Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Normandia
Director del Fútbol

2015.03.28. 17:14:53

mess2009 írta:kicsit nagyobb rálátással azt is állítom, hogy a meccsel kapcsolatos első "lózungok" nem feltétlenül állják meg a helyüket:
az első félidő: némelyek szerint "lefociztak" bennünket, de mindenki szerint az a félidő a Madridé volt...
miért is? ki lőtte az első gólt?, mennyi volt az eredmény? mindenki azon agonizál, hogy ha zselés kapufája bemegy... nekünk is volt min két gólhelyzetünk, mi van ha azok be mennek?! az én meglátásom szerint valóban volt némi meddő madridi fölény a meccs bizonyos szakaszaiban, min ahogy barcelonai is...!
a másik: a nagy kifáradás?! ez sem igaz. az utolsó másodpercig támadtak!! és volt is helyzetük!!
anélkül hogy bagatelizálnám az erőnlét fontosságát, egyszerűen az a helyzet, hogy ha az egyik csapat támad a másiknak védekeznie kell. aztán az a helyzet, hogy a tartós nyomás kialakításához létszámfölény kell az ellenfél oldalán ettől viszont sérülékeny a saját térfeled... a döntést az hozza meg, hogy adott pillanatban, adott időszakban (mennyi ideig vagy képes fenntartani a nyomást?) melyik szituáció válik hatékonnyá!!
ez látható a klasszikus esetekben: támad, nyom az egyik és (ha nincs eredmény) gólt kap a másik.
csak azt akarom mondani, hogy gyakran a látszat csalóka... egy kapott gól mentális erejét is állandóan fel lehet cserélni...van hogy azt mondják:ki ütötte a csapatot, de van olyan is , hogy feltüzelte a csapatot....(mostanában éppen velünk kapcsolatban is: azonnal válaszolni tudtunk...)
nekem inkább az jön le így a meccs után, hogy két közel azonos erejű és képességű csapat színvonalas izgalmas meccsén a pillanatnyi diszpozició és szerencse döntött. ezt igazolaja az oda vissza eredmény is.
Érdekes, de én másképpen láttam. Az első félidő eleje semleges volt, aztán lőttük a gólt és a reál nagyon rákapcsolt. Talán nem is futómennyiségben, hanem intenzitásban voltak jobbak és bizony, ha picit pontosabbak 2-3 góllal mehettek volna szünetre. A szünet után feljavultunk és látszott, hogy a madrid nem tudja tartani az első félidei intenzitást, mi viszont lassan elkezdtük irányìtani a mérkőzést, leginkább a gól után. Jó szerelések, pontosabb labdakihozatalok és helyzetek. Nekem másodszorra megnézve a
meccset is úgy tűnt, hogy Ancelotti az első félidőre tett fel mindent. Akkor uralták a középpályát és presszionáltak nagyon hatékonyan. Pont ebből adódóan szinte alig volt pontos az előrejátékban a barca. Szóval egy taktika volt, ami végül is a fizikai igénybevétel és a kihagyott helyzetek okán megbukott. A Barcát az dìcséri, hogy ezt átvészelve még gólokat is szerezve fizikálisan végigbìrta és a második félidőben már a saját játékát játszva verve meg a madridot. A mi taktikánkban is benne volt a bukás, de most jól jöttünk ki belőle.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Mascherano
Jugador del Barça

2015.03.28. 12:10:22

Leon írta:A spanyol válogatott szégyene az,hogy Villa óta nincs egy épkézláb csatáruk.
És amíg Pedrot játszatják nem is lesz :(
Més que un club !
Leon
Director del Fútbol

2015.03.28. 11:43:14

Azért mert Morata talált egy gólt még épp olyan maximum középszintű játékos mint volt,nem vesztett semmit a Real vele amiért jó áron eladta.
A spanyol válogatott szégyene az,hogy Villa óta nincs egy épkézláb csatáruk.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.03.28. 09:34:26

noname írta:Érdekes, hogy a Real, ami magasról tesz a saját nevelésekre mégis milyen jó középcsatárokat nevel ki. Soldado, Negredo, Morata, Bueno, Jese.

Valamiért a középcsatár neveléshez nagyon értenek, ha máshoz nem is.
Morata amúgy érdekes eset, mert a Juve vezetőségé kívül a fene se látott benne semmit, ehhez képest beválni látszik.
Hát mondjuk nem tudom, a szintet egyikük se ütötte meg. Jesé még talán meg fogja, bár a sérülése után eléggé visszaesett - nem csoda -, de ő meg szélső amúgy, bár ez csak részlet kérdés. De a Soldado-Negredo duó egy erősebb Spanyol csapatban még jó volt, viszont a szintlépés egyiküknek se jött össze, Bueno 27 éves már, kétlem, hogy ő is a csúcsra jutna, Morata meg szintén nem tényező szerintem egy Real szintű topklubnál.
MessiNeymarSuarez máshol írta:Morata előtt nagy jövő áll, sajnálni fogja a Real hogy eladta.
Csak az első félidőt láttam, a másodikra feljavult? Mert az elsőben egyedül ő lógott ki lefelé a támadó felfogású játékosok közül szerintem, még ha pont ő is lőtte a gólt - ami ha nem pattan meg állítom a kapusban landol. Középszintnél nem jobb a gyerek, az a szerencséje, hogy nincs klasszis csatár jelenleg a spanyoloknál, mert így simán lehet válogatott ilyen teljesítménnyel is.

Amúgy Koke kisebb gólpasszt adott neki.. 8)
noname
Llegenda del Barça

2015.03.28. 08:46:27

Érdekes, hogy a Real, ami magasról tesz a saját nevelésekre mégis milyen jó középcsatárokat nevel ki. Soldado, Negredo, Morata, Bueno, Jese.

Valamiért a középcsatár neveléshez nagyon értenek, ha máshoz nem is.
Morata amúgy érdekes eset, mert a Juve vezetőségé kívül a fene se látott benne semmit, ehhez képest beválni látszik.

Ezzel az egész pereskedéses hülyeséggel kapcsolatban: továbbra is az a véleményem, hogy Perez/Laporta áll a háttérben. Majd szépen lesz elnökcsere és akkor Laporta odaszól az embereinek, hogy mostmár elég, vagy odaszól Pereznek h hívja vissza a kutyáit. Kb azt fogják eljátszani mint a House of Cardsban Undewood Kínával.
A Fifa egy szégyen
sadudetam
Barça B

2015.03.27. 21:48:50

Szegény Madrid szurkolók. Nagyon el vannak keseredve a másik oldalon. "Mindegy, hogy mivel csak megbüntessék a Barçat. A Barça valahogy kerüljön hátrányba.,, Igazi foci szerető emberek. Gratulálok nekik.
Forever Barca!!!
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.26. 08:58:55

kicsit nagyobb rálátással azt is állítom, hogy a meccsel kapcsolatos első "lózungok" nem feltétlenül állják meg a helyüket:
az első félidő: némelyek szerint "lefociztak" bennünket, de mindenki szerint az a félidő a Madridé volt...
miért is? ki lőtte az első gólt?, mennyi volt az eredmény? mindenki azon agonizál, hogy ha zselés kapufája bemegy... nekünk is volt min két gólhelyzetünk, mi van ha azok be mennek?! az én meglátásom szerint valóban volt némi meddő madridi fölény a meccs bizonyos szakaszaiban, min ahogy barcelonai is...!
a másik: a nagy kifáradás?! ez sem igaz. az utolsó másodpercig támadtak!! és volt is helyzetük!!
anélkül hogy bagatelizálnám az erőnlét fontosságát, egyszerűen az a helyzet, hogy ha az egyik csapat támad a másiknak védekeznie kell. aztán az a helyzet, hogy a tartós nyomás kialakításához létszámfölény kell az ellenfél oldalán ettől viszont sérülékeny a saját térfeled... a döntést az hozza meg, hogy adott pillanatban, adott időszakban (mennyi ideig vagy képes fenntartani a nyomást?) melyik szituáció válik hatékonnyá!!
ez látható a klasszikus esetekben: támad, nyom az egyik és (ha nincs eredmény) gólt kap a másik.
csak azt akarom mondani, hogy gyakran a látszat csalóka... egy kapott gól mentális erejét is állandóan fel lehet cserélni...van hogy azt mondják:ki ütötte a csapatot, de van olyan is , hogy feltüzelte a csapatot....(mostanában éppen velünk kapcsolatban is: azonnal válaszolni tudtunk...)
nekem inkább az jön le így a meccs után, hogy két közel azonos erejű és képességű csapat színvonalas izgalmas meccsén a pillanatnyi diszpozició és szerencse döntött. ezt igazolaja az oda vissza eredmény is.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.25. 18:56:30

daffy írta: Meggyőződésem,hogy nem KIZÁRÓLAG az edző sara ez. Ne mondja nekem senki,hogy Bale játszatása annyira indokolt akkor,amikor hetek óta kritikán aluli.
Ha James nem sérül le,akkor lehet már padon lenne a vadló, bár fene tudja, Ancelotti nyilatkozatai szerint betonbiztos a BBC. De most ezekben a hetekben Modric-James kiesésével nagyon nem tudott kit odarakni.
Chicarito mehetett volna fel középre,de akkor meg Benzemat rakná ki szélre kallódni?
Vagy Jese, de hát ő sem az igazi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2015.03.25. 17:57:05

Balinho írta: Akkor nem a keret vékony, hanem rosszul van használva.
Meggyőződésem,hogy nem KIZÁRÓLAG az edző sara ez. Ne mondja nekem senki,hogy Bale játszatása annyira indokolt akkor,amikor hetek óta kritikán aluli.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.25. 13:25:27

Nálunk Lucho nyomta a folyamatos őszi rotálást, amibe belefutottunk, hogy egyszerre került fel a pályára mondjuk Rafinha-Pedro-Munir-Bartra, tehát összességében négy kiegészítő ember került kezdőbe (kapott is Lucho hideget-meleget).
Lehet, hogy kapott ,de az idő őt igazolta. Pont ezért vna az, hogy most remek formában vannak a srácok. (kopp kopp kopp)
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2015.03.25. 13:15:11

visca el barca írta:ez nem kifogás ez tény.

vedd figyelembe, hogy ancelotti jóval többet játszatja ua. az embereket, meg rosszul is cserél. nálunk ha meg van a meccs, rakéta lejön a 60. percben. ott meg kroos még 4-0-nál is fenn van és csak 88. percben hozza le. nézd meg, hogy pl neymar mennyit pihenhet, azért aránylag "sokat" játszik pedro. odaát benzema hótbetonkezdő minden meccse, a mexikoi gyerek 10 meccsenként játszi 3 percet. illaramendit is csak akkor teszi be, ha már tényleg nincs kit játszatni.
Akkor nem a keret vékony, hanem rosszul van használva.

Chicharito nem rosszabb, mint Pedro, előbbinek 13/3 utóbbinak 25/5 a meccs/gól átlaga. Illara pedig több bajnokin játszott, mint S.Roberto+Rafinha együttvéve. Isco/Kroos/Modric/James/Khedira/Illara/újonnan L.Silva - az első négy kiemelkedő képességű játékos (bármelyiket elnézném Barca mezben) két támadóbb kp helyre, a világbajnok német csapat kezdő vkp-ja + immáron két megfelelő tartalék a vkp-n.

Nyilván nem akarok mindent statisztikával igazolni, de sem létszámban, sem minőségben nem érzem, hogy a Real keretével baj lenne. Nem azért fáradtabbak, mert vékonyabb a keretük a miénknél, maximum Carlo kevésbé használja a peremjátékosokat. Nálunk Lucho nyomta a folyamatos őszi rotálást, amibe belefutottunk, hogy egyszerre került fel a pályára mondjuk Rafinha-Pedro-Munir-Bartra, tehát összességében négy kiegészítő ember került kezdőbe (kapott is Lucho hideget-meleget).
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.25. 12:50:11

visca el barca írta:ez nem kifogás ez tény.

vedd figyelembe, hogy ancelotti jóval többet játszatja ua. az embereket, meg rosszul is cserél. nálunk ha meg van a meccs, rakéta lejön a 60. percben. ott meg kroos még 4-0-nál is fenn van és csak 88. percben hozza le. nézd meg, hogy pl neymar mennyit pihenhet, azért aránylag "sokat" játszik pedro. odaát benzema hótbetonkezdő minden meccse, a mexikoi gyerek 10 meccsenként játszi 3 percet. illaramendit is csak akkor teszi be, ha már tényleg nincs kit játszatni.
De akkor ne az legyen a kifogás, hogy vékony a keret és nincs kit becserélni, mert mi is megoldottuk valahogy, ráadásul Suarez se volt jó ideig. A játékosok ugyanúgy adottak mindkét oldalon nekik is ugyanúgy kell főzni belőlük. Arról nem is beszélve, hogy a két edző között milyen tapasztalatbeli különbség van.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.25. 12:16:49

ez nem kifogás ez tény.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2015.03.25. 09:38:41

Mostanában több helyen, legutóbb Kompany madridomra is kikerült cikkében olvastam, hogy a madridisták arról panaszkodnak, hogy milyen vékony kerettel vágtak neki a szezonnak, hogy ezért is fáradtak el a Clasicon. Ezzel kapcsolatban érdekelne madridista kollégák véleménye, mert pár dolgot nem értek.

Igazából a Barca kerete nem vastagabb, mint a tiétek. 3-3 kapus, 2-2 jobb és balhátvéd (Carvajal-Arbeloa vs. Montoya-Alves (Douglast meg tetszőleges castillás sráccal tessék behelyettesíteni) és Marci-Coentrao vs. Alba/Adri), a középhátvéd posztra ha ideveszem Maschot, akkor egy ide Varane-Pepe-Ramos-(Nacho) vs. Pique-Matyi-Masch-Bartra-(a nemlétező Verma). A középpályátokon Khedira-Illara-Kroos-James-Modric-Isco-(L.Silva) a három posztra, nálunk ha Maschet ide is számolom, akkor Iniesta-Busi-Rakitic-Xavi-Rafinha-Masch-(S.Roberto, akit aligha irigyeltek tőlünk) ez meg ugye L.Silva nélkül is egál, ráadásul a Kisfőnököt két helyre is beraktam. A támadósor is nagyon hasonló 3 sztár mögött 1 kiegészítő, 1 fiatal -> BBC + Chicha + Jesé vs- MSN + Pedro + Munir (nagy ritkán Sandro). A Chelsea és a Bayern is nagyságrendileg 20 fős kerettel dolgozik.

Összességében ez alapján elmondható, hogy a Real kerete nem vékonyabb, mint a miénk, megkockáztatom, hogy a középpályán több meccset eldönteni képes embere van, mint a Barcának, pláne ha vesszük Xavi/Ini formájának tartós hanyatlását, akkor pláne. Tudom a madridisták szeretik egekig fikázni Khedirát is, de azért valahogy mégis világbajnok lett, és attól, mert nem egy Guti szinten lát a pályán, attól még védekező középpályásnak lehet jó.

Kicsit azért is kifogásnak tűnik ez az egész, mert a Madrid egy egész hetet pihent, míg mi a City ellen játszottunk egy lefutottnak azért nem mondható párharcot. Ráadásul a Real még igazolhatott is a télen, és hozott is embert a középpályára.

Én inkább úgy látom, hogy nagyon nekünk jöttek az első 60 percben, amivel mi nem is nagyon bírtuk tartani a lépést, fáradtabbak, fásultabbak és pontatlanabbak voltunk, mint a Madrid. Azt gondolom, hogy Ancelotti nagy rizikót vállalt, nekünk eresztette a fiait, és meglett volna az esélye, hogy ez bejön. De egyfelől a lélektanilag nagyon jókor jött gólunk okozta lélektani előnyünk, a saját tempójától eleve elfáradt Madrid, valamint a támadási kényszer okozta azt az utolsó 30 percet, amit. Ettől függetlenül alapvetően nem volt elvetélt ötlet ez Carlotól, hogy a kevesebbet pihenő Barcának nekiment a Madrid, ha az egyenlítő gól után megvan a fordítás most nem beszélgetünk arról, hogy rövid a keret.

Na mindegy nekem ez kicsit utólagos kifogásgyártásnak tűnik.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.24. 16:37:15

https://www.youtube.com/watch?v=hhOGmGRjBbA" target="_blank

Gratulálok Ronaldonak,ismét bizonyította,hogy milyen csodálatos ember.

Mondjuk egy ilyen eset semmiség ahhoz képest,hogy Messi nem fogott kezet egy kisfiúval. :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.03.24. 15:04:56

Madrideknal szembetuno, a rotalas hianya. Ezert is fogytak el a masodik jatekreszre. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
jethrotull
Barça B

2015.03.24. 14:50:17

Néhány nap távolából: Sztem ott követte el a Real a hibát, hogy nem taktikusabban léptek pályára. Azaz, nem kellett volna annyira hajtaniuk, egyenletesebb ritmust kellett volna felvenniük, így nem pukkadnak ki a 2-ik félidőre! Néha az volt az érzésem, mintha mi szándékosan nem akartuk volna felvenni a "rohanós játékot"! Persze, lehet, hogy nem jól látom. Az viszont tény, hogy ha Iniesta és Rakitic jobban fel tudják venni az ellenfél kp-it, nincs annyi helyzete a Madridnak!
A Barca a Fradi!
teodor
Barça C

2015.03.24. 13:28:03

noname írta:Ancelotti megérdemli a dicséretet. Taktikailag jobban fel volt készülve a Real. Felróható neki, hogy látványosan kifúltak egy óra után(mintha az egész Real egyszerre lassult volna be, miközben mi végig stabil tempóban fociztunk), de a meccs elején jobban tudták a passzsávjainkat, mint mi magunk. Persze azért LE is kitett magáért: remekül védekezett szögletek és persze szabi-gól.

Amúgy egy kérdés a realosokhoz: a bíró mennyit kap azért hogy "ne vegye észre" amikor valamelyik csatárunkat lerúgják? :mrgreen:

Szerintem nagyon jól játszott a Madrid, de ezt lehetetlen 90 percen keresztül kivitelezni, főleg egy Barca ellen!

Érdekes volt látni Messi mennyire eltűnt az első félidőben, szünetben azon rimánkodtam, akarjon kicsit focizni mert akkor megfordul itt minden, hát a 2. félidőben akart és ez azonnal gyökeres változásokat hozott, a Madrid meg szemmel láthatólag egyre fáradtabb lett.

Egyszerűen nem lehet egy ilyen támadó sort 90 percig tartani, lehetetlen!
Aminek nagyon örülök: Mathieu gólja, szerintem sokan, nagyon alul értékelték ezt az embert.

Jah és persze köszönet a BARCÁNAK egy újabb csodálatos estét szereztek nekem és még pár millió emberkének!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.24. 13:22:38

MQuCsabi írta:A madridi szurkolói incidenshez kapcsolódva: VAlaki ki tudta venni, hogy Ramos miket mondott a srácoknak a kocsiból?
Valami olyasmit, hogy "Mi a probléma? Együtt nyerünk, együtt örülünk, együtt veszítünk."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.24. 13:00:32

A madridi szurkolói incidenshez kapcsolódva: VAlaki ki tudta venni, hogy Ramos miket mondott a srácoknak a kocsiból?
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.03.24. 12:04:25

Ide is beteszem a véleményemet, elvégre ide való

És most egy kicsit a realról is szót ejtenék:

1.: valaki írta, hogy szerinte hetek óta csak erre a meccsre készültek, azért volt a formahanyatlásuk. Hát ha tényleg így volt, akkor nagyon elszabták a taktikázást, bár én nem hiszem, hogy ezt tették.
2.: látszik azért, hogy nem mou ül ott a kispadon, de azért párszor előjött a henteskedés. Még CR is hogy utánarúgott Maschnak, amiért minimum egy sárgát kaphatott volna. Az oscart érő triplaszaltójáról, amiért tizit akart, már ne is beszéljünk.
3.: hihetetlen, hogy évek óta azt tapasztalom, hogy kb fél órát bírnak hajtani keményen, aztán kipukkad a lufi. Erre a meccsre egy hetet wellnesezhettek, és még így is kidöglöttek az első félidő végére.
4.: a real, ahogy én látom, hihetetlenül csak a kontrajátékra képes építeni, és ez a veszte sokszor. Ellenben nálunk a repertoár azért jóval bővebb, mint említettem mi tudunk akár kontrázni is. Ők egy felállt védelemmel szemben meghalnak.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.23. 23:18:19

lui1698 írta:A másik meg, hogy ennek a kisebbségi komplexusos, agyoniskolázott majomnak mi az anyámért kell integetni meg mutogatni a közönségnek, ha sikerül neki értékelhető dolgot csinálni a pályán? Ettől érzi magát gyereknek. Mert azon kívül tegnap se nagyon tett le sokat az asztalra, a világ valaha volt legjobbja.
Erre csak ennyit tudok mondani :D :mrgreen: :

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 0972_o.jpg

Amúgy igen, tudtommal közönség felé tett provokálásáért/üzenetekért is jár a sárga, ha ezért, vagy az utánrugásért megkapta volna akkor már mehetett is volna zuhanyozni hogy lehiggadjon.
De mindegy, ne legyünk telhetetlenek, már az is csodaszámba ment hogy amikor elterült a 16os előtt azért megkapta a jogos sárgát. (Még csak az hiányzott volna ha most is befújják 11-esnek mint tavaly Mallenco #-o )

Gólnál is tényleg úgy verte a nyálát mintha ő alakította volna ki, és ő sarkazta volna le nem pedig Benzema.
Ami szép volt az a kapufája, de amúgy meg egy szavunk se lehet rá, sőt köszönettel tartozunk neki!
Ha nem ilyen őnző állat és nem akar minden áron belecsúsztatni lesen állva minden erejével az elérhetetlen labdába akkor Bale gólja érvényes lett volna :D
(persze ezért is Balet fikázzák, no comment..::D )
Rinku
Director del Fútbol

2015.03.23. 22:33:02

visca el barca írta:itt is ez szokott lenni :D
Hát azért a két edző nem egy kávéház... :)
Football, bloody hell. /SAF/
basketking
Barça B
Kapcsolat:

2015.03.23. 21:59:22

https://www.youtube.com/watch?v=uKPni9Z-fXY

Hátha valakit érdekel, igazából a szövegezés nem 9 perces videót vett volna igénybe, hanem 20 perceset, szóval muszáj volt kicsit lerövidítenem, még így is nehéz végig fenntartani a nézők figyelmét..:) Remélem tetszik!
BFC
Jugador d'estrella

2015.03.23. 19:48:59

visca el barca írta:
Feast4 írta:Beleolvastam a fórumukba. A begázs fele már Ancelotti fejét követeli. A BL győztes edző egy rossz széria miatt mehet amerre lát. Ez a hozzáállás! =D>
itt is ez szokott lenni :D
A Malaga illetve a Real Sociedad elleni meccset mikor elvesztette a csapat akkor itt is mindenki ( köztük én is :D ) LE fejét követelte. :D
Válasz küldése