2014.10.11. 20:47:22
A vízilabdával kapcsolatos kommentem után most úgy fer,ha gratulálok a magyaroknak. Nagyon szorítottam nekik Dárdai miatt. Játékban nem volt semmi kiváló, de ennyire összerakott csapatot én még nem láttam. Nem volt az a pánikhangulat 1-0 után sem, védelem végre tapasztalt, nemzetközi szinten is teljesitő(inkább kint játszó) játékosokból lett összerakva,bár a gólt a két khv hozta össze, s nem a középpályás dolga oda visszaérni. A modern védekezésben(kb 95óta) a védők nem embert,hanem területet kell,hogy fogjanak, és sajnos a csatárral mindkét belső védő elment a rövidre,és így keletkezett a gól. Mindenki nagyon küzdött,le a kalappal az egész csapat előtt! Egyedül azt változtattam volna,hogy Gera kicsit szabadabb pozicióban játszon,a csatár mögött, védekező feladatok nélkül,mert még mindig ő a legjobb magyar játékos. A Bazsi meg messze nem olyan jó játékos,mint amennyire tartják.TŐle vártam a megváltást,de ő és Gera között annyi a különbség,mint kb Neymar és Hulk között. Királynak meg kb addig kell védenie,amig két lábon bir járni,mert nála jobb kapusa nincs a csapatnak.
Más: Lehet,hogy csak én vagyok túl optimista ember, de ezt a Gundelt nem engedném többet meccset közvetiteni,amit meg is fogok írni az M1nek. Több ezer ember várja a meccset,erre olyan hülyeségeket mond,hogy végre letelt az 5perc,és nem kaptunk gólt,stb. Inkább maradjon a pottyantós játékoknál,oda úgy sem kell 10es IQnál több. Esetleg ha felül akar teljesiteni,akkor vezesse a táskát játékot, ilyeneket úgy sem néz ép eszü ember,a sok mamának aki otthon unatkozik meg kb. mindegy,hogy milyen a szinvonal.