Bajnokok Ligája & Európa Liga
Hol vannak a szakertok, akik " Real 3-1, meg megszorja a real a juventust" josoltak, tuti biztosra? De most johetnek a "tudat alatt tudtam, meg a sejtettem h nem lesz egyszeru a realnak" nethuszarok.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
az az igazság hogy 1 meccsen sokkal sokkal esélyesebbek vagyunk mint kettőn, nem ülhetnek rá az eredményre, mint anno az inter miutan milanoban kikaptunk.. egyetértek, hogy nemkéne lebecsülni a torinoiakat, biztos hogy nem lesz egyszerű, de reméljük msn mindhárom tagja épp lesz, és a lehető legjobb formájukat hozzák majd berlinbe! Tegnap jobban akart a juve, sikerült is nekik, remélem élvezetes döntő lesz barca sikerrel, viscashutterisland írta:a döntő szinte sose könnyű, egy olasz csapat ellen pláne nem. kicsit közhelyes, de tényleg, nem is értem azokat, akik szerint már a vitrinben van.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Kevesebb foci lesz így, mintha a Real jutott volna be.Ez a döntő legalább a fociról fog szólni. És reméljük, hogy a jó fociról.

A döntőben gyorsan el kell tenni két gól még az első félidőben, aztán viszlát.

- shutterisland
- Director del Fútbol
a döntő szinte sose könnyű, egy olasz csapat ellen pláne nem.
a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.
egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.
kicsit közhelyes, de tényleg, nem is értem azokat, akik szerint már a vitrinben van.
a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.
egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.
kicsit közhelyes, de tényleg, nem is értem azokat, akik szerint már a vitrinben van.
Ne is mondd!Rivaldo11 írta:2003 tavasza nagyon fájó emlék, van miért törleszteni...
Az idegenbeli 1:1 után otthon végig jobbak voltunk, a legnagyobb ziccert épp Lucho hagyta ki, miután megbolondított egy védőt. Ezek után jött Nedved gólja, majd Xavi egyenlítése.
a hosszabbításban meg Zalayeta.
Azt sem bánom, ha mi is egy Uruval szomorítjuk el őket
Épp Barcelonában vagyok és amint kiderült, hogy a Juvéval találkozunk a döntőben, az egyik sport csatorna megmutatta az ominózus meccs góljait. Ahogy Te is írod, jobbak voltunk, de nem bírtuk elviselni az esélyesség terhét.
Most is jobbak vagyunk, legalábbis, ha a két csapat játékosainak egyéni képességeit nézzük. A kérdés az, hogy csapatként is jobbak leszünk-e? Remélem igen.
Az angol, a francia és a német bajnok legyőzése után az olasz bajnokság egyeduralkodója sem maradhat ki a sorból.
Szeretném újra átélni a 2009-es 3 (6) kupás szezont!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Barça B
Nana nem lesz az a döntő olyan sima!emlekezzunk a 94es döntőre! Hasonló volt a szitu...tudjuk mi lett...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
StickyFingaz írta:Depor,Bilbao,Juventus.
Na-na, jobb lenne egyből lezárni,szóval:
Atma,Bilbao,Juventus

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Depor,Bilbao,Juventus. 

-
- Entrenador del Barça
Egészen a BL-döntőig, ahol Messi ver egy gólt és ő lesz az egyedüli rekorder. Szegény CR szeptemberig depizni fog.Erxy írta:tizi-tap in kombo megvolt, o ma mar nyugodtan fog aludni
-
- Llegenda del Barça
semmi extra nem történt, bejött a papírforma.
a 11es is egyértelműen jogos volt, a barbár chiellini azt felejtette el, h nem otthon van, itáliában az ilyeneket nem szokták befújni ezeknek a gyökereknek.
a döntőben kicsináljuk a juventuszt. igaz, amúgy a madrid is sokkal jobb képességű gyerekekből állt, mint az olaszok, de a barca, amellett, h ez rá is igaz, sokkal inkább egységesebb csapat MOSTANSÁG, mint a madrid, ezért ki is fog jönni a tudásbeli különbség a juvéval szemben.
a 11es is egyértelműen jogos volt, a barbár chiellini azt felejtette el, h nem otthon van, itáliában az ilyeneket nem szokták befújni ezeknek a gyökereknek.
a döntőben kicsináljuk a juventuszt. igaz, amúgy a madrid is sokkal jobb képességű gyerekekből állt, mint az olaszok, de a barca, amellett, h ez rá is igaz, sokkal inkább egységesebb csapat MOSTANSÁG, mint a madrid, ezért ki is fog jönni a tudásbeli különbség a juvéval szemben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
tizi-tap in kombo megvolt, o ma mar nyugodtan fog aludniroby122 írta:Ha Cr nem hiszi azt , hogy ő a Messi , hogy jaj most önzetlen akarok lenni , és lepasszolom a labdát , akkor a Real a döntőben lenne.![]()
Persze HA meg VOLNA nincs a fociban.
Juve verhető csapat , nem szabad őket félvállról venni , de gondolom Messiék nem is fogják , adott a lehetőség , hogy hétvégén bajnokok legyünk , szerintem ad egy kis motivációt a srácoknak ez a meccs. Ez az első cél , aztán lehet beszélni a többiről.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem tudom hogy a mostaninál így van-e..Azt tudom hogy a régi BEK előző design-ú trófea az vándor volt, és 5 győzelem után odaadják.Jack Napier írta:Én úgy tudom, hogy alapjáraton vándor, de ha 5ször (ebben nem vagyok biztos lehet h kevesebb v több...)megnyeri egy csapat akkor megtarthatja.MessiNeymarSuarez írta:Lényeg hogy most már nem fog rossz kézbe kerülni az a BL kupa(Akkor sem ha a Juve nyeri)
Amúgy kis off: A jelenlegi Bl trófea az vándorkupa vagy minden évben újat kapnak?
- noname
- Llegenda del Barça
Ez nekem is feltűnt. Életében egyszer akart önzetlen lenni.roby122 írta:Ha Cr nem hiszi azt , hogy ő a Messi , hogy jaj most önzetlen akarok lenni , és lepasszolom a labdát , akkor a Real a döntőben lenne.![]()
Juve verhető csapat , nem szabad őket félvállról venni , de gondolom Messiék nem is fogják , adott a lehetőség , hogy hétvégén bajnokok legyünk , szerintem ad egy kis motivációt a srácoknak ez a meccs. Ez az első cél , aztán lehet beszélni a többiről.

A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
ciprusi, holland, angol, francia, német bajnok pipa, jöhet az olasz. azért az így komoly széria lenne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- CsocseX
- Jugador del Barça
Személy szerint nagyon nem szerettem volna klasszikust a döntőn. Örülök, hogy így alakult. Nem azért, mert talán gyengébb a Juve. Egy döntő szinte mindig 50-50, viszont a mi formánkkal egyszerűen nem látok esélyt arra, hogy ne tömjük őket ki. A stílusuk lehetővé teszi, hogy érvényesítsük a sajátunkat, kombinálni is tudni fogunk, egyszóval minden adott egy fergeteges meccshez. Egyszerűen nem látok esélyt egy Juventus győzelemre. Ők is tudják nagyon jól, hogy kiket hagytunk magunk mögött, milyen játékkal, stb... Valójában nekik lényegtelen ez, viszont lélektani előny nagyon is lehet ezek a dolgok mögött. Minden adott a dominanciára. Száz szónak is egy a vége: MEG KELL NYERNI A DÖNTŐT! Força Barça!
p.s.: az oddsokra kíváncsi leszek
p.s.: az oddsokra kíváncsi leszek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsocseX 2015.05.13. 23:02:09-kor.
Força Barça!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
2003 tavasza nagyon fájó emlék, van miért törleszteni...
Az idegenbeli 1:1 után otthon végig jobbak voltunk, a legnagyobb ziccert épp Lucho hagyta ki, miután megbolondított egy védőt. Ezek után jött Nedved gólja, majd Xavi egyenlítése.

Rivaldo-A Legnagyobb.
Ez a döntő legalább a fociról fog szólni. És reméljük, hogy a jó fociról.
-
- Jugador d'estrella
Én úgy tudom, hogy alapjáraton vándor, de ha 5ször (ebben nem vagyok biztos lehet h kevesebb v több...)megnyeri egy csapat akkor megtarthatja.MessiNeymarSuarez írta:Lényeg hogy most már nem fog rossz kézbe kerülni az a BL kupa(Akkor sem ha a Juve nyeri)
Amúgy kis off: A jelenlegi Bl trófea az vándorkupa vagy minden évben újat kapnak?
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bízok benne,hogy leutánozzuk a 2012es EB-étCapon írta:Olasz csapat ellen döntőzni marha nehéz lesz, de a Real ellen sokkal sokkal nehezebb dolgunk lenne, ők azért ismernek minket.

Persze itt nem biztos hogy az lesz, egy csóró 1-0al is elégedett lennék,de remélem megismétli magát a történelem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Capon
- Llegenda del Barça
Olasz csapat ellen döntőzni marha nehéz lesz, de a Real ellen sokkal sokkal nehezebb dolgunk lenne, ők azért ismernek minket.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ha Cr nem hiszi azt , hogy ő a Messi , hogy jaj most önzetlen akarok lenni , és lepasszolom a labdát , akkor a Real a döntőben lenne.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lényeg hogy most már nem fog rossz kézbe kerülni az a BL kupa
(Akkor sem ha a Juve nyeri)

- diagonal
- Jugador d'estrella
Nana. Csak vigyázvaTobias88 írta:Jeeeeeee... Nagyon gyenge ez a Juve, szét fogjuk őket szedni

Jobbak vagyunk, de ez a Juve rettenetesen kellemetlen ellenfél és ha talál egy gólt akkor aztán mindenkinél jobban játszik egy gólos előnyben a világon, de hát az olasz csapatok mindig is ilyenek voltak mióta a világ világ.
Az a baj hogy igazából nagyon nem fekszik nekünk a stílusuk az teljesen világos ha látta az ember ezt a két Real elleni meccset. Ettől persze illene megnyerni tényleg