zola8787 írta:
Angliában meg megverhet bárki bárkit az miért jobb?
Spanyolországban van 2 kegyetlen jó csapat + az Atletico, szinte mindig verik a mezőnyt. Ugyanezt megcsinálnák ezt Angliában is, csak ott nem 3mat lőnének egy meccsen hanem 6ot átlagban. Mou elment Anglia legjobb csapatához, aki egy 10 emberrel védekező, már a levegőt a seggükön vevő PSG ellen is védekezett ráadásul hazai pályán. Szóval Mou mondja csak az okosságokat nyugodtan, pozitív vagyok foci tekintetében, így a Real bl győzelmében is láttam pozitívumot, hogy Mou-t elküldték és egyből megnyerték.

Én is szeretem az attraktiv, tàmadó focit és nekem sem a szívem csücske a portugàl, ebben megegyezik a véleményünk.
Azzal, hogy Mourinhot idéztem, nem àllt szàndékomban semmi rosszat mondani a Real Madridra, Ronaldora, Perezre. Nem àllt szàndékomban a Chelsea-t isteníteni sem, bàr egyetlen PSG elleni BL-meccset egy bajnoksàg egészével összehasonlítani nem túl célravezetö. De legyen.
A 2 kegyetlen jó csapat is megvan, Angliàban is rendszeresen ott lennének az elsö négyben. Az Atletico ezzel a brusztolós, izomfocival a LA Ligàban gyakorlatilag egyedülàlló. A szigetorszàgban, 38 fordulón keresztül nem tudom, hogy bírnàk.
Igen, Angliàban bàrki bàrkit megverhet. Ha szereted a focit és persze egy kicsit semleges szurkolóként is tudod szemlélni az eseményeket, akkor ez izgalmas is tud lenni.
Plusz ugye nem úgy ülsz le, mint a Barca-Rayo meccs elé, amin nyilvàn tövig ràgod a körmeidet, miutàn 1,05-ös szorzóval (akkor valahol màsok szerint is sörmeccs...na mindegy) megtetted a hazait tippmixen . Ebböl van úgy 5-6 darab szezononként.
Én csak viccesnek tartom az ilyen meccsek elötti hype-ot, holott mindenki tudja, hogy papíron elöre lefutott a meccs + lesz 25 kapuralövésünk, nekik meg kb. 2. Aztàn ha jó napunk van, akkor nyócegy, ha nem, akkor hàrom.
Nem keresek tetteseket, csak szerintem kàr érte.
zola8787 írta:Ennyi erővel nézzünk csak MB1-et, ott is üt mindenki mindenkit.
A magyar bajnoksàgot évek óta nem követem, tehàt fogalmam sincs, ki kit ver meg.
Érdekes, hogy ezzel a témàval hozod pàrhuzamba, nem tudok rà mit mondani....ha ennyi az az annyi erö, akkor nézd.

"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best