Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lehet senkivel összehasonlítani őket. Lássuk csak van egy Rafinhánk,egy Rakiticünk meg egy Robertónk. Ja meg egy kiöregedett Xavink, aki lassan az öregotthonból fog meccsre járni.Egy szem inivel mit akarunk, nem beszélve arról, hogy ő sem éppen élete formájában van. Az meg, hogy az elmúlt két évben így meg úgy. Igen ezt mindenki látta, de eddig semmi érdemleges változás nem történt, sem Tatánál és most sem(aztán persze lehet,hogy nagyon jók leszünk majd meglátjuk). A bajnokságot meglehet nyerni egyébként, mert minden tekintetben hatalmas a különbség a kicsik és a nagyok között, ezt ez a meccs is remekül szimbolizálta. Tavaly am nyert az Atletico, arra ki számított? Azelőtt meg egy szinte edző nélküli Barca volt 100 pontos, egy évvel korábban meg egy nem túl acélos Real csinálta ugyanezt. Nyilván erősebb a keretük, de még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. A kpjuk viszont jobb biztos,hogy jobb(nevekből áll). Ez tény.Bestbarca írta:A Barca jobb képességekben,hogy idézzek, mindenki azt hiszi milyen jó középpályásai vannak de a Barcelona középpályásaival ne lehet senkiket összehasonlítani,az más dimenzió...Ha újra rend lesz és normális taktika vége...Ha a labda nincs egy csapatnál akkor tök mind1 hogy mennyire jó a haja Cének vagy hogy zselézési tanácsokat kapott e Bale tőle...
jó, mondjuk ez ilyenek tényleg komolytalanokBarca_10 írta:többször is kardoskodtam amellett, h Messit el kell adni
Maradjunk annyiban, hogy bestbarca és remy, tehát mindkét oldal minősítette önmagát...S.Agüero írta:Bestbarca, már nem azért, de pont az ilyen elvakult hsz-ek miatt minősítettük olyannak, amilyennek a túloldalt...
De nem is, mert azokat ők mondták, és az nagyképű és a földtől elrugaszkodott, meg túlzott önbizalmuk van, de ez tök korrekt volt..S.Agüero írta:Bestbarca, már nem azért, de pont az ilyen elvakult hsz-ek miatt minősítettük olyannak, amilyennek a túloldalt...
Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki nem ismeri el pl. Rakitic képességeit, csak aztán féltávnál inkább csak olvassa a fórumot,ne írjon ódákat róla,ha épp bejön - senki sem tudja,hogy milesz, róla tudod a véleményemcrixus írta: Engem biztosan ezek közé sorolsz, úgyhogy előre szólok, engem nem fogsz ezek között látni.
A véleményem változhat idővel, mert nem vagyok tévedhetetlen, de ha változik sem fog drasztikusat.
Egyébként sem hiszem SAJNOS, hogy szükség lesz majd arra, hogy változzon...![]()
A Real erősségét abban látom még, hogy náluk senki sem akar több lenni, mint ami igazából. talán Ronaldo az, aki a szélső pozícióból néha kicsit befelé megy, de alapvetően mindig a szélről indul, ahogy Bale is, fekszik nekik ez a játék, a szervezést pedig azokra hagyják, akik "értenek" hozzá, ma főként Kroos és Modric. Nálunk, ha Neymar és Messi nem szállhatnak be a szervezésbe, akkor nem tudják a legjobbjukat nyújtani, ezzel viszont tulajdonképpen kiveszik a támadó középpályásainkat a játékból. Ha pedig majd Suárez is be akar ebbe szállni akár csak kis mértékben is, akkor annál nagyobb lesz gond. Iniesta és Rakitic levegőt sem fognak kapni.
A másik pedig Ancelotti személye. Borzasztóan jól összerakta a Real-t és Mourinho-nál is többet tudott nyújtani, azzal, hogy ő az öltözőben is harmóniát tudott teremteni, ezért is nyertek Bl-t.
A harmadik és nem egészen elhanyagolható dolog az az, hogy a középcsatár posztot kivéve mindenhova jut szinte két klasszis és még vége sincs az átigazolási szezonnak. Ehhez képest nálunk a pl. középpályán a matuzsálemi korú Xavi és Roberto ülnek Rafinha mellett (utóbbiban bízom nagyon). Tehát ha történik valami Iniesta-val vagy (az általam közepesnek tartott) Rakitic-csel, akkor bajban leszünk.
Tehát lenne egy fogadásom arra, hogy akár féltávnál ,akár szezon végén ki hol fog állni a tabellán....
Szerintem meg pont az a baj, hogy sokan még mindig a Pep éra reneszánszát várják, ebbe buktunk bele az elmúlt szezonokban is. Meg az idő is sok mindent megszépített, mert az a csapat sem volt verhetetlen, mindegyik szezonban volt olyan ellenfél amely meg tudott szorítani, vagy le is tudott győzni minket a BL-ben. Az 5-0-al is lehet példálózni, de akkor Mourinho csapat még az építkezés elején volt, a következő szezonban már elvitték a bajnokságot. 2012-re már igencsak látszott, hogy abban a csapatban nincs sok tartalék. El kell fogadni, azok az idők már nem jönnek vissza, az akkori kulcsemberek közül kisebb vagy nagyobb mértékben, de mindenki visszaesett, Alves és Pique pl. teljesen a reciprokukra fordultak.A véleményemet pedig tartom, csalóka a kép,Pep előtt is mindenki leírta Xavi ini féle középpályát hogy nem elég jók nem működik ez...Ha fizikálisan összelesznek rakva és nem a kórházban töltik a szezon felét sehol nincs hozzájuk mai napig senki...Az utsó 2 szezonban ezt láthattuk,hogy rendre húzták a lábukat félsérülten játszottak nem is ment...Xavinál azt mondom öreg lehet már nem lehet összerakni úgy,de ha igen akkor újra vége lesz mindennek...Ini meg még simán versenyképes lehet...Amúgy meg rossz taktikával, középpályás védelemmel meg egy fél világválogatottnyi sérülttel áltunk ki rendre az utsó 2 szezonban a nagy meccseken...Nem gondolom hogy a realitást mutatná így a teljesítményünk...
Az ilyen madridiaknak meg üzenem hogy vigyázni mert megharap titeket Suarez...Sztem ha LE fizikálisan és erőnlétileg rendet tesz, megintcsak nagy bajba lesz a madrid, lásd Mou féle 5-0...A Barca jobb képességekben,hogy idézzek, mindenki azt hiszi milyen jó középpályásai vannak de a Barcelona középpályásaival ne lehet senkiket összehasonlítani,az más dimenzió...Ha újra rend lesz és normális taktika vége...Ha a labda nincs egy csapatnál akkor tök mind1 hogy mennyire jó a haja Cének vagy hogy zselézési tanácsokat kapott e Bale tőle...
Engem biztosan ezek közé sorolsz, úgyhogy előre szólok, engem nem fogsz ezek között látni.hajnesz írta: Más: Most úgy összeírnék egy listát,akik ennyire borúlátóak, leminősítik a játékosainkat,aztán meg december környékén meg majd verik a mellüket,hogy mi megmondtuk,hogy beválik minden igazolásunk.Rakitic tanár lesz, mert ők mindig is tudták, csak épp a kistesójuk/feleségük ült a gép előtt,mikor születtek ezek a leminősítő kommentek.
No látom újabb kommentelő hozta a madridi szintet.Sajnos az ilyenek miatt kell erről beszélni hogy a madridi szint...Az ilyenek miatt imádom annyira amikor a madrid fűbe harap...Megint és megint...REMY írta:Erre csak ezt tudom mondani: Eriggy a kumma anyádba hülyegyerek!Bestbarca írta:Hagyjuk már ezt a Real tömjénezést...Úristen...Tavalyinál semmivel sem erősebbek,amikor rossz formában rossz taktikával otthon vertük őket...Azért ez ellen a Sevilla ellen visszafelé futva is rúgnánk egy 3mast. Amúgy meg a nyakamat rá hogyha elkapja a fonalat a Barca,ilyen Kroos meg Rodrigez félék labdába nem érnek...Hol van bármelyikük Initől vagy Xavitól,hagyjuk már.Sokan azt hiszik a Barca középpálya már kifingott,mert volt 2 gyengébb szezon ahol sérültek voltak rendre a kulcsemberek meg rossz taktika volt...Kross jójó de Inihez képest közepes.Xavit meg nyugodtan írják csak le,majd a pályán megmutatja.Rakitic meg lazán jobb lesz mint Modric.Modricban Kroosban kb 5 éve nem értem mit látnak az emberek.(No még pláne Khedirában.) Jó munkások de a zsenialitás sehol. Elől meg Benzema, no a világ röheje hogy elköltenek kb 1milliárd eurót és ő még kezdő...Hátul meg megnézem majd mit kezdenek a mi támadóinkkal.Közepes napon is benyalnak 3 az tuti. De ez privát vélemény, én nem látom a madridban azt a hűhát.Egy jó kupa csapat,nem több...Top3 tény, de verhető ha uralni tudjuk a játékot sok esélyük nem lesz. Lásdd Dortmund tavaly lemosta őket,mázliuk volt...
És mi a fenét sírunk,végülis nálunk csak Xavi,Ini,Messi,Neymar,Suarez félék futkosnak...Bármelyikük jó napot fog ki nyertünk...![]()
![]()
Úristen [auto_cenzúra]
![]()
![]()
hogyne azon múlna bakker...mess2009 írta: elől, minden (na jó, sok minden) Messin múlik majd. ha még egy szezont "elsétál" bajban leszünk.
aki pedig azon kesereg, hogy Messi és Neymar nem érti meg egymást szerintem nem ezen múlik! mindkettő egyéniség és ha amúgy jó formában vannak mindkettőnek juthat partner akivel összejátszhat, nem feltétlenül és állandóan egymással..