Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nálam csak háttérzene a meccs, de erre én is felkaptam a fejemVakmacska írta:50ezer lakos, és van negyedosztályú bajnoksága is...
Megnézném
Túlterhelték magukat,ha egyszerűek akarunk lenni.Vakmacska írta:Lehet, hogy én vagyok az egyszerű, hogy nem tudom mit jelent, de megkérdezem itt, hátha valaki tudja a választ.
mit jelent az, amit Dárdai mondott a játékosokról, hogy elsavasodtak?
Balázs gólja mellet nekem is ez a küzdés-hajtás volt az ami legjobban megmaradt,remélem ezen az úton megyünk tovább!Alfa írta:Le a kalappal a fiúk es az edzői stáb előtt. Es elsősorban nem azért mert 1-1-et játszottak hanem azért ahogy játszottak . Küzdöttek , hajtottak mindent megtettek a győzelemért . Nagyon megmaradt bennem , hogy Szalai a felpályáról futott vissza kb a saját 16-sunkig es szerelt ez eddig nem nagyon volt jellemző . Most büszkék lehetünk a válogatottunkra
Emlékeim szerint mindig így mozgott, az agilitást nem nála kell keresni. Nikolics egyébként jól mozog.Sanama írta:UI: Szalai nincs elhízva? Mint egy tank, olyan lassan és darabosan mozgott.
Tipikus magyar hozzáállás.Zozzy 5 írta:ha minden [auto_cenzúra] meccs után leírjuk, hogy mennyire szarok vagyunk, akkor miért nem örülhet az ember annak, ha egyszer nem vagyunk annyira szarok?visca el barca írta:istenem, olyan extázis van egy semmit nem érő döntetlen után, mintha vb-t nyertünk volna.
szalairól is írhatnék egy misét, de nem akarok "ünnep"rontó lenni..
ha minden [auto_cenzúra] meccs után leírjuk, hogy mennyire szarok vagyunk, akkor miért nem örülhet az ember annak, ha egyszer nem vagyunk annyira szarok?visca el barca írta:istenem, olyan extázis van egy semmit nem érő döntetlen után, mintha vb-t nyertünk volna.
szalairól is írhatnék egy misét, de nem akarok "ünnep"rontó lenni..
Ok,akkor inkább várok egy San Marino elleni győzelmet!Stalkyard írta:Szomorú életed lesz.Leon írta:
Na jó én legközelebb akkor fogok örömködni ha kijutunk az EB-re és meg is nyerjük!
A szabály szerint az számít, amivel szabályos gólt lehet szerezni, és a védőnek szintén ilyen testrészei. Tehát nem volt les.Lionel85 írta:A román ahogy ellépett a les kialakításához, még otthagyta a lábát, azzal volt egy vonalban Szalai. Kérdés, hogy jelenleg mi a szabály. Számít-e a játékos testrésze, vagy csak a törzse és az alapján kell figyelni a lest, mert már mindkét verziót hallottam már.PCsabi írta:Ez 10-ből 9x gól, nem pedig les.
Az a baj, hogy a pontrúgásokon kívül esélyünk sincs gólt lőni.
Természetesen a jobb oldalról...
Szomorú életed lesz.Leon írta:
Na jó én legközelebb akkor fogok örömködni ha kijutunk az EB-re és meg is nyerjük!
Na jó én legközelebb akkor fogok örömködni ha kijutunk az EB-re és meg is nyerjük!visca el barca írta:örüljetek noh... nem bánom