Bob_Marley írta:Nem ismerem, leírhatnád. Azt tudom, hogy már nincs, de talán ennek oka lehet, hogy sokan azért utaztak fel, hogy ne meccsre menjenek hanem tüntetni.
Kedvenc Kubatovunk pár hónapja valamelyik rádióban elmondta, hogy a srác ki van tiltva, merthogy fojtogatott egy embert, amiről kiderült, hogy persze nem igaz...
Ez pártatlan, az én szemembe meg csak a szám számít. Nincs se nagyobb se jobb se másabb szurkoló. Látod ez a baj, hogy van x ember aki azt hiszi, hogy ő többet ér, s mivel "övé" a Ferencváros ezért joga van bizonyos dolgokhoz, akkora bullshit hogy leszakad az ég.
Senki nem mondta, hogy övé a Ferencváros.
Viszont nem tudom hallottál-e róla, múlthéten elhunyt a Debreceni ultrák capoja. A temetésén ott volt többek között Kondás Elemér, a kézi- és focicsapat több tagja és ha jól tudom a vezetőségből is páran. Van különbség szurkoló és szurkoló(/néző) között.
TV-s díjak biztos vagyok benne, hogy többet számítanak, az hogy felvásárolják és nem tudják eladni az kiesés, de nem akkora.
Jó ebbe nem látunk bele, de hosszútávon szerintem ez is érződik.
Átlagnéző szám úgy tudom pár százzal csökkent, Debrecent ismerem, jó példa. De összességében meg nem változik.
Ennek utánanézhetnél egy kicsit jobban...
Elég összefoglalók erejéig is, de kukkancs bele egy-két tavaszi Újpest, Honvéd, Diósgyőr stb. meccsbe. Ha jól emlékszem bőven 2000 alatt volt az átlagnézőszám.
Nem szeret senki üres stadionban játszani, de felteszek pár kérdést.
Miért is nem járnak az ultrák meccsre?
Miért gond az hogy regisztrálni kell?
Ezzel bármit is elérnek?
Hiányoznak bárkinek is? )nekem le ne írd, hogy hangulat meg falhoz megyek.

Az nem érv, senkit nem érdekel, számok a lényeg, pénz, eredmény.
A kérdések nem értem, hogy jönnek ide, 60x átfutott téma.
Igenis hiányoznak, szerinted miért törölte el eddig 9 elsőosztályú klub a szurkolói kártyát amint lehetősége volt rá?
Nincs 20ezer ember így se úgyse.
Amíg a Monsterses rendezvényekre 5-6 ezer ember eljár, addig azt az Úgysét nem merném kijelenteni...
Semmi más fegyver nincs az ultrák kezében minthogy hú ők csinálják a hangulatot, meg mittudomén. Beszélünk x emberről, aki dacból, rendszerből nem megy ki.
Engem érzelmek alapján nem fogsz tudni befolyásolni.

Imádom szeretetem a Fradit, de a klubot szeretem nem a szurkolót vagy xy játékost. Egy dolog érdekel, hogy sikeres legyen a csapat, semmi más. Minden más csak sallang, meg maszlag. Hiába mondod, hogy de hát hangulat meg stb. Ez nem tényező, plusz ha van, de a lényeg hogy ki nyeri a meccset meg a kupákat. Jelen pillanatban szerinted kit érdekel, hogy bent vannak-e az ultrák vagy sem, mikor nyeri a csapat a kupákat? Leírom újra, számok és eredmény ennyi a lényeg.
Jönnek az eredmények, mégis annyian voltak tegnap a Szuperkupa döntőn, ahányan.
Javíts ki Bob, ha nem így van, de te ezt az egész problémát csak a Fradi szemszögéből nézed, ami pont kivétel a többi klub között...
Ez a Csányi féle rettegő családok duma pedig ez a "gyorsan találjunk ki valamit, hogy miért alacsony a nézőszám.
EZT a videót pedig mindenkinek ajánlom figylmébe.