Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem akarok én itt beolvasni, mert szeretem nagyon az eurobarcát, de gondok vannak már elég régóta és nem látom, hogy történne bármi is ennek megakadályozásában és ezt itteni emberek is írták nem is egy.visca el barca írta:értem én h régóta jársz ide de ez akkor is olyan mint ha átjárnék a szomszédhoz és beolvasnék neki, hogy mekkora kupi van, bezzeg nálam meg rend és tisztaság
remélhetőleg tanult az előző meccsből és nem ad megint 1 félidő előnyt a Barcának, mert a 2. félidőben, amikor elkezdett focizni a Real láthattuk, hogy akkor nem voltak problémák és a mostani Real még annál is jobban egyben van elől.de h clasicorol is szo legyen, kivancsi leszek ancelottira h gyozni akar, vagy jo lesz az x is![]()
1.a megszokás, már több mint 5 éve járok ide, illetve vannak szerencsére még jó páran, akik véleményét érdemes elolvasni.visca el barca írta: csak azt nem értem ha ennyire rossz a szinvonal akkor minek jársz ide![]()
amugy meg megszokhattad már volna hogy mindig lesz egy-két ilyen (odaát is van ilyen csak azok felett vhogy elsiklottál)
csak azt nem értem ha ennyire rossz a szinvonal akkor minek jársz ideferninho írta:Off: és csodálkozunk, hogy csökken a színvonal, amit már jó pár itten lévő fórumozó is írt, amikor ilyeneket hagynak itt okoskodni.Leon írta:Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
Ha nem tetszik el lehet innen menni (by:Fletó )!
A nagy hozzáértéseddel inkább jelentkezz a Marca -hoz főszerkesztőnek és ott is napi szinten puffoghatsz mert a Barca drukkerek nem állnak objektíven a Nagy Real Madridhoz!
szerencsére nálunk az ilyeneket ha madridos is teszik ki egyből, lehet látni elég hamar ezeket a dolgokat.... itt is át lehetne venni a módszert... 1 színvonalat nem ártana megtartani... és nem hagyni az ilyeneket....
Off: és csodálkozunk, hogy csökken a színvonal, amit már jó pár itten lévő fórumozó is írt, amikor ilyeneket hagynak itt okoskodni.Leon írta:Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
Ha nem tetszik el lehet innen menni (by:Fletó )!
A nagy hozzáértéseddel inkább jelentkezz a Marca -hoz főszerkesztőnek és ott is napi szinten puffoghatsz mert a Barca drukkerek nem állnak objektíven a Nagy Real Madridhoz!
Most akkor elárulok neked egy titkot Leon: vannak női szurkolók is a világon.Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet.![]()
na mert a 9/10es szezonban lévő langyi pink/langyi narancs keverék színű gyönyörűség nálatok, amelynek olyan színe volt, amelynek neve nincs és a fenti leíráson is 5 percig kellett gondolkoznom, hogy mi is jellemezné ezt a színt a legjobban az jobb volt... sztem az sokkal gázabb, mint ez a Real mez, de jól megmondtad, tényleg faxa csávó voltál.Leon írta:Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet.![]()
Ha pl Messi egy ilyen mezben játszana és utána alírná nekem akkor se kéne.Na jó,dehogy nem!Csak a nevét leszámítva kihypóznám a mez többi részét.
Na akkor azt sem kérem el Messitől!visca el barca írta:nekünk is lesz ilyen, csak nem mez, hanem edzőcucc
http://www.footyheadlines.com/2014/01/f" target="_blank ... ining.html
Feketét akarok már baromi régóta!!! Nagyon régen volt egy egész jó fekete mezünk talán 2000-ben amikor BL-t nyertünk. Azóta várok kb egy értelmes fekete mezt!!!ferninho írta:3. számú mez lesz, BLben lesz használva pár meccsen idegenben és kész, annyit lesz használva, mint most a narancs....Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak!![]()
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... tol-,69091
ha egy ilyen semmilyen 3. számú mezt csinálnának, ami alig tér el a 2. számútól nem vennének belőle egyet sem, így ezek a mezek azért elég jól fognak fogyni, a piros meznél is rengeteget adott el belőle a Real és azóta azzal próbálnak variálni és mindenféle színt használni.
3. számú mez lesz, BLben lesz használva pár meccsen idegenben és kész, annyit lesz használva, mint most a narancs....Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak!![]()
Igen, tegnap már a többiekkel edzett, úgyhogy megint mehet majd a BBC a kezdőbe, gondolom.Leon írta:Ez a mez tuti nagyon fog tetszeni Ronaldonak!![]()
Amúgy Benzema már felépül(t) hétvégére?
Nagyon remélem, hogy nem lesz megint Madridi derbi mert már rosszul vagyok Costa fejétől... Játszottunk ellenük ebben a szezonba már 6 meccset... A baj az, hogy az utolsón már rájöttek, hogy ha ilyen debil favágó focit tolnak azzal megfognak minket. A Barca tőlem jöhet, de mégis, hogy az istenbe néz ki, hogy letoljuk letolunk 2 BL meccset aztán kupadöntő. Kell a francnak spanyol derbi a BL 8 között...csababarca írta:Pedig szerintem a 3 spanyolból csinálnak egy párharcot, hogy az mi lesz azt nem tudom,de ez egyfajta megérzés.
Jó, hát ennyi szörp után már én vagyok ZizuOrange írta:Te vagy az Sergio? hablar Inglés?
Nem is tudtam Te is játszani fogsz
Te vagy az Sergio? hablar Inglés?Nincs hangulatom spanyol csapat ellen játszani...
Nincs hangulatom spanyol csapat ellen játszani... PSG, Dortmund, MU trióból bárki jó lenne. Ilyen Chelsea, Bayern majd utána.Leon írta:De legalább olcsóbban megúsznám!![]()
Ti reálosok amúgy kit kapnátok a legszívesebben és kit a legkevésbé?MU-Bayern mint nálunk?
Valamint mit szólnátok ha mondjuk egy Barca-Real negyeddöntő lenne?
Na azon már kiélheti magátChino írta:a PSG meg mondjuk egy Olympiakost, ahol Ibra kiélheti magát
Persze, hogy van, de ezek oda vissza igazak. Messinek az a nagy előnye, hogy míg Messi nálatok termelte a gólokat, addig CR a MU-ban, de engem az ilyen fajta rekordok annyira nem hatnak meg, de elismerem őket...Chino írta:Sok mindenben egymást múlják folyamatosan felül, bár van néhány olyan Messi által felállított rekord, amit Cr nem fog megdönteni.
Csak nehogy úgy járj mint csababarcaLeon írta:Hogy véget vessek a vitának: ha a Real a Bayernt kapja és CR ver nekik egy triplát akkor hivatalosan is madridistának kereszteltetem magam és háromszor fogom megtagadni az
Fc Barcelona-t!
Ez csak azon csapatok listája akik ellen akkor Messi játszott. Azt, hogy kinek rúgott gólt azt már nem tudombence-barca írta:Ezt múltkor Remy is linkelte, csak az a gond vele, Chelseanek nem lőhetett gólt. Trollfootballon mindig mennek a postok, h nem vette még be Cech kapuját.