2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne viccelj már, Hierro középhátvéd volt. A szűrő kérdés nem volt fontos, nálam Nedved korszakos zseni, nem raknám be Makelelét helyette. Valdés meg 3 BL-t nyert még akkor is, ha nagyon sokat köszönhet a védelemnek és jobb kapus volt Kahn, Buffon és Casillas is!TripleH írta:Hierronak ugyan az volt a posztja mint Robi Carlosnak, a kp-n nincs 1 szűrő se.hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank
Most már én is írok egyet.![]()
Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - RonaldinhoNedved > Makalele csere (ha azokra hagyatkozunk akiket azért többször is láttunk), persze nem rossz az elképzelés, de Valdes helyett azért 1 Kahn jobban befigyelni.
Hierronak ugyan az volt a posztja mint Robi Carlosnak, a kp-n nincs 1 szűrő se.hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank
Most már én is írok egyet.![]()
Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - Ronaldinho
Juj, este van már összekevertem bocsánatBob_Marley írta:Az a Monaco volt, aki kiejtette az Arsenalt és a PSG se ereje teljében lépett ma fel.MessiNeymarSuarez írta: Azt esetleg nem tudod véletlen hogy jövőhétre felépülnek-e?
Durva lenne ha a Porto kiejtené a Bayernt, bár szerintem meg lesznek szorongatva mint ahogy az Arsenal ellen is voltak a visszavágón,csak most nem lesz akkora szerencséjük..
Amúgy sokan írták már máshol hogy kár hogy nem mi kaptuk a sérült Bayernt.
Szerintem sincs ez lefutva ahogy kb a visszavágók 3/4-e. Mi ott leszünk, de ki a maradék három azt nem igen lehet tudni. Porto szerintem képes Münchenben is betalálni akkor viszont borzasztó nehéz lesz a németek helyzete.
Klopp holnap már a Bayern edzője lesz a sajtóban, jövő héten meg a RM edzője.
Az a Monaco volt, aki kiejtette az Arsenalt és a PSG se ereje teljében lépett ma fel.MessiNeymarSuarez írta: Azt esetleg nem tudod véletlen hogy jövőhétre felépülnek-e?
Durva lenne ha a Porto kiejtené a Bayernt, bár szerintem meg lesznek szorongatva mint ahogy az Arsenal ellen is voltak a visszavágón,csak most nem lesz akkora szerencséjük..
Amúgy sokan írták már máshol hogy kár hogy nem mi kaptuk a sérült Bayernt.
Nem valószínű. Alaba biztosan nem, Robben is eléggé kérdéses.MessiNeymarSuarez írta:Azt esetleg nem tudod véletlen hogy jövőhétre felépülnek-e?
Azt esetleg nem tudod véletlen hogy jövőhétre felépülnek-e?danianevem írta:Alaba, Thiago és Robben. Ha ők játszanak és egészségesek, akkor a Bayern Európa egyik, ha nem a legjobb csapata. Nélkülük félkarú óriás a München. A Porto meg ma élt a lehetőséggel, de a továbbjutás még nem dőlt el.MessiNeymarSuarez írta:Nemsemmi ez a Porto-Bayern 3:1 ,szerintetek képesek kiejteni a Bayernt?