange
Barça C

2014.03.20. 23:53:15

Szerintem a csapatok nagy része leginkább a Bayernt és a Realt akarja elkerülni ebből a 8-asból

Nincs hangulatom spanyol csapat ellen játszani...
Te vagy az Sergio? hablar Inglés? :mrgreen:

Nem is tudtam Te is játszani fogsz :roll:
Kép
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.20. 23:39:33

Leon írta:De legalább olcsóbban megúsznám! :mrgreen:
Ti reálosok amúgy kit kapnátok a legszívesebben és kit a legkevésbé?MU-Bayern mint nálunk?
Valamint mit szólnátok ha mondjuk egy Barca-Real negyeddöntő lenne? :-s
Nincs hangulatom spanyol csapat ellen játszani... PSG, Dortmund, MU trióból bárki jó lenne. Ilyen Chelsea, Bayern majd utána.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.20. 13:35:10

De legalább olcsóbban megúsznám! :mrgreen:
Ti reálosok amúgy kit kapnátok a legszívesebben és kit a legkevésbé?MU-Bayern mint nálunk?
Valamint mit szólnátok ha mondjuk egy Barca-Real negyeddöntő lenne? :-s

L4wandowski

Grácies Messi!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.20. 12:56:34

Chino írta:a PSG meg mondjuk egy Olympiakost, ahol Ibra kiélheti magát
Na azon már kiélheti magát :mrgreen: :lol:
Chino írta:Sok mindenben egymást múlják folyamatosan felül, bár van néhány olyan Messi által felállított rekord, amit Cr nem fog megdönteni.
Persze, hogy van, de ezek oda vissza igazak. Messinek az a nagy előnye, hogy míg Messi nálatok termelte a gólokat, addig CR a MU-ban, de engem az ilyen fajta rekordok annyira nem hatnak meg, de elismerem őket...
Leon írta:Hogy véget vessek a vitának: ha a Real a Bayernt kapja és CR ver nekik egy triplát akkor hivatalosan is madridistának kereszteltetem magam és háromszor fogom megtagadni az
Fc Barcelona-t! :mrgreen:
Csak nehogy úgy járj mint csababarca :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
bence-barca írta:Ezt múltkor Remy is linkelte, csak az a gond vele, Chelseanek nem lőhetett gólt. Trollfootballon mindig mennek a postok, h nem vette még be Cech kapuját. :mrgreen:
Ez csak azon csapatok listája akik ellen akkor Messi játszott. Azt, hogy kinek rúgott gólt azt már nem tudom :D
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.19. 21:11:54

Totál felesleges ez a ki rúgott többet kinek vita. Cr valószínű megdönti messi rekordját, de azért félnék az ellen fogadni, hogy a köv. Bl-szezon után is az övé maradna. Ez így megy. Sok mindenben egymást múlják folyamatosan felül, bár van néhány olyan Messi által felállított rekord, amit Cr nem fog megdönteni.
Megsüvegelendő ez a teljesítmény el kell ismerni, le a kalappal, de még arra sem vennék mérget, hogy ő lesz a góllövőlista élén. A sorsolás változtathat a viszonyokon. Ti kaptok egy Chelsae-t, a PSG meg mondjuk egy Olympiakost, ahol Ibra kiélheti magát, míg Cr-t vért pisálhat egy árva gólért is.

Jesét sajnálom, bár nekem valamiért nagyon ellenszenves a fiú. Mindenesetre jobbulást neki, de nem hiszem, hogy olyan durva belépőnek kellene beállítani. Az meg nehogy már szempont legyen, hogy ne ütközze le a védő a támadót, mert egy eldőlt párharcon vannak. Ez már több, mint nevetséges. Ráadásul azért volt motivációja a Schalkenak is. Nem hiszem, hogy szerettek volna egy durva pofonba beleszállni megint, egy tisztes helytállás/visszavágás biztos bennük volt + egy vereségre nem osztanak a BL-ben akkora pénzt sem.

Ami meg a Pepe-Ramos duót illeti. Igen egy védőnek keménynek kell lenni, nem nézheti, hogy a támadók, csak úgy elmennek mellette, de van különbség keménység és durvaság között. (sokszor aljasság) Ha Maldini-Nesta duót emlegette itt valaki. Kemény védők voltak, de azért olyan dolgokat nem nagyon láttam tőlük, mint Pepe-től meg Ramostól elég sűrűn, de még Arbeloa-t is ide lehet venni. Bár ő a sajátjait is előszeretettel aprítja.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.03.19. 21:03:49

Hogy véget vessek a vitának: ha a Real a Bayernt kapja és CR ver nekik egy triplát akkor hivatalosan is madridistának kereszteltetem magam és háromszor fogom megtagadni az
Fc Barcelona-t! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése