2014.09.01. 11:29:44
Mindenki úgy szereti összehasonlítani a két csapatot akkor én is megtenném ezt. Kezdjük is a kapus szekcióban, (Bravo - Casillas) Bravot személy szerint én túlértékeltnek Casillast pedig letűnőnek tartom (értsd, el kellett volna adni had vezessen még le valahol). A védelmek, hát ide is lehetne mit sorolni de mindkét oldalon lenne mit csinálni, hogy gatyába legyenek rázva, jobb oldalon mind2 csapatnak van egy támadás oriántált bekkje akinek valamiért az a berögződése, hogy ha kell ha nem fel kell futni az ellenfél 16osáig.. ez működik például Lahm esetében (egy külső példa) aki még vissza is tud érni és ténylegesen veszélyt jelentő támadásokat szervez. Középen Pique/Matyi szemben Ramos és pepe duoval, 2 bizonytalan teljesítményű védő néz szembe 2 ideggyenge agresszióra hajlamos védővel, teszem hozzá egyik sem jobb eset.. baloson Alba és Marcelo, talán a 2 csapat leg inkább kompetens bekkjei akiknek van keresni valójuk a felfutásokban. Középpálya, na ez is megér egy misét vkp egyik oldalon sincs rendesen, Rakitic krossal szemben, erősségük talán a hosszú indítás és, hogy még látnak is a pályán ám számomra itt ki is merült mert egy Vidal szűrési képességeit meg sem közelítik. Hamesz és Busi.. egyik kiforratlan másik meg sehol nincs önmagához képest... és ne feledkezzünk meg Rafinha és Modricrol sem, azért sztem ez nem kérdés melyiknek van több keresni valója.. és akkor végül de nem utoljára a támadó szekciók, Bale egyedül nem tehet csodát, Benzema azt sem tudom mit keres még ott pláne 10es mezzel.... Ronaldo hiányában pedig Jesének igeni kéne a lehetőség.. de lássuk a mi gyöngyszemeinket is, Pedro egy kutyaütő akit idén nyáron el kellett volna adni, Messi ő mint láthatjuk ha élvezi a játékot akkor rendkívül attraktív de amit Balerol is írtam egyedül nem tud csodát tenni, Munir és Sandro pedig egyelőre kiforratlan, tessék a gerendát meglátni a saját csapatban is ne csak a másikat ócsárolni..