Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azert, mert ez egy marhasag, megis folyamatosan hallani. Az erdemli meg aki a legtobb pontot szerzi (es itt a pontcrixus írta:Nem értem miért téma már most az e megérdemelnénk-e vagy sem. Egyelőre jussunk túl az Elche-n. Utána meg vívjuk meg a "bajnoki döntőt". Utána érdemes ilyenekről beszélni. Egyébként is aki megnyerni annak teljesen mindegy lesz, hogy milyen körülmények között. Utólag lehet ezen rágódni, de az is kicsit felesleges. Ha mindent egybevetve nézünk, akkor bizony az Atletico nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. Ezért is vezetnek. Más kérdés, hogy ha a mi nem lazáskodunk, akkor most mi lennénk előnyben. Előre kell most nézni, aztán ha lezárult a szezon akkor lehet értékelni. Ha mi nyerünk úgyis minden szurkoló örülni fog a sikernek.
Igazad van amiket írsz, igen szerencsénk volt sokszor, mint minden nagy csapatnak van,és ha gyengébbek is behúzzák nehezen. Ti is nyertek így meccset eleget,hogy 3szor odaértek a kapu elé,más semmi, és győztök 2-0ra.ferninho írta:
A Bilbao elleni meccs, ahol nyugodtan kikaphatott volna a Barca, csak jött Sanchez eltört lövése, amit Pedro berúgott, aztán meg a szabad, amit alapesetben lesért le is fújtak volna, mert a nem egy Barcás lesen volt és a kapus meg labda közé beálltak, direkt zavarni is, csak az egyik full retard Bilbaos befutott a kapuba és nem lett les... (máig nem értem, hogy lehetett valaki ilyen hülye) és gól...
Ezeket a sok HA dolgokat utálom, de bőven van ellenkezője is. Granada ellen 13 ziccerből egy sem ment be, ők meg 1 helyzetből bevernek egyet. A Getafe ellen egy "kezes" góllal hozták a meccset és volt még jó néhány ilyen meccs. És miért csak az utóbbi fordulókat kell nézni?ferninho írta:
A szezon végén a Barcelona (mert nagybetűvel írjuk, úgy mint a Real Madridot is) meg csak a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba...
Az az érdekes 11es az Espanyol ellen... 0-1...
A szezon végén a Barcelona (mert nagybetűvel írjuk, úgy mint a Real Madridot is) meg csak a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba...Mezner2 írta:
- A szezon elején a real madrid csak a bíróknak és a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba (Elche, Levante.... csak, hogy a legemlékezetesebbeket mondjam....)
Ember felettit hoznak eddig szerintem, senki még csak a felét sem várta volna tőlük.bence-barca írta:Hát egyrészről azért gondolják így, mert magunkhoz képest nem teljesítettünk jól az idényben.S.Agüero írta:Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg.
Másrészről, Atma meg azért érdemelné meg, mert nem semmi, h feltudták venni a versenyt a 2 naggyal ilyen szinten.
Ezt tegnap láttam reklámozni, h c8 néztem, h ilyen csatorna nem is létezik. Eddig még csak nem is hallottam róla.ferninho írta:...
Hát egyrészről azért gondolják így, mert magunkhoz képest nem teljesítettünk jól az idényben.S.Agüero írta:Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg.

Az év vicce, de jól látod.grecki írta:jol latom, hogy meg ezek utan is megnyerhetjuk a bajnoksagot???
na most mellélőttem, visszakapták a hétvégit..csababarca írta:Megint a legrosszabb forgatókönyv,egyenlít az ellen,elhisszük hogy botlanak,és majd jön valami szöglet utáni makk,és megnyerik a hosszabbításban.szokásos.
A Real kb egyszer lőtt kapura,azt is Ramos és szabiból:gól.Rivaldo11 írta:Nem láttam a meccset de mi történt? Nem ment a kontra?