Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az, hogy neked milyen vélemény felel meg, az a kutyát sem érdekli(engem pedig pláne nem), ez a fórum nem a személyeskedésről kellene szóljon, remélem valaki írja ezeket az "építő jellegű" mondatokat tőled is, nem csak másoktól. Vitatni lehet bármilyen véleményt, arra való a fórum, minősíteni nem kellene.Chino írta: Építő jellegű hsz ez is.
Miért lenne lehetetlen?
Erős a Madrid ez nem kérdés, és ők is az esélyesebbek, de bőven benne van az is, hogy feljövünk 1 pontra. A City előtt is ment a sírás-rívás, aztán kettős győzelem, amire a legoptimistábbak se tettek volna egy lyukas garast.
Azóta pedig javulóban van a csapat és Messinek is egyre jobban megy a játék, ami döntő faktor lehet. Ha tudjuk a játékunkat játszani és igazán hajtani fognak a fiúk meglehet a győzelem.
Bale-t se érzem igazán erősnek, a kisebb csapatok ellen is inkább csak villanásai voltak. Ha Alba hátrébb lesz kicsit parancsolva, ami valószínű (az MC ellen se futkározott annyira fel) még kevesebb helye lesz, mert a spanyol legalább olyan gyors.
A pontrúgásokra kell nagyon odafigyelni, mert abban nagyon verhetők vagyunk, nekik pedig az egyik legnagyobb erősségük.
Ha birtokolni tudjuk a labdát és kontrolláljuk a meccset, amire képesek is vagyunk szerintem zsebre tehetjük a 3 pontot, de ehhez elsődlegesen az kell, hogy motiváltan, céltudatosan lépjünk pályára és ne lötyögés legyen, hanem igazi hajtás. Ha sétálgatás lesz, akkor viszont egy nagyobb pofon is kinézhet.
Építő jellegű hsz ez is.crixus írta: Én első sorban egy szoros, jó meccset várok holnap, a győzelem kb. lehetetlen, egy döntetlenben lehet reménykedni és abban,
Ja az októberi klasszikuson is megmutatták... Jesé-vel (nem azért mert akkor betalált) erősebbek lennének,és ez nem irónia!Plusz nem örülnék ha Isco is ott lenne a kezdőben,életveszély a pali.Boixos1981 írta:A CR-Benzema-Bale csatarharmas a vilag egyik (ha nem a) legerősebbje, nem tudom, mit kezd majd velük a ''klasszis'' vedelmunk.
1. hát ha te idősebb vagy nálam, akkor az aztán nagyon szomorú lenne és meg is lepődnék rajta, hogy 20+ évesen ilyeneket írogatsz.Leon írta: Az lenne a legjobb ha nem szólnál hozzám és én se hozzád.Nem azért járok ide,hogy ilyen kötözködő fiatalokkal acsarkodjak.
nem akarok én itt beolvasni, mert szeretem nagyon az eurobarcát, de gondok vannak már elég régóta és nem látom, hogy történne bármi is ennek megakadályozásában és ezt itteni emberek is írták nem is egy.visca el barca írta:értem én h régóta jársz ide de ez akkor is olyan mint ha átjárnék a szomszédhoz és beolvasnék neki, hogy mekkora kupi van, bezzeg nálam meg rend és tisztaság
remélhetőleg tanult az előző meccsből és nem ad megint 1 félidő előnyt a Barcának, mert a 2. félidőben, amikor elkezdett focizni a Real láthattuk, hogy akkor nem voltak problémák és a mostani Real még annál is jobban egyben van elől.de h clasicorol is szo legyen, kivancsi leszek ancelottira h gyozni akar, vagy jo lesz az x is![]()
1.a megszokás, már több mint 5 éve járok ide, illetve vannak szerencsére még jó páran, akik véleményét érdemes elolvasni.visca el barca írta: csak azt nem értem ha ennyire rossz a szinvonal akkor minek jársz ide![]()
amugy meg megszokhattad már volna hogy mindig lesz egy-két ilyen (odaát is van ilyen csak azok felett vhogy elsiklottál)
csak azt nem értem ha ennyire rossz a szinvonal akkor minek jársz ideferninho írta:Off: és csodálkozunk, hogy csökken a színvonal, amit már jó pár itten lévő fórumozó is írt, amikor ilyeneket hagynak itt okoskodni.Leon írta:Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
Ha nem tetszik el lehet innen menni (by:Fletó )!
A nagy hozzáértéseddel inkább jelentkezz a Marca -hoz főszerkesztőnek és ott is napi szinten puffoghatsz mert a Barca drukkerek nem állnak objektíven a Nagy Real Madridhoz!
szerencsére nálunk az ilyeneket ha madridos is teszik ki egyből, lehet látni elég hamar ezeket a dolgokat.... itt is át lehetne venni a módszert... 1 színvonalat nem ártana megtartani... és nem hagyni az ilyeneket....
Off: és csodálkozunk, hogy csökken a színvonal, amit már jó pár itten lévő fórumozó is írt, amikor ilyeneket hagynak itt okoskodni.Leon írta:Te most őszintén,mi a fenét vársz egy Barca oldalon?
Ha nem tetszik el lehet innen menni (by:Fletó )!
A nagy hozzáértéseddel inkább jelentkezz a Marca -hoz főszerkesztőnek és ott is napi szinten puffoghatsz mert a Barca drukkerek nem állnak objektíven a Nagy Real Madridhoz!
Most akkor elárulok neked egy titkot Leon: vannak női szurkolók is a világon.Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet.![]()
na mert a 9/10es szezonban lévő langyi pink/langyi narancs keverék színű gyönyörűség nálatok, amelynek olyan színe volt, amelynek neve nincs és a fenti leíráson is 5 percig kellett gondolkoznom, hogy mi is jellemezné ezt a színt a legjobban az jobb volt... sztem az sokkal gázabb, mint ez a Real mez, de jól megmondtad, tényleg faxa csávó voltál.Leon írta:Nekem is voltak olyan Barca mezek amik nem tetszettek de ennél langyibbat/nőiesebbet el nem tudnék képzelni. Nem hiszem,hogy lesz olyan jó ízlésű madridista aki megvesz egy ilyet.![]()
Ha pl Messi egy ilyen mezben játszana és utána alírná nekem akkor se kéne.Na jó,dehogy nem!Csak a nevét leszámítva kihypóznám a mez többi részét.
Na akkor azt sem kérem el Messitől!visca el barca írta:nekünk is lesz ilyen, csak nem mez, hanem edzőcucc
http://www.footyheadlines.com/2014/01/f" target="_blank ... ining.html