Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Capon
Llegenda del Barça

2014.10.14. 21:29:47

50ezer lakos és még így sem tudunk egy olyan játékost sem pályára küldeni aki akár csak egy kicsivel is képzettebb lenne náluk. Tiszta szégyen. Eredménytől függetlenül, legalább ez a mi javunkra szólna, de még ez sincs meg.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.14. 21:22:08

Vakmacska írta:50ezer lakos, és van negyedosztályú bajnoksága is...
Megnézném :-D
nálam csak háttérzene a meccs, de erre én is felkaptam a fejem :D

első osztályban van 10 csapat, az kb 200 játékos, a négy osztályban legyen kb összesen 1000..
a lakosság fele nő, a maradék 25 ezer férfiból van kb 12-13e aki 40+ éves, másik 5-6e akik mondjuk 15-16 év alattiak. ez azt jelenti h a kb 7000 maradékból, minden 7. ember játszik vhol :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.10.14. 21:17:57

50ezer lakos, és van negyedosztályú bajnoksága is...
Megnézném :-D
daffy
Madridista

2014.10.14. 21:07:51

Vakmacska írta:Lehet, hogy én vagyok az egyszerű, hogy nem tudom mit jelent, de megkérdezem itt, hátha valaki tudja a választ.
mit jelent az, amit Dárdai mondott a játékosokról, hogy elsavasodtak?
Túlterhelték magukat,ha egyszerűek akarunk lenni.
Leon
Director del Fútbol

2014.10.14. 21:07:38

1-0 ide,Szalai. 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.10.14. 20:57:33

Lehet, hogy én vagyok az egyszerű, hogy nem tudom mit jelent, de megkérdezem itt, hátha valaki tudja a választ.
mit jelent az, amit Dárdai mondott a játékosokról, hogy elsavasodtak?
Alcantara
Director del Fútbol

2014.10.14. 20:45:51

Dibusz kezdő, Simon Krisztián Varga Józsi helyén.

Érdekes változások, kíváncsi leszek, főleg Krisztián játékára.

HAJRÁ MAGYAROK! =D>
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.10.12. 15:15:48

A románok az első félidőben irányítottak, jól játszottak sokan, a testcselek, hirtelen irányváltások, magabiztos passzok csak azt vetítették előre, hogy nehéz meccs vár a magyarokra. Az idő múlásával aztán kicsit több területet kaptunk, de a labdát nem tudtuk kellően megtartani. Varga oldalán rendre megvertek a hazaiak, a góljuk előtt is azon az oldalon maradt szabadon a játékos, aki beadta a labdát. Dzsudzsák nem volt elemében az első 45 percben, akkor még úgy gondoltam, hogy az volt a legjobb megmozdulása, amikor a félidő végén bement az öltözőbe... Aztán a második félidőre visszább húzódtak a románok, több területünk volt, látszott, hogy nem erőlködnek további gólokon. Mi pedig köszöntük szépen, kicsivel több elánnal és szerencsével játszottunk, az egyenlítés megérdemelt volt. Utána már arról szólt a játék, hogy majdnem meglett a győzelem Nikolics akciójánál és nem az, hogy megint beszorítanak minket, mint az első félidő elején. Nem így lett és megérdemelt döntetlent sikerült kicsikarni egy nehéz pályán.
Kép
Kép
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.10.11. 23:22:46

Alfa írta:Le a kalappal a fiúk es az edzői stáb előtt. Es elsősorban nem azért mert 1-1-et játszottak hanem azért ahogy játszottak . Küzdöttek , hajtottak mindent megtettek a győzelemért . Nagyon megmaradt bennem , hogy Szalai a felpályáról futott vissza kb a saját 16-sunkig es szerelt ez eddig nem nagyon volt jellemző . Most büszkék lehetünk a válogatottunkra
Balázs gólja mellet nekem is ez a küzdés-hajtás volt az ami legjobban megmaradt,remélem ezen az úton megyünk tovább! :D

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.11. 23:11:31

Le a kalappal a fiúk es az edzői stáb előtt. Es elsősorban nem azért mert 1-1-et játszottak hanem azért ahogy játszottak . Küzdöttek , hajtottak mindent megtettek a győzelemért . Nagyon megmaradt bennem , hogy Szalai a felpályáról futott vissza kb a saját 16-sunkig es szerelt ez eddig nem nagyon volt jellemző . Most büszkék lehetünk a válogatottunkra
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.11. 23:10:42

Sanama írta:UI: Szalai nincs elhízva? Mint egy tank, olyan lassan és darabosan mozgott.
Emlékeim szerint mindig így mozgott, az agilitást nem nála kell keresni. Nikolics egyébként jól mozog.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
P.G.D.
Barça B

2014.10.11. 22:54:08

Úgy "fair" hogy gratulálok a válogatottnak. Egyfelől mentálisan olyan dolgokat csillogtattak, amit legszebb álmomban sem képzeltem volna(szabályos gól elvétele,félidő végén kapott gól,első félidei nyomás,amit kibírtak nagy részben). 8) Másfelől pedig végre nem jött a szokásos hibázunk egyet és azon megy el a meccs című sztori,meg az ehhez hasonló amatőr helyezkedési hibák stb. =D> Szval a fejlődés megkérdőjelezhetetlen, csak hogy egy klasszikust idézzek :D Dárdai is egyenlőre jó, de maradjunk annyiban hogy láttunk már ilyen eredmény után edzőt megbukni.(Moyes) A másik:nem szabad elbízni magunkat. A bajnokok nem úgy születnek, hogy az első jobb eredmény után azt mondják:jól van ennyi volt most pihenek egy kicsit.Nem, hanem mennek tovább amíg csak bírják. A játékosok nem kakilták össze magukat,Dárdai beléjük nevelte a magabiztosságot úgy néz ki(és még tolódtak is :) ). Viszont a támadójátékunk egy nagy nulla. Szalai egy labdát nem tud átvenni,Nikolics úgy-ahogy elment de nem volt valami nagy szám,Dzsudzi pedig egyedül kevés. Az összeszokottság minimális(még),de Tőzsérnek meg Gerának volt pár jó passza. Viszont sokáig kapura lövésünk sem volt, szval ez azért gáz.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
P.G.D.
Barça B

2014.10.11. 22:54:08

Úgy "fair" hogy gratulálok a válogatottnak. Egyfelől mentálisan olyan dolgokat csillogtattak, amit legszebb álmomban sem képzeltem volna(szabályos gól elvétele,félidő végén kapott gól,első félidei nyomás,amit kibírtak nagy részben). 8) Másfelől pedig végre nem jött a szokásos hibázunk egyet és azon megy el a meccs című sztori,meg az ehhez hasonló amatőr helyezkedési hibák stb. =D> Szval a fejlődés megkérdőjelezhetetlen, csak hogy egy klasszikust idézzek :D Dárdai is egyenlőre jó, de maradjunk annyiban hogy láttunk már ilyen eredmény után edzőt megbukni.(Moyes) A másik:nem szabad elbízni magunkat. A bajnokok nem úgy születnek, hogy az első jobb eredmény után azt mondják:jól van ennyi volt most pihenek egy kicsit.Nem, hanem mennek tovább amíg csak bírják. A játékosok nem kakilták össze magukat,Dárdai beléjük nevelte a magabiztosságot úgy néz ki(és még tolódtak is :) ). Viszont a támadójátékunk egy nagy nulla. Szalai egy labdát nem tud átvenni,Nikolics úgy-ahogy elment de nem volt valami nagy szám,Dzsudzi pedig egyedül kevés. Az összeszokottság minimális(még),de Tőzsérnek meg Gerának volt pár jó passza. Viszont sokáig kapura lövésünk sem volt, szval ez azért gáz.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
Leon
Director del Fútbol

2014.10.11. 22:44:38

Ma szívesen köztük lettem volna: 8)

https://www.youtube.com/watch?v=lGZesOqgmVw" target="_blank

L4wandowski

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.10.11. 22:19:53

nekem olyan volt ez, h nyertünk 1-1re! és meg lehetett volna frankón a győzelem is, ha a gyökér bíró nem veszi el a gólunkat... mindegy, nagyon nagy öröm volt látni, amikor bekussolt az ötvenezer vadállat! =D>

DE!

vára remélem, h nem fog most hátradőlve fürdeni a dicsőségben az a sok gyökér, akik olyanná tették a futballunkat, amilyenné! ezzel a tényleg nagyon jó eredménnyel nem lehet több évtizednyi szrt lemosni. nagyon sokat kell még melózni ezen a dolgon, éppen ezért remélem, h csányi komolyan is gondolja azokat a "földcsuszamlás-szerű" változtatásokat, amiket emlegetett!
sokkal több dárdai kellene a magyar futballba!

mondjuk így az öröm mellett azért azt nem értem, h egy éve miért mentek ki telecsinált gatyával egy a mostaninál semmivel sem jobb román brigád ellen, meg hogy a nagyondurván egybites, kickandrush észak-írek hogy a túróban tudtak megverni minket itthon...?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2014.10.11. 21:58:20

Zozzy 5 írta:
visca el barca írta:istenem, olyan extázis van egy semmit nem érő döntetlen után, mintha vb-t nyertünk volna.

szalairól is írhatnék egy misét, de nem akarok "ünnep"rontó lenni..
ha minden [auto_cenzúra] meccs után leírjuk, hogy mennyire szarok vagyunk, akkor miért nem örülhet az ember annak, ha egyszer nem vagyunk annyira szarok?
Tipikus magyar hozzáállás.
Ha kikapunk az a baj, ha X-elünk az a baj, ha nyerünk, akkor az.
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.11. 21:54:39

Nos, el kell ismernem, hogy valamit csak tud ez a Dárdai. Focizni továbbra sem tud mindenki, de hogy nem tojtak be 1:0 után sem az mindenképpen pozitívum.
Dzsudzsák, Varga, Szalai most sem voltak csúcson, de Balázs felejtette a góljával. Juhász nagyon tetszett és Nikolics is nagyon agilis volt, akár 1:2 is lehetett volna.
Összességében kellemesen csalódtam a csapatban.
Hajrá Magyarok!!!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.10.11. 21:52:54

visca el barca írta:istenem, olyan extázis van egy semmit nem érő döntetlen után, mintha vb-t nyertünk volna.

szalairól is írhatnék egy misét, de nem akarok "ünnep"rontó lenni..
ha minden [auto_cenzúra] meccs után leírjuk, hogy mennyire szarok vagyunk, akkor miért nem örülhet az ember annak, ha egyszer nem vagyunk annyira szarok?
Leon
Director del Fútbol

2014.10.11. 21:51:18

Stalkyard írta:
Leon írta:
Na jó én legközelebb akkor fogok örömködni ha kijutunk az EB-re és meg is nyerjük! :mrgreen:
Szomorú életed lesz. :lol:
Ok,akkor inkább várok egy San Marino elleni győzelmet! :mrgreen: (tudom most nincsenek a csoportunkban)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leon 2014.10.11. 22:22:31-kor.

L4wandowski

Grácies Messi!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.10.11. 21:49:44

Lionel85 írta:
PCsabi írta:Ez 10-ből 9x gól, nem pedig les.

Az a baj, hogy a pontrúgásokon kívül esélyünk sincs gólt lőni.

Természetesen a jobb oldalról...
A román ahogy ellépett a les kialakításához, még otthagyta a lábát, azzal volt egy vonalban Szalai. Kérdés, hogy jelenleg mi a szabály. Számít-e a játékos testrésze, vagy csak a törzse és az alapján kell figyelni a lest, mert már mindkét verziót hallottam már.
A szabály szerint az számít, amivel szabályos gólt lehet szerezni, és a védőnek szintén ilyen testrészei. Tehát nem volt les.
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.10.11. 21:19:40

Mr. Cesc írta:
És igen! Nagy dolog, hogy Romániában nyerni tudtunk.
Na, ezért ennyire nemkell kanyarítani. :lol: :mrgreen:
Felér egy győzelemmel! :D
més que un club
Stalkyard
Director del Fútbol

2014.10.11. 21:12:01

Leon írta:
Na jó én legközelebb akkor fogok örömködni ha kijutunk az EB-re és meg is nyerjük! :mrgreen:
Szomorú életed lesz. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Sanama
Llegenda del Barça

2014.10.11. 20:56:23

Varga,Dzsudzsák kettős nulla. Igen, mondom ezt a gólja ellenére, olyan fogalmatlan volt végig, hogy rossz volt nézni, védekezése meg botrány volt. Mögöttük meg Szalai jött a bronzért.

Juhász hatalmasat játszott, Gera a második félidőben végre előre is játszhatott, Tőzsér is jól szállt be, Nikolics lábában meg ott volt az 1-2.
Szép eredmény, de nem szabad elszállni, mert a Románoknak köszönhetjük azért, hogy leültek eléggé a második félidőre.

UI: Szalai nincs elhízva? Mint egy tank, olyan lassan és darabosan mozgott.
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.10.11. 20:47:22

A vízilabdával kapcsolatos kommentem után most úgy fer,ha gratulálok a magyaroknak. Nagyon szorítottam nekik Dárdai miatt. Játékban nem volt semmi kiváló, de ennyire összerakott csapatot én még nem láttam. Nem volt az a pánikhangulat 1-0 után sem, védelem végre tapasztalt, nemzetközi szinten is teljesitő(inkább kint játszó) játékosokból lett összerakva,bár a gólt a két khv hozta össze, s nem a középpályás dolga oda visszaérni. A modern védekezésben(kb 95óta) a védők nem embert,hanem területet kell,hogy fogjanak, és sajnos a csatárral mindkét belső védő elment a rövidre,és így keletkezett a gól. Mindenki nagyon küzdött,le a kalappal az egész csapat előtt! Egyedül azt változtattam volna,hogy Gera kicsit szabadabb pozicióban játszon,a csatár mögött, védekező feladatok nélkül,mert még mindig ő a legjobb magyar játékos. A Bazsi meg messze nem olyan jó játékos,mint amennyire tartják.TŐle vártam a megváltást,de ő és Gera között annyi a különbség,mint kb Neymar és Hulk között. Királynak meg kb addig kell védenie,amig két lábon bir járni,mert nála jobb kapusa nincs a csapatnak.

Más: Lehet,hogy csak én vagyok túl optimista ember, de ezt a Gundelt nem engedném többet meccset közvetiteni,amit meg is fogok írni az M1nek. Több ezer ember várja a meccset,erre olyan hülyeségeket mond,hogy végre letelt az 5perc,és nem kaptunk gólt,stb. Inkább maradjon a pottyantós játékoknál,oda úgy sem kell 10es IQnál több. Esetleg ha felül akar teljesiteni,akkor vezesse a táskát játékot, ilyeneket úgy sem néz ép eszü ember,a sok mamának aki otthon unatkozik meg kb. mindegy,hogy milyen a szinvonal.
Leon
Director del Fútbol

2014.10.11. 20:47:16

visca el barca írta:örüljetek noh... nem bánom :lol:

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése