Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valszeg bennem a hiba, de senki sem akarja veled megvitatni, hogy ki a nagyobb labdarúgó. Nem is értem.hank1ee írta:Kérlek, ne kezdjük el, ki mekkora labdarúgó itt a fórumon.Normandia írta:Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.Aki játszik, azt is tudja, hogy nem ütjük le mondjuk csak úgy a másikat a pályán. Brandao ha jól tudom az öltözőben fejelte le Thiago Mottát az orrát eltörve, Cristiano a pályán húzott be párat Godínnak. Ugyanaz a viselkedés, megnyilvánulás. A beszólás előfordul itt is, ott is, de pl. Messi is jobban tenné, ha fattyúzás helyett berúgná a helyzeteit, mert az nem megy olyan jól neki mostanában.
Állítólag Weligtont, aki torkon is ragadta érte. A Madrid edzésén másnap ki is parodizálták a jelenetet. Természetesen Ronaldo nem volt ott éppen.MQuC írta:Kit és mikor fattyúzott Messi? Francba, több Blikket kellene olvasnommindig kimaradok a jóból.
Kérlek, ne kezdjük el, ki mekkora labdarúgó itt a fórumon.Normandia írta:Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.
Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.hank1ee írta:Szóról szóra... A mély tiszteletéről még Godin tudna szólni mostanában pár szót. De tudjuk azt is, hogy Messit sem kell félteni, ha éppen mondjuk fattyúnak akarja nevezni egy "kollégáját".Boixos írta:egyébként azzal együtt, h senki sem fogja megmondani, h mennyire igaz a forrás, lazán el tudom képzelni a gyerekről, h "szűk" öltözői körben ehhez hasonlóan fikázza messit, a seggnyalói meg egymást letaposva nyomják vele ezeket a dumákat. mitől lenne különb, mint bármelyik gyökér madridszurkoló, akik akkor használták/használják pl a gnóm kifejezést, amikor kedvesen akarnak megnyilvánulni? elég volt egyszer-kétszer megnézni ennek a kölyöknek a búráját, amikor messi hozta el előle az aranylabdát v vmi más díjat.
ezt nem neheztelésből írom, mert sztem messiék sem sokkal különbek, ha nincsenek ott a kamerák. gondolom, ők sem álltak meg az ötujjas mutogatásoknál, amikor az volt az aktuális.![]()
Szóról szóra... A mély tiszteletéről még Godin tudna szólni mostanában pár szót. De tudjuk azt is, hogy Messit sem kell félteni, ha éppen mondjuk fattyúnak akarja nevezni egy "kollégáját".Boixos írta:egyébként azzal együtt, h senki sem fogja megmondani, h mennyire igaz a forrás, lazán el tudom képzelni a gyerekről, h "szűk" öltözői körben ehhez hasonlóan fikázza messit, a seggnyalói meg egymást letaposva nyomják vele ezeket a dumákat. mitől lenne különb, mint bármelyik gyökér madridszurkoló, akik akkor használták/használják pl a gnóm kifejezést, amikor kedvesen akarnak megnyilvánulni? elég volt egyszer-kétszer megnézni ennek a kölyöknek a búráját, amikor messi hozta el előle az aranylabdát v vmi más díjat.
ezt nem neheztelésből írom, mert sztem messiék sem sokkal különbek, ha nincsenek ott a kamerák. gondolom, ők sem álltak meg az ötujjas mutogatásoknál, amikor az volt az aktuális.![]()
Jézus isten.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2375867
kadarzsolt85 írta:Ronaldo egy nagyon jo focista de van nala es lesz nala mindig jobb focista akit Lionel Messinek hivnak es ezt o is nagyon jol tudja ezert ilyen shrekkkfej kinem allhatom az egoista pofajat.
Ha ez igaz gratulálok Roncinak, mondjuk ezt a színvonalat is nézem ki belőle...visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2375867
Nyilván ettől jobban fogjuk szeretni CR-t, mert mást nem igen tudok elképzelni, amiért idelinkelted.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2375867
Erre már én is rengetegszer felfigyeltem, sokszor konkrétan a világ legjobb kontrajátékot játszó csapata előtt annyi helyet hagynak hogy már félelmetes, és elég 1 eladott labda, már is rohanhatnak, ha beáll egy csapat buszozni ők is szenvednek, mint például az Atletico ellen, viszont ők rá merik durrantani messziről is, míg mi a 66-odik sikertelen próbálkozás után is szét akarjuk passzolni őket a kaputól 5 méterre.S.Agüero írta:Amúgy az az érdekes, hogy a Real ellen a kis csapatok nem állnak be a kapujuk elé annyira, mint ellenünk, legalábbis nem sokszor. Pedig láthattuk már párszor, hogy ha nincs területük, ők is meghaltak.Persze lehet, hogy a két csapat játékától is függ ez, de egy 16-os elé beálló busz ellen a Real sem fickándozna annyira.
Hát igen, el kell ismerni, ami szép az szép.. Megmondom őszintén, bele szoktam kukkantani a habfehérek meccseibe mostanában, mert nagyon pofás játékot játszanak, Carlo jól összerakta ezt a csapatot. Ettől még persze benne van, hogy ha szembejön a Chelsea, akkor megfog titeket a bunkerfocijával - ezt meg is nézném amúgy, hogy mire mennétek most egy ilyen csapat ellen -, de attól még be kell látnunk, hogy jelenleg sokkal jobb focit játszanak, mint mi.Decima írta:Azonkívül a játék képe a mérvadó. Az viszont ég és föld...
akár igazad is lehetne, elsősorban azon az alapon, hogy a fociban minden lehetséges.(minden sorozat megszakad....) van azonban az érvelésedben egy kis homok szem.... egy pici..., az hogy velünk is találkoztak! így aztán azt a "felfújást" azt hiszem egyelőre kihagyhatod.hank1ee írta:A Madrid nyeregben érezheti magát, de rajtunk kívül ők sem találkoztak igazán komoly ellenféllel. A Baloval, Lálálával, vagy másik megközelítésből egy szem Sterlinggel felálló, majd a visszavágón a cserecsapatát felvonultató Liverpoolt nem venném ide. Fognak ők még kikapni, ha szembetalálják magukat egy Chelseavel, Párizzsal, akár Bayernnel, függetlenül a tavalyi gázolástól. Nem kicsit fel vannak fújva azért, mert sok gólokkal mennek spanyol középcsapatoktól.