Bob_Marley írta:És még annyit hogy ez szerintem egyáltalán nem egy olyan párharc volt, ahol a bírókat kellene elővenni, mert a tizi az nem volt az, oké. A lest meg még technikával is vitázunk rajta.

Ennél sokkal erősebb tévedések is vannak. Itt a Bayernnek megvolt a sansz, nem éltek vele egy Atletico ellen ilyen "ziccert" kihagyni hogy megpattanó gól és tizi nem lehet. Aztán a pályán az igazi ziccert meg ők be is verték egyből higgadtan. Egy Bayern-Barcelona kettősön meg túl menni meg akármilyen szemszögből meg így meg úgy az nálam nem kérdés hogy elég nagy feladat és nem akármilyen teljesítmény.
De amúgy kvára bírnám, ha valaki tényleg megmondaná, hogy ebben a párharcban mi volt olyan undorító, féreg, patkány meg hasonlók? Mert a fórum nagyobb része amúgy semmi értelmeset nem mond, csak egymás alá adják a lovat az érvek nélküli vagdalkozással, de pl., hogy ma mit csináltak, azt senki nem írta.
Szerintem minden Atleticót védő ember elmondta már itt, hogy nem tartja alaptalannak a feléjük irányuló utálatot, súlyos dolgokat követtek el a múltban, de ma tisztességesen helytállt mindkét csapat, amiből az Atletico jött ki jobban. A Bayernnek megvolt az esélye, nem éltek vele, csak magukat okolhatják. És hát ez a futball, végtelenszer elhangzik, hogy gólra játszák. Az Atletico ugyanúgy 2 gólt lőtt, mint a Bayern, idegenben ők többet, ez a futball, mindenki tudta, hogy ezek a szabályok. Mi nem futball ezen? Ugyanott játszanak, ugyanazok a körülmények és ugyanazok a szabályok. Ha az Atletico ezzel eredményes, akkor ilyen a foci. Volt, hogy a tiki-taka volt az eredményes, volt, hogy a szétszaladgálás, volt, hogy a joga. Jött az ellenszere és elült. Ha az Atletico meg örökké, ezzel a játékkal ilyen eredményeket tud elérni, akkor meg feltalálták a spanyol viaszt, a futball meg egy ilyen [auto_cenzúra] játék, kell keresni egy izgalmasabbat. Nagyon furcsa napnak kellett volna lennie, hogy a Bayern 5-0-val essen ki, minden matracos tudta, hogy legjobb esetben is egy hajszál fog dönteni. Má' bocsánat, de a helyzetkihasználás az utóbbi időben elég rendesen téma itt, hát szerintem az pedig igenis magas szintű futball, hogy, amit kell beverek. Ha ez nem tetszik a nagy csapatoknak, akkor találjanak ki rá valamit és ne a bíróra mutogassanak, főleg, hogy egy szegényebb ország költségvetésével dolgoznak. Nekem onnantól nem számít a nyafi, hogy 10-enmillás fizetésekkel, többtizmilliós játékosokat szipkáznak el mindenki orra elől, mert a pár nagy elviszi a legtehetségesebbeket. Végtelenül szimpatikus a Madridban, hogy rengeteg játékosból kihozzák a maximumot, míg a Barca-Real szentkettősség meg játékostemető.
A játéktördelésről is az a véleményem, hogy azontúl, hogy a szabályok fixek, sokszor amit Góliát nem engedhet meg magának, azt Dávid igen. Pl. időhúzás. Nem jó, nem jó, de a szabályok adta keretek (amit a bíró képvisel) között igazuk. Lehet őket olyan helyzetbe is hozni, hogy semmire nem mennek vele. Ominózus Ovrebros eseteink nekünk is vannak, de azért utáltam akkor a Chelseat, és az igazuk ellenére gondoltam, hogy megérdemelten estek ki, mert attól még, hogy nem kaptak meg egy tizenegyest, még nem kell gólt kapni. Meg lehetett volna lőni még egyet, aztán akkor Iniesta kipókhálózhatta volna akárhogy, semmit nem ért volna vele.
Én alapvetően azt látom, hogy a legtöbben várták, hogy a Bayern kiejtse az Atleticot, aztán ahogy ez nem jött, egyre dühösebbek lettek és túlságosan belelovalták magukat.
hajnesz írta:Viszont, Simeone átlépett egy bizonyos szintet, mint anno Mourinho is. Nekik a szerepkörük a saját csapatukra terjed ki, és nem szabadna beleavatkozni a játékba.
Vicc, hogy 3 meccset kapott az a szerencsétlen. Most, hogy ellökte a 4. játékvezetőt, mit fog kapni? 10.000 forintos büntetést, meg 2 hét kötelező önkénteskedést a vöröskeresztben?
Leül a 7 éves Lacika focit nézni (mert a válogatott kijutott az EB-re, és megszerette a sportágat

), és ezt kell, hogy lássa? Netalántán ha véletlenül megnyernék, ez a foci csúcsa?
Szerintem Lacika ennél százszor meredekebb dolgokat lát a magyar futball közegben

De komolyra fordítva. Szimi/nem szimpi, ki tudja hogyan dolgoznak és milyen a viszonyuk, ez a magánügyük. A fociban az ütés el van túlozva egyébként szerintem, nyilván nem mint követendő magatartás vagy a játék részének tekintendő, de utálom mikor ezek a férfietalonok minden kis csapkodásra repülnek, miközben tisztességes löketet régen láthattunk komoly szinten. Vagy ugyanúgy piros a színésznek vagy csak sárga vagy figyelmeztetés (elsőre) az ütőnek. Mondjuk én arra is simán dobálnám a sárgát, amikor az egyértelmű szituk után reklamál, hogy de hát nekem bedobás/szabad akármi, focizzon a szemét, ne nézzen hülyének és próbáljon meg rászedni.
A labda bedobás egyértelműen nagyon sportszerűtlen, az más kategória. De amit akartam, hogy Simeone őszintén paraszt, látod, hogy forr az agyvize, pulzusa egymillió stb. Mourinho tudatosan, direkt, és hidegfejjel, előre eltervezetten paraszt és szerintem az sokkal gázabb.
De mondjuk ugyanezt az érzékenységet szívesen láttam volna Böde ébredő erős akciója után is, mert ahhoz képest, hogy az is egy végtelenül tuskó magatartás volt, olyan hős kerekedett belőle, hogy bocsánatot sem kellett kérnie, hanem a maga éppen hogy nem fogyatékos IQ-jával még viccelődött is, hogy pofára esett, mint zsíroskenyér, amitől még nagyobb sztár lett. És szerintem több gyerek néz példaképként Bödére, mint Simeonéra.
Nero. írta:Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. Botrány

Jahhaj, mindjárt elsírom magam...