Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kb. ennyi:palesz77 írta:Gyorsam toltam egy Insanityt, azthittem mire végzek meglesz az Aranylabdás..nAz elmúlt 45 percben milyen díjakat adtak át? Valaki gyorsan tegyen percre késszé.
mondjuk ez egyértelmű volt, ez az egy gólja kb +30 milliójába került a Realnak...Hámesz Puskás díj
Nagyon szurkolnak hogy közelebb legyen Messihez lasztik számában, így könyebben be tudják maguknak magyarázni hogy Ronaldo mennyivel jobb játékos és hogy Messi a közelében sem vanmahitoo írta:Egyébként elképesztő, hogy madridi oldalon mi megy az aranylabdával kapcsolatban. Az a rengeteg nyilatkozat, lobbizás CR mellett. Szerintem sokaknak többet jelent, mint egy bajnoki cím. Ha most Messinek lenne reális esélye, és mégsem ő kapná, magasról letojnám. Amúgy is teljesen szubjektív, ráadásul szinte csak támadók kaphatják. Nem is értem ezt az egészet.
Hámesz-é lett a Puskás díj.palesz77 írta:Gyorsam toltam egy Insanityt, azthittem mire végzek meglesz az Aranylabdás..nAz elmúlt 45 percben milyen díjakat adtak át? Valaki gyorsan tegyen percre késszé.
Petr írta:Igazad van, Neuer csak a VB-n játszott. Ne viccelj.Barca_10 írta:akkor te nojernek adnád az aranylabdat 20 nap miatt,amikor a másik 2 játékos és edző 10 hónapig melóztak és voltak a topon /többé-kevésbé/
Egyébként nem csak a VB-n védett jól, az egész évben frenetikusan játszott.
Igazad van, Neuer csak a VB-n játszott. Ne viccelj.Barca_10 írta:akkor te nojernek adnád az aranylabdat 20 nap miatt,amikor a másik 2 játékos és edző 10 hónapig melóztak és voltak a topon /többé-kevésbé/
Bob_Marley írta: Minden esetben egyetértenék veled, de a VB a legfontosabb cím és a legnehezebb megnyerni is. Simeone előtt is le a kalappal minden más eseten én is neki adtam volna, de a VB az VB.
Tudom, vicc volt...Messi2015 írta:...
Abszolút megérdemelte Lőw. Vb-t nyert, érjen már valamit...ferninho írta:Sztem meg sokkal többet rakott le az asztalra pl Simeone is...Bob_Marley írta:Messi a helyszínen van igen.
Löw teljesen megérdemelte VB évben az a legfontosabb cím, ráadásul 1 hónapig kell tűzben tartani egy csapatot folyamat. Ha van következetesség akkor Neuer felkészül.
még ha a németek átgázoltak volna a mezőnyön, de nem ment az mindig olyan könnyen...
Minden esetben egyetértenék veled, de a VB a legfontosabb cím és a legnehezebb megnyerni is. Simeone előtt is le a kalappal minden más eseten én is neki adtam volna, de a VB az VB.visca el barca írta: a bajnokságban meg 10-ig. egyértelmű h simeonenak kellett volna adni, egy közepes kvalitású játékos csapatot vitt abszolút a csúcsra.
Sztem meg sokkal többet rakott le az asztalra pl Simeone is...Bob_Marley írta:Messi a helyszínen van igen.
Löw teljesen megérdemelte VB évben az a legfontosabb cím, ráadásul 1 hónapig kell tűzben tartani egy csapatot folyamat. Ha van következetesség akkor Neuer felkészül.
Nem, hanem a klub bojkottálja, vezetők stb nem vesznek rajta részt, az nem ua, mintha Leo nem menne el. Akár hanyadik lesz, már kb 5-6 éve nincsen nélküle gála. Ez preztizs akárhogyan nézzük is.danianevem írta: Elvileg igen, de Messi>Klub. Tény.
na0421 írta: Cr szokásos dúsgazdag kisebbségi kinézet
a bajnokságban meg 10-ig. egyértelmű h simeonenak kellett volna adni, egy közepes kvalitású játékos csapatot vitt abszolút a csúcsra.Bob_Marley írta:ráadásul 1 hónapig kell tűzben tartani egy csapatot folyamat.
Igen, a helyszínen van. Megint sikerült egy ronda öltönyt feladni rá.BarcafanTomee írta:Nincs lehetőségem nézni élőben, ezért kérdezem: Messi a helyszínen van?
Elvileg igen, de Messi>Klub. Tény.BarcafanTomee írta:Nem úgy volt , hogy a klub bojkottálja a gálát ?
Az aranylabda FIFA égiszébe történő bevonás óta, ez már csak a két márka harca:palesz77 írta:Én lehet lemaradtam a kampányról, de a megkérdezettek kb 70%-a Neuernek adná azok közül akiket olvastam..
Én lehet lemaradtam a kampányról, de a megkérdezettek kb 70%-a Neuernek adná azok közül akiket olvastam..MessiNeymarSuarez írta:Szerintem 100% hogy Ronaldo nyeri, egyrészt mert meg is érdemli, másrészt meg akkora kampány van mellette hogy hihetetlen.