Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
raul72
Barça B

2014.10.27. 11:35:48

kristop írta:
raul72 írta:És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
megnézném én, de az októberi hozzászólásaid előtt csak január - februárban írtál, azelőtt meg csak 2012ben, szóval se a tavalyi vereségek utánit, se a kinevezéseset nem látom.
Nem írok ide sokat ,csak most hogy beteg vagyok :D :D
Madridomon visszalehet keresni.

http://www.insidespanishfootball.com/13 ... l-clasico/" target="_blank

Az ilyenekről beszélek amúgy. Most se rosszul játszott Messi, hanem sérült volt.
Nincs baj a csapattal , ez csak egy meccs volt ...

És írtátok sokan , hogy egy nyerhető meccset buktatok el . És hogy a barca bukta el a meccset. Kérdem én akkor miért nem változtattok ? Ugyan így kaptatok ki a Bayerntől, az Atleticotól, tőlünk a kupában, a Mou éra alatt többször is.

Ezért írom, hogy az egész vezetőség a homokba dugja a fejét , és várja a csodát.
Cseri
Entrenador del Barça

2014.10.27. 11:16:52

Semmi extra nem történt kikaptunk, az egyik legnagyobb rivális otthonában,most ennek örülnek,a szurkolói lélektan már csak ilyen,sok örömük az elmúlt évtizedben úgysem volt... Remek edzőjük van,össze vannak rakva,CR-nek nagyon megy,remélem elkerülik a sérülések,addig a 2-3 évig,amíg csúcson lesz aztán,ahogy a kétségkívül kiváló fizikuma a kora előrehaladtával már nem lesz kiemelkedő,elindul lefelé. Ő amúgy a diszkóbalerina magyar "futballistáknak" a frizurája és a szabadrúgások előtti cowboyos beállása mellett a szorgalmával és alázatával is példakép lehetne,ehhez hasonló szintre el lehet jutni szorgalommal és alázattal.(Bölöni László(Ő fedezte fel) is elismeri,hogy nem ösztönös zseniről beszélünk,ez persze semmit nem von le az érdemeiből) A tabellán előttük vagyunk,tavasszal Ők jönnek a Camp Nou-ba,hozni kell a meccseket aztán kész,nem kell ezt túl misztifikálni egyik oldalon sem. Gratulálunk a győztesnek aztán megyünk tovább.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
P.G.D.
Barça B

2014.10.27. 11:08:12

Először is igen tisztelt kristop.
Azt írod, hogy minek írnak ide, olyanokat hogy 2 évvel ezelőtt kikaptunk a Bayerntől. Te meg erre azt írtad hogy 5-0, meg 2-6. Ezek mikori eredmények is? #-o .
Másodszor: Egyetlen egyszer sem írtad volna egyetlen meg állapításomhoz, hogy nem igaz, ezért meg ezért. Csak annyit, hogy meglehetne őket cáfolni. Ehhez képest még nem nagyon cáfoltad meg úgy igazán egyiket se.
Harmadszor: Hiába jössz azzal, hogy mi lett volna HA. Ha anno Messi berúgja a tizijét a Chelseanek, akkor lehet hogy megnyerjük a Bl-t, és lehet hogy Pep csak később megy el. Van értelme ilyeneket írni? Nincs. Legalábbis szerintem. Ha nagyanyámnak kereke lett volna, bicikli lett volna... Ha Benzema kapufája bemegy, vagy ha a Real nem rontja el a végén a kontráit? Ezeket miért nem írod, hogy akkor mi lett volna?
Negyedszer: Az egy dolog hogy csalódott vagy, de nem kéne ezért a Madridistákat ekézni. Pláne nem kéne azt írni, hogy olyan szinten vagyok mint egy hülyeségeket beszélő Madridista. Amíg nem válaszolsz normálisan, normális keretek között, addig ez csak piszkálódás, ami véleményed szerint pont a hülyeséget beszélő Madridisták szokása...
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 11:06:10

egyebkent elmondom mi a problema. altalaban az ilyen szintu meccsek tenyleg kis dolgokon mulnak, peldaul hogy pique es iniesta hibazik egy nagyot vagy hogy neymar lovese a kapufarol kifele pattan bale golja utan (tavalyi kupadonto). ok a hibakat megfeleloen kihasznaltak, ezert megerdemelten nyertek, ennyi. erre ugy van beallitva, mintha egy ujabb 5-0 lett volna, ahol az elsotol az utolso percig minden szinten felulmultuk oket, csak most forditva. ok mennyire jok voltak, mi meg mennyire rosszak. en egy nagyobb tarsasagban neztem a meccset, de azon az utolso 25 percen kivul, amikor mar eldolt mindenki azt mondogatta, hogy mennyire jo es izgalmas meccs, itt barki nyerhet, itt is helyzet, ott is helyzet.

persze az ilyen hibakhoz ott kell lenni, es aztan befejezni a tamadast, ez nem is von le az ertekukbol semmit, de az is egyertelmu, hogy a kezukre jatszottunk es kiadtunk a kezunkbol egy ugyan nehezen, de nyerheto merkozest. vagy legalabb az iksznem a lehetoseget.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Zolee23
Capitá del Barça

2014.10.27. 10:45:06

ez a messi eladása téma egyáltalán nem akkora hülyeség, mint amekkorának tűnik.

ha valamelyik arab ajánl egy 200 milliót, erősen elgondolkoznék. persze, óriási dolog amit a klubért tett, de ez a csapat hosszútávon neymar csapata lesz. ennyi pénzből simán összelehet állítani egy normális védelmet, és középpályát.

aztán nyilván nem fogják eladni, már csak a marketingérték miatt sem.
Motaro
Jugador del Barça

2014.10.27. 10:33:35

Mondom én, hogy minden madridista most überokos :-) Gondolom 0-1-nél, és Messi ziccerénél meg csokis volt a gatyó.
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 10:24:36

raul72 írta:És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
megnézném én, de az októberi hozzászólásaid előtt csak január - februárban írtál, azelőtt meg csak 2012ben, szóval se a tavalyi vereségek utánit, se a kinevezéseset nem látom.

raul72
Barça B

2014.10.27. 10:08:41

kristop írta:
Decima írta:Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
azért írtam azt, hogy mi lett volna ha, mert most itt páran arra veritek magatokat, hogy egy csapat tőletek teljesen függetlenül megvert egy másik csapatot. és vajon akkor is itt lettél volna-e és ugyanekkora arcod lett volna és ugyanezeket írod, ha ez nem így lett volna (amire valld be, eléggé megvolt az esély)? a tavalyi két vereség után is ezt mondtad? mert, ha ezekre a válaszod nem, akkor semmit nem érnek a hozzászólásaid, szevasz.
Ha....Ha...Ha... Nem volt nagy esély.
És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 09:46:03

Decima írta:Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
azért írtam azt, hogy mi lett volna ha, mert most itt páran arra veritek magatokat, hogy egy csapat tőletek teljesen függetlenül megvert egy másik csapatot. és vajon akkor is itt lettél volna-e és ugyanekkora arcod lett volna és ugyanezeket írod, ha ez nem így lett volna (amire valld be, eléggé megvolt az esély)? a tavalyi két vereség után is ezt mondtad? mert, ha ezekre a válaszod nem, akkor semmit nem érnek a hozzászólásaid, szevasz.

plusz ha mi a játék képe alapján gyengék vagyunk, akkor ti is, mert az első ötven percben nem volt túl sok különbség a két csapat között. én eddig azt hittem, hogy két jó csapat játszott egymás ellen, de úgy tűnik, hogy inkább két gyenge :(

ja, és a bayernes kommentedre csak annyit tudok mondani, hogy 5-0 és 2-6 :DDDDDD
danianevem írta:Nem a kritikával van baj -engem legalábbis nem zavar-, hanem azzal, hogy nem kritikát fogalmazott meg. Ténymegállapításokat tett: rossz a Barca játéka, el kell adni Messit stb.
a kritika belefér, a szurkálódás is simán, sőt, az se baj, ha ténymegállapításokat tesz, csak ne írjon már teljesen hülyeségeket, mert szétrobban a fejem attól a sok butaságtól, amit összehordanak és csak azt az iszonyú rossz sztereotípiát építi tovább, hogy butábbak, mint mi. ami azért hülyeség, mert egyébként van egy csomó értelmes arc, de őket nem látjuk, mert ők nem jönnek ide hülyeségeket beszélni. (mondjuk ezt pgd próbálja ellensúlyozni).

izé, messi kisfönők, meg nem játszott jól, adjátok el. meg hallod teljesen rossz az egész csapat, minden rossz, amiért a meccs végére összeomlottatok, szerintem sóval szórjátok be a campnout, ja és még a bayerntől is kikaptatok a kettővel ezelőtti blben :D

érted, most ezekkel mit kezdjen az ember?

Res
Jugador d'estrella

2014.10.27. 09:39:56

Ronal.10 írta:Szerintem egy másik fontos meglátás.. Madrid ellen nem szabad szögletet beadnunk, mindegyik szögletünkből életveszélyes kontrák jöttek+ semmi értelme. :roll:
Szerintem ez minden komolyabb csapatra igaz, mivel jellemzően nálunk legfeljebb a védők magasak (ld. Piq, Matyi) és max ők tudnak fejelni, szóval előremennek. Régebben emlékszem Puyol volt a legveszélyesebb "támadónk" ilyenkor, pedig ő még nem is túl magas... Ezzel együtt is totál felejthető veszélyt jelenünk szögletből, szóval nem ártana valamilyen kis szögletes megoldásokat erőltetni...
Ronal.10
Entrenador del Barça

2014.10.27. 09:11:14

Szerintem egy másik fontos meglátás.. Madrid ellen nem szabad szögletet beadnunk, mindegyik szögletünkből életveszélyes kontrák jöttek+ semmi értelme. :roll:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.27. 08:30:35

P.G.D. írta:4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
Nem a kritikával van baj -engem legalábbis nem zavar-, hanem azzal, hogy nem kritikát fogalmazott meg. Ténymegállapításokat tett: rossz a Barca játéka, el kell adni Messit stb.

Holott a támadóhármas először játszott együtt, Enriquének ez volt az első Clásicója (ha jól emlékszem Ancelotti is hibázott nem is egyszer az elsőn, pedig tapasztalat meg tudás alapján ég és föld a két edző), továbbá a Real is most játszott hosszú idő után először támadó szellemben és jól.

Kell változtatni? Kell. Vannak hiányosságok? Akadnak bőven. Ettől függetlenül nem hinném, hogy ilyen messzemenő következtetéseket kellene megtenni. Tavasz előtt talán nem.
P.G.D.
Barça B

2014.10.27. 08:17:47

Tisztelt, Normandia!
1.Az a gond, hogy mégis meg volt jegyezve,hogy Ronaldo megint megkapta a szokásos tizijét.
2.Akkor meg minek követelték annyian a kezdőbe. Egyébként meg edzésen is összelehet szokni valamilyen szinten a játékosokkal, annyira mindenképpen hogy 2-t passzoljanak már egymásnak.
3.Nem is azt írtam, csak azt,hogy azt, hogy még mindig az megy, ha ez lett volna meg az, akkor Leo is jó lett volna. Ahelyett, hogy leírnánk, hogy amit nyújtott az a nullával egyenlő.(Elég rosszul fogalmaztam, azért remélem érthető. :mrgreen:
4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
No Bajner,No Party!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.10.27. 08:04:08

Ahogy én látom-amellett, hogy a 2. félidő alapján reális végeredmény született-simán nyerhető meccset vesztettünk el végül. Nem mennék bele abba, ki miért, és hogyan játszott, a lényeg az, hogy a középpályánk már nem nyer meccset komolyabb csapatok ellen, ott kell változtatni (egy egészséges Gündogan pl...). Az ilyen decima féle madridos megmondóemberek meg-tényleg, tavasszal volt itt?-eshetnek még pofára is, messze nem olyan jó ez a madrid, mint amilyennek hiszik. Megjártuk mi a futball csúcsát szurkolóként, olyan focival, amit ők meg sem közelítenek majd-mégsem emlékszem hasonlóan gyomorforgató stílusra...
A végkövetkeztetéssel meg várjunk, a ligát ettől még simán behúzhatjuk-a BL necces-ha a madrid szurkolói egy-egy új játékos érkezésekor azzal takaróztak éveken át, hogy "dehátmegintújcsapatotkellépíteni"-akkor most mi is megtehetjük bőven. Vagy legalábbis adhatunk időt a keretnek még.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.27. 07:58:31

Tisztelt P.G.D.!
Egy pár megjegyzés a hosszúra sikeredett monológodhoz:
1, senki sem vitatta a tizi jogosságát, csak megjegyzésre került, hogy ugyan ezért 1:1 nél nem adtak meg a Barcának.
2, Suareznek ugyan tényleg volt két hònapja, de se bajnokin, se kupában nem szerepelhetett a többiekkel, ergo mikor szokott volna össze velük? Edzésen?
3, Amennyiben figyelemmel kíséred a fórumot, akkor tudhatod, hogy senki sem dicsérte Leot, sőt mást se nagyon.
4, az meg legyen már megengedve, hogy ne madridista ossza az észt és beszéljen hülyeségeket ezen a honlapon.
Magunkat kritizáljuk, ha kell, de másoktól nehezen viseljük.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Res
Jugador d'estrella

2014.10.27. 07:47:47

Leon írta:...Masszívabb kp kellett volna alapból:Ini-Mas-Rakitic,hátul meg az Alves-Bartra-Matyi-Alba tengely és valószínűleg nem így alakulnak a dolgok.
Hasonló az én meglátásom is. LE stratégiája rosszul sült el. Visszatenni egy régi motort egy új autóba nem szerencsés. A legnagyobb gond az impotens középpálya volt, ami már tavaly sem működött. Ehhez képest az Ini-Mas-Rakitic ma már egyértelműen erősebb. Ezt kiegészült még két másik hibával:
- Jó hogy Masq gyorsabb középen, meg hogy Matyi eredeti posztja nem ez, de mondjuk nem a Real ellen kellett volna erre emlékeztetni. Kvázi kísérleti jelleggel megbontott egy jól működő védelmet.
- Jó, hogy Suarez jól játszott (szerintem), le a kalappal, de mondjuk nem gondoltam volna komolyan, hogy kezdő lesz az első tétmeccsén, pont az ősi rivális ellen?? 70. perc körül kellett volna bejönnie csereként! Nem vele volt a gond, hanem az összeszokottság hiányával. Kvázi kísérleti jelleggel megbontott egy jól működő támadó alakzatot.

Szóval nem véletlen az eredmény, de mindenkinek meg kell fizetnie a tanulópénzt!!! LE sem kivétel. Senkiből sem lesz igazán jó edző, aki nem esik néha így pofára az elején... Lényeg, hogy tanuljon a hibákból!!
Decima
Barça B

2014.10.27. 07:12:57

kristop írta:
P.G.D. írta:Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
csakhogy mi nem azt írtuk, hogy mi vagyunk a legjobbak (sőt, szerintem ezt senki se írta), hanem csak próbáltuk a teljesen vakon lévő realosoknak megmagyarázni a szituációt, amire úgy látszik neked is szükséged lenne, mert konkrétan minden mondatodat tök egyszerűen meglehet cáfolni.

de nézzetek magatokba, te is, és a realosok is, és őszintén mondjátok meg, ha megnyertük volna a clásicót - mondjuk 0-2re - akkor is ugyanezeket a hozzászólásokat írtátok volna le? hogy igaz, hogy nyertetek, de messit el kell adni, meg hogy a világ lehagyott minket, satöbbi. vagy egyáltalán írtatok volna valamit? én azt feltételezem, hogy nem, mert amikor mi nyertünk, akkor általában világvége hangulat volt a realnál és nem írtak ide ilyeneket. és mivel a válasz a nem, így komolyan vehetetlenek azok a hozzászólások, amik utólagosan hosszútávú köveztetéseket vonnak le egy olyan meccsből, aminél könnyen a fordított is lehetett volna az eredmény.
Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 05:20:42

P.G.D. írta:Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
csakhogy mi nem azt írtuk, hogy mi vagyunk a legjobbak (sőt, szerintem ezt senki se írta), hanem csak próbáltuk a teljesen vakon lévő realosoknak megmagyarázni a szituációt, amire úgy látszik neked is szükséged lenne, mert konkrétan minden mondatodat tök egyszerűen meglehet cáfolni.

de nézzetek magatokba, te is, és a realosok is, és őszintén mondjátok meg, ha megnyertük volna a clásicót - mondjuk 0-2re - akkor is ugyanezeket a hozzászólásokat írtátok volna le? hogy igaz, hogy nyertetek, de messit el kell adni, meg hogy a világ lehagyott minket, satöbbi. vagy egyáltalán írtatok volna valamit? én azt feltételezem, hogy nem, mert amikor mi nyertünk, akkor általában világvége hangulat volt a realnál és nem írtak ide ilyeneket. és mivel a válasz a nem, így komolyan vehetetlenek azok a hozzászólások, amik utólagosan hosszútávú köveztetéseket vonnak le egy olyan meccsből, aminél könnyen a fordított is lehetett volna az eredmény.

Leon
Director del Fútbol

2014.10.26. 23:29:12

Lehet itt akármilyen Barca Dream team,akár a Pep féle is mert főleg a topcsapatok már jórészt betéve tudják,hogy mit kell ellenünk játszani.Jöhet ide még 2 Neymar meg 3 Suarez is de ha nem változik a játék képe,akkor fújhatjuk...
A Madrid meg most egyértelműen jobb volt,kár ebbe belekötni.Cunci most kivételesen jogosan válthatta be az akciós büntetős kuponját szóval arról sem érdemes témázni.
Egyébként én Alvest most nem igazán láttam rossznak,nem rajta ment el a meccs.Masszívabb kp kellett volna alapból:Ini-Mas-Rakitic,hátul meg az Alves-Bartra-Matyi-Alba tengely és valószínűleg nem így alakulnak a dolgok.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
P.G.D.
Barça B

2014.10.26. 21:33:36

Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
No Bajner,No Party!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.26. 21:23:54

Ja, leszünk még mélyebben is, higgyétek el.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Subinho
Director del Fútbol

2014.10.26. 21:19:14

Azt kell megnézni, ki van itt a Pep gála csapatból:
Valdes, Abidal, Puyol, Cesc, Villa, Henry NINCS, kifelé áll a zászló, mert valószínű elmegy szezon végén: Alves, Xavi és nagyon reméljük h Pedro. Ki marad a dream teamből? Piqué, Masch, Iniesta, Messi. Akkor mit akarunk??? Nem lehet azt mondani, h nincs változás,Bravó, Ter Stegen, Alba, Vermalen,, Mathieu, Rakitic, Súarez, Neymar... A probléma, hogy mindenki azt várja, hogy megint jön egy dream team,de ezek a játékosok közel nem olyan szint, mint a csúcson lévő Pep csapat!!! Olyan generáció talán soha nem lesz, az egy kivételes generáció volt, örülhetünk neki, hogy láthattuk őket játszani!!! Most pedig sajnos jön a sikerek után a kötelező hanyatlás..... Reméljük, nem így lesz!!!
Decima
Barça B

2014.10.26. 20:54:21

P.G.D
=D>
Végre valaki. Engem kitiltanának, ha ilyeneket írnék!
Kép
P.G.D.
Barça B

2014.10.26. 19:57:46

Hihetetlen amit pár ember itt nyomat. Most ki se térek arra, hogy még mindig azon vagyunk kiakadva, hogy kaptak egy jogos büntetőt. Hogy miért kell ezt ennyire erőltetni azt nem értem. Utolsó 20 percben 3-1 nekik Pedro röhög, Alves le se kakilja hogy Cr7 hova futkoss, Messi meg köszöni szépen sétálgat a 20 milláért. De majd tavaszra minden megváltozik, mert Suárez összeszokik Messiékkel. Aha igen, két hónapja más dolga sincs, ehhez képest 2 normális passzt nem váltottak egymással(leszámítva Messi helyzetét). De ehhez képest bár Barcás még mindig azt írja, hogy ha Messi jó napot fog ki, meg ha a Barca úgy játszik ahogy tudd. Akkor most leírok valamit: ez a Barca NEM rosszabb mint a 3 évvel ezelőtti. Sőt, Messi SEM rosszabb mint volt 3 éve. Egyszerűen csak azóta nem fejlődtünk semmit(plusz motiválatlanok vagyunk), és a világ rájött hogyan lehet megverni minket. Mi meg tátott szájjal, nyál csorgatva nézelődünk ahogy elhúznak mellettünk. Meg kell nézni, "pár" éve Ronaldinho és társai játszották a gyors,erős és eredményes játékot, és oktatták a Madridot, de elég ha csak az 5-0-hoz visszamegyünk. Most minden fordítva van. Ráadásul nem tudom emlékeztek-e rá, de Benzema szétforgácsolta a kapufát, a végén a Real pedig 2-3 elleni hozhatták kontrából a labdát, és elrontottak vagy 5-öt. Egyszóval a Real is messze nem játszott fantasztikusan tegnap, de így is simán leléptek minket. Fogadjuk már el emberek, hogy nem mi vagyunk az etalon, hogy a világ lehagyott minket, mert csak így kerülhetünk újra a csúcsra(vagy annak közelébe). Az úgy nem megy, hogy minden vesztes meccs után azt írjuk, de ha Ini meg Messi így játszik, vagy ha ez meg az így történik. Talán tovább kéne gondolni, és azt kérdezni: De vajon miért nem tudtak megint úgy Isten igazából jól játszani? Mi lehet az oka annak, hogy megint megszívtuk.
Először is szerény véleményem szerint Busquetset meg Pedrot el kell felejteni. Nem elég hogy töketlenek és rengeteg hibával játszanak,de még csak az akarást sem nagyon látja rajtuk az ember :? . Őket szépen ki kéne rakni, és mondjuk erőltetni egy ilyen felállást:
Bravo
Alves(Montoya)-Bartra(Piqué)-Vermaelen(Mathieu)
Rakitic-Mascherano-Alba
Messi-Iniesta
Neymar-Suárez
És Alba nyugodtan támogathatná a baloldalt, és besegíthetne Ininek. Közben Neymar meg jöhetne befele. Igaz ez 3 védő, és elég egyoldalasak lennénk, vagyis csak magunknak szűkítenénk a teret, de egy próbát lehet megérne. Csak Pedrito meg Busi húzzon innen.
2.Messi: Valami nagyon nem okés vele. Sem fejben, és igazából fizikailag sem. Sajnos nem látszik rajta az akarás. Ha azt mondanánk Roncinak, hogy a következő meccsen fut 20 km-t akkor megvan az Aranylabda, tuti csinálna vagy 30km-t. Ugyanaz Messivel valszeg az lenne, hogy az elején elkezdené majd megállna valahol 12 km-nél és az utolsó félórát legyalogolná. Nem csak mert nem érdekli annyira, ha nem mert (talán) nem is bírja. Félreértés ne essék tudom hogy nagy számokat mondtam, ez csak szemléltetés. Sajna Ronaldo hozzáállása dicséretes, Messié nagyon nem. És lehet jönni a pletykákkal meg a kritikákkal és az adócsalással is, de ugye nem tudom ismeritek-e ezt a mondást: "a szeretetetek erőssé tesz. A gyűlöletetek megállíthatatlanná." Messinek 27 évesen csúcson kellene lennie, ehhez képest csak az arrogáns magatartása és a kihagyott ziccerei maradnak meg az emberben egy-egy meccs után. Rengeteg cselt elront, és rengeteg helyzetben rossz megoldást választ, ott is ahol eddig zsigerből jött a varázslás. És most lehet hogy nekem fogtok támadni, azért mert ilyet merek írni, de könyörgöm szálljon már fel a rózsaszín köd pár ember agyáról(akinek nem inge,nem veszi magára). Messi nem a régi, és jó kérdés hogy valaha lesz-e már az. Megkockáztatom, hogy a 11-12-es szezonbeli Messit már sosem fogja "legyőzni", de valszeg utolérni se. :cry: . Szóval igenis ő felé is meg kell említeni a kritikákat, és nem azt mondani, hogy ha jó napot fog ki,akkor ez meg ez van. És ami vicces, hogy rengeteg ilyen embert ismerek, és a nagy részük jön mindig azzal, hogy a politikában az emberek nem látják a fátol az erdőt #-o .
3: Az edző: Nem LE-t akarom kiemelni. Ő is mondjuk komoly hibákat csinált(ismét) ami leginkább a tapasztalatlanságából ered. De ott tartunk hogy 3 év alatt a harmadik edzőt fogyasztjuk és nem vagyunk képesek oda, egy teljes értékű, rutinos Mestert lerakni a padra. Ha nem majd megoldják a nulla km-teres szakemberek, akiknek ahhoz is engedély kell,hogy Leot lemerjék hozni a pályáról és nagy újítást csinálnak ha mégis megmerik ezt lépni. Legalábbis annak van beállítva. Ja látjuk, hogy ez mennyire működik. Változtatni kéne, de jelenleg nem nagyon tudunk változtatni. Ultra gáz :? .
És közben szidjuk a Realt, mert igazolnak és változtatnak. Ha máshogy nem megy akkor nekünk is ezt kéne csinálni. Ami pedig számomra a legérdekesebb, hogy ezek után ha 1 Madridista leírja az egyértelműt akkor beszólunk, hogy minek kötekedik, meg hogy mi ilyet nem csinálunk. Persze sok múlik a megfogalmazáson, de azért akkor is. És persze majd most én is fogom kapni az ívet, hogy nem is vagyok Barcás, meg hogy csak szítom a feszültséget. Hát hogyne #-o . fel kéne ébredni gyerekek, és szembe nézni a kegyetlen valósággal: Ez a Barca így, olyan mint egy nagy rakás kaki. És kész, ennyi.
No Bajner,No Party!
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.26. 19:18:59

Decima írta:Azért higyjétek el nagyon nehéz úgy ide írni, hogy ne sértődjetek meg, ne kezdjetek el Roncikázni, de azért nem lehetetlen. :-)
Hidd el normális dolgokon lehet beszélni itt is, de már ne hogy egy madridista mondja meg, hogy mikor adjuk el a Messit 27 évesen. Hülyeségeket beszéljen "otthon", ott még vevők is lesznek rá.
CR-nek sem a legnagyobb meccse volt a tegnapi, pedig a szokásos tiziét megkapta most is és a társai rendesen nyomták a zsugát, mégse mondta senki, hogy adjátok el.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Válasz küldése