Nem minden hsz-em, csak most ki jön belőlem a gyerekes káröröm, főleg amiért tavaly meg idén kaptuk az ívet amiért nem nyertünk semmit seAlcantara írta:Miért van az, hogy minden hsz-ed a Madrid gúnyolásáról szól kizárólag?MessiNeymarSuarez írta:HAHAA![]()
Érdemes amúgy 2-szer is végignézni, először Agnelli-t, utána meg külön Perez fejét
Én sem szeretem őket, örülök, hogy kiestek, de elismerem a teljesítményüket, tavalyi évben toppon voltak, az idén a rotáció hiánya miatt nem érhettek oda. Kroost túlhajszolták, Modric teljesen kiesett a döntő szakaszban, Bale helyét, játékát nem sikerült megoldaniuk.
Ezektől függetlenül nem égtek le, elődöntőig húzták (olykor mákkal, lásd Schalke) és a bajnokságban is sokáig állták a sarat.
Az idén egyszerűen jobbak vagyunk náluk és ennyi. A többi gyerekes dolog, a saját csapatunk sikerének kell örülni most már, az eddig látottak alapján bőven van miért!

Meg azért nem rossz érzés azt látni hogy kiestek úgy a Juventus ellen, hogy konkrétan 20-ból 18-an azt mondogatták hogy sima 4-0-ra nyernek, meg hogy a Juventust akarták ellenfélnek.
Persze nem véletlen mondtam azt is, hogy mi nekünk sem szabad elbízni magunkat, főleg nem a csapatunknak mert azért a Juventus sem a véletlen miatt ejtette ki a Realt, ami pedig igen nagy szó tekintve attól hogy most milyen a formájuk.
Amúgy elismerem őket, ha nem lennének a sérülések, és Perez esetleg nem aszerint pakolná Ancelotti nyakába a játékosokat hogy mennyire jól eladható név, akkor bizony elég szép sikereket érnének el. (De ezt is szerintem Ancelotti fogja megszívni ha menesztik, ami szerintem nagy hiba lenne elvégre mégis olyan edzőről van szó aki 12 év után első évében hozta el nekik a Bl-t)