Fabregasfan írta:Ki milyen meccset vár a Klasszikuson?

Szerintem abszolút nincs esélyes.. Hiába vagyunk a bajnokságba stabilak, a PSG elleni meccsből kiindulva vannak kételyeim, és azért a Real hazai pályán erős. Na meg előre látom Pedrot a kezdőben
Én már egy erős döntetlennel sem lennék elégedetlen, de kikapni nem kéne. CR-t kell mindenképp hatástalanítani, de már most rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fog művelni a védőinkkel ...
Szerintem van esélyes: a Real Madrid, mégpedig a hazai pálya miatt. Másrészt én a legtöbb sanszot jelen pillanatban a döntetlenre látok, arra szinte semmi esély, hogy mi győzzünk.
Az erősebb csapatok ellen mindkét csapat pocsékul szerepelt eddig idén. A madridiak minden meccsüket elbukták az előszezonban, bár hozzá kell, hogy tegyem az elitbe tartozó, vagy ahhoz közeli ellenfelek ellen, az Atletico is elvere őket a szuperkupában is és a bajnokságban is. Ezen felül viszont a kötelezőiket egy kivétellel hozták a BL-ben és a bajnokságban is. Mi eddig egyetlen erős csapattal néztünk szembe tétmeccsen, ahol nagyon simán kikaptunk, ahogy kikaptunk az előszezonbeli legerősebb ellenfelünktől, a Napoli-tól is.
A Madrid hazai pályán eddig egyedül az Atletico-val nem bírt, egy vereség és egy döntetlen a mérlegük, mi pedig idegenben ugyancsak egy döntetlent és egy vereséget hoztunk eddig, a Málaga és a PSG ellen. Ebből a szempontból elég döntetlen szagú a dolog.
Ami viszont nálam a Madrid felé billenti kicsit a mérleget még az az, hogy náluk tulajdonképpen kész a csapat a szezon eleje óta. Nálunk viszont hátul és elöl is vannak kérdőjelek, nem is kicsik.
Az egyedüli pont, ahol megfoghatjuk a Real-t az a középpálya. Ha Rakitic (akit én az Ajax ellen mindenképpen pihentetnék Xavi javára) hozza a pitbull formáját, akkor Busquets-cel együtt jóval biztosabbak, mint odaát a Kroos-Modric kettős. Gondjai lehetnek Ancelottinak abból, ha a kp-án úgy rohanunk majd át ahogy akarunk. Mondjuk ezt könnyen megoldhatja úgy, ha defenzíven áll fel, mondjuk úgy, ahogy tavaly ősszel és kiteszi valamelyik nagyágyút a kp-ról. Más kérdés, hogy ezt meg meri-e lépni egyrészt a tavalyi vereség miatt, másrészt pedig Perez és a sztárok "lelki világa" miatt.
Egyébként a Madrid elöl és hátul is sokkal jobban áll jelenleg. Nálunk Suárez még jó esetben is csak 50-60%-os lesz és valószínűleg nem is fog kezdeni, hátul pedig Vermaelen kérdéses abszolút, ahogy Mathieu sem üti meg éppen azt a szintet, ami egy klasszikusra kellene. Nem mintha Mascherano vagy a lajhár jobbak lennének, bár ha senor Shakira összekapja magát ő igen. De ez nagy "HA"...
Mindenesetre félnivalónk nincs, ha hozzuk a holnapi meccset, mert még egy vereséggel is egy ponttal előttük maradunk.