Barça vs. Real - El Clásico
Ez az igazi drukker vagy nem igazi akkora szamárság szerintem.
Külföldi csapattal való szimpatizálás egy magyar állampolgár (teljesen mindegy, hogy most melyik csapat) részéről szerintem a mai tv-s közvetítések világában teljesen elfogadott dolog.
Másrészt sajnos az itthoni labdarúgás olyan szánalmas és nézhetetlen, hogy én egyáltalán nem csodálkozom azon, amint több generáció nő fel úgy, hogy külföldi csapatot választ kedvencének.
Nekem anno megadatott az életkoromnál fogva, hogy részese lehettem Magyarországon, a mostanihoz képest fényévekkel jobb focinak, amikor még a gyerekek "Nyilasik és Törőcsikek" akartak lenni. Kérdezném: tud valaki olyat, hogy egy kisgyerek Guzmics vagy Lipták akar lenni?
A helyszíni szurkolás varázsát hétről hétre nem lehet összehasonlítani azzal, hogy a tv előtt ülsz, de mivel hazánkban a labdarúgás siralmas, ki a fenének van kedve ezt nézni?
Rengeteg Fradi meccsen voltam B középben anno, igaz ki is öregedtem ebből, de még ma is járnék, pénzt nem sajnálva, (kicsit szolidabb helyre, mint a B közép), ha lenne minőségi, jó labdarúgás.
A gyerekeimmel nem tudom megszerettetni igazán a labdarúgást, mert nincs meg az a lehetőség, hogy élőben lásson jó labdarúgókat, átélje a jó mérkőzések hangulatát.
Az itt fórumozók közül szerintem senki nem fogja átélni azt, amit anno a Népstadionban én rendszeresen átéltem a kettős rangadókon. 60-70.000 ember szurkolása félelmetes.
Arra nincsenek szavak mekkora élmény volt tizenéves korban. Ezt vették el sok embertől a mai labdarúgás vezetői.
Én is eljutottam arra a pontra, hogy egyszerűen nem érdekel a magyar foci, meg sem nézem, ha közvetítés van. Néha nekifutok egy évben egy-két alkalommal, de mindig csalódottan állok fel utána.
Ezek alapján teljesen meg tudom érteni, ha valaki külföldi csapat szurkolóival tud azonosulni (jobb lehetőség hiányában) és mondjuk magát igazi Madrid szurkolónak tartja, még ha nem sikerül soha élőben meccset látnia.
Én például nem utálom a Madridot, sosem tettem, vannak játékosok, vezetők, akiket kifejezetten nem szeretek emberi kvalitásai miatt.
Valahol már leírtam, kifejezetten a spanyol labdarúgó válogatottat El Butre miatt kedveltem meg anno.
Imádtam Zidane játékát anno, sok Madrid meccset néztem kifejezetten miatta.
Nekem még Sergio Ramos mentalitása is tetszik, bár itt sokan elítélik.
Igazi győztes típus, egy "klubikon".
Kicsit bő lére eresztettem, talán a topik témától el is kanyarodtam kissé, elnézést kérek érte.
Külföldi csapattal való szimpatizálás egy magyar állampolgár (teljesen mindegy, hogy most melyik csapat) részéről szerintem a mai tv-s közvetítések világában teljesen elfogadott dolog.
Másrészt sajnos az itthoni labdarúgás olyan szánalmas és nézhetetlen, hogy én egyáltalán nem csodálkozom azon, amint több generáció nő fel úgy, hogy külföldi csapatot választ kedvencének.
Nekem anno megadatott az életkoromnál fogva, hogy részese lehettem Magyarországon, a mostanihoz képest fényévekkel jobb focinak, amikor még a gyerekek "Nyilasik és Törőcsikek" akartak lenni. Kérdezném: tud valaki olyat, hogy egy kisgyerek Guzmics vagy Lipták akar lenni?
A helyszíni szurkolás varázsát hétről hétre nem lehet összehasonlítani azzal, hogy a tv előtt ülsz, de mivel hazánkban a labdarúgás siralmas, ki a fenének van kedve ezt nézni?
Rengeteg Fradi meccsen voltam B középben anno, igaz ki is öregedtem ebből, de még ma is járnék, pénzt nem sajnálva, (kicsit szolidabb helyre, mint a B közép), ha lenne minőségi, jó labdarúgás.
A gyerekeimmel nem tudom megszerettetni igazán a labdarúgást, mert nincs meg az a lehetőség, hogy élőben lásson jó labdarúgókat, átélje a jó mérkőzések hangulatát.
Az itt fórumozók közül szerintem senki nem fogja átélni azt, amit anno a Népstadionban én rendszeresen átéltem a kettős rangadókon. 60-70.000 ember szurkolása félelmetes.
Arra nincsenek szavak mekkora élmény volt tizenéves korban. Ezt vették el sok embertől a mai labdarúgás vezetői.
Én is eljutottam arra a pontra, hogy egyszerűen nem érdekel a magyar foci, meg sem nézem, ha közvetítés van. Néha nekifutok egy évben egy-két alkalommal, de mindig csalódottan állok fel utána.
Ezek alapján teljesen meg tudom érteni, ha valaki külföldi csapat szurkolóival tud azonosulni (jobb lehetőség hiányában) és mondjuk magát igazi Madrid szurkolónak tartja, még ha nem sikerül soha élőben meccset látnia.
Én például nem utálom a Madridot, sosem tettem, vannak játékosok, vezetők, akiket kifejezetten nem szeretek emberi kvalitásai miatt.
Valahol már leírtam, kifejezetten a spanyol labdarúgó válogatottat El Butre miatt kedveltem meg anno.
Imádtam Zidane játékát anno, sok Madrid meccset néztem kifejezetten miatta.
Nekem még Sergio Ramos mentalitása is tetszik, bár itt sokan elítélik.
Igazi győztes típus, egy "klubikon".
Kicsit bő lére eresztettem, talán a topik témától el is kanyarodtam kissé, elnézést kérek érte.
Már ne haragudj, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.bali 15 írta:Teljesen jogos a kérdésed. Több antimadridista hozzászólással lehet találkozni mint Barcát támogatóval és most nem csak az eurobarcáról beszélek.De miért utáljátok a csapatot? Magyarnak születettek (aki nem, az helyettesítse be) nem katalánnak, tehát nem tudom elképzelni, hogy átérzitek az átlag katalán utálatát a spanyol király és néppel szemben. Sőt biztos vagyok benne, hogy a katalánok között sem gyűlöli mindenki a spanyolokat, függetlenül attól, hogy független katalán államot akar-e, vagy sem. Tehát ez az antipátia a futballról szól. Akkor azért gyűlölitek a Realt, mert a média megmondta, hogy ő az ősellenség? Vagy miért?
Én személy szerint nem vagyok híve annak, hogy egy tőlem 1000 km-re lévő közösség csapatát bálványozzam. Pontosabban lehet bálványozni, de akkor is csak műanyagszurkolásnak tartom az ilyesmit. Tök mind1, hogy hány sálad,bögréd,takaród, párnád van az adott csapatról. Szóval lehetsz te hungarokatalán, szittyamadridista vagy pannonbajor igazi drukker sose leszel.
Mert a valódi szurkolás az közösségi alapon történik. Természetesen nem tehet arról a magyar ember, hogy külföldi csapatot választ kedvencéül, de én soha nem fogok lesüllyedni arra a szintre amit 2008-ban láttam az Oktogonon amikor magyar Chelsea és Manchester United drukkerek verekedtek. Az ilyesmi az szánalmas.
Hogy én miért nem szeretem a Real Madridot?
Kint éltem az USA-ban. Nem tudom, hogy nyomon követed e a baseball-t de van egy "New York Yankees" nevű csapat. A pénzügyi fölényével tulajdonképpen minden levegőt elszív más csapatok elől. Továbbá ők is ilyen álúriemberes imázzsal veszik körbe magukat, és folyton a történelemkönyvet lapozgatják. A szurkolóik pedig minden irányukba megfogalmazott kritikát csak irigységnek tartanak. Nos, alapos megfigyelés után azt vettem észre, hogy a fociban ezt a szerepkört a Real Madrid tölti be.
Tehát evidens volt, hogy rühelljem
Attól, hogy valaki xy országban született igenis lehet igazi drukker, a tőlem xezer km-re lévő katalán drukkerek is egy, közös csapatért szurkolnak, mint ahogy én is, és ez az ami "összeköt" minket! Akik madridban laknak csak azok az "igazi" Real drukkerek...stb ekkora blődséget amit írtál...
SírokGareth Tello írta:GonzalezRaul írta:Messi is levenné a pólóját, ha lenne felsőteste...![]()

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Az Év fórumozója 2013
GonzalezRaul írta:Messi is levenné a pólóját, ha lenne felsőteste...![]()

Naná, hogy Real drukkerként "valahogy nem tudod elítélni". Nekem a belem kifordulna, ha egy ilyen játékos lenne a csapatban, aminek szurkolok, még ha extraklasszis is. Jó helyen van ő ott, passzol a személyisége a gőgös, "úriemberek klubja", "fehér balett", "20. század csapata" "mi vagyunk a legjobbak akkor is, ha nem" imázshoz.
- Leon
- Director del Fútbol
Amiért utálom a Realt:
1. Barca legfőbb riválisa
2. Szánalmas haza szurkolói közösségük (tisztelet a kivételnek!)
3. Főleg a jelenlegi keretükben történelmi szinten is túlteng a tirpák játékosok száma:a top3:Ramos,Pepe,Ronaldo
4. Bárkit megvesznek kilóra, ez a 10. Bl serlegük kb 1.1 milliárd euróban van!A 11.ik is biztos benne lesz vagy 2 milliárdba!
5. Mert csak!
1. Barca legfőbb riválisa
2. Szánalmas haza szurkolói közösségük (tisztelet a kivételnek!)
3. Főleg a jelenlegi keretükben történelmi szinten is túlteng a tirpák játékosok száma:a top3:Ramos,Pepe,Ronaldo
4. Bárkit megvesznek kilóra, ez a 10. Bl serlegük kb 1.1 milliárd euróban van!A 11.ik is biztos benne lesz vagy 2 milliárdba!

5. Mert csak!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Teljesen jogos a kérdésed. Több antimadridista hozzászólással lehet találkozni mint Barcát támogatóval és most nem csak az eurobarcáról beszélek.De miért utáljátok a csapatot? Magyarnak születettek (aki nem, az helyettesítse be) nem katalánnak, tehát nem tudom elképzelni, hogy átérzitek az átlag katalán utálatát a spanyol király és néppel szemben. Sőt biztos vagyok benne, hogy a katalánok között sem gyűlöli mindenki a spanyolokat, függetlenül attól, hogy független katalán államot akar-e, vagy sem. Tehát ez az antipátia a futballról szól. Akkor azért gyűlölitek a Realt, mert a média megmondta, hogy ő az ősellenség? Vagy miért?
Én személy szerint nem vagyok híve annak, hogy egy tőlem 1000 km-re lévő közösség csapatát bálványozzam. Pontosabban lehet bálványozni, de akkor is csak műanyagszurkolásnak tartom az ilyesmit. Tök mind1, hogy hány sálad,bögréd,takaród, párnád van az adott csapatról. Szóval lehetsz te hungarokatalán, szittyamadridista vagy pannonbajor igazi drukker sose leszel.
Mert a valódi szurkolás az közösségi alapon történik. Természetesen nem tehet arról a magyar ember, hogy külföldi csapatot választ kedvencéül, de én soha nem fogok lesüllyedni arra a szintre amit 2008-ban láttam az Oktogonon amikor magyar Chelsea és Manchester United drukkerek verekedtek. Az ilyesmi az szánalmas.
Hogy én miért nem szeretem a Real Madridot?
Kint éltem az USA-ban. Nem tudom, hogy nyomon követed e a baseball-t de van egy "New York Yankees" nevű csapat. A pénzügyi fölényével tulajdonképpen minden levegőt elszív más csapatok elől. Továbbá ők is ilyen álúriemberes imázzsal veszik körbe magukat, és folyton a történelemkönyvet lapozgatják. A szurkolóik pedig minden irányukba megfogalmazott kritikát csak irigységnek tartanak. Nos, alapos megfigyelés után azt vettem észre, hogy a fociban ezt a szerepkört a Real Madrid tölti be.
Tehát evidens volt, hogy rühelljem

- Leon
- Director del Fútbol
Én nem láttam az ominózus eseményt mert 2-1nél kikapcsoltam a TV-t! 
Azóta sem néztem meg,sem azt ahogy a Real átveszi a kupát,sem a többi gólt,gyorsan el akarom felejteni ezt a szörnyűséget!
De akárhogy is volt,szerintem kár ezen vitázni mert nem egy meccset eldöntő jogtalan tizi volt,mint pl az Elche elleni ahol úgy örült a kamu góljának,hogy legszívesebben levertem volna a tv-t a helyéről.
Ráadásul pocsékul játszott Bale komájával együtt(tudom,hogy ő szerezte a 2.gólt kb 5 kihagyott ziccer után).
így jövőre sem tartok tőlük a Barca ellen,viszont Ramostól ha nem áll le akkor fogok.

Azóta sem néztem meg,sem azt ahogy a Real átveszi a kupát,sem a többi gólt,gyorsan el akarom felejteni ezt a szörnyűséget!

De akárhogy is volt,szerintem kár ezen vitázni mert nem egy meccset eldöntő jogtalan tizi volt,mint pl az Elche elleni ahol úgy örült a kamu góljának,hogy legszívesebben levertem volna a tv-t a helyéről.
Ráadásul pocsékul játszott Bale komájával együtt(tudom,hogy ő szerezte a 2.gólt kb 5 kihagyott ziccer után).
így jövőre sem tartok tőlük a Barca ellen,viszont Ramostól ha nem áll le akkor fogok.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Hagyjuk már CR-t. Bezzeg ha Pedro csinálta volna ugyanezt senkinek sem lenne semmi baja
(kivéve a Real-osoknak)
Bl döntőn lőtt gólt, bazzeg én is örülnék

Bl döntőn lőtt gólt, bazzeg én is örülnék

csak ez nem egy Betis elleni Spanyol Kupa meccs volt, hanem egy BL Döntő... lehet talán nem is a góljának örült annyira (na jó deAlcantara írta: Undorító volt már akkor is és most ugyanez villan be. Ehhez egy meccsen belül meg hozzájön amikor "Ő" lövi a tizit és mint "akinek elmentek otthonról", úgy ünnepelteti magát, egy már simán megnyert meccsen.

ne feledjük, hogy ő egy vesztes BL Döntővel búcsúzott a Unitedből... aztán jött a Realba és kiesett egy Lyon ellen a Real...

majd miután már biztosan meg lett neki 6 év után a BL, amely között mint már írtam volt egy vesztes döntő, 3 elődöntő és egy Lyon elleni kiesés, azután, mert úgy örülni egy Portugáliában, a hazájában megtartott BL Döntőben a góljának, amivel még tovább növelte a egy szezonon beli BL gólcsúcsát, mint akinek elmentek otthonról... és ez mind benne volt abban, amit leművelt.
én valahogy nem tudom elítélni, de ti nyugodtan szidjátok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.05.28. 20:33:48-kor.
madridista
Ferni!ferninho írta:ja és a nem ünneplésre visszatérve...
ne felejtsük el, hogy 1-1 volt, tudta ő még, hogy nincs meg... örült ő, lehet látni a felvételen, nehogy már azért legyen szidva, mert nem ugrott be a tömegbe a 93. percben 1-1nél... ő ilyen és kész, kiörülte magát és szépen ment vissza a térfélre, mert még csak X volt az állás... meg lehet nézni Bayern elleni Ramos gólokat, ott se sprintelt oda egyszer sem, szépen odakocogott, gratulált és kész... Marcelo góljánál, amikor eldőlt érdekes módon odament... komolyan szánalmas, hogy minden egyes sz.rba próbálnak belekötni, amivel lehet szidni CR-t és a Real.... folyamatosan próbálják kisebbíteni az érdemeiket minden hülyeséggel és lehúzni az egész klubot... és most, hogy leesett 1 BL meg lehet nézni mi megy bakker.... gusztustalan.
Teljesen normális Írásaid és meglátásod van a fociról, de azt gondolom ezzel az egy írással eléggé bakot lőttél. Nincs jelentősége, a Madrid megérdemelte a győzelmet, ez nem is vitatéma, a tizi is jogos volt.
Nem egy, nem kettő ilyet lehetett már látni, amikor abszolút nem örül a társa szerzett góljának, nekem a legszembetűnőbb amikor a portugál válogatottban csinálta VB vagy EB meccsen (ne kérdezd, konkrétan nem tudom melyik, de tisztán előttem van a jelenet).
Undorító volt már akkor is és most ugyanez villan be. Ehhez egy meccsen belül meg hozzájön amikor "Ő" lövi a tizit és mint "akinek elmentek otthonról", úgy ünnepelteti magát, egy már simán megnyert meccsen.
Nagyon éles a kontraszt a két dolog között, ebbe kár belemagyarázni az általad felvázoltakat, mert igen messze jár az igazságtól.
Nálam például szó sincs itt gyűlöletről, egyszerűen nem szimpatikus a klub úgy en bloc, ahogy van, és nem utálom, csak néha egy-egy megnyilvánulás hoz ki belőlem komolyabb ellenérzéseket az antipátiánál. Persze, a Real is biztos szimpatikusabb lenne, ha 11 Raúl szaladgálna a pályán, de még két egyforma ember sincs, nemhogy 11... Szerk.: A Fenoménért pl. egyenesen rajongtam.punci írta:Akkor azért gyűlölitek a Realt
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
-
- Llegenda del Barça
igen. Konkrétan elég volt látnom Uli stielikétpunci írta: Akkor a realt előbb utáltad, mint a barcát szeretted?

PUYOL-XAVI-INIESTA
Akkor a realt előbb utáltad, mint a barcát szeretted?Boixos írta:nem egy kimagasló egyéniség volt/van a madridban, úgyhogy nálam is a csapatról, vagy inkább a klubról szól. és az, h ilyen szimpi gyerekek is vannak/voltak ott, akiket felsoroltál, csak megerősít ebben. részemről a madridot meglátni és megutálni egy pillanat volt és ez már kb 81-óta tart, ezért nem annyira fog ez megváltozni sztem.
-
- Llegenda del Barça
punci írta:Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
(madridista vagyok)
nem egy kimagasló egyéniség volt/van a madridban, úgyhogy nálam is a csapatról, vagy inkább a klubról szól. és az, h ilyen szimpi gyerekek is vannak/voltak ott, akiket felsoroltál, csak megerősít ebben. részemről a madridot meglátni és megutálni egy pillanat volt és ez már kb 81-óta tart, ezért nem annyira fog ez megváltozni sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Év fórumozója 2013
Nyilván a csapatról elsősorban, az egyének módosíthatnak ezen pozitív vagy negatív irányban (Modric, Isco, Casillas vs Pepe, Coentrao, Ronaldo például), de az összképet szerintem annyira nem befolyásolják.punci írta:Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
(madridista vagyok)
Nekem személy szerint a jelenlegi Reallal valamivel kevesebb bajom van, mint a Mourinho-félével, egyrészt a játékstílus változása, másrészt Modric, Isco, Bale, Ancelotti miatt (előbbi három játékost kifejezetten kedvelem, Ancelottit pedig kiváló szakembernek tartom, aki emberileg Mourinho fölé nő), de ha összevásárolnák a kedvenc játékosaim 80%-át, és kineveznék Guardiolát edzőnek, valószínűleg akkor sem tudnék szimpátiát érezni az irányukba.
Mondom ezt úgy, hogy amúgy nem vallom magam fanatikus antimadridistának (mert a Barça-drukkerség nem arról szól, hogy gyűlöljük és mélyen megvetjük a Madridot, és mellesleg esetleg szurkolunk a Barcelonának is.)
Off: jó a nickneved.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2014.05.28. 17:56:39-kor.
Én az antipatikus egyéneket nem bírom, ha 11 Puyol lenne a mindenkori barcában, egy rossz szavam nem lenne. 
De miért utáljátok a csapatot? Magyarnak születettek (aki nem, az helyettesítse be) nem katalánnak, tehát nem tudom elképzelni, hogy átérzitek az átlag katalán utálatát a spanyol király és néppel szemben. Sőt biztos vagyok benne, hogy a katalánok között sem gyűlöli mindenki a spanyolokat, függetlenül attól, hogy független katalán államot akar-e, vagy sem. Tehát ez az antipátia a futballról szól. Akkor azért gyűlölitek a Realt, mert a média megmondta, hogy ő az ősellenség? Vagy miért?

De miért utáljátok a csapatot? Magyarnak születettek (aki nem, az helyettesítse be) nem katalánnak, tehát nem tudom elképzelni, hogy átérzitek az átlag katalán utálatát a spanyol király és néppel szemben. Sőt biztos vagyok benne, hogy a katalánok között sem gyűlöli mindenki a spanyolokat, függetlenül attól, hogy független katalán államot akar-e, vagy sem. Tehát ez az antipátia a futballról szól. Akkor azért gyűlölitek a Realt, mert a média megmondta, hogy ő az ősellenség? Vagy miért?
Ha csak a pálya maradna meg, akkor se szeretném.punci írta: Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
- Deus
- Boixos Nois
Nálam a csapatról szól.punci írta: Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
(madridista vagyok)
Nicked miatt szerintem nem sokáig húzod itt

Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?Boixos írta: biztos már azon filózott, h melyik kamera felé feszítsen, ha meg lesz a várvavárt tizenegyese.
vagy hogy hol a rákban is ül a véletlenül bekamerázott bratyesza?
(madridista vagyok)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messi is elő van kapva minden kis hülyeségért,ha oda szól valakinek meccsen,stb...
Ez azzal jár,hogy ők vannak leginkább középpontban. Gólnál nem megy oda Varane ünnepelni, a kutyát nem érdekelné, vagy Carvajal,stb...De Ronaldo mint a csapat legnagyobb sztárja nyomja ezeket,így persze,hogy előtérbe kerül.
Amúgy nem is figyeltem élőben ezt, nem tűnt fel,hogy nem ment oda,de nem is érdekes. Nem egyedi eset nála, ilyen, mindenki tudja, a realosok is,hogy ilyen a jelleme.
Ez azzal jár,hogy ők vannak leginkább középpontban. Gólnál nem megy oda Varane ünnepelni, a kutyát nem érdekelné, vagy Carvajal,stb...De Ronaldo mint a csapat legnagyobb sztárja nyomja ezeket,így persze,hogy előtérbe kerül.
Amúgy nem is figyeltem élőben ezt, nem tűnt fel,hogy nem ment oda,de nem is érdekes. Nem egyedi eset nála, ilyen, mindenki tudja, a realosok is,hogy ilyen a jelleme.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
sokkal több olyan cikk jelenik meg, ahol úgy ünneplik, mint állat.ferninho írta:...komolyan szánalmas, hogy minden egyes sz.rba próbálnak belekötni, amivel lehet szidni CR-t és a Real.... folyamatosan próbálják kisebbíteni az érdemeiket minden hülyeséggel és lehúzni az egész klubot... és most, hogy leesett 1 BL meg lehet nézni mi megy bakker.... gusztustalan.
már várom, ahogy jön a cikk, hogy nem ment oda a 2. gólnál se....
az persze majd le lesz hagyva, hogy épp akkor ment vissza balhátvédbe és már menni nem tudott azután a sprint után és akkor még Iker nekiállt vele passzolgatniés még épp cammogott gyökkettővel felfelé balhátvédből a gólnál és még a félpályánál se volt a gólnál... már várom az erről szóló cikket is.
van egy olyan is, h nem kell mindent elolvasni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
tiszta 11es volt... amikor szemből mutatják tisztán látszik.... de azt vhol sehol nem látom, hogy azt reklámálnák, hogy az miért nem volt 11es a 85. percben, amikor Juanfran tisztán fejberúgta Marcelot és színtisztán eltalálta és a labdához köze nem volt.... erről ennyit.Szerintem nem volt tizenegyes, de ez az eredmény szempontjából teljesen irreleváns. Adtak neki egyet, hogy legyen gólja
de a teljesen jogos 11est bezzeg előhozzák...

ja és a nem ünneplésre visszatérve...
ne felejtsük el, hogy 1-1 volt, tudta ő még, hogy nincs meg... örült ő, lehet látni a felvételen, nehogy már azért legyen szidva, mert nem ugrott be a tömegbe a 93. percben 1-1nél... ő ilyen és kész, kiörülte magát és szépen ment vissza a térfélre, mert még csak X volt az állás... meg lehet nézni Bayern elleni Ramos gólokat, ott se sprintelt oda egyszer sem, szépen odakocogott, gratulált és kész... Marcelo góljánál, amikor eldőlt érdekes módon odament... komolyan szánalmas, hogy minden egyes sz.rba próbálnak belekötni, amivel lehet szidni CR-t és a Real.... folyamatosan próbálják kisebbíteni az érdemeiket minden hülyeséggel és lehúzni az egész klubot... és most, hogy leesett 1 BL meg lehet nézni mi megy bakker.... gusztustalan.
már várom, ahogy jön a cikk, hogy nem ment oda a 2. gólnál se....
az persze majd le lesz hagyva, hogy épp akkor ment vissza balhátvédbe és már menni nem tudott azután a sprint után és akkor még Iker nekiállt vele passzolgatni

madridista
-
- Llegenda del Barça
na, ki nem ment ünnepelni a real egyenlítő gólját?
biztos már azon filózott, h melyik kamera felé feszítsen, ha meg lesz a várvavárt tizenegyese.
biztos már azon filózott, h melyik kamera felé feszítsen, ha meg lesz a várvavárt tizenegyese.
PUYOL-XAVI-INIESTA
1. Ne azert legyen mar tobb eselyunk a gyozelemre, mert meg sosem volt cimvedes, hanem mert jobbak vagyunk.don70at írta:Bár az Atletinek szurkoltam, kicsit örülök a BL végeredményének:
1. Még egy csapat sem nyert egymás után BL-t, így statisztikailag nagyobb az esélyünk a következő szezonra a megerősített keretünkkel
2. Azt hiszem az Atleti nem fogja feldolgozni ezt a vereséget, ezért a bajnokságban is nagyobb az esélyünk, főleg ha szétszedik a csapatot. Talán a Real étvágya is csillapodik.
Mi a véleményetek?

2. Atleti jatekosoknak mar az is akkora eredmeny volt, hogy a dontoig meneteltek, nem kis csapatokat kiejtve. Viszont abban igazad lehet, hogy meg egy ilyen szezonjuk nem lesz, ez egyszeri volt es megismetelhetetlen.