Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem írok ide sokat ,csak most hogy beteg vagyokkristop írta:megnézném én, de az októberi hozzászólásaid előtt csak január - februárban írtál, azelőtt meg csak 2012ben, szóval se a tavalyi vereségek utánit, se a kinevezéseset nem látom.raul72 írta:És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
megnézném én, de az októberi hozzászólásaid előtt csak január - februárban írtál, azelőtt meg csak 2012ben, szóval se a tavalyi vereségek utánit, se a kinevezéseset nem látom.raul72 írta:És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
Ha....Ha...Ha... Nem volt nagy esély.kristop írta:azért írtam azt, hogy mi lett volna ha, mert most itt páran arra veritek magatokat, hogy egy csapat tőletek teljesen függetlenül megvert egy másik csapatot. és vajon akkor is itt lettél volna-e és ugyanekkora arcod lett volna és ugyanezeket írod, ha ez nem így lett volna (amire valld be, eléggé megvolt az esély)? a tavalyi két vereség után is ezt mondtad? mert, ha ezekre a válaszod nem, akkor semmit nem érnek a hozzászólásaid, szevasz.Decima írta:Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
azért írtam azt, hogy mi lett volna ha, mert most itt páran arra veritek magatokat, hogy egy csapat tőletek teljesen függetlenül megvert egy másik csapatot. és vajon akkor is itt lettél volna-e és ugyanekkora arcod lett volna és ugyanezeket írod, ha ez nem így lett volna (amire valld be, eléggé megvolt az esély)? a tavalyi két vereség után is ezt mondtad? mert, ha ezekre a válaszod nem, akkor semmit nem érnek a hozzászólásaid, szevasz.Decima írta:Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
a kritika belefér, a szurkálódás is simán, sőt, az se baj, ha ténymegállapításokat tesz, csak ne írjon már teljesen hülyeségeket, mert szétrobban a fejem attól a sok butaságtól, amit összehordanak és csak azt az iszonyú rossz sztereotípiát építi tovább, hogy butábbak, mint mi. ami azért hülyeség, mert egyébként van egy csomó értelmes arc, de őket nem látjuk, mert ők nem jönnek ide hülyeségeket beszélni. (mondjuk ezt pgd próbálja ellensúlyozni).danianevem írta:Nem a kritikával van baj -engem legalábbis nem zavar-, hanem azzal, hogy nem kritikát fogalmazott meg. Ténymegállapításokat tett: rossz a Barca játéka, el kell adni Messit stb.
Szerintem ez minden komolyabb csapatra igaz, mivel jellemzően nálunk legfeljebb a védők magasak (ld. Piq, Matyi) és max ők tudnak fejelni, szóval előremennek. Régebben emlékszem Puyol volt a legveszélyesebb "támadónk" ilyenkor, pedig ő még nem is túl magas... Ezzel együtt is totál felejthető veszélyt jelenünk szögletből, szóval nem ártana valamilyen kis szögletes megoldásokat erőltetni...Ronal.10 írta:Szerintem egy másik fontos meglátás.. Madrid ellen nem szabad szögletet beadnunk, mindegyik szögletünkből életveszélyes kontrák jöttek+ semmi értelme.
Nem a kritikával van baj -engem legalábbis nem zavar-, hanem azzal, hogy nem kritikát fogalmazott meg. Ténymegállapításokat tett: rossz a Barca játéka, el kell adni Messit stb.P.G.D. írta:4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
Hasonló az én meglátásom is. LE stratégiája rosszul sült el. Visszatenni egy régi motort egy új autóba nem szerencsés. A legnagyobb gond az impotens középpálya volt, ami már tavaly sem működött. Ehhez képest az Ini-Mas-Rakitic ma már egyértelműen erősebb. Ezt kiegészült még két másik hibával:Leon írta:...Masszívabb kp kellett volna alapból:Ini-Mas-Rakitic,hátul meg az Alves-Bartra-Matyi-Alba tengely és valószínűleg nem így alakulnak a dolgok.
Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.kristop írta:csakhogy mi nem azt írtuk, hogy mi vagyunk a legjobbak (sőt, szerintem ezt senki se írta), hanem csak próbáltuk a teljesen vakon lévő realosoknak megmagyarázni a szituációt, amire úgy látszik neked is szükséged lenne, mert konkrétan minden mondatodat tök egyszerűen meglehet cáfolni.P.G.D. írta:Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
de nézzetek magatokba, te is, és a realosok is, és őszintén mondjátok meg, ha megnyertük volna a clásicót - mondjuk 0-2re - akkor is ugyanezeket a hozzászólásokat írtátok volna le? hogy igaz, hogy nyertetek, de messit el kell adni, meg hogy a világ lehagyott minket, satöbbi. vagy egyáltalán írtatok volna valamit? én azt feltételezem, hogy nem, mert amikor mi nyertünk, akkor általában világvége hangulat volt a realnál és nem írtak ide ilyeneket. és mivel a válasz a nem, így komolyan vehetetlenek azok a hozzászólások, amik utólagosan hosszútávú köveztetéseket vonnak le egy olyan meccsből, aminél könnyen a fordított is lehetett volna az eredmény.
csakhogy mi nem azt írtuk, hogy mi vagyunk a legjobbak (sőt, szerintem ezt senki se írta), hanem csak próbáltuk a teljesen vakon lévő realosoknak megmagyarázni a szituációt, amire úgy látszik neked is szükséged lenne, mert konkrétan minden mondatodat tök egyszerűen meglehet cáfolni.P.G.D. írta:Elnézést, de én pontosan azt írtam, hogy le kéne szállni a magas lóról pár embernek, és nem azt mondani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, csak éppen rossz napunk. Én ezt írtam...
Hidd el normális dolgokon lehet beszélni itt is, de már ne hogy egy madridista mondja meg, hogy mikor adjuk el a Messit 27 évesen. Hülyeségeket beszéljen "otthon", ott még vevők is lesznek rá.Decima írta:Azért higyjétek el nagyon nehéz úgy ide írni, hogy ne sértődjetek meg, ne kezdjetek el Roncikázni, de azért nem lehetetlen.