még szerencse, h a spanyol bajnokság és benne főleg a real madrid meccsei, amit egyébként kb tizen- max tizenöten nézegetnek a világban, az nem annyira problémás szitu....
az is lazán belefér, h vannak olyan gyerekek, akiknél úgy jön ki a stressz, h az a probléma kezelése, h betakarják, agyonrúgják, megtapossák, megfejelik az ellenfelüket.
igen, azt írtam hogy tizen-tizenöten nézik a real meccseket. forgasd ki a szavaimat, gratulálok.
látom nagyon nehéz felfogni amit írok, lehet én nem fogalmazok elég érthetően, de sehol nem írtam, hogy belefér az, amit pl. Ramos vagy Pepe csinálnak. de attól függetlenül szerintem sokkal inkább emberi viselkedésre vall akár egy ütés, mint 1 harapás. ha te valakivel pl. összeszólalkozol mit csinálsz? odarohansz és megharapod? szerintem ez sokkal betegesebb, még ha nem is annyira veszélyes.
egyszerűen azért, mert a felesleges brutalitás rohadtul nem emberi viselkedés. oké, a többi is undorító, ezzel egyetértek, de egy földön fekvőbe belerúgni/megtaposni másik kezét/oköllel ütni a másik csapat játékosát azért más. egy épelméjű ember nem csinál ilyet. arról ne is beszéljünk, hogy ez már a kismilliómodik ilyen volt a karrierje során, ráadásul Clásicon is csinálták, aminek a nézettsége eléggé meghalad 1 egyszerű bajnoki meccset.
ezt úgy írod, mintha Pepe és Ramos annyi komoly sérülést okoztak volna már.
szegény Mandzukic is tegnap majdnem agyrázkódást szenvedett, olyan komolyat kapott Ramostól. nem is értem, hogy úszta meg komolyabb sérülés nélkül.
nem kell túldramatizálni ezeket. csúnya dolgok, jogos lenne az eltiltás, de hogy egy lapon emlegetitek egy harapással, azért az elég komoly elfogultságra vall.
meg egyébként azért a clasicokon mindkét oldalról elég keményen ment a patkánykodás, remélhetőleg ez idén már változni fog.
nem megy, bocsi. gondolom nektek se menne, ha ti igazoltátok volna lenne

én félre tudom tenni sokszor a szurkolói "hovatartozásomat" ha egy-egy ilyen dologról megy a vita. de pl. barcás barátom is elismeri, hogy a 4 hónapos bünti (természetesen a többi hülyeség feloldása mellett) teljesen reális, főleg úgy, hogy majd' 2 hónap nem a szezonban volt.