Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Néztem én is, nem is értettem. Valószínűleg valami lökdösődést látott... de szólni kellett volna a bírónak (Lahoz volt ha jól emlékszem), hogy férfiak között vezet meccset nem pedig az u-15ös lányoknak. Szerintem szabályos gól volt.Totál homály volt a bíró (szokás szerint).Alcantara írta:Aki látta a Malaga-Bilbao meccset segítsen. A 95. percben a Bilbao kapusa szerintem teljesen szabályos gólt fejelt a Malaga hálójába. Miért nem adták meg?
Utána meg, ahogy Farkas Norbert is mondta, tizenegyest kellett volna ítélni a Bilbaonak. Én teljesen értetlenül állok a kérdés előtt...Alcantara írta:Aki látta a Malaga-Bilbao meccset segítsen. A 95. percben a Bilbao kapusa szerintem teljesen szabályos gólt fejelt a Malaga hálójába. Miért nem adták meg?
Simeone edzői pályafutása szempontjából kulcsfontosságú lesz ez a szezon. Nyilván már az előző évben is letette a névjegyét, de azért láttunk már egyszezonos edzőket/csapatokat (játékosokat...). Viszont ha idén is versenyben tartja a Atleticot hazai és akár nemzetközi szinten is, annak ellenére, hogy továbbra sem az övé a legerősebb keret, akkor szerintem jövő nyáron kivásárolják őt a madridi kispadról.hank1ee írta:Simeone egyszerűen lehengerlő. Szinte éget az a tűz, ami benne van, és szerintem szakmailag is befér a top3-ba, erről az árulkodik, hogy az Atleticonak tényleg majdnem minden apró játékhelyzetre van megoldása. Ez a Griezmann-Mandzukic duó büntetni fog, a középpályán Gabi és Tiago ugyanúgy tolják, mint az előző szezonban, a védelem megint nagyon ott van a szeren, és ez a Moya is igen jól véd, nem is gondoltam volna, mögötte meg van egy másik igen jó kapus. Jó lenne, ha nem érteném félre ezt a szuperkupadöntőt, és Kokéékkel megint számolni kéne!
Egyetértek veled. Elengedtek egy csomó játékost, miközben óriásit igazoltak újra: Siqueirát én a La liga egyik legjobb balhátvédjének tartom, nem lenne Alba, nálunk simán el tudnám képzelni.hank1ee írta:Simeone egyszerűen lehengerlő. Szinte éget az a tűz, ami benne van, és szerintem szakmailag is befér a top3-ba, erről az árulkodik, hogy az Atleticonak tényleg majdnem minden apró játékhelyzetre van megoldása. Ez a Griezmann-Mandzukic duó büntetni fog, a középpályán Gabi és Tiago ugyanúgy tolják, mint az előző szezonban, a védelem megint nagyon ott van a szeren, és ez a Moya is igen jól véd, nem is gondoltam volna, mögötte meg van egy másik igen jó kapus. Jó lenne, ha nem érteném félre ezt a szuperkupadöntőt, és Kokéékkel megint számolni kéne!
Hol olvastad, hogy holnap lesz?ZBarca írta:Nem tudja valaki véletlenül, hogy holnap hánytól lesz a spanyol bajnokság menetrendjének sorsolása?
A válaszokat előre is köszönöm!
Túl kicsi a skála.Fecooo írta:10-es skálán ezek mennyire hülyék?
Ezek Zubiéktól tanulnak szerintem.Fecooo írta:10-es skálán ezek mennyire hülyék?
legkevesebb baj DC-vel van.MQuC írta:Azt felejtik el a válogatott kapcsán, hogy -amint a neve is mutatja - ez A válogatott. Ergo nem egy fix kerettel kell dolgoznod, hanem azt hívsz be , akit akarsz, s azt is KELL behívnod, aki aktuálisan a legjobb formában van. Tehát MArtinez kellett volna Busi helyén játszon, Mata és Villa pedig szintúgy játszhatott volna. Főleg úgy, hogy látszott, DC abszolút súlytalan a meccseken. (Azért mégiscsak széthajtotta magát a szezonban, plusz nem is hiszem, hogy teljesen egészséges volt) Negredo behívásáról meg már ne is beszéljünk... Szép volt Del Bosce