2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert a megindulásai,szólói maradtak meg benned,nem az,amikor lehajtja a fejét és mást nem ismerve szalad előre. Maria nekem kicsit a jó-rossz meccsek terén olyan,mint Guti volt. Egy jó meccsére jut 3 rossz. Guti képességek terén vezére lehetett volna a Realnak és a válogatottnak is és ugyan gyerek voltam,de nagyon megmaradt bennem az akkori kommentátorok szava,miszerint hozzáállásban nem megfelelő,így nem lett korszakos játékos. Marianál észbeli problémák vannak,nem tudja sokszor mi a jó és mi a rossz. Egy ennyire rapszodikus játékosra pedig nem lehet rábízni a kp-t. Illetve folyton hisztizik a magasabb fizetés miatt.Sanama írta:
De azt nem hiszem, hogy James átvenné azt a szerepkört, amit DM játszott a mostani szezonban. Annyit ő nem fog melózni, és szélre sem lesz/lehet annyira kitéve, meg nem is az a stílus James szerintem.
Amúgy szerintem ezzel nem jár jól a Real, Di maria volt a szezon legjobbja így barcás szemmel, erre most teszik ki. Még ha tavaly, akkor oké, de most ezt kicsit nem értem.
Vicc,de a bajnokságban ez is elég lenne kb 30 meccsen. De ugye ilyen nem lesz. James az első számú csere lehet az első hármasban. De forgatva,rotálva is aranyat érhet,mert nem hoz olyan minőségbeli romlást,mint tavaly Morata,így nyugodtan alkalmazható. Láthatjuk,hogy mit tett Cr-rel a szezon,lépni nem bírt a vb-n.(+sérülés). Ilyen szempontból nem hülyeség a leigazolása. Olyan szempontból pedig az,hogy a kp attól még lyukas. Khedira remélem megy és valaki jön. DM-et 60ért akkor is eladnám,ha nem jönne a helyére James. Viszont a pénzből inkább Vidalt/Pogbát vennék + egy rutinos támadót Benzema mögé.Ha pedig a 4védő-Kroos-Modric-James-CR-Bale-Benzema felállás lesz, ki fog melózni Khedira/Alonso-Di Maria helyett?
Itt nem is szakmai okok vannak, hanem inkább üzleti, mivel DM kb a fizetésének megduplázását szeretné. Mondjuk Carlo marasztalja, szóval szerintem bőven megvan a helye a jövő évi csapatban is, egyedül a szerződés hosszabbítás, ami bekavar.Amúgy szerintem ezzel nem jár jól a Real, Di maria volt a szezon legjobbja így barcás szemmel, erre most teszik ki. Még ha tavaly, akkor oké, de most ezt kicsit nem értem.
Hát nem tudom, én amúgy is hadilábon állok a posztokkal, nekem a szélső is csatárnak számítdaffy írta:Maria milyen poszton játszik? Hova soroljuk,szélső vagy kp?Sanama írta: Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?
Úgy szerintem James is behúzható bármelyik helyre. Bár igazad lehet abban,hogy csak létszámban érkezik a helyére és James a támadó hármasban fog inkább szerepelni. Így viszont nem Isco látja kárát,hanem a sérült Jesé. Annyiban felesleges James leigazolása,hogy ennyiért a padon kezdi a szezont. Viszont az meg igaz,hogy nincs csere támadó a keretben.
Kroos lehetséges,hogy átveszi DM helyét majd a pályán. Egyelőre elképzelésem sincs,hogy Carlo mit szeretne. Ennek ellenére nagyon örülök a német érkezésének,Modric mellett nagy stabilitást adhat.
Én Vidalt hoznám James helyett és egy csere támadót pluszban,de nem én igazolok.
Sokakban úgy maradt meg a meccs, hogy az Atletico végigbekkelte az egészet, pedig ez messze nem így volt. A rendes játékidő kb. két harmadában jobbak voltak, a gólon kívül is voltak lehetőségeik, a Real egyértelműen meg volt fogva. Az utolsó harmadra meg teljesen elfáradt az Atletico, ezért szorultak be annyira, és ennek köszönhető az egyenlítés, ami után teljesen szét is estek, így a hosszabbításban könnyen kivégezhette őket a Real.Hát nem tudom, hogy az Atletico mivel tett többet a Bl győzelemért, mint a Real.. A 120 percnyi bekkeléssel, és az egy szem talált góljukkal? Szinte semmit nem csináltak abban a döntőben, ha nem a Real lett volna az ellenfelük, hanem mi, és ugyan úgy alakul a meccs képe, akkor ment volna az őrjöngés itt, hogy mekkora undorító bekkelést toltak végig, ez nem foci, stbstb..
szerintem Rodriguezzel Perez lapot húzott 19-re! Di María elengedése(ha igaz!!) viszont holtbiztos bukta!! aminek én persze örülök...danianevem írta:Kíváncsi leszek "Hámeszre", most akkor már van Kroos, Modric, Di María, Isco, Rodriguez arra a 2 posztra. Az argentin szinte biztos, hogy távozik majd, de szerintem Isco sem feltétlenül marad padozni.
Durva, mennyire átalakul a Real középpályája egy ilyen szezon után...
Laporta távozása óta valóban sajnos számos rossz döntés született, az évek óta tartó hátvédigazolással kapcsolatos töketlenkedés meg elég elkeserítő. Azonban te se felejtsd el, hogy Pérez is hibázott jó párszor, valamint továbbra is a nevekre ugrik... Az már Ancelotti bravúrja, hogy Bale-t jól építette be, illetve megtalálta Di María posztját is.GonzalezRaul írta:A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
Hát nem tudom, hogy az Atletico mivel tett többet a Bl győzelemért, mint a Real.. A 120 percnyi bekkeléssel, és az egy szem talált góljukkal? Szinte semmit nem csináltak abban a döntőben, ha nem a Real lett volna az ellenfelük, hanem mi, és ugyan úgy alakul a meccs képe, akkor ment volna az őrjöngés itt, hogy mekkora undorító bekkelést toltak végig, ez nem foci, stbstb..csabimo írta:...A tisztelet kijár de ezt a döntőt inkább veszitette el az atletico mint nyerte a Real..
jó, hagyjuk már ezeket a saját magunk igazolása végett felhozott "mi lett volna ha" dolgokat. ennyi erővel mi is makkoltuk anno a BL-t, mert Iniesta a 658. percben lőtte a gólunkat, előtte meg nem adták a Chelsea-nek a jogos találatot, stb., a végtelenségig lehetne sorolni. sorolják is bőven a szűk látókörű emberek az uefalonát, meg a hasonló elmés megnyilatkozásokat, csak amikor ezután a szánalmas idény után, amikor egy Elche-t nem bírtunk megverni a bajnoki címért, azzal példálózol, hogy előrébb végeztünk, az ugyan olyan izzadtságszagú. persze ha nálad a Barca szurkoló szerep kötelezően együtt jár a Madrid leminősítésével, akkor hiába magyarázok, csak az a baj, hogy amikor meg majd jön a másik oldal, hogy ha nem a Barcának fújnak akkor sehol nincsenek vagy mit tudom én, akkor te leszel a leghangosabban felháborodva...Zozzy 5 írta:csabimo írta:Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..
A kupadöntőn jobbak voltak?lehet!de inkább mi voltunk gyengébbek önmagunkhoz képest etől függetlenül Neymarka berughatta volna a hosszabitásért..
A bajnokságban pedig mögöttünk végeztek és odavissza rugtuk őket, MÉG igy is hogy kinszenvedés volt nézni sokszor a játékunkat!!
Maradjunk annyiban hogy igy voltak partiban hogy gyengélkedtünk és nem volt igazán átütőerő a csapatban de leginkább Messiben, aki az ilyen kupadöntöt meg bajnokságutolsómeccset eldöntögette ha ment neki a játék..
A védelmünk meg évek óta vicc jövőre se lesz rosszabbviszont LE jobb lesz mint Martino legalább is remélem!
jó, hagyjuk már ezeket a saját magunk igazolása végett felhozott "mi lett volna ha" dolgokat. ennyi erővel mi is makkoltuk anno a BL-t, mert Iniesta a 658. percben lőtte a gólunkat, előtte meg nem fújták le Pique kezezését stb., a végtelenségig lehetne sorolni. sorolják is bőven a szűk látókörű emberek az uefalonát, meg a hasonló elmés megnyilatkozásokat, csak amikor ezután a szánalmas idény után, amikor egy Elche-t nem bírtunk megverni a bajnoki címért, azzal példálózol, hogy előrébb végeztünk, az ugyan olyan izzadtságszagú. persze ha nálad a Barca szurkoló szerep kötelezően együtt jár a Madrid leminősítésével, akkor hiába magyarázok, csak az a baj, hogy amikor meg majd jön a másik oldal, hogy ha nem a Barcának fújnak akkor sehol nincsenek vagy mit tudom én, akkor te leszel a leghangosabban felháborodva...csabimo írta:Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..
A kupadöntőn jobbak voltak?lehet!de inkább mi voltunk gyengébbek önmagunkhoz képest etől függetlenül Neymarka berughatta volna a hosszabitásért..
A bajnokságban pedig mögöttünk végeztek és odavissza rugtuk őket, MÉG igy is hogy kinszenvedés volt nézni sokszor a játékunkat!!
Maradjunk annyiban hogy igy voltak partiban hogy gyengélkedtünk és nem volt igazán átütőerő a csapatban de leginkább Messiben, aki az ilyen kupadöntöt meg bajnokságutolsómeccset eldöntögette ha ment neki a játék..
A védelmünk meg évek óta vicc jövőre se lesz rosszabbviszont LE jobb lesz mint Martino legalább is remélem!
Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..Zozzy 5 írta:csabimo írta:Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek!) addig összevehetik a fél világot
jaa bemakkoltak egy Bl-t
biztos idén is sikerül
![]()
ja, bemakkolták, biztos be lehet makkolni BL-t, azért nem nyerte még meg senki egymás után kétszer...meg ja, a kupadöntőben is zseniálisan játszottunk ellenük, csak nem volt szerencsénk. ja nem...
az űrfocis korszakunkban is indokolatlan lett volna az ekkora pofa, nem hogy most, amikor olyan játékot produkáltunk, amit fizikai fájdalommal járt néha nézni.
meg mielőtt annyira leírnánk bárkit is, azt tegyük hozzá, hogy az edzőnk egyelőre zsákbamacska, a védelem megerősítése pedig bohózatba megy át.
csabimo írta:Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek!) addig összevehetik a fél világot
jaa bemakkoltak egy Bl-t
biztos idén is sikerül
Megérdemelték a győzelmet, bár az Atlétinek jobban örültem volna, ha már így alakult. Idén remélhetőleg a Neymar-Suarez-Messi trió már bealáz mindenkitcsabimo írta: Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek!) addig összevehetik a fél világot
jaa bemakkoltak egy Bl-t
biztos idén is sikerül
A két szélső poszt fix, már ha nincs sérült, centerben vagy védekező kp-ként egyik sem fog játszani, szóval kettő lesz az... Ha áttérnétek 4-2-3-1 -es hadrendre, akkor is fenn áll.GonzalezRaul írta:Még véletlenül sem 2 posztról beszélünk.![]()
Milyen szezon után? megint mögöttünk végeztek!danianevem írta:Durva, mennyire átalakul a Real középpályája egy ilyen szezon után...
Még véletlenül sem 2 posztról beszélünk.danianevem írta:Kíváncsi leszek "Hámeszre", most akkor már van Kroos, Modric, Di María, Isco, Rodriguez arra a 2 posztra. Az argentin szinte biztos, hogy távozik majd, de szerintem Isco sem feltétlenül marad padozni.
Durva, mennyire átalakul a Real középpályája egy ilyen szezon után...
Laporta távozása óta valóban sajnos számos rossz döntés született, az évek óta tartó hátvédigazolással kapcsolatos töketlenkedés meg elég elkeserítő. Azonban te se felejtsd el, hogy Pérez is hibázott jó párszor, valamint továbbra is a nevekre ugrik... Az már Ancelotti bravúrja, hogy Bale-t jól építette be, illetve megtalálta Di María posztját is.GonzalezRaul írta:A vezetőség sumákol, rossz döntéseket hoz. Ez van.
Maria milyen poszton játszik? Hova soroljuk,szélső vagy kp?Sanama írta: Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?
Oké, hogy Di Maria elmegy, és helyette jön James, de ők mióta játszanak egy poszton?DM helyére hoznak egy Jamest. +10-20 millás ráfizetéssel.
Még megy Khedira (remélhetőleg) és a helyére érkezik valaki,aztán kész is.
DM helyére hoznak egy Jamest. +10-20 millás ráfizetéssel.Sanama írta: Erre hoznak elé (meg Isco elé) egy James-t
Miért,ettől már nem az?És még a mi vezetőségünk a balek.